Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1625
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 24, 2022 12:21 pm

Και επίσημα στην Ολίμπια Μιλάνο ο Brandon Davies.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιουν 24, 2022 1:13 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 12:21 pm
Και επίσημα στην Ολίμπια Μιλάνο ο Brandon Davies.

Το Μιλάνο έχει κινηθεί πιο σωστά από όλους νομίζω.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιουν 24, 2022 1:59 pm

Κοντά στην Μακάμπι λέει ο Λορέντζο Μπράουν. Ταιριάζει νομίζω. Λογικά απομακρύνεται από την Μακάμπι και ο Νικ (πλησιάζει στο Μονακό άραγε;).

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 2:19 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 1:59 pm
Κοντά στην Μακάμπι λέει ο Λορέντζο Μπράουν. Ταιριάζει νομίζω. Λογικά απομακρύνεται από την Μακάμπι και ο Νικ (πλησιάζει στο Μονακό άραγε;).
Αν πάρουν Λορένζο δε χωράει ο Νικ. Ο οποίος Λορένζο έxει νομίζω ξεκινήσει τη διαδικασία για ισπανικό διαβατήριο, απεμπολώντας το αμερικάνικο, περίεργο μου φαίνεται να μην το κεφαλαιοποήσει σε ομάδα της Ισπανίας.

1
1 Εικόνα

JohnnyPao

champion
Reactions: 2447
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 24, 2022 3:09 pm

Ο Σμιτς ειναι πολυ κοντά σε Μπασκονια. Ποιον λέτε να αντικαθιστά? Τον Πιτερς ή τον Κοστελο?

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 6:09 pm

Στη Φενερ θα υπογράψουν Scottie Wilbekin και Τζεκίρι.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 24, 2022 8:20 pm

Η Μπαρτσελόνα κάνει φέτος αυτό που έκανε και πέρσι με Κλαβέρ και Χάνγκα. Πληρώνει παίκτη της για να φύγει. ΤΟ μόνο που μένει είναι να πάει ο Καλάθης στον Λάσο (που τον εκτιμάει και πολύ). :roll:
Αλλά η Ρεάλ έχει καπαρώσει τον Πιέρια που τον ήθελε από πέρσι ο Βιτοριανός τεχνικός. Εκτός κι αν πέσει από τον ουρανό ο Καμπάσο που έχουμε ξαναπεί ότι το απευχόμαστε.
Εδώ σταυρώσαμε δάκτυλα για να φύγει ο Μίτσιτς μπας και έχουμε κάποιες ελπίδες εμείς τα "φτωχαδάκια"¨.

Ο Κούρικ έστειλε μήνυμα έμφορτο συναισθηματικής φόρτισης. Λογικά θα περιμένει κάτι από τον Σάρας. Αν τουν στείλει και τον Κάιλ, θα μιλάμε για "αυτοκτονικές" διαθέσεις.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 10:22 pm

Και η Ζενίτ θέλει τον Καλάθη.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 10:48 pm

Η μισή Ευρωλιγκα ενδιαφέρεται και στο Ελλαντα ακόμη έχει καναπεδατους που δε θέλουν τον Καλαθη στην ομάδα.

0

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιουν 24, 2022 11:06 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 10:48 pm
Η μισή Ευρωλιγκα ενδιαφέρεται και στο Ελλαντα ακόμη έχει καναπεδατους που δε θέλουν τον Καλαθη στην ομάδα.
Σε λεει δεν βαζει τριποντα αφου :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 11:16 pm

Άσε τι ακούω, πήγα να φάω στα Εξάρχεια και στο διπλανό τραπέζι είχε και καλά μπασκετικους, έστησα αυτί. "Αν είναι η αύξηση να φέρει Καλαθη, να μείνουμε με το περσινό μπατζετ". "Καλά, αυτός ο ΔΓ ριναι ικανός να φέρει Καλαθη και να διώξει Νεντοβιτς ,τόσο άσχετος ". Ναι λέει ο τρίτος, θα έρθει ο Καλαθης και δε θα παίζει κι ο Ματζουκας.

Μου έκατσε η ρόκα σπανάκι στο λαιμό.

(Υποψιάζομαι ότι ήταν ο τουλουμπας στις Γιαντες, λέει ρε μολογα εσύ ήσουν με δύο καραφλατους; )

0

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Ιουν 24, 2022 11:27 pm

yorgos έγραψε:
Παρ Ιουν 24, 2022 11:16 pm
Άσε τι ακούω, πήγα να φάω στα Εξάρχεια και στο διπλανό τραπέζι είχε και καλά μπασκετικους, έστησα αυτί. "Αν είναι η αύξηση να φέρει Καλαθη, να μείνουμε με το περσινό μπατζετ". "Καλά, αυτός ο ΔΓ ριναι ικανός να φέρει Καλαθη και να διώξει Νεντοβιτς ,τόσο άσχετος ". Ναι λέει ο τρίτος, θα έρθει ο Καλαθης και δε θα παίζει κι ο Ματζουκας.

Μου έκατσε η ρόκα σπανάκι στο λαιμό.

