Το μέλλον των Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Νοέμ 29, 2023 12:59 pm

ΟΙ Άραβες θα δημιουργήσουν πρόβλημα μόνο σε νεοπλουτήδηδες που φτιάχνω ομάδα=αγοράζω ότι πιο ακριβό υπάρχει και περιμένω να τα σαρώσω όλα.
Τις περισσότερες χρονιές ο νικητής της Ευρωλίγκας είχε προφανώς μεγάλο μπάτζετ αλλά όχι το μεγαλύτερο.

Πόσα Τσάμπιονς Λίγκ σήκωσε η Παρί στο ποδόσφαιρο είπαμε;
Αν πάλι καταφέρουν να φτιάξουν ομαδάρα μπράβο τους, για μια ομάδα μιλάμε.
Από θέμα ανταγωνισμού δεν είναι διαφορετικό από το να έπαιρνε ένας δισεκατομμυριούχος την Άλμπα και να έλεγε μπάτζετ 50εκ γιατί έτσι γουστάρω.

Στα μεταγγραφικά συγκεκριμένα για εμάς δεν αλλάζει κάτι και πολύ. Και τώρα υπάρχουν ομάδες που αν θέλουν έναν παίκτη μπορούν να δώσουν παραπάνω από όσα μπορούμε να δώσουμε εμείς.

Όφελος θα είναι συνολικά για το ευρωπαικό μπάσκετ αν αυξηθούν τα μπάτζετ και έτσι καταφέρουμε να τραβήξουμε πίσω κάποιους από τους Ευρωπαίους που αντι για ηγέτες εδώ πάνε για 10-15 λεπτά nba.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Νοέμ 29, 2023 1:05 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Τετ Νοέμ 29, 2023 12:19 pm
Επίσης όσον αφορά τους Άραβες -αν τελικά γίνει,μακάρι να μην γινει-ισως η μόνη άμυνα των Ευρωπαίων να είναι το salary cup Τώρα αν δεν θα προσμετρώνται οι γηγενείς μιας χώρας η οι Ευρωπαίοι πολιτες(πολλοί Αμερικανοί έχουν διπλό διαβατήριο) αυτό δεν το ξέρω Αλλά και σε αυτό κάθε χώρα νομίζω θα ασκήσει βέτο για να έχει κάποιον κορμό με γηγενείς.Διαφορετικα θα τα σαρώσουν όλα οι Άραβες.
Μπααα, σαν κάθε νεόπλουτη ομάδα θα πληρώσουν υπεραξίες για παίκτες που γράφουν νούμερα, θα λέμε πως στα χαρτιά έχουν μια ντριμ Τιμ αλλά στο τέλος θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Μετά από καμιά πενταετία με κάποιον τοπ προπονητή ΙΣΩΣ κάνουν κάτι.

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Νοέμ 29, 2023 1:24 pm

Για μένα λάθος ειναι να παίζουν ομάδες εκτός Ευρώπης στην λιγκα. Ευρωλίγκα λέγεται. Αν είναι να φέρουμε και καμιά κινεζική ομάδα. Ένας Άραβας αν θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ ας αγοράσει μια ευρωπαϊκή ομάδα και ας επενδύσει.

Αν είναι και στο ποδόσφαιρο στο Τσάμπιονς λιγκ ας πετάξουμε μέσα κάνα 2 ομάδες από Αραβία μιας και σκορπάνε πολύ χρήμα.

Δεν είναι το παν το χρήμα και οι χορηγίες. Αλλοιώνεις την διοργάνωση βάζοντας ομάδες εκτός Ευρώπης και τον ίδιο τον θεσμό.

