Μεταγραφές στο Ευρωπαικό Μπάσκετ 2021-22

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 14, 2021 12:11 pm

Ο Βινς Χάντερ υπέγραψε με την Metropolitans 92.

basket72
Reactions:

Σάβ Αύγ 14, 2021 12:53 pm

Σοβαρή κίνηση για τη Λεβαλουά ο Β. Χάντερ. Έρχεται στη θέση του πολύ καλού για το επίπεδο αυτό, Σισοκό που όμως είναι κι αρκετά διαφορετικός στο στυλ.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 15, 2021 7:53 pm

Η Μπασκόνια δεν εχει μαζέψει υπερβολικά πολλά 3αρια? Γκεντραιτις, Φοτενκιο, Σεντερεσκις και Ραιστε.. και δεν παιζει κάνεις τους σοβαρα λεπτά σε άλλη θέση. Στο μεταξυ με Τζεκιρι και Ννοκο στο 5 και Πιτερς μόνο στο 4 μαλλον ο Κοστελο πιο πολυ για 4αρι προορίζεται παρα για 5αρι.

Τον Ντραγκιτς θα τον κρατήσουν?

Pointgod

senior
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 8:33 pm

Έχει οντως πολλά 3αρια, βέβαια θα παίζουν Μπαλντουιν-Γκρέιντζερ μαζί στο 1-2(όπως Χενρυ-Βιλντοζα φέτος), έφεραν και τον Μαρινκοβιτς (αντί Ντραγκιτς) και νομίζω έβαζε και τον Σεντερσεσκις στο 2 την περασμένη σεζόν σε ψηλά σχήματα.

Μαλλον είχαν σίγουρο ότι θα έφευγε ο Γκεντραιτις και πήραν Φοντεκιο.

Το encestando που είναι αρκετά έγκυρο στο Ισπανικό ρεπορτάζ, λέει ότι θα πάρουν ακόμα ένα 4αρι με σουτ (αντί Πολοναρα) και έναν στο 4-5, αφού τον Κοστέλο τον υπολογίζει για το 5 κυρίως.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 8:37 pm

Pointgod έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 8:33 pm
Έχει οντως πολλά 3αρια, βέβαια θα παίζουν Μπαλντουιν-Γκρέιντζερ μαζί στο 1-2(όπως Χενρυ-Βιλντοζα φέτος), έφεραν και τον Μαρινκοβιτς (αντί Ντραγκιτς) και νομίζω έβαζε και τον Σεντερσεσκις στο 2 την περασμένη σεζόν σε ψηλά σχήματα.

Μαλλον είχαν σίγουρο ότι θα έφευγε ο Γκεντραιτις και πήραν Φοντεκιο.

Το encestando που είναι αρκετά έγκυρο στο Ισπανικό ρεπορτάζ, λέει ότι θα πάρουν ακόμα ένα 4αρι με σουτ (αντί Πολοναρα) και έναν στο 4-5, αφού τον Κοστέλο τον υπολογίζει για το 5 κυρίως.
Στο 5 έχει ήδη Τζεκιρι-Κοστελο-Ννοκο , στο 4 εχει Πιτερς κι αν παρει αλλον εναν δεν θα χρειαστεί αλλον λογικά στους ψηλους , αν μπορει να κατέβει και λιγο ο Ραιστε δηλαδή στο 4 ή ο Σεντερεσκις θα ναι μια χαρά.

Pointgod

senior
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 8:49 pm

Ο Τζεκιρι πήγε Ουνιξ και οι άλλοι δυο δεν νομίζω ότι ανεβαίνουν καθόλου στο 4.

Έχει φτιάξει καλό ρόστερ, θα έχει βέβαια πάλι 12 ξένους, νομίζω η μόνη ομάδα Ευρωλιγκας που δεν έχει ούτε καν έναν γηγενή για συμπλήρωμα έστω.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 9:07 pm

Pointgod έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 8:49 pm
Ο Τζεκιρι πήγε Ουνιξ και οι άλλοι δυο δεν νομίζω ότι ανεβαίνουν καθόλου στο 4.

Έχει φτιάξει καλό ρόστερ, θα έχει βέβαια πάλι 12 ξένους, νομίζω η μόνη ομάδα Ευρωλιγκας που δεν έχει ούτε καν έναν γηγενή για συμπλήρωμα έστω.
Αα ναι μωρέ το ξέχασα ότι έφυγε ο Τζεκιρι σωστά, αρα εχουν δουλειά ακόμα στη Μπασκονια.

