Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός: Κατάκτηση Conference League.
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα πράγματα είναι απλά και η ιστορία έγραψε πως το 2024 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μπάσκετ και ο Ολυμπιακός το κυπελλο Conference league στο ποδόσφαιρο, στη νεοϊδρυθείσα τρίτη διοργάνωση σε δυναμικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Σημαντική η επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά για εμένα μεγαλύτερη αξία έχει η κατάκτηση της Euroleague. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι μπασκετικός ή αν απλά "μετράω" τα δεδομένα.
Σημαντική η επιτυχία του Ολυμπιακού, αλλά για εμένα μεγαλύτερη αξία έχει η κατάκτηση της Euroleague. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι μπασκετικός ή αν απλά "μετράω" τα δεδομένα.
8
6
1
1

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Τα πράγματα είναι απλά. Ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός τίτλος από Ελληνική ομάδα δεν συγκρίνεται ούτε με πρωτάθλημα NBA.
Μιλάμε για κάτι ασύλληπτο που μπορεί να μην το ξαναδούμε όσο είμαστε εν ζωή η να το δούμε πάλι μετά από 100 χρόνια. Τρίτη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ υπήρχε και παλιότερα το κύπελλο κυπελλούχων που όμως δεν κατάφερε καμία ομάδα ελληνική να το πάρει. Και τότε οι ελληνικές ομάδες ήταν σε καλύτερη μοίρα και η ψαλίδα όχι τόσο μεγάλη.
Στο μπάσκετ μιλάμε για μια κλειστή λίγκα ομάδων που ελληνικές ομάδες το έχουν πάρει,θα το ξαναπάρουν και έχουν πάει ένα σωρό τελικούς. Μιλάμε για μικρά ποσά και μικρό ενδιαφέρον από τους Ευρωπαίους.
Αν αντίστοιχα στο μπάσκετ ερχόντουσαν 3 ομάδες στην λίγκα με 100.000.000 μπάτζετ η καθεμία και το έπαιρνε Ελληνική ομάδα απέναντι σε τέτοιο χρηματικό gap τότε θα μιλούσαμε για άθλο.
Έπαιξε τελικό η Ρεάλ χθές στο ποδόσφαιρο που έχει πάρει 14 Τσάμπιονς λιγκ μέχρι το χθεσινό 15ο και κατέβηκαν χιλιάδες διψασμένοι Ισπανοι.Παίζουν φάιναλ φορ Ευρωλίγκας και πάνε με το ζόρι 700 άτομα.
Σε κάποιον μπορεί να αρέσει το μπάσκετ περισσότερο και να το θεωρεί σημαντικότερο αλλά αντικειμενικά δεν είναι. Το ποδόσφαιρο δεν το βλέπει καν. Και ένας ποδοσφαιρικός τίτλος conference για Ελληνική ομάδα ισούται με 10 Ευρωλίγκες.
Μιλάμε για κάτι ασύλληπτο που μπορεί να μην το ξαναδούμε όσο είμαστε εν ζωή η να το δούμε πάλι μετά από 100 χρόνια. Τρίτη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ υπήρχε και παλιότερα το κύπελλο κυπελλούχων που όμως δεν κατάφερε καμία ομάδα ελληνική να το πάρει. Και τότε οι ελληνικές ομάδες ήταν σε καλύτερη μοίρα και η ψαλίδα όχι τόσο μεγάλη.
Στο μπάσκετ μιλάμε για μια κλειστή λίγκα ομάδων που ελληνικές ομάδες το έχουν πάρει,θα το ξαναπάρουν και έχουν πάει ένα σωρό τελικούς. Μιλάμε για μικρά ποσά και μικρό ενδιαφέρον από τους Ευρωπαίους.
Αν αντίστοιχα στο μπάσκετ ερχόντουσαν 3 ομάδες στην λίγκα με 100.000.000 μπάτζετ η καθεμία και το έπαιρνε Ελληνική ομάδα απέναντι σε τέτοιο χρηματικό gap τότε θα μιλούσαμε για άθλο.
Έπαιξε τελικό η Ρεάλ χθές στο ποδόσφαιρο που έχει πάρει 14 Τσάμπιονς λιγκ μέχρι το χθεσινό 15ο και κατέβηκαν χιλιάδες διψασμένοι Ισπανοι.Παίζουν φάιναλ φορ Ευρωλίγκας και πάνε με το ζόρι 700 άτομα.
Σε κάποιον μπορεί να αρέσει το μπάσκετ περισσότερο και να το θεωρεί σημαντικότερο αλλά αντικειμενικά δεν είναι. Το ποδόσφαιρο δεν το βλέπει καν. Και ένας ποδοσφαιρικός τίτλος conference για Ελληνική ομάδα ισούται με 10 Ευρωλίγκες.
6
6

