Πλην του Σκοτ όλοι αυτοί δεν έκαναν και τοσο μεγαλη καριέρα στο ΝΒΑ. Ακόμα και ο Λεβινγκστον που ήρθε με 2 δαχτυλίδια, ειχε μικρή συνεισφορα στους Bulls. Θα τους έβαζα στο ίδιο επίπεδο με τον Ντάνι Βρεινς της ΑΕΚfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 10:23 amθα γραψω για τζεημς ντοναλτσον στον ηρακλη, κλιφ λεβινγκστον στον παοκ , μπαιρον σκοτ στον παναθηναικο ,ρολαντο μπλακμαν στην ΑΕΚ , ροι ταρπλευ , καθως και JJ anderson στον αρη καθως και μπραντ σελλερς απο τα πιστονια στον Αρη και θα καρφωθω για την ηλικια μου
NBAers που έπειτα από σπουδαία καριέρα ήρθαν στην Ευρώπη
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 945
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- benchwarmer
- Reactions: 1546
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Α ήταν δύσκολο τελικάnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 4:29 amΜε έχει προβληματίσει το 50k πόντοι. Αν ο ένας είναι ο McAdoo (ο οποίος έχει παίξει και σε μια άκυρη) τότε ψάχνουμε παίκτη Α2 Ιταλίας με 30k πόντους στο NBA; Σίγουρα δεν παίζει typo;
Είχα στο μυαλό μου Mychal Thompson και Bob McAdoo. Για να βγουν τα μαθηματικά θα διάλεγα Gervin αλλά δεν θυμάμαι να παίζει Α2 Ιταλίας στα 90s.

Alex English vs Adrian Dantley , σε κάποιο Napoli vs Breeze Milano (όχι Ολίμπια Μιλάνο), Α2 Ιταλίας 1991-1992, με μπόνους παρουσία Walter Berry
https://www.legabasket.it/game/12573/depi-na-breeze-mi
5
3
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Α καλά. Δυστυχώς δεν τους έχω ακουστά αυτούς τους παίκτεςbenchwarmer έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 11:54 amΑ ήταν δύσκολο τελικάnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 4:29 am
Με έχει προβληματίσει το 50k πόντοι. Αν ο ένας είναι ο McAdoo (ο οποίος έχει παίξει και σε μια άκυρη) τότε ψάχνουμε παίκτη Α2 Ιταλίας με 30k πόντους στο NBA; Σίγουρα δεν παίζει typo;
Είχα στο μυαλό μου Mychal Thompson και Bob McAdoo. Για να βγουν τα μαθηματικά θα διάλεγα Gervin αλλά δεν θυμάμαι να παίζει Α2 Ιταλίας στα 90s.![]()
![]()
![]()
Alex English vs Adrian Dantley , σε κάποιο Napoli vs Breeze Milano (όχι Ολίμπια Μιλάνο), Α2 Ιταλίας 1991-1992, με μπόνους παρουσία Walter Berry
https://www.legabasket.it/game/12573/depi-na-breeze-mi

0

- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
και ήθελε και να το βρούμε χωρίς να ψάξουμε!nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 12:28 pmΑ καλά. Δυστυχώς δεν τους έχω ακουστά αυτούς τους παίκτεςbenchwarmer έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 16, 2024 11:54 am
Α ήταν δύσκολο τελικά![]()
![]()
![]()
https://www.legabasket.it/game/12573/depi-na-breeze-miΠολύ δυνατό το κουίζ!

3
3

- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Wilkins έπαιξε 2 χρονιές στην Ευρώπη τη δεύτερη το 1997-98 στη Fortitudo Bologna με συμπαίκτη τον David Rivers όπου ενώ είχαν πολύ καλή ομάδα δεν μπόρεσαν να προσπελάσουν το εμπόδιο της Virtus Bologna.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τετ Μάιος 15, 2024 11:18 pmΟ Ντομινίκ επίσης αλλα δυστυχώς έπαιξε λίγο μόνο ένα χρόνο και τελείωσε και με άσχημο-άδοξο τρόπο από τον Παναθηναικό
Ο Τσέιμπερς είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα με τη Μακάμπι, μετά κάπως πήρε μπρος αλλά δεν θεωρώ το περασμά του καλό
Για τον Chambers μάλλον έχεις δίκιο, ωστόσο το πρόβλημα σε αυτόν ήταν η υγεία του αφού ήταν ουσιαστικά η τελευταία του πλήρης σεζόν. Ήταν παιχτάρα πάντως!!
Τον οποίο αντικατέστησε ο Willie Anderson ο οποίος είχε πολύ καλή καριέρα στους Spurs, ειδικά στα πρώτα του χρόνια.
Αφού αναφερθήκαμε στους Spurs να πούμε ότι στα 35 του ήρθε ο George Gervin aka Iceman στην Roma έναν παίκτη που είχε 25000+ πόντους. Εκείνα τα χρόνια στην Ιταλία (κυρίως) και την Ισπανίας είχαν έρθει πολύ μεγάλα ονόματα του NBA, εμείς ακολουθήσαμε αρκετά χρόνια αργότερα.
1
1

-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Stanley roberts πέρασε από Ρεάλ,νομίζω είχε κλείσει με Άρη αλλά δεν ξέρω αν έχει παίξει ποτέ
Darryl Dawkins αυτό το κτηνος πέρασε από Ιταλία είχε και ένα φ4 με την φιλιπς(μαζί με ροτζερς)
Δεν ξέρω για τον Kevin duckworth είχε έρθει σε μας αλλά ήταν υπέρβαρος και δεν ξέρω αν έπαιξε πουθενά άλλου
Tony Delk επίσης
Darryl Dawkins αυτό το κτηνος πέρασε από Ιταλία είχε και ένα φ4 με την φιλιπς(μαζί με ροτζερς)
Δεν ξέρω για τον Kevin duckworth είχε έρθει σε μας αλλά ήταν υπέρβαρος και δεν ξέρω αν έπαιξε πουθενά άλλου
Tony Delk επίσης
1
1

- golitog7
- Reactions: 1723
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Συναγωνίζεται ρε ραντομιά την 50άρα του Μπομπουά

0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1397
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
6.000.000 δολάρια το χρόνο για έναν SF τόσο ακίνδυνο πίσω από τα δεκαπέντε εκατοστά! Με αυτόν τον απίθανο πρέπει να ένιωσαν εντελώς

0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0