Pointgod

senior
Reactions:

Δευ Αύγ 16, 2021 1:23 am

Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν 1-2 κενά ακόμα, πολύ λίγες έχουν κλείσει το ρόστερ τελείως.

Μόνο ο Ερ.Αστερας έχει αρκετές να κάνει ακόμα (Ουοτερς, Ουαιτ οι μόνοι ξένοι του ως τώρα, αν και πήρε αρκετούς Σέρβους φέτος).

Αναμένεται καυτή εβδομάδα, είναι όλες οι ομάδες του ΝΒΑ και οι μάνατζερ στο σαμερ λιγκ που τελειωνει, ότι απομείνει θα έρθει κυρίως Ευρωλίγκα, αφού η Κίνα είναι αβέβαιη.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Αύγ 16, 2021 10:19 am

Διπλό κέρδος για την Μπαρτσελόνα.
Πρώτον ο Bolmaro πάει από φέτος Αμερική οπότε εισπράτουν το nba out του(900 χιλιάδες).
Ταυτόχρονα οι Knicks ανακοίνωσαν ότι ο Jokubaitis φεύγει από το summer league για να πάει στην Ισπανία λογικά για να είναι στην προετοιμασία που σημαίνει ότι δεν πάει από φέτος Αμερική.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Δευ Αύγ 16, 2021 1:47 pm

Η Εφές αναμένεται να αποκτήσει τον Filip Petrusev.

Άβαταρ μέλους
BasketZilla

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mark Eaton

Δευ Αύγ 16, 2021 4:00 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Δευ Αύγ 16, 2021 1:47 pm
Η Εφές αναμένεται να αποκτήσει τον Filip Petrusev.

Αυτή η μεταγραφή είναι ίσως , προσωπική μου γνώμη , η σπουδαιότερη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ο πιο ''μπασκετκός'' αψηλός που έχουν βγάλει οι Σέρβοι μετά τον χοντρο-Γιόκιτς :D

Δεν ξέρω τι συμβόλαιο πήρε αλλά η αξία του τυπάκου είναι στο μύρριο ευρά το χρόνο.

Sometimes I feel like a Slim Charles in a world full of Cheeses
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 16, 2021 4:38 pm

BasketZilla έγραψε:
Δευ Αύγ 16, 2021 4:00 pm

Αυτή η μεταγραφή είναι ίσως , προσωπική μου γνώμη , η σπουδαιότερη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Ο πιο ''μπασκετκός'' αψηλός που έχουν βγάλει οι Σέρβοι μετά τον χοντρο-Γιόκιτς :D

Δεν ξέρω τι συμβόλαιο πήρε αλλά η αξία του τυπάκου είναι στο μύρριο ευρά το χρόνο.
Ο οποίος έχει περάσει από τα 2 μεγαλύτερα σχολεία της Ευρώπης.
Από τα τσικό της Μπασκόνια (γι' αυτό ακριβώς τον λόγο έτρεφαν ελπίδες στη Βιτόρια ότι έπαιζε να τον είχαν φέτος ως "καντεράνο" ) και από την "πασαρέλα¨της Μέγκα.
Βάλε μέσα και το καλό πανεπιστήμιο και τη σπουδαία πρώτη ύλη σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη μπασκετική σχολή της Ευρώπης κι έχεις το next big thing.

Pointgod

senior
Reactions:

Δευ Αύγ 16, 2021 7:47 pm

Υπερτιμημένος παίκτης λόγω της μανίας να βρεθεί ο επόμενος Γιοκιτς. Θα μου πεις εδώ έχουν συμβολαια ο Θανάσης και ο Καλαιντζακης λόγω Γιάννη.

Ο Αταμαν ήθελε Λαντειλ, στο τέλος δεν τα βρήκε ούτε με τον Μπλακ στο οικονομικό και κατέληξε στον Πετρουσεφ. Υποβάθμιση από τον Σανλι, με τον Ντανστον ένα χρόνο μεγαλύτερο και τον Πλαις εξαφανισμένο.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 17, 2021 1:36 am

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Χόλινς.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Αύγ 17, 2021 2:33 am

mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Αύγ 17, 2021 1:36 am
Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε τον Χόλινς.

Μια χαρα για Χολινς. Εντυπωση μου εκανε που ακουστηκε τοσο πολυ για λυση στον Ολυμπιακο. Ελαφρυ και κοντο δυαροτριαρι με ασταθες σουτ. Γι αυτο τον αλλαξε ο Πασκουαλ και κατεληξε στον Αστερα.
Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι θελανε στην ομαδα τους παιχτη που "ελευθερωσε" ο Ισπανος με τοση ευκολια. :o

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα, Αγώνες, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”