Πρωταθλημα ΕΚΑΣΘ(Θεσσαλονικης), Α,Β,Γ ΕΚΑΣΘ |
![]() ![]() |
Πρωταθλημα ΕΚΑΣΘ(Θεσσαλονικης), Α,Β,Γ ΕΚΑΣΘ |
![]()
|
|
![]() rookie (3~20) ![]() Group: Players Posts: 14 Joined: 24-February 07 Member No.: 1,401 Αγαπημένη Ομάδα: Paok Αγαπημένος Παίχτης: Michael Jordan Αγαπημένη θέση: Shooting Guard - ![]() |
Ανοιγω αυτο το topic για πληροφοριες κ συζητησεις σχετικα με το πρωταθλημα της ΕΚΑΣΘ.Απο Γ'ΕΚΑΣΘ μεχρι Α'ΕΚΑΣΘ.Ευχαριστω...
|
|
|
![]()
|
|
![]() A1 (200~550) ![]() Group: Players Posts: 435 Joined: 7-December 06 Member No.: 996 Αγαπημένη Ομάδα: osfp Αγαπημένος Παίχτης: djole Αγαπημένη θέση: 6th player - ![]() |
Mhpos exeis akousta enan Xrhsto Sotiriou pou paizei 4ari kapou A ΕΚΑΣΘ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() rookie (3~20) ![]() Group: Players Posts: 14 Joined: 24-February 07 Member No.: 1,401 Αγαπημένη Ομάδα: Paok Αγαπημένος Παίχτης: Michael Jordan Αγαπημένη θέση: Shooting Guard - ![]() |
Οχι φιλε pointguard,το ονομα δεν μου λεει κατι!Αν μου ελεγες ομαδα μπορει,γιατι κ η ομαδα της περιοχης μου παιζει Α'ΕΚΑΣΘ!(κ παει κ για ανοδο)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Για τα νεα της Α'ΕΚΑΣΘ μπορειτε να ενημερωνεσται απο το link http://sports.pathfinder.gr/basket/greece/1113/
Μπορει να αργουνε λιγο να ανανεωνονται,αλλα αν δεν προλαβατε να παρετε εφημεριδα ειναι ενας τροπος.. ![]() Υ.Γ :Ο Ιωνικος παει για ανοδο,FORZA Ιωνικαρα ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() A1 (200~550) ![]() Group: Players Posts: 435 Joined: 7-December 06 Member No.: 996 Αγαπημένη Ομάδα: osfp Αγαπημένος Παίχτης: djole Αγαπημένη θέση: 6th player - ![]() |
einai filaraki me enan kolhto mou alla den ton exo dei na paizei!
ama matho omada tha sou po! |
|
|
![]()
|
|
![]() Amateur (20~100) ![]() Group: Players Posts: 94 Joined: 9-December 06 Member No.: 1,002 Αγαπημένη Ομάδα: AEK Αγαπημένος Παίχτης: MJ Αγαπημένη θέση: Small Forward - ![]() |
ΨΑΧΝΩ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΠΑΙΖΩ ΣΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
-------------------- ... ναρκωτικα,γυναικες και λεφτα
τι να σου πουν εσενα ολα αυτα... |
|
|
![]()
|
|
Εγω παντως δεν εχω κατι στα υποψην.γιατι οσες ομαδες κ τμηματα γνωριζω προπονουνται καθημερινες κ τα Σαββατοκυριακα παιζουν αγωνες ή ρεπαρουν.Ελπιζω να βρεις.
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Εχθες το βραδυ διεξηχθει ο τελικος του πρωταθληματος των εφηβων της ΕΚΑΣΘ,μεταξυ των ομαδων Κολλεγιο Μαντουλιδη κ Απολλων Καλαμαριας.Ο αγωνας εληξε με νικητες την ομαδα του Μαντουλιδη με σκορ 74-64.
