Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2710
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 24, 2021 7:00 pm

Περίμενα ότι η Ρεάλ φέτος θα έμπαινε σε μια περίοδο ανανέωσης και αλλαγών, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και ηλικιακά, ειδικά στην περιφέρεια. Αντιθέτως φαίνεται ότι θα έχει ξανά ένα αρκετά μεγάλο σε ηλικία ρόστερ. Αντί του Taylor ήρθε ο συνομήλικος του Hanga, και αντί του Laprovittola ο ένα χρόνο μεγαλύτερος Heurtel. Συν οι υπάρχοντες που θα έχουν άλλον έναν χρόνο στις πλάτες τους. Ουσιαστικά οι μόνοι κάτω των 30 που θα έχουν ενεργό ρόλο στο rotation είναι οι Yabusele, Abalde, Tavares, Poirier. Ο Garuba πιθανότατα θα φύγει για ΝΒΑ όπως φαίνεται, ενώ ο Alocen με Heurtel, Williams-Goss (και λίγο από Llull) δεν ξέρω κατά πόσο θα βρει χρόνο φέτος στον άσσο. Και σε βάθος χρόνου, σε μια σεζόν που για τους Ισπανούς θα έχει ένα minimum 80 παιχνιδιών η σεζόν, στο τέλος ίσως σκάσουν από την κούραση.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 24, 2021 9:13 pm

kojito έγραψε:
Περίμενα ότι η Ρεάλ φέτος θα έμπαινε σε μια περίοδο ανανέωσης και αλλαγών, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και ηλικιακά, ειδικά στην περιφέρεια. Αντιθέτως φαίνεται ότι θα έχει ξανά ένα αρκετά μεγάλο σε ηλικία ρόστερ. Αντί του Taylor ήρθε ο συνομήλικος του Hanga, και αντί του Laprovittola ο ένα χρόνο μεγαλύτερος Heurtel. Συν οι υπάρχοντες που θα έχουν άλλον έναν χρόνο στις πλάτες τους. Ουσιαστικά οι μόνοι κάτω των 30 που θα έχουν ενεργό ρόλο στο rotation είναι οι Yabusele, Abalde, Tavares, Poirier. Ο Garuba πιθανότατα θα φύγει για ΝΒΑ όπως φαίνεται, ενώ ο Alocen με Heurtel, Williams-Goss (και λίγο από Llull) δεν ξέρω κατά πόσο θα βρει χρόνο φέτος στον άσσο. Και σε βάθος χρόνου, σε μια σεζόν που για τους Ισπανούς θα έχει ένα minimum 80 παιχνιδιών η σεζόν, στο τέλος ίσως σκάσουν από την κούραση.
Ο Τέιλορ πού πήγε;

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Σάβ Ιούλ 24, 2021 9:45 pm

yorgos έγραψε:
kojito έγραψε:
Ο Τέιλορ πού πήγε;
Είχα μείνει στο ότι είναι ελεύθερος και χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια ανανέωση. Εκτός αν έχασα κάτι. Αν μείνει πάντως μαζεύονται 10 παίκτες για 3 θέσεις στην Μαδρίτη. Να δούμε ποιος θα πρωτοπαιζει.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2509
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 24, 2021 10:12 pm

kojito έγραψε:
yorgos έγραψε:

Ο Τέιλορ πού πήγε;
Είχα μείνει στο ότι είναι ελεύθερος και χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια ανανέωση. Εκτός αν έχασα κάτι. Αν μείνει πάντως μαζεύονται 10 παίκτες για 3 θέσεις στην Μαδρίτη. Να δούμε ποιος θα πρωτοπαιζει.
Μου φαίνεται πως το ροστερ της Ρεαλ είναι το εξής :

1. Γκος , Ερτελ , Γιουλ
2. Αμπαλντε , Κοζερ
3. Χαγκα , Τειλορ
4. Γκαρουμπα , Τομπκινς , Βουκσεβιτς
5. Ταβαρες , Πουαριε

Αυτή θα ναι η 12αδα και έχουν και τους βετεράνους Κάρολ και Φερναντεζ προφανώς για βάθος και για περιπτώσεις τραυματισμών. Συν τον Ραντολφ που όταν γυρίσει θα μπει στη 12αδα αντι του μικρου Βουκσεβιτς. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τον Αλοθεν, αν θα πάει ΝΒΑ ή αν θα μεινει αλλον ενα χρονο στη Μαδρίτη.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:31 pm

