ECFR - New York Knicks (3) vs (6) Detroit Pistons
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1857
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικό, αν σκεφτείς τι έγινε πέρσι με τη Φιλαδέλφεια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Απρ 20, 2025 4:13 pm
Δεν είναι πολύ καινούριο αλλά τώρα το είδα: οι Πίστονς δεν επιτρέπουν σε κόσμο έξω από το Μίσιγκαν να αγοράσει εισιτήρια για τα home games της σειράς στο Ντιτρόιτ https://sports.yahoo.com/article/fans-o ... 49506.html![]()
"Φοβούνται μάλλον τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην ιστορία!" (με φωνή Γεωργούτζου)
![]()
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.espn.com/nba/player/_/id/44 ... ah-stewart
Αμφίβολος ο Stewart για το δεύτερο παιχνίδι λόγω θέματος στο γόνατο.
Αμφίβολος ο Stewart για το δεύτερο παιχνίδι λόγω θέματος στο γόνατο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιτέλους νίκη στα πλέι οφ μετά το 2008
!!! Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη, προσηλωμένη στην άμυνα και ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο του παιχνιδιού. Στο τέταρτο δωδεκαλεπτο παραλίγο να χύσουν πάλι την καρδαρα με το γάλα αλλά ευτυχώς κατάφεραν και άντεξαν. Πολύ καλή εμφάνιση του Cade, κρύο αίμα ο Γερμανός στο τέλος, θετικοτατος ο Harris και σημαντική και η συμβολή του Reed. Η άμυνα ήταν όπως έπρεπε και οδήγησε τη Νέα Υόρκη σε πολλές iso επιθέσεις. Θέλουν προσοχή τα επιπόλαια φάουλ λόγω της απειρίας. Συνοπτικά, το Ντιτρόιτ άξιζε να κερδίσει το δεύτερο ματς και το κέρδισε.
Η σειρά έχει την ένταση που περίμενα και μετά το σπάσιμο της έδρας, μπαίνουν οι βάσεις για μια σειρά 6 ή 7 αγώνων. Μακάρι να τραβήξει τόσο.

Η σειρά έχει την ένταση που περίμενα και μετά το σπάσιμο της έδρας, μπαίνουν οι βάσεις για μια σειρά 6 ή 7 αγώνων. Μακάρι να τραβήξει τόσο.
3
2
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι η απειρία που κοστίζει αλλά θα τους βοηθήσει αυτή η νίκη στην ψυχολογία. Θα προσαρμοστούν περισσότερο όσο κυλάει η σειρά.
Ο Towns βγήκε εκτός παιχνιδιού χάρη στο παιχνίδι της ομάδας του. Καλός, χρυσός ο Brunson αλλά πολύ iso ball αδερφέ. Δεν είναι η περσινή ομάδα που είχε τραυματίες και έπρεπε να τραβήξεις το κουπί. Έχεις Anunoby, Bridges και Towns, ε, βάλε τους στο παιχνίδι, γύρνα τη μπάλα. Στο πρώτο ματς ο ψηλός ήταν φοβερός και χτες τον αγνοούσαν. Ο Θιμποντο κοιμόταν και ήξερε μόνο στο τέλος να γκρινιάζει για τη διαιτησία.. Κι εγώ πιστεύω ότι, αν συνεχίσουν έτσι οι Νικς, θα αποκλειστούν. Παίζουν στον ρυθμο μας.
Ασχέτως εξέλιξης της σειράς, η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια. Οι παίχτες έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν και τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Παίζουν το μπάσκετ που ταιριάζει παραδοσιακά στο Ντιτρόιτ, είναι άξιοι εκπρόσωποι της μπασκετικής παράδοσης της ομάδας και της πόλης.
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει η κλάψα για τη διαιτησία, στο First Takeggr έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 2:42 pmΕίναι η απειρία που κοστίζει αλλά θα τους βοηθήσει αυτή η νίκη στην ψυχολογία. Θα προσαρμοστούν περισσότερο όσο κυλάει η σειρά.
Ο Towns βγήκε εκτός παιχνιδιού χάρη στο παιχνίδι της ομάδας του. Καλός, χρυσός ο Brunson αλλά πολύ iso ball αδερφέ. Δεν είναι η περσινή ομάδα που είχε τραυματίες και έπρεπε να τραβήξεις το κουπί. Έχεις Anunoby, Bridges και Towns, ε, βάλε τους στο παιχνίδι, γύρνα τη μπάλα. Στο πρώτο ματς ο ψηλός ήταν φοβερός και χτες τον αγνοούσαν. Ο Θιμποντο κοιμόταν και ήξερε μόνο στο τέλος να γκρινιάζει για τη διαιτησία.. Κι εγώ πιστεύω ότι, αν συνεχίσουν έτσι οι Νικς, θα αποκλειστούν. Παίζουν στον ρυθμο μας.
Ασχέτως εξέλιξης της σειράς, η ομάδα αξίζει συγχαρητήρια. Οι παίχτες έχουν καταλάβει ποια φανέλα φορούν και τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Παίζουν το μπάσκετ που ταιριάζει παραδοσιακά στο Ντιτρόιτ, είναι άξιοι εκπρόσωποι της μπασκετικής παράδοσης της ομάδας και της πόλης.

