Γιατί είσαι ανυπόμονος?Περίμενε πρώτα να δεις που θα καταλήξει και μετά βγες και πες ο,τι θες!!Λίγο ζήλια μου βγάζει όλο αυτό!!mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:19 pmΑκόμα χειρότερο..yawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:13 pm
ο ένας ήρθε για διακοπές, ο άλλος για να περάσει ιατρικά στον Παναθηναϊκό συνοδευόμενος στο αεροδρόμιο από ανθρώπους της ομάδας.
Μπασκετικοί Δημοσιογράφοι - Αθλητική Δημοσιογραφία
Συντονιστής: Captains
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3242
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 326
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4819
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αυτα τα λενε οι κοκκινοι δημοσιογραφοιyawn.brigade έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:13 pm
ο ένας ήρθε για διακοπές, ο άλλος για να περάσει ιατρικά στον Παναθηναϊκό συνοδευόμενος στο αεροδρόμιο από ανθρώπους της ομάδας.
επισημα ηρθε διακοπες και περασε να κανει ενα τσεκ απ γιατι αισθανοταν σφιξεις ο ανθρωπος
οταν αισθανθηκε καλυτερα πηγε στας εξοχας να παρει καθαρο αερα και εκει υπεγραψε αυτογραφα

1
1

-
- Reactions: 36
- Προειδοποιήσεις:
0
Ζήλια;; σε τι;; εγώ προσωπικά θέλω να πάρει ο Παο τον Λιθουανό.. Για δικούς μου λόγους που βαριέμαι να αναλύσω.. Σαν τίτλο κράτα ότι τον θεωρώ πρώην παίκτη..
Πάμε τώρα σε αυτό που λες περί βιασύνης.. Φέρνεις ΤΟΝ ΠΑΊΧΤΗ ΕΔΩ.. Περνάς σε όλα τα μίντια ότι όλα τελείωσαν.. Κ τελικά αυτό είναι μια κίνηση βιαστικη επαρσης.. Ήδη επικοινωνιακα είναι ήττα.. Μην πάτε να μας τρελάνετε τώρα...ΟΟΟΟΛΟ είναι λάθος.. Κ το ξέρεις..
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτές οι επικοινωνιακές νίκες/ήττες κλπ είναι για το Twitter. Εδώ είμαστε μπασκετικό φόρουμ.mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:19 pmΖήλια;; σε τι;; εγώ προσωπικά θέλω να πάρει ο Παο τον Λιθουανό.. Για δικούς μου λόγους που βαριέμαι να αναλύσω.. Σαν τίτλο τον θεωρώ πρώην παίκτη..
Πάμε τώρα σε αυτό που λες περί βιασύνης.. Φέρνεις ΤΟΝ ΠΑΊΧΤΗ ΕΔΩ.. Περνάς σε όλα τα μίντια ότι όλα τελείωσαν.. Κ τελικά αυτό είναι μια κίνηση βιαστικη επαρσης.. Ήδη επικοινωνιακα είναι ήττα.. Μην πάτε να μας τρελάνετε τώρα...ΟΟΟΟΛΟ είναι λάθος.. Κ το ξέρεις..
Τώρα το αν είναι έπαρση η δημοσίευση της προφορικής συμφωνίας ενώ ξέρουμε πολύ καλά σαν μπασκετικό φόρουμ τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν νομίζω έχει να κάνει με την γνώμη που διαμορφώνεις μέσα από την οπαδική σου προτίμηση.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
ΜΑ για πια συμφωνία μιλάμε όταν ο παίχτης αυτός ανήκει αλλού και πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να τον αφήσουν διότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός;nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:23 pmΑυτές οι επικοινωνιακές νίκες/ήττες κλπ είναι για το Twitter. Εδώ είμαστε μπασκετικό φόρουμ.mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:19 pm
Ζήλια;; σε τι;; εγώ προσωπικά θέλω να πάρει ο Παο τον Λιθουανό.. Για δικούς μου λόγους που βαριέμαι να αναλύσω.. Σαν τίτλο τον θεωρώ πρώην παίκτη..
Τώρα το αν είναι έπαρση η δημοσίευση της προφορικής συμφωνίας ενώ ξέρουμε πολύ καλά σαν μπασκετικό φόρουμ τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν νομίζω έχει να κάνει με την γνώμη που διαμορφώνεις μέσα από την οπαδική σου προτίμηση.
Κοιτάξτε αν εσάς δεν σας ενοχλουν οοοολοι αυτοί οι τρόποι που λειτουργεί τα πράγματα ΓΕΝΙΚΩΣ ο Μητσακος τότε όλα καλά.. Εμένα μου περισσεύει
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είπαμε, προφορική συμφωνία. Αμφιβάλλεις ότι υπάρχει;mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:32 pmΜΑ για πια συμφωνία μιλάμε όταν ο παίχτης αυτός ανήκει αλλού και πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να τον αφήσουν διότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός;nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:23 pm
Αυτές οι επικοινωνιακές νίκες/ήττες κλπ είναι για το Twitter. Εδώ είμαστε μπασκετικό φόρουμ.
Κοιτάξτε αν εσάς δεν σας ενοχλουν οοοολοι αυτοί οι τρόποι που λειτουργεί τα πράγματα ΓΕΝΙΚΩΣ ο Μητσακος τότε όλα καλά.. Εμένα μου περισσεύει
Υπάρχουν πολύ προβληματικά πράγματα με τον ΔΠΓ (βέβαια μη σχετική η αναφορά εδώ) αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν κατάλαβα γιατί σε πείραξε τόσο πολύ που το έμπλεξες και με τα υπόλοιπα αρνητικά του.
1
1