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Τι πάει να πει αντικειμενικά δεν είναι πιο σημαντικη η Ευρωλίγκα από το Κόνφερενς, άσε τα αντικειμενικά και μίλησε για σένα. Ίσα ίσα που σε ένα ένα μπασκετφορουμ το πιο λογικό είναι να γουστάρουν περισσότερο την Ευρωλίγκα τα μέλη τουWeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:11 pmΤα πράγματα είναι απλά. Ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός τίτλος από Ελληνική ομάδα δεν συγκρίνεται ούτε με πρωτάθλημα NBA.
Έβγαλες και πόρισμα 10 Ευρωλίγκες = 1 Κόνφερενς

4
2
2

Θα τσιμπήσω. Σεβαστό το το μετράει παραπάνω για εσένα. Δεδομένο είναι ότι η ΚΑΕ σου ήταν σε πώληση για 25εκ, ενώ ο Ολυμπιακός από την πορεία μόνο (χωρίς τηλεοπτικά, πρωταθλήματος κτλ) πήρε 18. Με λίγα λόγια μόνο με τη φετινή πορεία θα αγοραζόταν η ΚΑΕ σου, εάν κάποιος ήθελε, αυτά είναι τα μεγέθη.montgomery12 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 1:31 pmΤα πράγματα είναι απλά και η ιστορία έγραψε πως το 2024 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μπάσκετ και ο Ολυμπιακός το κυπελλο Conference league στο ποδόσφαιρο, στη νεοϊδρυθείσα τρίτη διοργάνωση σε δυναμικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Όχι δεν είναι. Γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο που δεν συγκρίνεται σαν άθλημα με το μπάσκετ. Είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο ομαδικό άθλημα με τεράστια διαφορά από το ποδόσφαιρο.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:38 pmΤι πάει να πει αντικειμενικά δεν είναι πιο σημαντικη η Ευρωλίγκα από το Κόνφερενς, άσε τα αντικειμενικά και μίλησε για σένα. Ίσα ίσα που σε ένα ένα μπασκετφορουμ το πιο λογικό είναι να γουστάρουν περισσότερο την Ευρωλίγκα τα μέλη τουWeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:11 pmΤα πράγματα είναι απλά. Ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός τίτλος από Ελληνική ομάδα δεν συγκρίνεται ούτε με πρωτάθλημα NBA.
Έβγαλες και πόρισμα 1 Ευρωλίγκα = 10 Κόνφερενς![]()
Εγώ προσωπικά έδινε και τις 3 Ευρωλίγκες που έχω για το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο και σε είχα μηδέν. Γιατί ξέρω ότι στο μπάσκετ θα ξανακέρδισω Ευρωλίγκα είναι πολύ πιο εύκολο το εγχείρημα.
Στον βασιλιά των sport όμως που παίζονται δις στην αγορά και μιλάμε για άλλο level για μια Ελληνική ομάδα η κατάκτηση Ευρωπαίκου μπορεί να είναι once in a lifetime.
Πήρε ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα και βγήκαν Χ άτομα να πανηγυρίσουν. Αν πάρει ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο θα βγουν Χ επί 10 άτομα στους δρόμους.
Κέρδιζε ο Ολυμπιακός Ευρωλίγκα και έβγαιναν κάποιες χιλιάδες στους δρόμους. Την Τετάρτη κάηκε η Ελλάδα. Τέτοια λαοθαλασσα δεν έχουμε ξαναδεί.