Η ομάδα είναι κουρασμένη, ο Towns δείχνει κουρασμένος. Ότι δεν γίνεται να μην παίρνεις καθόλου σκορ από τον Towns, που δεν έχει πόντο στο δεύτερο μέρος, δεν έχει προσπάθεια στην τέταρτη περίοδο.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κουρασμένη δεν ξέρω αν είναι, μονοδιάστατη είναι πάντως. Οι αναφορές για τη διαιτησία είναι αστείες και σου το γράφω εγώ που ξέρεις ότι συμπαθώ και τις δύο ομάδες. Και στα δύο ματς το παιχνίδι ήταν στα μέτρα των Pistons και έχασαν το ένα λόγω απειρίας. Προσαρμοστικότητα μηδέν από τον Θιμπς, τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Στα ριμπάουντ έχασαν τη μάχη. Ακόμη κι αν μας περάσουν, που δεν διαφαίνεται με την ως τώρα εικόνα, η Βοστώνη θα τους θερίσει.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Απρ 22, 2025 3:21 pm
Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει η κλάψα για τη διαιτησία, στο First Takeόπου αφήνουν υπονοούμενα και οι παρουσιαστές. Μόνο ο Marcus Morris είπε τα πράγματα ως έχουν:
Η ομάδα είναι κουρασμένη, ο Towns δείχνει κουρασμένος. Ότι δεν γίνεται να μην παίρνεις καθόλου σκορ από τον Towns, που δεν έχει πόντο στο δεύτερο μέρος, δεν έχει προσπάθεια στην τέταρτη περίοδο.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγένετο νέο break. Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, αψιμαχίες και αρκετό ξυλίκι σε διάφορες φάσεις, η Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε πιο σοβαρή και ισορροπημένη και το πήρε. Η εικόνα ήταν η αντίθετη από το Garden, αφού οι Knicks προηγούνταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Towns και Anunoby πήραν προσπάθειες, η μπάλα γύρισε και η επίθεσή τους λειτούργησε χωρίς μονοδιάστατο τρόπο. Οι Pistons αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα φάουλ, ειδικά στους ψηλούς, με περισσότερο επηρεασμένο τον Harris, ο οποίος βγήκε εκτός ρυθμού. Οι σουτέρ μας είχαν ανάποδη εικόνα. O Hardaway έβαζε σε όλο το ματς και τα έχασε στο τέλος και ο Beasley το αντίθετο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Reed , λείπει ο Stewart. Πολύ ωραία η ατμόσφαιρά στο γήπεδο, φάνηκε γιατί είναι ωραίο κάποιες ιστορικές ομάδες να παίζουν στα πλέι οφ.
Περίεργο το μη σφύριγμα στο τέλος στον Brunson αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ορίζει ο κανονισμός. Εγώ θεωρώ ότι ήταν παράβαση αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τέλος πάντων, πάμε για το επόμενο.
Περίεργο το μη σφύριγμα στο τέλος στον Brunson αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ορίζει ο κανονισμός. Εγώ θεωρώ ότι ήταν παράβαση αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Τέλος πάντων, πάμε για το επόμενο.
2
2

- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Knicks ήταν καλοί, κυρίως επειδή πήραν ώθηση από το σπουδαίο παιχνίδι του Towns. Για την τελευταία φάση είπαν ότι ο Brunson δεν είχε κατοχή της μπάλας, απλά την ακουμπάει.ggr έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 10:24 amΚαι εγένετο νέο break. Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση, αψιμαχίες και αρκετό ξυλίκι σε διάφορες φάσεις, η Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε πιο σοβαρή και ισορροπημένη και το πήρε. Η εικόνα ήταν η αντίθετη από το Garden, αφού οι Knicks προηγούνταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Towns και Anunoby πήραν προσπάθειες, η μπάλα γύρισε και η επίθεσή τους λειτούργησε χωρίς μονοδιάστατο τρόπο. Οι Pistons αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα φάουλ, ειδικά στους ψηλούς, με περισσότερο επηρεασμένο τον Harris, ο οποίος βγήκε εκτός ρυθμού. Οι σουτέρ μας είχαν ανάποδη εικόνα. O Hardaway έβαζε σε όλο το ματς και τα έχασε στο τέλος και ο Beasley το αντίθετο. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Reed , λείπει ο Stewart. Πολύ ωραία η ατμόσφαιρά στο γήπεδο, φάνηκε γιατί είναι ωραίο κάποιες ιστορικές ομάδες να παίζουν στα πλέι οφ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, σχεδόν την πιάνει αλλά, επειδή η φόρα τον σπρώχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση, την αφήνει μετά. Τι να σου πω, εμένα μου φάνηκε παράβαση. Γενικά, είχε διάφορα ωραία το φινάλε. Την κόρνα που ήχησε πριν πιάσει κάποιος το ριμπάουντ στο τέλος, που τη βάζεις;
Κακά τα ψέματα, το επιθετικό οπλοστάσιο των Knicks είναι μεγαλύτερο από το δικό μας. Πρέπει οι βετεράνοι να παίζουν καλά σε κάθε παιχνίδι για να νικήσουμε. Έχει δρόμο η σειρά.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τόσα παιχνίδια είδαμε αυτήν την εβδομάδα , πώς κατάφερα να ενθουσιαστώ από το επίπεδο της έντασης μεταξύ Knicks-Pistons στο 3ο game είναι απορίας άξιο. Δεν περίμενα να υπάρχει τόση ένταση παντού, τόσο καλές άμυνες με ταυτόχρονες clutch επιθετικές ενέργειες και πολλά άλλα που μύρισαν 90ς. Μέχρι και ο Towns έπαιξε όπως έπρεπε αντί να αποφύγει την επαφή και το trash talking.
Οι Αμερικάνοι φίλε ggr καλύτερα να αλλάξουν τελείως τον κανονισμό και να μην επιτρέπουν το μπρος πισω από επαναφορά όπως αφήνουν τώρα. Δώσε την ευκαιρία στον αμυντικό να παίξει καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν.

Οι Αμερικάνοι φίλε ggr καλύτερα να αλλάξουν τελείως τον κανονισμό και να μην επιτρέπουν το μπρος πισω από επαναφορά όπως αφήνουν τώρα. Δώσε την ευκαιρία στον αμυντικό να παίξει καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν.

2
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπου Ντιτρόιτ και μανουρα φίλε Nashidis! Κι εμένα μου άρεσε το ματς κι ας έχασε η ομάδα μου. Θύμισε παλιά καλά ανατολικά πλέι οφ! Εντάξει, δεν περιμένω να είναι σαν τη σειρά του 1992 αλλά και έτσι μου κάνει.SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Απρ 25, 2025 5:21 pmΤόσα παιχνίδια είδαμε αυτήν την εβδομάδα , πώς κατάφερα να ενθουσιαστώ από το επίπεδο της έντασης μεταξύ Knicks-Pistons στο 3ο game είναι απορίας άξιο. Δεν περίμενα να υπάρχει τόση ένταση παντού, τόσο καλές άμυνες με ταυτόχρονες clutch επιθετικές ενέργειες και πολλά άλλα που μύρισαν 90ς. Μέχρι και ο Towns έπαιξε όπως έπρεπε αντί να αποφύγει την επαφή και το trash talking.
Οι Αμερικάνοι φίλε ggr καλύτερα να αλλάξουν τελείως τον κανονισμό και να μην επιτρέπουν το μπρος πισω από επαναφορά όπως αφήνουν τώρα. Δώσε την ευκαιρία στον αμυντικό να παίξει καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν.![]()
![]()
2
2