4
4 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 939
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Νοέμ 29, 2023 1:48 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Επίσης όσον αφορά τους Άραβες -αν τελικά γίνει,μακάρι να μην γινει-ισως η μόνη άμυνα των Ευρωπαίων να είναι το salary cup Τώρα αν δεν θα προσμετρώνται οι γηγενείς μιας χώρας η οι Ευρωπαίοι πολιτες(πολλοί Αμερικανοί έχουν διπλό διαβατήριο) αυτό δεν το ξέρω Αλλά και σε αυτό κάθε χώρα νομίζω θα ασκήσει βέτο για να έχει κάποιον κορμό με γηγενείς.Διαφορετικα θα τα σαρώσουν όλα οι Άραβες.
Ειμαι της αποψης οτι αν μπουν οι αραβες στο χωρο θα καταστραφει η ευρωλιγκα ετσι οπως την ξερουμε ακομα και η ρεαλ και η μπαρτσα που ειναι οικονομικοι κολλοσοι για τα δεδομενα της ευρωπης θα μοιαζουν φτωχαδακια , το συμβολαιο του ταβαρες και του καθε ταβαρες το εχει ο σαουδαραβας για μπατζετ για να ταιζει τα γερακια του και τις λεοπαρδαλεις του.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Νοέμ 29, 2023 2:15 pm

Κι εγώ είμαι αντίθετος και δεν θεωρώ και τα οικονομικά ανταλλάγματα αρκετά. Εντάξει αν έδιναν καμιά ...200αριά μύρια ετησίως να το συζητήσουμε να τα μοιραστούν οι υπόλοιπες ομάδες μεταξύ τους. Τώρα ποιο ακριβώς θα είναι το όφελος; θα δώσουν 20 M τον χρόνο για μια wild card και μέρος των εξόδων των ομάδων και τι έγινε; Θα μοιραστούν οι ομάδες τα χρήματα και θα πάρει κάθε μία 1 Μ; Ως προς το μπάτζετ η Euroleague φαίνεται να έχει θέσει κάποιο ανώτατο όριο βάσει του μ.ο των ομάδων με τα μεγαλύτερα μπάτζετ.
Συνεχίζω να δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τι θα κερδίσουν οι ομάδες; μεγαλύτερη δημοφιλία, χορηγίες; Ας κάνουν επέκταση στο Λονδίνο και στο Παρίσι (και για το Λονδίνο έχω ενστάσεις αλλά ας είναι)

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τετ Νοέμ 29, 2023 2:32 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ξένων στην ευρωλίγκα και τώρα, επομένως κάθε ομάδα μπορεί να έχει όσους αμερικανούς θέλει.

Η Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα που έχουν μπάτζετ 40 και 50 εκατομμύρια και παίρνουν χρήματα από τα ταμεία των ποδοσφαιρικών τους ομάδων, η ΤΣΣΚΑ που ήταν ομάδα με 50 εκατομμύρια, τί διαφορά έχει; Όταν οι αιώνιοι είχαν τα πενταπλάσια μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες πριν 15 χρόνια δεν μας πείραζε. Κατά τη γνώμη μου η διεύρυνση θα ανεβάσει αγωνιστικά και τη θεαματικότητα του αθλήματος.

0
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Νοέμ 29, 2023 3:16 pm

tarp7 έγραψε:
Τετ Νοέμ 29, 2023 2:32 pm
EXASFAIROS13 έγραψε:
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ξένων στην ευρωλίγκα και τώρα, επομένως κάθε ομάδα μπορεί να έχει όσους αμερικανούς θέλει.

Η Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα που έχουν μπάτζετ 40 και 50 εκατομμύρια και παίρνουν χρήματα από τα ταμεία των ποδοσφαιρικών τους ομάδων, η ΤΣΣΚΑ που ήταν ομάδα με 50 εκατομμύρια, τί διαφορά έχει; Όταν οι αιώνιοι είχαν τα πενταπλάσια μπάτζετ από τις υπόλοιπες ομάδες πριν 15 χρόνια δεν μας πείραζε. Κατά τη γνώμη μου η διεύρυνση θα ανεβάσει αγωνιστικά και τη θεαματικότητα του αθλήματος.
Διαφωνώ. Τι δουλειά έχει μια ομάδα από την Αραβία να παίξει Ευρωλίγκα? Πέρα από τα κοστοβορα ταξίδια που πρέπει να κάνουν οι ομάδες εκεί για να παίξουν στα εκτός έδρας μιλάμε για ένα λαό και ένα κοινό με εντελώς διαφορετική κουλτούρα στα πάντα .

