FIBA Champions League 2020-2021
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 439
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Burgos επίσης θεωρητικά μπορεί και να εμφανιστεί πιο κουρασμένη, αφού έπαιζε Πέμπτη-Παρασκευή, ενώ η Karsiyaka Τετάρτη-Παρασκευή. Πάντως χτες οι Ισπανοί κάπως άνοιξαν το rotation, αφού μόνο 2 παίκτες έπαιξαν περισσότερο από 25 λεπτά.
Αντικειμενικά είναι το φαβορί και σε κλειστό ματς ή αν καταφέρουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από νωρίς, έχουν το προβάδισμα. Οι Τούρκοι ωστόσο είναι πιο έμπειροι από το Στρασβούργο και νομίζω αν μπουν δυναμικά με το μαχαίρι στα δόντια από νωρίς, δεν θα καταρρεύσουν τόσο εύκολα στη συνέχεια.
Αντικειμενικά είναι το φαβορί και σε κλειστό ματς ή αν καταφέρουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από νωρίς, έχουν το προβάδισμα. Οι Τούρκοι ωστόσο είναι πιο έμπειροι από το Στρασβούργο και νομίζω αν μπουν δυναμικά με το μαχαίρι στα δόντια από νωρίς, δεν θα καταρρεύσουν τόσο εύκολα στη συνέχεια.
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κακο μπασκετ από τον σημερινό τελικό. Η Burgos έπαιξε το μπασκετ της Καρσιγιακα και παλι τη κέρδισε, μπακ του μπακ τρόπαια λοιπον. Παρολα αυτα πολυ ωραια στημένος τελικός (σε αντίθεση με τον δικό μας για το κύπελλο
) , ωραιο το προϊόν που παρουσιάζει συνολικά η bcl. Taylor και Henry τα δυο πολυβόλα των Τούρκων ηταν ανενεργά σήμερα και τον Morgan τον έκλεισαν πολυ καλα ο Ριβερο και ο Κραβιτς, το παλευε μονος του ο Εμπαγιε που ηταν κι αυτος άστοχος όμως, ωραιος προπονητής ο Σαριτσα γενικα. Τον προπονητή της Μπουργος μαθαινω τον θέλει η Βαλένθια, γενικά πολυ ξύλο σε όλο το ματς και μου έκανε εντύπωση που δεν ανέβασαν καθολου οι Ισπανοί τον ρυθμό παρα μονο στα 2 τελευταία λεπτά του ματς. Επισης μου έκανε εντύπωση που είχαν παρα πολυ ωρα τον Ριβερο στο 4, ο οποίος αν και έπαιξε λιγο (ηταν σε κακη μερα) έκανε τη διαφορά για την ομαδα του, μου θυμίζει αρκετά τον Μπατιστ σαν παιχτης. Η Μπουργος σαν να ακολούθησε φετος παρόμοια συνταγή με την αεκ , δηλαδή επενδυσε στην εμπειρία κάποιων μεγάλων ηλικιακά παιχτων (Ρενφρο, ΜακΦαντεν, Κουκ) σε αυτούς βεβαια τους βγήκε.
1
1

Μάλλον δίκαια το πήραν οι Σπανιόλοι (αν και θα συμφωνήσω με το ποστ του Yorgos που το έφαγε το τρίγωνο το Βερμούδων
). Τα 2 μεγάλα όπλα των Τούρκων φέτος είναι οι Μόργκαν-Εμπαγέ και μπορούμε να πούμε ότι τα πήγαν καλά. Απέναντί του είχαν ένα δίδυμο που έχω προτείνει ως ρολίστες για τις ελληνικές ομάδες, τους Κράβιτς και Ριβέρο (όπως έχω προτείνει και τον Εμπαγέ).
Το ζήτημα είναι ότι η Μπούργκος έχει σαφώς πιο βαθύ ρόστερ και μόο συγχαρητήρια αξίζουν στην Καρσίγιακα που το πήγε ως εκεί ( ξαναδίνω δίκιο στον Yorgos
).
Κατά τ' άλλα φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά που, οι Ρώσοι δεν θα πάρουν ούτε έναν ευρωπαϊκό τίτλο από τους 3. Κι ας προσδοκούσαν το 3 στα 3.