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Άσε την πορεία. Όσο πουλήθηκε ο ρετσος στα 19 του στην Λεβερκούζεν κοστίζει η ΚΑΕ παο. Κάποιοι αρνούνται απλά να δουν την πραγματικότητα και την χαωτικη διάφορα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Ίσως αυτό τότε κάνει να νιώθουν καλύτερα δικαίωμα τους.sardanapalos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:47 pmΘα τσιμπήσω. Σεβαστό το το μετράει παραπάνω για εσένα. Δεδομένο είναι ότι η ΚΑΕ σου ήταν σε πώληση για 25εκ, ενώ ο Ολυμπιακός από την πορεία μόνο (χωρίς τηλεοπτικά, πρωταθλήματος κτλ) πήρε 18. Με λίγα λόγια μόνο με τη φετινή πορεία θα αγοραζόταν η ΚΑΕ σου, εάν κάποιος ήθελε, αυτά είναι τα μεγέθη.montgomery12 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 1:31 pmΤα πράγματα είναι απλά και η ιστορία έγραψε πως το 2024 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο μπάσκετ και ο Ολυμπιακός το κυπελλο Conference league στο ποδόσφαιρο, στη νεοϊδρυθείσα τρίτη διοργάνωση σε δυναμικότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Το εγχείρημα να κατακτήσει Ελληνική ομάδα ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο είναι 100 φορές πιο δύσκολο από το να πάρει Ευρωλίγκα. Αν εξαιρέσεις τους Λιθουανούς όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι στην Ευρώπη έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα το ποδοσφαιρικό τμήμα και μετά έρχονται όλα τα άλλα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
5
Με την ίδια ακριβώς λογική μπορώ να σου πω ότι το εθνικό άθλημα στην Ελλάδα με τις περισσότερες επιτυχίες διαχρονικά είναι το μπάσκετ άρα εκεί μετράνε πιο πολύ οι τίτλοι. Γιατί να παίζει μεγαλύτερη αξία η χρηματιστηριακή αξία του αθλήματος ευρωπαϊκά που λες εσύ από την αξία που δίνεται στο ίδιο το άθλημα από την ίδια τη χώρα στο οποίο βρίσκεται.Πόσες φορές έχει βγει ο Έλληνας στους δρόμους για το ποδόσφαιρο και πόσες για το μπάσκετ .WeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:49 pmΌχι δεν είναι. Γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο που δεν συγκρίνεται σαν άθλημα με το μπάσκετ. Είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο ομαδικό άθλημα με τεράστια διαφορά από το ποδόσφαιρο.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:38 pm
Τι πάει να πει αντικειμενικά δεν είναι πιο σημαντικη η Ευρωλίγκα από το Κόνφερενς, άσε τα αντικειμενικά και μίλησε για σένα. Ίσα ίσα που σε ένα ένα μπασκετφορουμ το πιο λογικό είναι να γουστάρουν περισσότερο την Ευρωλίγκα τα μέλη του
Έβγαλες και πόρισμα 1 Ευρωλίγκα = 10 Κόνφερενς![]()
Εγώ προσωπικά έδινε και τις 3 Ευρωλίγκες που έχω για το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο και σε είχα μηδέν. Γιατί ξέρω ότι στο μπάσκετ θα ξανακέρδισω Ευρωλίγκα είναι πολύ πιο εύκολο το εγχείρημα.
Στον βασιλιά των sport όμως που παίζονται δις στην αγορά και μιλάμε για άλλο level για μια Ελληνική ομάδα η κατάκτηση Ευρωπαίκου μπορεί να είναι once in a lifetime.
Πήρε ο Παναθηναϊκός την Ευρωλίγκα και βγήκαν Χ άτομα να πανηγυρίσουν. Αν πάρει ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο θα βγουν Χ επί 10 άτομα στους δρόμους.
Κέρδιζε ο Ολυμπιακός Ευρωλίγκα και έβγαιναν κάποιες χιλιάδες στους δρόμους. Την Τετάρτη κάηκε η Ελλάδα. Τέτοια λαοθαλασσα δεν έχουμε ξαναδεί.
Το επιχείρημα ότι αφού έχει βγει πολλές για το μπάσκετ δεν μετράνε τόσο οι τίτλοι δεν στέκει.το εθνικό σπορ στην Ελλάδα ανέκαθεν ήταν το μπάσκετ αρέσει δεν αρέσει και συλλογικά και λόγω εθνικής ομάδας.
2
2

