Νικ Καλάθης

Συντονιστής: Captains

Που κατατάσσεται ο Νικ Καλάθης;

1. Κορυφαίος γκαρντ στην ιστορία της Euroleague
18
32%
2. Αbove average οργανωτής ομάδων της ευρωπαικής ελίτ
36
64%
3. Μέτριος γκαρντ σε μια περίοδο λειψανδρίας καλών ευρωπαίων χειριστών
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
4. Υπερεκτιμημένος κομπάρσος, αναίτια χρυσοπληρωμένος
2
4%

Σύνολο ψήφων: 56
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 01, 2021 4:54 pm

Αγαπητέ BillyPao όπως στο 'πα. Εμφανίστηκε ένα κομμάτι του λατρεμένου χαζού μπάσκετ και σου απάντησε.
Άρα και η Εφές και η Μπαρτσελόνα (και όοοοολες οι ομάδες σε όοοολη την Ευρώπη φέτος πλην του Περιστερίου για ένα διάστημα) παίξανε χαζό μπάσκετ. Τουλούμπας speaking.

Γι' αυτό έχουμε τον Κάτας τώρα να παίζουμε χαζά και να το απολαμβάνουν οι λάτρεις του χαζού.

Καλύτερα 16ος και χαζός παρά 6ος και έξυπνος. :)

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιουν 01, 2021 5:38 pm

A.CAB II έγραψε:
Τρί Ιουν 01, 2021 4:54 pm
Αγαπητέ BillyPao όπως στο 'πα. Εμφανίστηκε ένα κομμάτι του λατρεμένου χαζού μπάσκετ και σου απάντησε.
Άρα και η Εφές και η Μπαρτσελόνα (και όοοοολες οι ομάδες σε όοοολη την Ευρώπη φέτος πλην του Περιστερίου για ένα διάστημα) παίξανε χαζό μπάσκετ. Τουλούμπας speaking.

Γι' αυτό έχουμε τον Κάτας τώρα να παίζουμε χαζά και να το απολαμβάνουν οι λάτρεις του χαζού.

Καλύτερα 16ος και χαζός παρά 6ος και έξυπνος. :)
Έτσι όπως το θέτεις συμφωνούμε. :dribble:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 01, 2021 7:23 pm

Bασικα καλυτερα 16ος και σασπενς που μπορει να βγω και ...6ος με αγωνα...παρα σιγουρα εκτος φ4 ,σε καθε φ8 ,"με καλως τα παιδια μας περνανε μαρς ολοι" μεσα-εξω με Καλαθειες "ηγετικες εμφανισεις"
αναλογες του προσφατου τελικου και μαλιστα υγιεστατου στις δικες μας περιπτωσεις να μην εχουμε και μια δικαιολογια την τυχη μας μεσα!!...Ειμαι λιγο αλλεργικος σ αυτη τη σιγουρια της "οκταδας" οπως και στη σιγουρη "δευτερη" θεση-λατρεια γνωστης οικογενειας επειδη οδηγουσε στανταρ στο CL και συνεπως στα πληρωμενα φωτα-νερα-τηλεφωνα της ΠΑΕ....Εγγυημενη αποδοση θελω να εχουν τα τραπεζικα προιοντα ...οχι το ταβανι της ομαδας μου....Σκεπτομενο ή μη σκεπτομενο...Διδακτορικο ή νηπιαγωγειου...Μαλκοβιτσικο ή Ομπραντοβιτσικο μπασκετ καθολου δε με απασχολει....η ιστορια μετραει ΚΟΥΠΕΣ....Οπως εδειχνε με τα δαχτυλα τις κουπες του ο Μαλκοβιτς οταν του λεγανε μπαρουφες οι ατιτλοι πως ειναι το "γοητευτικο μπασκετ"....Εννοωντας παιξε εσυ ωραιο μπασκετ κι ασε σε μενα τις κουπες.....Ετσι κι ο Αταμαν συμπληρωσε τωρα καρε στις κουπες κι ας παιρνουν τη δοξα αυτοι που κερδιζει ....