Δεν εμαι ρατσιστής αλλά οι αντιλήψεις του για την ζωή και οι κανόνες τους στην κοινωνία δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρώπη και την δημοκρατία. Ας φτιάξουν μια δικιά τους λίγκα. Δεν έχουν θέση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αν θέλει η Ευρωλίγκα να μπούν νεες αγορές στο προϊόν σε κοιτάξει προς Ευρώπη μεριά.

Και στο κάτω κάτω εγώ είμαι ευχαριστημένος με τον ανταγωνισμό και το θέαμα στην Λίγκα. Βλέπουμε πολύ καλό μπάσκετ και σχεδόν όλες οι ομάδες κοντραρονται μεταξύ τους.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Πέμ Νοέμ 30, 2023 4:29 pm

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Πέμ Φεβ 29, 2024 10:22 am

Γιατί η Euroleague στοχεύει στην αγορά της Γαλλίας και καλώς για εμένα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Πέμ Φεβ 29, 2024 7:39 pm

Ερχεται συγχώνευση κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό.

https://basketa.gr/bcl-enimerose-tis-om ... o-eurocup/

3
3 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μαρ 01, 2024 6:48 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Φεβ 29, 2024 7:39 pm
Ερχεται συγχώνευση κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό.

https://basketa.gr/bcl-enimerose-tis-om ... o-eurocup/
Άντε να γίνει επιτέλους, θα είναι πολλαπλά θετικό, σημαίνει ότι λήγει η κόντρα FIBA-Euroleague, θα γίνει μια διοργάνωση που θα παίζουν οι ισχυρότερες ομάδες μετά την Ευρωλίγκα και όχι να μοιράζονται και να συζητάμε για το αν η μια ή ή άλλη είναι ισχυρότερη. Μια ισχυρότερη διοργάνωση θα είναι και μια καλύτερη προετοιμασία για την μετάβαση κάποιων παικτών στο υψηλότερο επίπεδο της Euroleague. Ακόμα και τρίτη διοργάνωση να υπάρχει θα είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με το FIBA Cup.
Αλλά αναρωτιέμαι τι είδους συμβιβασμοί έγιναν ως προς τα κριτήρια συμμετοχής των ομάδων στην διοργάνωση.

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 945
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Μαρ 01, 2024 7:16 pm

ρε παιδια.. πότε επιτέλους θα παίξει η Αεκαρα στην ευρωλιγκα??

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin

Παρ Μαρ 01, 2024 10:01 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Είναι εύκολο μιας και θέλει μόνο χρήματα.
Γήπεδο, κόσμο, ιστορία υπάρχει.

Χρήματα management χορηγοί και σοβαρότητα είναι τα μόνα κριτήρια που ενδιαφέρουν την Ευρωλίγκα. Η αγωνιστική άνοδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

0
Εικόνα
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 01, 2024 10:45 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Μαρ 01, 2024 10:01 pm
Giwrgos_AEK έγραψε:
Είναι εύκολο μιας και θέλει μόνο χρήματα.
Γήπεδο, κόσμο, ιστορία υπάρχει.

Χρήματα management χορηγοί και σοβαρότητα είναι τα μόνα κριτήρια που ενδιαφέρουν την Ευρωλίγκα. Η αγωνιστική άνοδος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ δεν έχει το κόσμο που χρειάζεται. Ακόμη και την εποχή του Φιλίππου και έπαιζε στην Ευρωλίγκα δεν μάζευε πολύ κόσμο. Την περίοδο κιόλας που έπαιζε στο Γαλάτσι και είχε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα δεν είχε κόσμο στο γήπεδο. Ο Αγγελόπουλος για μένα κάνει λάθος στη διαχείριση της ομάδας.Δεν βλέπω το λόγο που οποντάρει σε τελειωμενους ΝΒαερ

0
tarp7

allstar

Παρ Μαρ 01, 2024 10:57 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Φεβ 29, 2024 10:22 am
Γιατί η Euroleague στοχεύει στην αγορά της Γαλλίας και καλώς για εμένα.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην άνοδο των Γάλλων σε συλλογικό επίπεδο παίζει η παρουσία της Μονακό. Και η Παρί έπαιξε στην accor αρένα με τη Μονακό.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες, Μεταγραφές, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”