-
- Reactions: 1454
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κόνφερενς και Ευρωλίγκα είναι ταβάνι ελληνικών ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ! Το να ψάχνουμε ποιο είναι πιο σημαντικό είναι αστείο. Είναι στο πως βλέπει τα αθλήματα ο οπαδός καθαρά. Αν σου αρέσει το μπάσκετ προτιμάς ευρωλίγκα. Αν προτιμάς ποδόσφαιρο το κόνφερενς. Απλά στο ποδόσφαιρο θα κάνει πολλά χρόνια πάλι για να πάρει ελληνική ομάδα κάποιο ευρωπαικό, ενώ για Γιουροπα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας ενώ για τσάμπιονς λιγκ δεν το γράφει ούτε ο Θεός! χαχα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
To εθνικό sport στην Ελλάδα είναι το polo. Εθνικό sport κάθε χώρα ονομάζει κάτι στο οποίο είχε κάποιες επιτυχίες. Τσεχία που μένω το εθνικό sport είναι το χόκεϊ. Για αυτούς ένας τίτλος χόκεϊ είναι ανώτερος από το Τσάμπιονς λιγκ.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:55 pmΜε την ίδια ακριβώς λογική μπορώ να σου πω ότι το εθνικό άθλημα στην Ελλάδα με τις περισσότερες επιτυχίες διαχρονικά είναι το μπάσκετ άρα εκεί μετράνε πιο πολύ οι τίτλοι. Γιατί να παίζει μεγαλύτερη αξία η χρηματιστηριακή αξία του αθλήματος ευρωπαϊκά που λες εσύ από την αξία που δίνεται στο ίδιο το άθλημα από την ίδια τη χώρα στο οποίο βρίσκεται.Πόσες φορές έχει βγει ο Έλληνας στους δρόμους για το ποδόσφαιρο και πόσες για το μπάσκετ .WeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:49 pm
Όχι δεν είναι. Γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο που δεν συγκρίνεται σαν άθλημα με το μπάσκετ. Είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο ομαδικό άθλημα με τεράστια διαφορά από το ποδόσφαιρο.
Το επιχείρημα ότι αφού έχει βγει πολλές για το μπάσκετ δεν μετράνε τόσο οι τίτλοι δεν στέκει.το εθνικό σπορ στην Ελλάδα ανέκαθεν ήταν το μπάσκετ αρέσει δεν αρέσει και συλλογικά και λόγω εθνικής ομάδας.
Ελλάδα όμως το νούμερο ένα sport των Ελλήνων είναι το ποδόσφαιρο. Ότι και να ονομάσεις εγώ και εσύ εθνικό sport η τηλεθέαση στο ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον του κόσμου για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγαλύτερο.
Και σκέψου ότι έχουμε ένα κακό ποιοτικά πρωτάθλημα και πάλι ο κόσμος προτιμάει να βλέπει ποδόσφαιρο. Πιο απλά δεν μπορούσα να στο εξηγήσω γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των sport .
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
5
Φίλε μου συνεχίζεις και γράφεις κατεβατα απλά για να πεις ότι χρηματιστηριακή αξία και δημοφιλία Πειραια= πιο σημαντικός τίτλος και σου ξαναλέω ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Πέρα από τα υπόλοιπα στα οποία διαφωνούμε σχεδόν σε όλα θα μείνω στο καθαρά υποκειμενικό του θέματος που για κάποιο λόγο το αγνοείς ενώ είσαι και σε μπασκετικό φόρουμ !WeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 3:24 pmTo εθνικό sport στην Ελλάδα είναι το polo. Εθνικό sport κάθε χώρα ονομάζει κάτι στο οποίο είχε κάποιες επιτυχίες. Τσεχία που μένω το εθνικό sport είναι το χόκεϊ. Για αυτούς ένας τίτλος χόκεϊ είναι ανώτερος από το Τσάμπιονς λιγκ.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:55 pm
Με την ίδια ακριβώς λογική μπορώ να σου πω ότι το εθνικό άθλημα στην Ελλάδα με τις περισσότερες επιτυχίες διαχρονικά είναι το μπάσκετ άρα εκεί μετράνε πιο πολύ οι τίτλοι. Γιατί να παίζει μεγαλύτερη αξία η χρηματιστηριακή αξία του αθλήματος ευρωπαϊκά που λες εσύ από την αξία που δίνεται στο ίδιο το άθλημα από την ίδια τη χώρα στο οποίο βρίσκεται.Πόσες φορές έχει βγει ο Έλληνας στους δρόμους για το ποδόσφαιρο και πόσες για το μπάσκετ .
Ελλάδα όμως το νούμερο ένα sport των Ελλήνων είναι το ποδόσφαιρο. Ότι και να ονομάσεις εγώ και εσύ εθνικό sport η τηλεθέαση στο ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον του κόσμου για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγαλύτερο.
Και σκέψου ότι έχουμε ένα κακό ποιοτικά πρωτάθλημα και πάλι ο κόσμος προτιμάει να βλέπει ποδόσφαιρο. Πιο απλά δεν μπορούσα να στο εξηγήσω γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των sport .
3
3

- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η μόνη που μπορεί να κάνει τέτοια τραμπα είναι η Ρεάλ. Κάνεις άλλος στην ιστορία δεν έχει 10 Ευρωλίγκες άλλωστε.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:38 pmΤι πάει να πει αντικειμενικά δεν είναι πιο σημαντικη η Ευρωλίγκα από το Κόνφερενς, άσε τα αντικειμενικά και μίλησε για σένα. Ίσα ίσα που σε ένα ένα μπασκετφορουμ το πιο λογικό είναι να γουστάρουν περισσότερο την Ευρωλίγκα τα μέλη τουWeRuleThisLand έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:11 pmΤα πράγματα είναι απλά. Ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός τίτλος από Ελληνική ομάδα δεν συγκρίνεται ούτε με πρωτάθλημα NBA.
Έβγαλες και πόρισμα 10 Ευρωλίγκες = 1 Κόνφερενς![]()
Ρωτήστε τους, τους δίνετε το Κόνφερενς και γίνεστε αυτομάτως η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα δεχόντουσαν σίγουρα.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2044
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λέτε ο Μαρινάκης αντί να αγοράσει τον Καρμο, να δώσει τα ΙΔΙΑ λεφτά και να πάρει τα ηνία του μπασκετικού Ολυμπιακό από τους Αγγελόπουλους;;
Ναι για τέτοιες αξίες μιλάμε .
Ναι εντάξει . Κι εγώ μπάσκετ αγαπάω πιο πολύ . Δεν θα αντάλλαζα καμια ευρωλίγκα που έχω δει και απολαύσει για Κόνφερενς.
Εξάλλου δεν χρειάζεται α ανταλλάξω γιατί έχω κι απ' τα δύο

Ανταλλαγές κάνουν όσοι δεν ξέρουν και δεν έχει δει τι είναι αυτό

Ναι εντάξει . Κι εγώ μπάσκετ αγαπάω πιο πολύ . Δεν θα αντάλλαζα καμια ευρωλίγκα που έχω δει και απολαύσει για Κόνφερενς.
Εξάλλου δεν χρειάζεται α ανταλλάξω γιατί έχω κι απ' τα δύο

Ανταλλαγές κάνουν όσοι δεν ξέρουν και δεν έχει δει τι είναι αυτό

3
2
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Conan1982
- Reactions: 3330
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι δεν αναφέρεται στους κανονισμούς μου θυμίζει το ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 6:06 pmΤο δικό μου φάουλ που έχεις ήταν για τρολάρισμα.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 3:00 pmΑλλά σιγά μην ξέρουν το ρόλο τους εδώ μέσα. Έφαγα Μπαν για δύο μέρες για κάτι που δεν αναφέρεται στους κανονισμούς ότι απαγορεύεται και περιμένω τον μοντ μια βδομάδα να .ου απαντήσει
Θα σου απαντήσει και ο Conan για να έχεις πλήρη εικόνα.
Έβαλες αβατάρ άλλου μέλους (LefPan), και η συγκεκριμένη φωτογραφία στατιστικά είναι απίθανο να μπήκε τυχαία, έκανες σχόλια που εύκολα θα δημιουργούσαν σύγχηση και παρ' όλα αυτά καλή τη πίστη σου έστειλα προσωπικό μήνυμα που σε προειδοποιούσα να βγάλεις το αβατάρ και ότι αν δεν το έκανες θα σου έβαζα αποκλεισμό. Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασες το μήνυμα αυτό, όπως δεν είχες διαβάσει και προηγούμενα που σου είχα στείλει, ήταν όμως δική σου επιλογή να αγνοείς μηνύματα από την διαχειριστική ομάδα, πόσταρες ξανά με το ίδιο αβατάρ και αποκλείστηκες. Μπορείς να σταθείς στο ότι οι κανονισμοί δεν το προέβλεπαν, μπορείς και να μας απαντήσεις γιατί διάλεξες να το κάνεις.
Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται
0
- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά τα λέμε, αλλά ο Τσουκαλάς γκρέμισε όλα μας τα επιχειρήματα. Για αυτόν έχει τόση λίγη αξία το conference, που ούτε το τάμα δεν κρατάει.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 4:17 pmΛέτε ο Μαρινάκης αντί να αγοράσει τον Καρμο, να δώσει τα ΙΔΙΑ λεφτά και να πάρει τα ηνία του μπασκετικού Ολυμπιακό από τους Αγγελόπουλους;;![]()
Εξάλλου δεν χρειάζεται α ανταλλάξω γιατί έχω κι απ' τα δύο![]()
Ανταλλαγές κάνουν όσοι δεν ξέρουν και δεν έχει δει τι είναι αυτό![]()
Δυστυχώς επτωχεύσαμεν...
2
2