Στο μικρο τελικο αγωνιστηκαν οι εφηβικες ομαδες του Αρη κ του Αια Ευοσμου,που εληξε με νικητες τους εφηβους του Αρη με σκορ 102-82 |
|
|
![]()
|
|
![]() A1 (200~550) ![]() Group: Players Posts: 233 Joined: 24-March 07 From: Ηράκλειο Κρήτης Member No.: 1,605 Αγαπημένη Ομάδα: AO Νικήτης Χαλκιδικής(Σίθωνες) Αγαπημένος Παίχτης: Βασιλόπουλος Π. Αγαπημένη θέση: Power Forward - ![]() |
το Ανατόλια στους άνδρες πώς πάει??? σε ποια περιοχή μένεις και έχετε καλή ομάδα???
-------------------- Under-Construction...
|
|
|
![]()
|
|
Το Ανατολια ειναι στον ομιλο με τις ομαδες για την ανοδο και βρισκεται στην 7η θεση απο τις 10 ομαδες.Εγω ειμαι απο Ιωνια Θεσσαλονικης ή αλλιως Διαβατα.Η ομαδα ειναι ο Ιωνικος και ειναι πρωτος στον ομιλο που βρισκεται και το Ανατολια.Και ολοι ευχομαστε να ανεβει στην Γ' .
Forza Ιωνικαρα!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Amateur (20~100) ![]() Group: Players Posts: 63 Joined: 2-October 07 From: Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης Member No.: 2,804 Αγαπημένη Ομάδα: Εθνική Ελλάδος Αγαπημένος Παίχτης: Μάριο Μπόνι Αγαπημένη θέση: Shooting Guard - ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() rookie (3~20) ![]() Group: Players Posts: 3 Joined: 3-October 07 From: Θεσσαλονίκη Member No.: 2,818 Αγαπημένος Παίχτης: Michael Jordan Αγαπημένη θέση: Shooting Guard - ![]() |
Πληροφορίες (αποτελέσματα, βαθμολογίες κτλ.) για τα Πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ μπορείτε να βρείτε στο www.ekasth.gr.
Με την ευκαιρία ξέρει κανείς πότε αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας; |
|
|
![]()
|
|
![]() Amateur (20~100) ![]() Group: Players Posts: 94 Joined: 9-December 06 Member No.: 1,002 Αγαπημένη Ομάδα: AEK Αγαπημένος Παίχτης: MJ Αγαπημένη θέση: Small Forward - ![]() |
καλη επιτυχια στην Πυλαια και στον Παυλο-Μανου Αντωνιου
-------------------- ... ναρκωτικα,γυναικες και λεφτα
τι να σου πουν εσενα ολα αυτα... |
|
|
![]()
|
|
![]() Euroleague (550~1000) ![]() Group: Players Posts: 974 Joined: 2-November 07 Member No.: 3,165 Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Αγαπημένος Παίχτης: Drazen Petrovic Αγαπημένη θέση: Point Guard - ![]() |
Μεγάλη μεταγραφή πραγματοποίησε Ο Αχιλλέας Τριανδρίας...
Πρόσθεσε στο δυναμικό του, τον ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΡΔΙΚΚΑ, τον πρώτο -με διαφορά - σκόρερ για 3 συνεχόμενες χρονιές στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΚΑ. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πάικτη με τεράστια έφεση στο σκοράρισμα. Έχει θητεύσει και στον ΒΑΟ. Θα λείψει πολύ από τα γήπεδα της Αττικής, αν και οι αντίπαλοί του θα χαίρονται από τώρα. Φίλε Μιχάλη, καλή συνέχεια στη γενέτειρά σου, θα ταλαιπωρήσεις και επάνω πολύ κοσμάκη, θα δρομολογήσουμε και εκείνο το φιλικό που λέγαμε (για να μετριάσουμε την απόσταση προτείνω να διεξαχθεί στο Βόλο ![]() Υ.Γ.: Όποτε έχεις λίγο χρόνο, πες μου να ανέβω πάνω να πάμε για κανένα ''καφέ''... |
|
|
![]()
|
|
![]() Amateur (20~100) ![]() Group: Players Posts: 86 Joined: 5-July 08 Member No.: 4,848 Αγαπημένη Ομάδα: paok salonika Αγαπημένος Παίχτης: prelelic Αγαπημένη θέση: 6th player - ![]() |
ολοι με ρουλη φετος στη νεαπολη
προπονηταρας-επειχηρηματιας-σπορτσμαν 3σε 1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd April 2018 - 09:44 |