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τρί Ιουν 01, 2021 7:38 pm

prime7 έγραψε:
Τρί Ιουν 01, 2021 12:36 am
Άρα θεωρείτε οτι ο Σάρας θα τον στειλει τον Νικ?? Αν δεν κάνω λάθος τον είχε κλείσει η Barca πριν ανακοινώσει προπονητή.
Δεν ξερω αν θα τον στειλει φιλε...Η Barca εχει και 2...και 3....και 5 μυρια για πεταμα ωστε να χει εναν βοηθητικο ασο πολυτελειας....Ομαδες σαν τον Παναθηναικο δεν εχουν....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 01, 2021 8:04 pm

Από την μια οξύμωρο να πούμε ότι είναι πετυχημένη η χρονιά μιας ομάδας με ίσως το μεγαλύτερο μπάτζετ που δεν πήρε κούπα.
Όμως είναι η πρώτη χρονιά του Σάρας με ομάδα που σε μεγάλο βαθμό δεν ήταν δική του.

Στο τέλος της σεζόν έδειξε να έχει βγάλει εκτός πλάνων Hanga,Claver,Westermann(αυτός ήταν δική του αποτυχημένη επιλογή) ενώ και ο Gasol λογικά σταματάει και ο Bolmaro μάλλον πάει Αμερική που είχε επιλεγεί πέρσι στο draft.

Οπότε σίγουρα το καλοκαίρι θα έχει αλλαγές.
Ήδη ακούγονται Jokubaitis για backup 1, Tarczewski για backup 5 και μάλλον θα έχουμε αλλαγή και στο 3.
Ο Claver ίσως μείνει σαν 11-12ος λόγω υπηκοότητας, ο Hanga δεν βλέπω να την γλιτώνει.

Του χρόνου θα είναι η χρονιά της.

Η Efes πήρε αυτό που της άξιζε από πέρσι.
Λογικά μιλάμε για τέλος εποχής αυτής της ομάδας αφού Micic,Larkin απίθανο να είναι και οι 2 εδώ του χρόνου, πιθανότατα κανένας από τους 2, και οι Simon-Dunston έχουν πατήσει τα 35.
Αυτή η ομάδα άξιζε μια Ευρωλίγκα.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 01, 2021 8:33 pm

Δεν ξέρω αν του χρόνου είναι η σειρά της Μπάρτσα, διότι και η cska πχ αν είναι πλήρης μπορεί να παρουσιάσει πολύ δυνατή ομάδα! Προς το παρόν ας δούμε αν μπορεί να πάρει η Μπάρτσα το πρωτάθλημα απέναντι στη Ρεάλ που στα κρίσιμα παρά τον αποδεκατισμό της ήταν πολύ ανταγωνιστική!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τρί Ιουν 01, 2021 8:42 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δεν ξέρω αν του χρόνου είναι η σειρά της Μπάρτσα, διότι και η cska πχ αν είναι πλήρης μπορεί να παρουσιάσει πολύ δυνατή ομάδα! Προς το παρόν ας δούμε αν μπορεί να πάρει η Μπάρτσα το πρωτάθλημα απέναντι στη Ρεάλ που στα κρίσιμα παρά τον αποδεκατισμό της ήταν πολύ ανταγωνιστική!
Εκτος κι αν εχασες τα logins φιλε μου νομιζω οτι εισαι απο τα παλια μελη στο φορουμ!...Σε καθε περιπτωση ..Welcome!!

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Τρί Ιουν 01, 2021 8:43 pm

manj13 έγραψε:
Τρί Ιουν 01, 2021 8:42 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Εκτος κι αν εχασες τα logins φιλε μου νομιζω οτι εισαι απο τα παλια μελη στο φορουμ!...Σε καθε περιπτωση ..Welcome!!
Ναι φίλε έχασα τα logins και έκανα καινούριο λογαριασμό! Σε θυμάμαι και εγώ! Καλά να μαστε να μιλάμε για μπασκετάκι!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior

Τρί Ιουν 01, 2021 11:09 pm

manj13 έγραψε:
Bασικα καλυτερα 16ος και σασπενς που μπορει να βγω και ...6ος με αγωνα...παρα σιγουρα εκτος φ4 ,σε καθε φ8 ,"με καλως τα παιδια μας περνανε μαρς ολοι" μεσα-εξω με Καλαθειες "ηγετικες εμφανισεις"
αναλογες του προσφατου τελικου και μαλιστα υγιεστατου στις δικες μας περιπτωσεις να μην εχουμε και μια δικαιολογια την τυχη μας μεσα!!...Ειμαι λιγο αλλεργικος σ αυτη τη σιγουρια της "οκταδας" οπως και στη σιγουρη "δευτερη" θεση-λατρεια γνωστης οικογενειας επειδη οδηγουσε στανταρ στο CL και συνεπως στα πληρωμενα φωτα-νερα-τηλεφωνα της ΠΑΕ....Εγγυημενη αποδοση θελω να εχουν τα τραπεζικα προιοντα ...οχι το ταβανι της ομαδας μου....Σκεπτομενο ή μη σκεπτομενο...Διδακτορικο ή νηπιαγωγειου...Μαλκοβιτσικο ή Ομπραντοβιτσικο μπασκετ καθολου δε με απασχολει....η ιστορια μετραει ΚΟΥΠΕΣ....Οπως εδειχνε με τα δαχτυλα τις κουπες του ο Μαλκοβιτς οταν του λεγανε μπαρουφες οι ατιτλοι πως ειναι το "γοητευτικο μπασκετ"....Εννοωντας παιξε εσυ ωραιο μπασκετ κι ασε σε μενα τις κουπες.....Ετσι κι ο Αταμαν συμπληρωσε τωρα καρε στις κουπες κι ας παιρνουν τη δοξα αυτοι που κερδιζει ....
Άρα το 2005 ή το 2013 είναι εξίσου πετυχημένο με το φετινό.

Οκ. Makes sense. :)

Σήμερα έμαθα και πως ο Αταμάν δεν έπαιξε γοητευτικό μπάσκετ αλλά πήρε κούπα... :obey:

Κάτι άλλο;

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 02, 2021 12:23 am

A.CAB II έγραψε:
manj13 έγραψε:

Σήμερα έμαθα και πως ο Αταμάν δεν έπαιξε γοητευτικό μπάσκετ αλλά πήρε κούπα... :obey:

Κάτι άλλο;
Οτιδηποτε ειναι πλεον πετυχημενο στην ομαδα ,ΑΠΛΑ γιατι δεν πετιουνται στον καλαθο της υπερβολης δυο εκατομμυρια ευρω για εναν ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΑΣΣΟ και ερχονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ στον Παναθηναικο!! ...Μαγικο ε??? :D .....Η Barca....η ΤΣΣΚΑ....η Ρεαλ....η Εφες ...μπορει να χουν να τα δωσουν ...ο Παναθηναικος οπως προειπα οχι....Να τα δινε στον Πανγκος και τον Μισιτς που ειναι ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΝΤ ΓΚΑΡΝΤ και σκοραρουν και 15 ποντους το ματς για πλακα βεβαιως.....Για τον συγχρονο ''Μπακατσια'' που πληρωνεται για Μισιτς,Καμπατσο και Παρκερ ΟΧΙ σαν της 28ης Οκτωβριου.... Τιποτε αλλο ΠΛΗΝ οτι ποτε δεν ειπα οτι δεν επαιξε ''γοητευτικο μπασκετ'' ο Αταμαν.....Που ''γοητευτικο'' να πω δεν θα το χαρακτηριζα διοτι ηταν ''θα σας πιω το αιμα με το μπουρι της σομπας στην περιφερεια και θα φτυνετε αιμα κατω απ τη ρακετα σε αμυνα κι επιθεση..Και παιξτε και στα τρια μετρα μαρκαρισμα το βασικο μου ποιντ γκαρντ οπως κανω εγω στον Καλαθη να μαζεψετε 25 τεμαχια απο ΑΣΣΟ''....δεν το λες και ''Lakers 80s''show...Mαλλον σε Detroit ''Bad Boys'' Pistons 90s φερνει.....