JohnnyPao έγραψε:
kojito έγραψε:

1. Γκος , Ερτελ , Γιουλ
2. Αμπαλντε , Κοζερ
3. Χαγκα , Τειλορ
5. Ταβαρες , Πουαριε

Αυτή θα ναι η 12αδα και έχουν και τους βετεράνους Κάρολ και Φερναντεζ προφανώς για βάθος και για περιπτώσεις τραυματισμών. Συν τον Ραντολφ που όταν γυρίσει θα μπει στη 12αδα αντι του μικρου Βουκσεβιτς. Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τον Αλοθεν, αν θα πάει ΝΒΑ ή αν θα μεινει αλλον ενα χρονο στη Μαδρίτη.
Έχει πάρει και Yabusele στο 4 η Ρεάλ. Τον Garuba δεν τον βλέπω τόσο σίγουρο, αν επιλεγεί ψηλά στο draft πιθανότατα θα πάει από φέτος ΝΒΑ. Ο Alocen δεν θα είναι φέτος στο draft, οπότε μάλλον απίθανο να πάει απέναντι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2509
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 25, 2021 12:18 am

kojito έγραψε:
Σάβ Ιούλ 24, 2021 11:31 pm
JohnnyPao έγραψε:

1. Γκος , Ερτελ , Γιουλ
2. Αμπαλντε , Κοζερ
3. Χαγκα , Τειλορ
5. Ταβαρες , Πουαριε

Έχει πάρει και Yabusele στο 4 η Ρεάλ. Τον Garuba δεν τον βλέπω τόσο σίγουρο, αν επιλεγεί ψηλά στο draft πιθανότατα θα πάει από φέτος ΝΒΑ. Ο Alocen δεν θα είναι φέτος στο draft, οπότε μάλλον απίθανο να πάει απέναντι.
Γιαμπουσελε ήθελα να γράψω αντι για Γκαρουμπα, σορρυ.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιούλ 25, 2021 12:51 am

JohnnyPao έγραψε:

1. Γκος , Ερτελ , Γιουλ
2. Αμπαλντε , Κοζερ
3. Χαγκα , Τειλορ
5. Ταβαρες , Πουαριε
Νομίζω θέλουν παίχτη στο 2.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2602
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Ιούλ 25, 2021 1:14 am

Μη ξεχνάμε και τον Ράντολφ, αχίλλειο αλλά τον Δεκέμβρη κλείνει χρόνο από τον τραυματισμό του.
Κάπου αρχές του 22 θα επιστρέψει αν έχουν πάει όλα καλά.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιούλ 25, 2021 5:40 am

Σωστή η αναφορά για Ράντολφ. Έχει βεβαρημένο ιστορικό σοβαρών τραυματισμών και δεν είναι στην πρώτη νιότη. Από την άλλη έχει ποιότητα να φαν κι οι κότες. Αν γυρίσει σχετικά υγιής δεν χάνει τη θέση του στη 12αδα.
Όπως δεν χάνει τη θέση του στη 12δα κι ο Ρούντι. Ποτέ των ποτών.
Ο Τέηλορ, ναι. Καραπερισσεύει από τη στιγμή που ήρθε ο Χάνγκα.
Ο Γκαρούμπα τέλος, είναι κατά 99% στο ΝΒΑ. ΓΙ΄αυτό πήραν τον Γιαμπουσελέ που προσδοκά να πάρει τον δρόμο που παίρνει ο Γκαρούμπα, σ' 'έναν χρόνο από τώρα. :wink:

Στο 1 υπερπλήρεις, στο 3 αρκετά καλοί και ποσοτικά οκ, στο 2 τρομερή ποιότητα, εμπειρία μαζεμένη όσο δεν έχουν ομάδες σε ολόκληρο το ρόστερ του και ξέχειλη ποσότητα( περιμένουν και τον Κάρολ από Δεκέμβρη μήνα) αλλά κανένα από τα 2ρια δεν μπορεί να θεωρηθεί παίκτης που να κάνει τη διαφορά για μια ομάδα όπως η Ρεάλ. Το πιο καλό δίδυμο ίσως είναι το Γκος- Ερτέλ. :dribble:

Στο 4 και το 5 όμως, ειδικά αν επιστρέψει ψιλό καλά ο Ράντολφ ο Σλοβένος (από το ίδιο χωριό με τον Τόμπεϊ :P ) κι αν δουλέψει ο Πουαριέ- Πουαρώ το καλοκαίρι, ίσως έχουν και το καλύτρο frontcourt στην Ευρώπη.
Ανυπομονούμε να δούμε τι θα μας παρουσιάσει φέτος ο Λάσο. :bball:

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Κυρ Ιούλ 25, 2021 10:25 am

Ο Alocen περισσεύει κάπως οπότε δεν αποκλείεται να τον στείλουν δανεικό, με την προοπτική του χρόνου να γυρίσει και να διεκδικήσει τον ρόλο του αναπληρωματικού άσου. Εκτός κι αν τον κρατήσουν για να παίζει στην Ισπανία.