-
- Reactions: 177
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ξεκίνησε πρώτα από το ESPN αν δεν κάνω λάθος. Βγήκε η είδηση από εκεί και εμείς ακολουθήσαμε. Σέβομαι ότι φυγαδεύτηκε στο αεροδρόμιο και δεν έγινε κάνα καραγκιοζιλίκι. Έγινε όσο πιο σοβαρά γινόταν από την στιγμή που βγήκε η πληροφορία από την άλλη μεριά του ατλαντικούmia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:32 pmΜΑ για πια συμφωνία μιλάμε όταν ο παίχτης αυτός ανήκει αλλού και πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να τον αφήσουν διότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός;nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:23 pm
Αυτές οι επικοινωνιακές νίκες/ήττες κλπ είναι για το Twitter. Εδώ είμαστε μπασκετικό φόρουμ.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αμφιβάλλω καθόλου.. Υπάρχει συμφωνία και αυτό είναι δεδομένο.. Όμως εφόσον ο παίχτης ανήκει αλλού και στο αλλού είναι σημαντικός κ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΑ θα τον αφήσουν δεν το βγάζεις.. Δεν τον φέρνεις εδώ.. Δεν το περνάς σαν τελειωμένο.. Γιατί αν δεν γίνει.. Που πλέον είναι πολύ πιθανό με βάση τα αμερικανικά ρεπορτάζ.. Τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο φιάσκο.. Εγω λεω ότι ο οοοολο το εκανε λάθος.. Κλείνεις τον παίχτη στο μεταξύ σας κ περιμένεις.. Δεν το διατυμπανιζεις κ ακόμα χειρότερα δεν τον φέρνεις εδώ να το περάσεις σαν τελειωμένο..nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:39 pmΕίπαμε, προφορική συμφωνία. Αμφιβάλλεις ότι υπάρχει;mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:32 pm
ΜΑ για πια συμφωνία μιλάμε όταν ο παίχτης αυτός ανήκει αλλού και πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να τον αφήσουν διότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός;
Υπάρχουν πολύ προβληματικά πράγματα με τον ΔΠΓ (βέβαια μη σχετική η αναφορά εδώ) αλλά αυτό δεν κατάλαβα γιατί σε πείραξε τόσο πολύ.
0
-
- Reactions: 295
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Καποιοι το παιζετε τρελιτσα εδω. Λετε να μην ξερουμε οτι οι σταυρου, μελαγιες, στεφανου ειναι ρεπορτερ του Ολυμπιακου? Το θεμα οτι δεν καθονται να γραφουν εμβομαδιαια αρθρα για το ποσο προκλητικος και ανηθικος ειναι ο Αταμαν. Σας θυμιζει κατι αυτο?
Το να εχεις στοιχειωδη αξιοπρεπεια χωρις να ειναι αντικειμενικος ειναι κατι που το sdna δεν εχει. Εχει ξεκαθαρες εντολες να διαλυσει τον μπαρτζωκα για οπαδικους και κοινωνικους λογους. Κανενας απο τους ρεπορτερ του sport24 η του eurohoops δεν ειναι τοσο εξοφθαλμος
Το να εχεις στοιχειωδη αξιοπρεπεια χωρις να ειναι αντικειμενικος ειναι κατι που το sdna δεν εχει. Εχει ξεκαθαρες εντολες να διαλυσει τον μπαρτζωκα για οπαδικους και κοινωνικους λογους. Κανενας απο τους ρεπορτερ του sport24 η του eurohoops δεν ειναι τοσο εξοφθαλμος
1
1