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior

Τετ Ιουν 02, 2021 2:41 am

manj13 έγραψε:
A.CAB II έγραψε:

Κάτι άλλο;
Οτιδηποτε ειναι πλεον πετυχημενο στην ομαδα ,ΑΠΛΑ γιατι δεν πετιουνται στον καλαθο της υπερβολης δυο εκατομμυρια ευρω για εναν ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΑΣΣΟ και ερχονται ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΤΛΟΙ στον Παναθηναικο!! ...Μαγικο ε??? :D .....Η Barca....η ΤΣΣΚΑ....η Ρεαλ....η Εφες ...μπορει να χουν να τα δωσουν ...ο Παναθηναικος οπως προειπα οχι....Να τα δινε στον Πανγκος και τον Μισιτς που ειναι ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΝΤ ΓΚΑΡΝΤ και σκοραρουν και 15 ποντους το ματς για πλακα βεβαιως.....Για τον συγχρονο ''Μπακατσια'' που πληρωνεται για Μισιτς,Καμπατσο και Παρκερ ΟΧΙ σαν της 28ης Οκτωβριου.... Τιποτε αλλο ΠΛΗΝ οτι ποτε δεν ειπα οτι δεν επαιξε ''γοητευτικο μπασκετ'' ο Αταμαν.....Που ''γοητευτικο'' να πω δεν θα το χαρακτηριζα διοτι ηταν ''θα σας πιω το αιμα με το μπουρι της σομπας στην περιφερεια και θα φτυνετε αιμα κατω απ τη ρακετα σε αμυνα κι επιθεση..Και παιξτε και στα τρια μετρα μαρκαρισμα το βασικο μου ποιντ γκαρντ οπως κανω εγω στον Καλαθη να μαζεψετε 25 τεμαχια απο ΑΣΣΟ''....δεν το λες και ''Lakers 80s''show...Mαλλον σε Detroit ''Bad Boys'' Pistons 90s φερνει.....
Το παράδειγμα του 2005 και του 2013 δεν είδα να το αρνείσαι οπότε καλά ξεκινάμε. Ότι να 'ναι απαντήσεις μπας και πετύχουμε τίποτα.

Από 'κει και έπειτα προκαλεί σοκ το πόσο ιδέα δεν έχεις για το ποιός είναι βασικός άσσος και που. Μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που βλέπεις μπάσκετμπολ ο Καλάθης να μην είναι βασικός άσσος αλλά δυστυχώς στην πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι υπόλοιποι, είναι ο βασικός άσσος της Μπαρτσελόνα. Της 2ης ομάδας στην Ευρώπη. Άρα ότι λες δεν στέκει από τη βάση του.

Τον αν είναι καλύτερος ο Μίσιτς (που τώρα είναι στα πράιμ του και όχι στα 32) είναι πασιφανές και δεν χρειάζεται κάποια μπασκετική γνώση ιδιαίτερη. Όπως ήταν πασιφανές ποιός ήταν καλύτερος τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός που έμπαινε στις καλύτερες 5άδες της Ευρώπης. Τι σου λέω τώρα ε;

Πάντως και το 17 πέταξες κανά μύριο στο Μάικ το Τζέιμς και τζίφος. Και το 18 τον έφερες από ΝΒΑ και πάλι τζίφος. Και ο ινσταγκράμερ πέταξε 1,7 στο Τζίμεράκο και εκεί τζίφος. Αλλά δεν σε είδα πουθενά. Βέβαια ξέρω την παραμύθα. Όποιος πληρώνεται τα περισσότερα πρέπει να βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά. Γιατί μου κάνεις αβαβά το λατρεμένο σου Μίροτιτς τότε; Γιατί δεν λες για το Χίγγινς που καλύτερα πληρώνεται αλλά και αυτός 2ος βγήκε. Και μη μου πεις μόνο αυτός στάθηκε. Και τα τελευταία 3 χρόνια μόνο ο καράφλας στεκόταν αλλά εκεί έριχνες το φταίξιμο.