Στο 3 είναι εντάξει. Έχουν Hanga και μπορούν να παίξουν και οι Abalde και Rudy εκεί επίσης, εκτός από τον Taylor. Ο Rudy ναι μεν είναι 36 πλέον, αλλά δύσκολα θα συνέχιζε αν ήταν να είναι ο 13ος-14ος παίκτης του ρόστερ. Αν ήμουν Λάσο ίσως αντί του Taylor να έφερνα παίκτη που να παίζει και στο 4, μέχρι να γυρίσει ο Randolph. Τον ρόλο του 12-13ου παίκτη θα έχει ουσιαστικά οπότε δεν χρειάζεται κάποια υπέρβαση. Θα μπορούσε να είναι και Ισπανός.

Στους ψηλούς αν γυρίσει υγιής ο Randolph θα έχουν μια από τις 2-3 καλύτερες front lines της διοργάνωσης. Άμυνα, σουτ, ποστ παιχνίδι, μούσκουλα, όλα θα τα έχουν.

0
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388

Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:10 am

kojito έγραψε:
yorgos έγραψε:

Ο Τέιλορ πού πήγε;
Εγώ ότι έχει συμβόλαιο ακόμα έναν χρόνο.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1729
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιούλ 25, 2021 11:50 am

Η Ούνικς ανακοίνωσε τον Jekiri.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 25, 2021 1:56 pm

Δε τη βλέπω ιδιαίτερα αναβαθμισμενη τη ρεαλ.. Φαίνεται έχει ξεκινήσει η κρίση όπως παθαίνουν τα μεγάλα κλαμπ.. Περνάει πλέον στο next gen της καθώς μεγάλωσαν πολύ οι γιουλ, Κάρολ, κοζερ, Ρούντι.. Οπότε θα δούμε σίγουρα μια τελείως διαφορετική κ πειραματική ρεαλ τη νέα σεζόν. Ο ερτελ έχει να παίξει ποιοτικό μπάσκετ απ το 2019, ενώ ο γκος δε ξέρω αν θα καταφέρει να τραβήξει το κουπί στη ρεαλ.. Επίσης, ο χανγκα είναι καρμπόν ο Τέιλορ κ έχει μεγαλώσει αρκετά, οπότε δε νομίζω να προσφέρει κάτι περισσότερο από σκληρή άμυνα.. Μ αρέσει η γραμμή ψηλών της, αν κ περιμένω πολλά απ το πουαριε.. Τώρα με περιφέρεια τους παλαίμαχους μαζί με ερτελ, γκοσ δε ξέρω κατά πόσο θα ξεχωρίσει. Θεωρώ πχ αν ο Ολυμπιακός πάρει τελικά το ντορσευ, θα έχει μακράν καλύτερη περιφέρεια απ τη ρεαλ..

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1729
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιούλ 25, 2021 5:39 pm

Η Ζαλγκίρις είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Emmanuel Mudiay.

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιούλ 25, 2021 5:45 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 25, 2021 5:39 pm
Η Ζαλγκίρις είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Emmanuel
πολυ καλη μεταγραφη αν γινει! βεβαια εχει να παιξει απο περσυ, αλλα γενικα τον θεωρουσα πολυ καλο παικτη τον συγκεκριμενο και με πολυ μεγαλο potential! τωρα για ευρωπη θα ειναι πολυ καλος, αλλα δεν εχει εμπειρια και δεν ξερω πως θα ανταποκριθει.

Το θεμα ειναι οτι απεναντι υπαρχουν παικτες που μπορουν να ερθουν και να κανουν την διαφορα, δεν χρειαζεται να εχουμε εμμονη μονο με αυτους που παιζουν εδω.
Εγω παντως θελω πολυ να τον δω ευρωλιγκα τον Mudiay

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”