NBA Finals 2023 - Denver Nuggets - Miami Heat 4-1
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μια περιοχή του Denver όπου οι οπαδοί γιόρταζαν τον ιστορικό τίτλο του ΝΒΑ.
https://www.nbcnews.com/news/us-news/de ... -rcna89001
https://www.nbcnews.com/news/us-news/de ... -rcna89001
0
-
- Reactions: 4
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Άξιοι πρωταθλητές οι Νάγκετς και χάρηκα ακόμη περισσότερο για τον Γιόκιτς, τον "αγύμναστο¨, τον "αργό", τον "μαλθακό". Μας υπενθύμισε ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο εντυπωσιακά καρφώματα, ούτε καλύτερος παίχτης είναι ο πιο δυνατός ή ο πιο γρήγορος, μιας και δεν μιλάμε για στίβο. Ο Σέρβος έδωσε σε όλους να καταλάβουν ποια είναι η διαφορά του μπασκετμπολίστα από τον αθλητή και πλέον μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος παίχτης στην λίγκα αυτή τη στιγμή. Μακάρι το Ντένβερ να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο, δείχνει ότι έχει τα εχέγγυα.
Δεν μπορώ όμως να μην εκφράσω και τον θαυμασμό μου για τους Χιτ. Πάντα είχα σε τεράστια εκτίμηση τον Πατ Ράιλι αλλά φέτος, λόγω αυτής της εντυπωσιακής πορείας, έψαξα ακόμη περισσότερο τη λεγόμενη Heat culture και διαπίστωσα ότι είναι από τους πιο υγιείς και καλά στημένους οργανισμούς της λίγκας. Από το 1996 που πήγε εκεί, είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος οργανισμός της Ανατολής. Μετά λοιπόν και από τα φετινά, ο σεβασμός μου και η συμπάθεια προς αυτή την ομάδα ανέβηκαν κατακόρυφα.
Δεν μπορώ όμως να μην εκφράσω και τον θαυμασμό μου για τους Χιτ. Πάντα είχα σε τεράστια εκτίμηση τον Πατ Ράιλι αλλά φέτος, λόγω αυτής της εντυπωσιακής πορείας, έψαξα ακόμη περισσότερο τη λεγόμενη Heat culture και διαπίστωσα ότι είναι από τους πιο υγιείς και καλά στημένους οργανισμούς της λίγκας. Από το 1996 που πήγε εκεί, είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος οργανισμός της Ανατολής. Μετά λοιπόν και από τα φετινά, ο σεβασμός μου και η συμπάθεια προς αυτή την ομάδα ανέβηκαν κατακόρυφα.
1
1