Περιμένω καινούργιες δικαιολογίες (δεν εννοούσα αυτό, ναι αλλά κτλ) και μία ακόμα σύγκριση με το Τζόρνταν γιατί κάτι έχεις αφήσει μισό στη συλλογιστική σου. :D

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 02, 2021 7:26 pm

A.CAB II έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 2:41 am
manj13 έγραψε:

Το παράδειγμα του 2005 και του 2013 δεν είδα να το αρνείσαι οπότε καλά ξεκινάμε. Ότι να 'ναι απαντήσεις μπας και πετύχουμε τίποτα.

Από 'κει και έπειτα προκαλεί σοκ το πόσο ιδέα δεν έχεις για το ποιός είναι βασικός άσσος και που. Μπορεί σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που βλέπεις μπάσκετμπολ ο Καλάθης να μην είναι βασικός άσσος αλλά δυστυχώς στην πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι υπόλοιποι, είναι ο βασικός άσσος της Μπαρτσελόνα. Της 2ης ομάδας στην Ευρώπη. Άρα ότι λες δεν στέκει από τη βάση του.

Τον αν είναι καλύτερος ο Μίσιτς (που τώρα είναι στα πράιμ του και όχι στα 32) είναι πασιφανές και δεν χρειάζεται κάποια μπασκετική γνώση ιδιαίτερη. Όπως ήταν πασιφανές ποιός ήταν καλύτερος τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός που έμπαινε στις καλύτερες 5άδες της Ευρώπης. Τι σου λέω τώρα ε;

Πάντως και το 17 πέταξες κανά μύριο στο Μάικ το Τζέιμς και τζίφος. Και το 18 τον έφερες από ΝΒΑ και πάλι τζίφος. Και ο ινσταγκράμερ πέταξε 1,7 στο Τζίμεράκο και εκεί τζίφος. Αλλά δεν σε είδα πουθενά. Βέβαια ξέρω την παραμύθα. Όποιος πληρώνεται τα περισσότερα πρέπει να βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά. Γιατί μου κάνεις αβαβά το λατρεμένο σου Μίροτιτς τότε; Γιατί δεν λες για το Χίγγινς που καλύτερα πληρώνεται αλλά και αυτός 2ος βγήκε. Και μη μου πεις μόνο αυτός στάθηκε. Και τα τελευταία 3 χρόνια μόνο ο καράφλας στεκόταν αλλά εκεί έριχνες το φταίξιμο.

Περιμένω καινούργιες δικαιολογίες (δεν εννοούσα αυτό, ναι αλλά κτλ) και μία ακόμα σύγκριση με το Τζόρνταν γιατί κάτι έχεις αφήσει μισό στη συλλογιστική σου. :D
Eχω απαντησει σε ολα αλλα μαλλον κανεις οτι δεν τα βλεπεις...λολ...Παμε ομως ενα ενα...α)Μου ειναι πληρως αδιαφορο αν εμπαινε στις καλυτερες πενταδες ....Στην δικη μου ομαδα οπως και στην Μπαρτσα πηγε για νσ κανει τη διαφορα και το αποτελεσμα εγραψε ΤΖΙΦΟΣ ....Στη δικη μου ομαδα δε λογω δημοσιογραφων εφταιγαν ΠΑΝΤΑ ολοι οι Σιγκλετον και οι Τζειμς ( που ο ενας ειναι πρωταθλητης Ευρωπης πλεον κι ο αλλος παιζει στους πιθανους πρωταθλητες ΝΒΑ )εκτος απο την ιερη αγελαδα υπερπληρωμενο αντιγραφο του τιμιου Ευθυμη....Οποτε το ταμπλο εγραψε αλλα 2 εκατομμυρια ευρω στα σκουπιδια για 9η σερι χρονια...Εχω να σου πω βασικους ασους απο Ξανθοπουλους μεχρι Καλαθηδες που δεν οδηγησαν τις ομαδες τους πουθενα...Τουλαχιστον οι πρωτοι ηταν value buy και δεν κοστιζαν και μια καραβια λεφτα για το ΙΔΙΟ αποτελεσμα...β) Ο καλοπληρωμενος Μιροτιτς εως Σακιλ ο Νιλ πρεπει να εχει ασσο που να μην τον τροφοδοτει μονο στα ματς με τα Ανω Σουρμενα αλλα και στα ματς που καινε...Οπως ειπα ο Μπατιστ δεν θα γινοταν ΠΟΤΕ ο Μπατιστ χωρις τον Μητσο...Την Πορσε την περναει και Ζασταβα αν στο τιμονι ειναι οδηγος του ραλι αντικας....γ)Ο Μισιτς οπως κι ο Διαμαντιδης στην ηλικια του Μισιτς πριν 3-4 χρονια ηταν ιδιοι παικτες...Kι ο Καμπατσο το 2012 εκανε λαβη ζιου ζιτσου στον Μητσο αλλα μετα εγινε παιχτουρα...Απλα στα 27 τους εγιναν ετη φωτος καλυτεροι απο τον Καλαθη ,τοσο που δεν θα γινει ο Καλαθης σε 10 μπασκετικες ζωες....Καλυτερος εντουτοις γινεται παντα στα τριποντα με παγακια στα ποτηρια των clubs....δ) Οταν μου βρεις ποστ που εγραψα κοντα στα 10 χρονια στο φορουμ "δεν εννοουσα αυτο " να μου το υπενθυμισεις....ε)τον Καλαθη αν τον συγκρινα οχι με τον Τζορνταν αλλα απλα με τον Πανγκος επρεπε να με συλλαβει η μπασκετικη αστυνομια και να παω ισοβια....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Τετ Ιουν 02, 2021 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar

Τετ Ιουν 02, 2021 8:06 pm

Ο Καλάθης δεν είναι ηγέτης διότι δεν έχει πλούσιο επιθετικό ρεπερτόριο κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν γκαρντ και έτσι δεν μπορεί να δίνει σταθερά σκορ, ενώ στα κρίσιμα παρουσιάζεται αρκετές φορές ασταθής! Οργανωτικά, δημιουργικά και αμυντικά είναι από τους καλύτερους, απλά όταν η μπάλα καίει δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για να σε ξεκολλήσει και να το πάρει πάνω του! Στον ΠΑΟ πιστεύω πως έπαιξε και παραπάνω των δυνατοτήτων του με πολύ ψηλά pir, αλλά και για την Μπάρτσα των πιο πολλών βεντετών ήταν ένας χρήσιμος παίχτης!

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 02, 2021 8:46 pm

manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 7:29 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 10:51 am

χαρα στην υπομονη σου φιλε ACAB...
Που να δεις αδερφε την υπομονη οσων διαφωνουμε με την αποψη οτι ο Καλαθης ειναι κραμα Τζεισον Κιντ και Τζων Στοκτον.....Και δικαιωνομαστε και αγωνιστικα κιολας κοντα στην δεκαετια....
απο την μια κανεις δεν ειπε οτι ο καλαθης ειναι αυτο το κραμα που μολις ειπες και απο την αλλη εσεις λετε οτι ειναι αχρηστος και οτι εχει πετυχει δεν μετραει.

αλλωστε προφανως δεν μετραει που ο νικ πηγε τελικο φετος οντας απο τους καλυτερους παικτες της ομαδας του και ο κορυφαιος στον ημιτελικό αλλα μετραει π.χ που ο κρις ως τερμα ρολιστας φετος πηρε ευρωλιγκα.

γιατι κατι μου λεει οτι αν επαιρνε ο τραυματιας νικ ευρωλιγκα φετος πάλι θα ελεγες οτι ειναι αμπαλος;;

βλεπεις οτι φασκεις και αντιφασκεις. χρησιμοποιεις παράδειγματα για να δειξεις κατι κατα του αλλα μετα δεν ισχυουν οταν μιλαμε για αλλον παικτη. ή οταν λεμε πραγματα που εσυ εχεις πει για υπερ καποιου αλλου παικτη οταν λεμε τα ιδια εμεις για τον νικ τοτε δεν ισχύουν.

