Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νάτος ο Πιστιόλης. Απορώ που μας έχει ξεφύγει ο παίκτης αυτός την τελευταία 3ετία. Κάθε χρόνο και καλύτερος, παίκτης ομάδας, του έκατσε κι ο τραυματισμός πέρσι, άρα πιο φθηνός και με πολλή όρεξη για μπάσκετ. Δεν τον φοβάμαι για κουσούρια κλπ γιατί είναι πολύ γυμνασμένος. Φαίνεται από τον τρόπο που κινείται στο παρκέ (και λιγότερο από το κορμί του που ενιότε ξεγελάει- περίπτωση Ντεκ π.χ, ο άνθρωπος είναι ¨φυσικός"¨που λένε και στα βαριά αθλήματα).
Για τον Χεζόνια που διάβασα πιο πάνω από τον φίλο, δεν ξέρω θα του ρίξω μια ματιά, δεν έχω διαβάσει τίποτε από ειδήσεις σήμερα. Πάντως θεωρούταν τελειωμένη μεταγραφή (και σε έγκυρα ΜΜΕ). Βέβαια κάθε χρόνο η Ρεάλ, έχει κι από μια τέτοια περίπτωση. Λίγο παλιότερα ο Κλαβέρ, πρόπερσι ο Ζίζιτς και πέρσι ο Π.Χένρι.
Εννοείται ότι θα είναι μεταγραφάρα για την Παρτίζαν και θα έχει (αν ευσταθεί τελικά η πληροφορία/φήμη) και περισσότερο χρόνο/ρόλο από την καλοκουρδισμένη Ρεάλ που εκεί γύρω έχει τους 3 καλύτερους της παίκτες μετά τον εκτός συναγωνισμού Ταβάρες. Τους Ντεκ, Γιαμπουσέλε και Χάνγκα.
Σε μια γρήγορη ματιά σε 4-5 μέσα από διάφορες χώρς της Ευρώπης δεν βρήκα τίποτε για Χεζόνια. ¨Οχι ότι λέει και πολλά αυτό.
ΓΙα τον Ματ Τόμας, τον Μπόλομποϊ και τον Πόιθρες για Μακάμπι είδα.
Κι αν για τον Πόιθρες παίζει κάποιο καιρό, αυτό περί Ματ Τόμας λέει ότι ο αντζέντης του ρίχνει δίχτυα στην Ευρώπη από νωρίς. Εγώ τον έχω να φτάνει μίνιμουμ τα 800χιλ γιούρια.
ΓΙα τον Ματ Τόμας, τον Μπόλομποϊ και τον Πόιθρες για Μακάμπι είδα.
Κι αν για τον Πόιθρες παίζει κάποιο καιρό, αυτό περί Ματ Τόμας λέει ότι ο αντζέντης του ρίχνει δίχτυα στην Ευρώπη από νωρίς. Εγώ τον έχω να φτάνει μίνιμουμ τα 800χιλ γιούρια.
- Belorin
- Reactions: 23
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε εμάς όταν είχε έρθει μαζί με Ντι Τζέη Κούπερ, αν και σε λάθος εποχή, ήταν πολύ πολύ χάλια. Αδυνατώ να θυμηθώ χειρότερο PF να έχει φορέσει τη πράσινη φανέλα.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 18, 2022 9:12 pmΝάτος ο Πιστιόλης. Απορώ που μας έχει ξεφύγει ο παίκτης αυτός την τελευταία 3ετία. Κάθε χρόνο και καλύτερος, παίκτης ομάδας, του έκατσε κι ο τραυματισμός πέρσι, άρα πιο φθηνός και με πολλή όρεξη για μπάσκετ. Δεν τον φοβάμαι για κουσούρια κλπ γιατί είναι πολύ γυμνασμένος. Φαίνεται από τον τρόπο που κινείται στο παρκέ (και λιγότερο από το κορμί του που ενιότε ξεγελάει- περίπτωση Ντεκ π.χ, ο άνθρωπος είναι ¨φυσικός"¨που λένε και στα βαριά αθλήματα).
Για τον Χεζόνια που διάβασα πιο πάνω από τον φίλο, δεν ξέρω θα του ρίξω μια ματιά, δεν έχω διαβάσει τίποτε από ειδήσεις σήμερα. Πάντως θεωρούταν τελειωμένη μεταγραφή (και σε έγκυρα ΜΜΕ). Βέβαια κάθε χρόνο η Ρεάλ, έχει κι από μια τέτοια περίπτωση. Λίγο παλιότερα ο Κλαβέρ, πρόπερσι ο Ζίζιτς και πέρσι ο Π.Χένρι.
Εννοείται ότι θα είναι μεταγραφάρα για την Παρτίζαν και θα έχει (αν ευσταθεί τελικά η πληροφορία/φήμη) και περισσότερο χρόνο/ρόλο από την καλοκουρδισμένη Ρεάλ που εκεί γύρω έχει τους 3 καλύτερους της παίκτες μετά τον εκτός συναγωνισμού Ταβάρες. Τους Ντεκ, Γιαμπουσέλε και Χάνγκα.
0
It's like a jungle sometimes
It makes me wonder how I keep from going under
It makes me wonder how I keep from going under
Καλά θυμάσαι φίλε μου, ωστόσο έχει αλλάξει. Το έχουμε δει να συμβαίνει με δουλευταράδες. Από την Μπούρσα και μετά πάει όλο και καλύτερα. Ο Πρίφτης μάλιστα τον ήξερε καλά κι απορώ που δεν τον "¨είδε" καθόλου πέρσι μετά την καλύτερη του χρονιά (με την Καρσίγιακα). Εννοείται ότι θα ήταν καλύτερος από τον Έβανς που και στην Αρμάνι είχε δείξει ότι ήταν σε καθοδική πορεία.
Θα είχε γλιτώσει και τον τραυματισμό του στη Λυών.

-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-Χεζόνια πολλά κι ευτυχισμένα.

-Ο Σενγκέλια λέτε να ακουστεί και για μας; Ως το 4-5ρι; Με τη φόρα που έχουν πάρει οι αντζέντηδες δεν το αποκλείω καθόλου.
-Ο Μάρτιν είναι στόχος της Παρτίζαν σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Μ. Αντρεάνι.
Τον θέλει ένας πρωτάρης προπονητής που έχουν πάρει από πέρσι που από μπάσκετ δεν στρίβει και πολύ. Και δεν δίνει και καθόλου βάρος στην άμυνα. Νο, νο.νο.

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0