O Nαβάρρο είπε ότι η Μπαρτσελόνα θα κάνει μόνο τρεις προσθήκες. Ο Ρούμπιο επίσης δήλωσε ότι "δε βρήκε όσα έψαχνε στη Μπαρτσελόνα" και "δε νιώθει άνετα", οπότε μάλλον φεύγει, ο Νούνες έρχεται. Πασκουάλ μεγάλο φαβορί μου λένε. Ο Χεζόνια (γράφουν στη Βαρκελώνη) θέλει πιο αρχηγικό ρόλο

(δηλαδή; φάση Σβεντ; ) και τον εξιτάρει η ιδέα να πάρει μια ομάδα αποτυχημένη και να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Τέλος πάντων είναι και περίεργο αγόρι, δεν ξέρουμε. Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έβαλε τα κλάμματα προχθές στις δηλώσεις στα αποδυτήρια μετά το ματς όταν τον ρώτησαν για την εμπειρία του στην ομάδα, μου έκανε εντύπωση που δεν αναφέρθηκε σε τίποτε αγωνιστικό αλλά στους φίλους που έκανε, στον ανθρώπινο παράγοντα και θυμίζω ότι από τον Απρίλιο υπάρχει συμφωνία μέχρι το 2026. Εγώ καταλαβαίνω ότι η Μπαρτσελονα θα πάει για 2 μεγάλες μεταγραφές συν το Νούνες. Μάλλον θα διοργανώσουν Φ4 και παρά τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν όρεξη να ξεφτιλιστούν από τη Ρεάλ μέσα στο σπίτι τους. Γράφεται για 6εκ για τις τρεις μεταγραφές, που είναι ικανό ποσό και ταυτόχρονα μικρό συγκριτικά με την εξοικονόμηση που καλείται να κάνει το ποδοσφιρικό τμήμα. Υπάρχει δυσαρέσκεια για το Βίλι και αγωνιστικά αλλά κι επειδή είναι αλαφροϊσκιωτος, σα να νομίζει ότι είναι ακόμη στο ΝΒΑ κι άμα χάσαμε δεν τρέχει και τίποτε μωρέ.
To θεμα με τον ΠΑσκουάλ είναι ότι είχε τερατώδες συμβόλαιο στη Ζενίτ και σύμφωνα με όσα γράφει υ Mundo Deportivo ο Ναβάρρο δεν έχει να του δώσει τόσα κι ο Λαπόρτα τους είπε "αυτό είναι το μπάτζετ, βρείτε τα μόνοι σας". Ψηλά στη λίστα είναι και ο Σκαριόλο, που ξέρει τους Ισπανούς παίκτες από την εθνική, μαζί και το Βίλι κι ελπίζουν ότι θα τον ξυπνήσει γιατί τα 3+ που παίρνει είναι πολλά για να κάνει τη δευτεράτζα του Βέσελι και να μη στρίβει στην άμυνα, ενώ λέγεται ότι μπορεί και να κινητοποιήσει και το Ρούμπιο.
Τρίτη περίπτωση ως αουτσάιντερ αναφέρεται ο Μουμπρου, που έχει και καλή σχέση με το Ναβάρρο, αλλά όχι με την πόλη και τους φιλάθλους γενικώς (θυμηθείτε παλιούς τελικούς με τη Ρεάλ με τις ροχάλες).
Για Ιτούδη καιΠεναρόγια γράφουν ότι είναι απλές φήμες.