Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
Μέχρι στιγμής ζαλγκιρις, βιλερμπαν, ερυθρός κ μπασκονια φαίνονται ως οι σακοι του μποξ για τη νέα ευρωλιγκα, ενώ στη μετριότητα κινούνται μπαγερν Αλμπα, βιλερμπαν κ Βαλένθια.. Αν η παρτιζαν δεν είχε το ζελικο στο πάγκο, θα την έβαζα στη πρώτη κατηγορία. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά απ αυτές τις ομάδες βλέπω τη ευρωλιγκα υποδεέστερη του χρόνου.. Μεγάλο στοίχημα είναι να δούμε τι θα κάνει κ ο παναθηναϊκός με τις μεταγραφικές κινήσεις του
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1751
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3654
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα νομίζω. Πολλές ομάδες δεν έχουν κινηθεί ακόμα για να δούμε την δυναμική τους.Agio96 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 03, 2022 9:34 pmΜέχρι στιγμής ζαλγκιρις, βιλερμπαν, ερυθρός κ μπασκονια φαίνονται ως οι σακοι του μποξ για τη νέα ευρωλιγκα, ενώ στη μετριότητα κινούνται μπαγερν Αλμπα, βιλερμπαν κ Βαλένθια.. Αν η παρτιζαν δεν είχε το ζελικο στο πάγκο, θα την έβαζα στη πρώτη κατηγορία. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά απ αυτές τις ομάδες βλέπω τη ευρωλιγκα υποδεέστερη του χρόνου.. Μεγάλο στοίχημα είναι να δούμε τι θα κάνει κ ο παναθηναϊκός με τις μεταγραφικές κινήσεις του
Πόσες ομάδες έχουν κινηθεί ουσιαστικά;
Αρμάνι, Φενέρ, Εφές, Μπάρτσα (λίγο), Μακάμπι, Βαλένθια (που τώρα χτίζεται για την Ευρωλίγκα).
Έχει ακόμα πολύ ζουμί αφού είμαστε ουσιαστικά στην αρχή.
Αποκλείεται να μην ενισχυθούν οι ομάδες μόνο και μόνο από τις 3 ρώσσικες ομάδες που δεν συμμετέχουν.
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24
- Reactions: 2627
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι υπάρχει καμιά περίπτωση να ανανεώσει κανένας ξένος τώρα σε Ρώσικη.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 10:59 amΠαιδιά, ακούγεται κάτι νέο για Μιλουτίνοβ; Ανανεώνει με ΤΣΣΚΑ, μιλάει με άλλη ομάδα ευρωλίγκας, παίζει περίπτωση ΝΒΑ ή μένει οριστικά στην Ρωσία χωρίς να έχει ανανεώσει;
Επίσης, έχει κανείς συγκεντρωτική εικόνα πόσοι παίχτες έχουν μείνει (ακόμα) στις Ρώσικες;
Λογικά μένει εκεί και αν του χρόνου έχει ηρεμήσει η κατάσταση να παίζει Ευρωλίγκα συζητάνε για ανανέωση, αν όχι πάει όπου θέλει.
Δεν θα τον χαλάσει κιόλας, τα 2,5 καθαρά που είναι να πάρει φέτος πουθενά αλλού δεν θα τα έβρισκε.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκείνον δεν θα τον χαλάσει, τον Βατούνιν δεν βλέπω γιατί να τον ψήνει να δώσει αυτά τα λεφτά χωρίς εξασφάλιση ή έστω καλές πιθανότητες να τον έχει όταν θα χτίζει ξανά ομάδα ευρωλίγκας. Για αυτό μου φαίνεται το λιγότερο πιθανό σενάριο αυτό, χωρίς βέβαια να ξέρω κάτι παραπάνω. Ο Γκριγκόνις πχ που έχει χρόνια συμβόλαιο μου φαίνεται πιο λογικό να μείνει με προοπτική να είναι ένα από τα κομμάτια του ριμπίλντ. Μπορεί βέβαια να είναι όντως τόσο λαρντζ και το να κόψει τον τσαμπουκά σε ομάδες να είναι τόσο σημαντικό.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 12:14 pmΔε νομίζω ότι υπάρχει καμιά περίπτωση να ανανεώσει κανένας ξένος τώρα σε Ρώσικη.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 10:59 amΠαιδιά, ακούγεται κάτι νέο για Μιλουτίνοβ; Ανανεώνει με ΤΣΣΚΑ, μιλάει με άλλη ομάδα ευρωλίγκας, παίζει περίπτωση ΝΒΑ ή μένει οριστικά στην Ρωσία χωρίς να έχει ανανεώσει;
Επίσης, έχει κανείς συγκεντρωτική εικόνα πόσοι παίχτες έχουν μείνει (ακόμα) στις Ρώσικες;
Λογικά μένει εκεί και αν του χρόνου έχει ηρεμήσει η κατάσταση να παίζει Ευρωλίγκα συζητάνε για ανανέωση, αν όχι πάει όπου θέλει.
Δεν θα τον χαλάσει κιόλας, τα 2,5 καθαρά που είναι να πάρει φέτος πουθενά αλλού δεν θα τα έβρισκε.
0
- gspara
- Reactions: 1598
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Tι εχουμε εδω??Ανανεωσε τελικα και ο Τοκοmixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 10:17 amΗ Βίρτους είναι κοντά σε συμφωνία με τον Jalen Reynolds.

1
1

-
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Udoh δεν νομίζω πως υπολογίζεται και για Polonara δεν ειναι κατι βέβαιο. Καθολου κακή αυτή η 4αδα όμως:gspara έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 8:35 pmTι εχουμε εδω??Ανανεωσε τελικα και ο Τοκοmixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 10:17 amΗ Βίρτους είναι κοντά σε συμφωνία με τον Jalen Reynolds.
.Υπαρχει ο Jaiteh,o Udoh που επιστρεφει απο χιαστο και θελει Polonara + Μickey??.....wtf
Shengelia - Mickey(4/5)
Jaiteh - Reynolds
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Jaiteh δεν είπαμε ότι φεύγει; Ο Τόκο νομίζω ακόμη θα το προσπαθήσει για ΝΒΑ. Για τον Udoh δεν ξέρω πότε επιστρέφει.gspara έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 8:35 pmTι εχουμε εδω??Ανανεωσε τελικα και ο Τοκοmixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 05, 2022 10:17 amΗ Βίρτους είναι κοντά σε συμφωνία με τον Jalen Reynolds.
.Υπαρχει ο Jaiteh,o Udoh που επιστρεφει απο χιαστο και θελει Polonara + Μickey??.....wtf
0