Ποδόσφαιρο
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

- SteveNashidis
- Reactions: 3533
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός, Σαλβατόρε Σκιλάτσι, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 χρόνων
Ο Σαλβατόρε "Τοτό" Σκιλάτσι αποτελούσε έναν από τους πλέον αγαπημένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία λόγω των κατορθωμάτων του με τη φανέλα της σκουάντρα ατζούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, όπου αναδείχθηκε και κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης
Ο Σαλβατόρε "Τοτό" Σκιλάτσι αποτελούσε έναν από τους πλέον αγαπημένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία λόγω των κατορθωμάτων του με τη φανέλα της σκουάντρα ατζούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, όπου αναδείχθηκε και κορυφαίος σκόρερ της διοργάνωσης
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1788
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτο, νέο παιδί . Την Κυριακή τον βλέπαμε στο ντέρμπι του ποδοσφαίρουmixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 09, 2024 11:23 pmΒρέθηκε νεκρός την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ.
Κρίμα, ήταν τόσο νέος.

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 558
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σοκ! Δεν υπάρχουν λόγια... καλό παράδεισο!mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 09, 2024 11:23 pmΒρέθηκε νεκρός την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ.
Κρίμα, ήταν τόσο νέος.
0
Λόγια δεν υπάρχουν πιθανόν.....αλλά με έργα οι συμπαίκτες του τον τιμησαν δεόντωςLeo_98 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 10, 2024 12:29 amΣοκ! Δεν υπάρχουν λόγια... καλό παράδεισο!mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 09, 2024 11:23 pmΒρέθηκε νεκρός την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ.
Κρίμα, ήταν τόσο νέος.
![]()
1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- ssoulliss
- Reactions: 784
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η μεγαλύτερη νίκη της εθνικής ομάδα, ύστερα από 10 χρόνια, όταν αποκλείσαμε την αστεράτη Ακτη Ελεφαντοστού από τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Βέβαια η διοργάνωση που παίζουμε είναι της πλάκας - ούτε η ίδια η UEFA δεν ξέρει τι ακριβώς περεσβεύει το Nations League - όπως και να έχει όμως η νίκη στο Λονδίνο είναι ιστορική. Είναι σαν να κερδίσουμε το 2028 τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες (στο περίπου):P
!
Σε κάποιο σημείο της Σκωτίας, εκεί κοντά στο Εδιμβούργο, κάτι ψυχές θα έχουν σκάσει στα γέλια με το κάζο των Άγγλων, γιατί τέτοιο είναι. Και σαν κλείσιμο, περίμενα πολύ περισσότερα σχόλια στο φόρουμ για το χθεσινό. Σαν πολύ καθοσπρεπισμός έχει πέσει μου φαίνεται, δεν νομίζω ότι είναι κακό να γράψουμε κάτι για το ποδόσφαιρο ειδικά μετά από μία τέτοια νίκη η οποία συνδυάστηκε με ένα τραγικό γεγονός την προηγούμενη ημέρα. Εδώ μέχρι και ο "μίστερ μακρυνό ριμπάουντ" Ακα Βαγγέλης Ιωάννου έκανα ανάρτηση από το γήπεδο.

Σε κάποιο σημείο της Σκωτίας, εκεί κοντά στο Εδιμβούργο, κάτι ψυχές θα έχουν σκάσει στα γέλια με το κάζο των Άγγλων, γιατί τέτοιο είναι. Και σαν κλείσιμο, περίμενα πολύ περισσότερα σχόλια στο φόρουμ για το χθεσινό. Σαν πολύ καθοσπρεπισμός έχει πέσει μου φαίνεται, δεν νομίζω ότι είναι κακό να γράψουμε κάτι για το ποδόσφαιρο ειδικά μετά από μία τέτοια νίκη η οποία συνδυάστηκε με ένα τραγικό γεγονός την προηγούμενη ημέρα. Εδώ μέχρι και ο "μίστερ μακρυνό ριμπάουντ" Ακα Βαγγέλης Ιωάννου έκανα ανάρτηση από το γήπεδο.

1
1

Πολύ μεγάλη νίκη η χθεσινή. Έχει πολύ καλό υλικό η τωρινή εθνική ομάδα ποδοσφαίρου..Και στα προκριματικά για το γιουρο είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 5:06 pmΗ μεγαλύτερη νίκη της εθνικής ομάδα, ύστερα από 10 χρόνια, όταν αποκλείσαμε την αστεράτη Ακτη Ελεφαντοστού από τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Βέβαια η διοργάνωση που παίζουμε είναι της πλάκας - ούτε η ίδια η UEFA δεν ξέρει τι ακριβώς περεσβεύει το Nations League - όπως και να έχει όμως η νίκη στο Λονδίνο είναι ιστορική. Είναι σαν να κερδίσουμε το 2028 τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες (στο περίπου):P!
Σε κάποιο σημείο της Σκωτίας, εκεί κοντά στο Εδιμβούργο, κάτι ψυχές θα έχουν σκάσει στα γέλια με το κάζο των Άγγλων, γιατί τέτοιο είναι. Και σαν κλείσιμο, περίμενα πολύ περισσότερα σχόλια στο φόρουμ για το χθεσινό. Σαν πολύ καθοσπρεπισμός έχει πέσει μου φαίνεται, δεν νομίζω ότι είναι κακό να γράψουμε κάτι για το ποδόσφαιρο ειδικά μετά από μία τέτοια νίκη η οποία συνδυάστηκε με ένα τραγικό γεγονός την προηγούμενη ημέρα. Εδώ μέχρι και ο "μίστερ μακρυνό ριμπάουντ" Ακα Βαγγέλης Ιωάννου έκανα ανάρτηση από το γήπεδο.![]()
Έχω κι εγώ μπερδευτεί με τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1788
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γι' εμένα είναι η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας. Δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει στα ίσια μια τόσο μεγάλη υπερδύναμη. Δεν μπήκαμε να κλέψουμε τον αγώνα αλλά τον πάρουμε και το δείξαμε από την αρχή. Εξουδετερώσαμε επιθετικά τους Άγγλους, κινδυνέψαμε ελάχιστα. Βέβαια σ' αυτό έπαιξε ρόλο η απουσία του Κέιν και το γεγονός έπαιξε στην κορυφή ο Μπέλινγκχαμ. Εάν στην επίθεση ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Όσο για το Nations League ούτε η ίδια η Ουέφα ξέρει γιατί δημιούργησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 5:06 pmΗ μεγαλύτερη νίκη της εθνικής ομάδα, ύστερα από 10 χρόνια, όταν αποκλείσαμε την αστεράτη Ακτη Ελεφαντοστού από τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Βέβαια η διοργάνωση που παίζουμε είναι της πλάκας - ούτε η ίδια η UEFA δεν ξέρει τι ακριβώς περεσβεύει το Nations League - όπως και να έχει όμως η νίκη στο Λονδίνο είναι ιστορική. Είναι σαν να κερδίσουμε το 2028 τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες (στο περίπου):P!
0