(Υποψιάζομαι ότι ήταν ο τουλουμπας στις Γιαντες, λέει ρε μολογα εσύ ήσουν με δύο καραφλατους; )
Σίγουρα έχουν δει μπάλα μπάσκετ αυτοί;Μήπως είχε κρασί μέσα το φαγητό τους;

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Ιουν 24, 2022 11:30 pm

Εντάξει, αν καταλήξει Ζενίτ ο Καλάθης σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται και πολύ για υψηλό επίπεδο πια....Δεν θα γίνει αυτό όμως, μου φαίνεται τραγικό, εξάλλου σίγουρα θα τον ζητήσουν ομάδες οχτάδας αν οχι τετράδας της euroleague (που τον ζητάνε δηλαδή)

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Παρ Ιουν 24, 2022 11:43 pm

Αν έπαιζε η Ζενιτ Ευρωλίγκα θα ήταν σοβαρή υποψήφια με Τσαλίδης και Μάνο, αλλά τώρα δε νομίζω κι εγώ να ενδιαφέρεται ο Νικ να παίζει στη VTB μόνο, έχει τα ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα, έχει σπίτι στην Αθήνα, έχει τουλάχιστον τρεις καλές ομάδες που τον ζητάνε και γενικά άνθρωπος με αμερικανικό διαβατήριο να είναι στη Ρωσία τέτοιες εποχές δεν είναι και ιδανικό, για κερασάκι.

Κακό που δεν έχουμε κόουτς ακόμη.

1
1 Εικόνα

basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 25, 2022 12:37 am

Αν η Ζενίτ τού δώσει όσα θέλει (φέτος θα έπαιρνε 2.2 καθαρά) ο Νικ δεν θα έχει πρόβλημα. Τελευταία "μπάζα" είναι και το ξέρει. Κι η Ζενίτ χρήμα έχει. Κράτησε τον Τσάβι να υπενθυμίσω, τη στιγμή που η Μακάμπι τον ήθελε διακαώς.
Δεν λέω ότι είναι φαβορί, ούτε καν ξέρω αν όντως ευσταθεί η πληροφορία ή είναι απλώς φήμη.
Αλλά αν είναι να διαλέξει ανάμεσα σε χρήμα και ρεκόρ, θα διαλέξει το πρώτο.

Και ναι, δεν το συζητάμε για την αξία του, αν και όταν κάποια στιγμή θέλουμε να φύγουμε από τις κλασσικές κόντρες του φόρουμ με φανατικούς Καλαθιακούς και φανατιμούς ΜαικΤζειμσικούς ή με φανατικούς Πεδουλακικούς ή Πασκουαλικούς, τότε μπορούμε να δούμε ότι βοήθησε πολύ την Μπαρτσελόνα, ιδιώς πέρσι, ήταν ο πρώτος άσσος τέτοιας ποιότητας που είχαν τα τελευταία πολλά χρόνια, αλλά δεν έβγαλε και μάτια. Την ίδια κουβέντα μπορούμε να κάνουμε και για τον Σάρας. Γιατί δεν ξέχασε ξαφνικά το μπάσκετ που ξέρει ο Λιθουανός. Απλώς, πρέπει να καταλάβει ότι είναι προπονητής νέος ακόμα, ότι η αξία του ως παίκτης είναι κάτι ξέχωρο, ότι το ταπεραμέντο και τα "γκάζια" που είχε ως παίκτης βοηθούσαν τις ομάδες του αλλά ως προπονητής πρέπει να τα αφήσει πίσω όλα αυτά. Να λειτουργεί ενωτικά, ενίοτε και "πατρικά" κι ως έμπνευση κι όχι ως πριμαντόνα.
Η Μπαρτσελόνα αν είχε την οικονομική δυνατότητα θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον στείλει. Κι ας έχει σωστή νοοτροπία/τακτική που συνίσταται στην υπομονή και τη "δεύτερη ευκαιρία¨.

Οι "κουλές" τον υπερασπίζονται μεν τον Καλάθη σε όλο αυτό, αλλά δεν θα τους λείψει. Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως.

* Να δούμε τι ανταλλάγματα θα ζητήσει ο Κερεχέτα-ς για να τους δώσει τον Πιέρια στους "μερένγκες" . Ή μάλλον τι ανταλλάγματα τους έχει ήδη ζητήσει και κατά πάσα πιθανότητα τα έχουν βρει. Ακούστηκε για ΓΚος ή Σπανιόλο αλλά παίζει και το χρηματικό αντάλλαγμα.

Επιπλέον, ας έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και την Παρτίζαν. Ακόμα και για περιπτώσεις που τις έχουμε συνδυάσει με τους 2 "αιώνιους" Π.χ Μιλουτίνοβ (πρώην παίκτης της) ή και Καλάθης που μια χαρά τον ξέρει ο Ζοτς. Λεφτά έχουν. Αλλά είναι και κινητράρα να παίξεις για αυτήν την Παρτίζαν. Από την κούτρα μου το κατεβάζω (κι αυτό....).

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες, Μεταγραφές, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”