καταλαβαινεις οτι ειναι μονα ζυγα ολα τα επιχειρηματα δικα σου;;

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar

Τετ Ιουν 02, 2021 9:07 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 8:46 pm
manj13 έγραψε:
Τετ Ιουν 02, 2021 7:29 pm

Που να δεις αδερφε την υπομονη οσων διαφωνουμε με την αποψη οτι ο Καλαθης ειναι κραμα Τζεισον Κιντ και Τζων Στοκτον.....Και δικαιωνομαστε και αγωνιστικα κιολας κοντα στην δεκαετια....
απο την μια κανεις δεν ειπε οτι ο καλαθης ειναι αυτο το κραμα που μολις ειπες και απο την αλλη εσεις λετε οτι ειναι αχρηστος και οτι εχει πετυχει δεν μετραει.

αλλωστε προφανως δεν μετραει που ο νικ πηγε τελικο φετος οντας απο τους καλυτερους παικτες της ομαδας του και ο κορυφαιος στον ημιτελικό αλλα μετραει π.χ που ο κρις ως τερμα ρολιστας φετος πηρε ευρωλιγκα.

γιατι κατι μου λεει οτι αν επαιρνε ο τραυματιας νικ ευρωλιγκα φετος πάλι θα ελεγες οτι ειναι αμπαλος;;

βλεπεις οτι φασκεις και αντιφασκεις. χρησιμοποιεις παράδειγματα για να δειξεις κατι κατα του αλλα μετα δεν ισχυουν οταν μιλαμε για αλλον παικτη. ή οταν λεμε πραγματα που εσυ εχεις πει για υπερ καποιου αλλου παικτη οταν λεμε τα ιδια εμεις για τον νικ τοτε δεν ισχύουν.

καταλαβαινεις οτι ειναι μονα ζυγα ολα τα επιχειρηματα δικα σου;;
α)Δεν ειπαμε ποτε οτι ειναι "αχρηστος"...Ειπαμε οτι ειναι ενας πολυ καλο αμυντικο και οργανωτικο ποιντ γκαρντ με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εκτελεστικες αλλα και ηγετικες αδυναμιες ...Πραγματα απαραιτητα για ενα συγχρονο ποιντ γκαρντ που καποιοι εκαναν πλυσεις εγκεφαλου για το "καλυτερο ποιντ γκαρντ της Ευρωπης"....Ασχετως που οταν απλα βαραγε τρεις βολες το να ευστοχησει και στις τρεις εδινε αποδοση 100,00....β) Και ο Τζαννης Σταυρακοπουλος σηκωσε Ευρωλιγκα ενω ο Βουρτζουμης τα παντα ολα!!...Αν η συμμετοχη τους ηταν 3 ποντοι και μια ασσιστ σε ολα αυτα δεν θα τους χαρακτηριζα και αμπαλους αλλα οτιδηποτε αλλο πλην απο game changers και πρωταγωνιστες....Αν εισαι καθοριστικος στους τιτλους της ομαδας σου ποιος να σε αμφισβητησει....Ειναι δυνατον να αμφισβητησει κανεις το Μητσο για τις εμφανισεις του 2012???....Ας εκανε μια τετοια σειρα εμφανισεων ο Καλαθης να το συζητησω...για την ωρα ουδεν....γ) Ο Καλαθης πηγε τελικο με μια ομαδα τεραστιου μπατζετ και ονοματων....Θελεις να του πιστωσω την εμφανιση του ημιτελικου ??..Να του την πιστωσω..αν και τα καστανα και εκει και στο τελικο τα βγαζε ο Χιγκινς...δ) Δεν εβγαλα τον Σιγκλετον και τον καθε "Σιγκλετον" Ντονσιτς.....Απλα καθε τετοιος παικτης ανεβαινει σκαλια αποδοσης απο την αποδοση του βασικου ποιντ γκαρντ της ομαδας....Και δεν γινεται να λουζεται ολα στις ηττες και ο ποιντ γκαρντ να ειναι το "θυμα" που δεν βοηθηθηκε....Ο Καλαθης ειναι ενας εξαιρετικος αμυντικος και ενας εξοχος πασερ....ΕΩΣ ΕΚΕΙ.....

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες, Μεταγραφές, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”