Το ζήτημα είναι ότι η Μπούργκος έχει σαφώς πιο βαθύ ρόστερ και μόο συγχαρητήρια αξίζουν στην Καρσίγιακα που το πήγε ως εκεί ( ξαναδίνω δίκιο στον Yorgos

Κατά τ' άλλα φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά που, οι Ρώσοι δεν θα πάρουν ούτε έναν ευρωπαϊκό τίτλο από τους 3. Κι ας προσδοκούσαν το 3 στα 3.
- ssoulliss
- Reactions: 3993
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι είναιJohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 09, 2021 11:10 pmΚακο μπασκετ από τον σημερινό τελικό. Η Burgos έπαιξε το μπασκετ της Καρσιγιακα και παλι τη κέρδισε, μπακ του μπακ τρόπαια λοιπον. Παρολα αυτα πολυ ωραια στημένος τελικός (σε αντίθεση με τον δικό μας για το κύπελλο) , ωραιο το προϊόν που παρουσιάζει συνολικά η bcl. Taylor και Henry τα δυο πολυβόλα των Τούρκων ηταν ανενεργά σήμερα και τον Morgan τον έκλεισαν πολυ καλα ο Ριβερο και ο Κραβιτς, το παλευε μονος του ο Εμπαγιε που ηταν κι αυτος άστοχος όμως, ωραιος προπονητής ο Σαριτσα γενικα. Τον προπονητή της Μπουργος μαθαινω τον θέλει η Βαλένθια, γενικά πολυ ξύλο σε όλο το ματς και μου έκανε εντύπωση που δεν ανέβασαν καθολου οι Ισπανοί τον ρυθμό παρα μονο στα 2 τελευταία λεπτά του ματς. Επισης μου έκανε εντύπωση που είχαν παρα πολυ ωρα τον Ριβερο στο 4, ο οποίος αν και έπαιξε λιγο (ηταν σε κακη μερα) έκανε τη διαφορά για την ομαδα του, μου θυμίζει αρκετά τον Μπατιστ σαν παιχτης. Η Μπουργος σαν να ακολούθησε φετος παρόμοια συνταγή με την αεκ , δηλαδή επενδυσε στην εμπειρία κάποιων μεγάλων ηλικιακά παιχτων (Ρενφρο, ΜακΦαντεν, Κουκ) σε αυτούς βεβαια τους βγήκε.

Ο Penarroya είναι πολύ καλός προπονητής και δικαίως τον συζητούν για ομάδα με μεγαλύτερο πορτοφόλι.
Η Burgos είχε και πέρυσι τα "γερόντια" (μόνο ο Renfroe νομίζω ήρθε) και σε αυτό φαίνεται και η διαφορά δουλειάς που έγινε σε σχέση με την ΑΕΚ που ανέφερες.
Αυλαία λοιπόν και δικαιότατη κατάκτηση. Αντε κάντε τη μία, του χρόνου τη διοργάνωση με το Eurocup

1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο το τελευταίο πραγματικά μακαρι, αλλά δεν το βλέπω. Δυστυχώς δεν ειναι το καλό του μπασκετ το κυριο ζητουμενο σε αυτές τις υποθέσεις.
ΥΓ. Προπονηταρα και ο Πεναρογια οντως!
ΥΓ1. Φιλε basket72 εγω δεν ειχα παντως καμια ρωσικη ως φαβορί για καμια απτις 3 ευρωπαϊκές διοργανώσεις χεχε. Ρωσικη ομαδα εχω φέτος για φαβορί μονο στη VTB...
0
¨Οντως κάνει δουλειά ο Πεναρόγια! Όπως κι ο Σαρίτσα, άλλωστε!
Οι Ρώσοι κάποια στιγμή το έχουν πει (για το 3 στα 3) αλλά τρέχα γύρευε πότε. Το είχαν συνδέσει με τη διοργάνωση του Τσάμπιονς στη χώρα τους, τις μεταγραφές Σενγκέλια-Μιλουτίνοβ και τις καλές 2 ομάδες τους στο Γιούροκαπ.
Καλό αυτό με τη ρώσική ομάδα και τη VTB

1
1

- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο NBA αυτές τις μέρες έχουμε και την είδηση για το Champions League:
https://www.totalbasket.gr/bcl-megali-s ... sportfive/
Αν κατάλαβα καλά η FiBA αναθέτει στην SportFive, να διαχειριστεί τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες κλπ επί κάποιας αμοιβής προφανώς με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα κέρδη που μπορεί να έχει. Να δούμε βέβαια πρακτικά αν (και πότε) θα αυξηθούν και τα έσοδα.
https://www.totalbasket.gr/bcl-megali-s ... sportfive/
Αν κατάλαβα καλά η FiBA αναθέτει στην SportFive, να διαχειριστεί τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες κλπ επί κάποιας αμοιβής προφανώς με σκοπό να μεγιστοποιήσει τα κέρδη που μπορεί να έχει. Να δούμε βέβαια πρακτικά αν (και πότε) θα αυξηθούν και τα έσοδα.
1
1