-
- Reactions: 2576
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Κανείς δεν τον έφερε εδώ περνώντας την υπόθεση ως "τελειωμένη". Το αντίθετο, όλο έγιναν όσο πιο διακριτικά γίνεται ακριβώς επειδή τίποτα δεν είναι "τελειωμένο".mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:44 pmΔεν αμφιβάλλω καθόλου.. Υπάρχει συμφωνία και αυτό είναι δεδομένο.. Όμως εφόσον ο παίχτης ανήκει αλλού και στο αλλού είναι σημαντικός κ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΑ θα τον αφήσουν δεν το βγάζεις.. Δεν τον φέρνεις εδώ.. Δεν το περνάς σαν τελειωμένο.. Γιατί αν δεν γίνει.. Που πλέον είναι πολύ πιθανό με βάση τα αμερικανικά ρεπορτάζ.. Τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο φιάσκο.. Εγω λεω ότι ο οοοολο το εκανε λάθος.. Κλείνεις τον παίχτη στο μεταξύ σας κ περιμένεις.. Δεν το διατυμπανιζεις κ ακόμα χειρότερα δεν τον φέρνεις εδώ να το περάσεις σαν τελειωμένο..nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:39 pm
Είπαμε, προφορική συμφωνία. Αμφιβάλλεις ότι υπάρχει;
Υπάρχουν πολύ προβληματικά πράγματα με τον ΔΠΓ (βέβαια μη σχετική η αναφορά εδώ) αλλά αυτό δεν κατάλαβα γιατί σε πείραξε τόσο πολύ.
2
2

Από το μητσάκος και μόνο κατάλαβα πολλά οπότε άστο...mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:32 pmΜΑ για πια συμφωνία μιλάμε όταν ο παίχτης αυτός ανήκει αλλού και πάρα πολύ δύσκολο μπορεί να τον αφήσουν διότι θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα είναι ο τελευταίος τροχός;nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:23 pm
Όταν δεν υπάρχει σεβασμός τότε τι να καθίσουμε να συζητήσουμε.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το αν είναι δύσκολο σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν προκύπτει από πουθενά. Οπως είπα, γνωρίζουμε την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Η αισιοδοξία πατάει στο ότι θεωρείται δύσκολο να κρατήσει μια ομάδα παίκτη που θέλει να φύγει. Ειδικά σε αυτή την τάξη μεγέθους λεφτών.mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:44 pmΔεν αμφιβάλλω καθόλου.. Υπάρχει συμφωνία και αυτό είναι δεδομένο.. Όμως εφόσον ο παίχτης ανήκει αλλού και στο αλλού είναι σημαντικός κ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΑ θα τον αφήσουν δεν το βγάζεις.. Δεν τον φέρνεις εδώ.. Δεν το περνάς σαν τελειωμένο.. Γιατί αν δεν γίνει.. Που πλέον είναι πολύ πιθανό με βάση τα αμερικανικά ρεπορτάζ.. Τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο φιάσκο.. Εγω λεω ότι ο οοοολο το εκανε λάθος.. Κλείνεις τον παίχτη στο μεταξύ σας κ περιμένεις.. Δεν το διατυμπανιζεις κ ακόμα χειρότερα δεν τον φέρνεις εδώ να το περάσεις σαν τελειωμένο..nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:39 pm
Επίσης έχω μια ένσταση στον αν παρουσιάζεται σαν τελειωμένη υπόθεση. Ακόμα και στα καφενειακού τύπου άρθρα αναφέρεται το ότι πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος. Ο περισσότερος κόσμος που δεν ξέρει πω δουλεύει η φάση αναρωτιόταν αν θα χαλάσει το trade κιόλας.
2
2

Έχουμε τελείως διαφορετική άποψη γιατί εσύ την προφορική συμφωνία και ότι ήρθε εδώ ο παίκτης για να μιλήσει με τη διοίκηση το βλέπεις αποτυχία και δυσφήμιση (σε περίπτωση που δεν κλείσει) ενώ εγώ από την άλλη όλη αυτή τη διαδικασία τη βλέπω διαφήμιση και ότι έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα!!mia sin mia έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:44 pmΔεν αμφιβάλλω καθόλου.. Υπάρχει συμφωνία και αυτό είναι δεδομένο.. Όμως εφόσον ο παίχτης ανήκει αλλού και στο αλλού είναι σημαντικός κ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΑ θα τον αφήσουν δεν το βγάζεις.. Δεν τον φέρνεις εδώ.. Δεν το περνάς σαν τελειωμένο.. Γιατί αν δεν γίνει.. Που πλέον είναι πολύ πιθανό με βάση τα αμερικανικά ρεπορτάζ.. Τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο φιάσκο.. Εγω λεω ότι ο οοοολο το εκανε λάθος.. Κλείνεις τον παίχτη στο μεταξύ σας κ περιμένεις.. Δεν το διατυμπανιζεις κ ακόμα χειρότερα δεν τον φέρνεις εδώ να το περάσεις σαν τελειωμένο..nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:39 pm
1
1