Σχετικο το βρηκε, προπονειται σε Αμερικανικο κολεγιο ο Marchand, κατι που βλεπουμε με ολο και περισσοτερους πρωταγωνιστες σε ολο και περισσοτερα αθληματα.
Αλλα ειδικα στην κολυμβηση ειναι μεγαλο αβανταζ για την εξελιξη του αθλητη!
Συντονιστής: Captains
Η αλήθεια είναι ότι τα γυναικεία αθλήματα είναι πληκτικά στους άντρες. Αντιστρόφως, τα αντρικά αθλήματα είναι αδιάφορα προς τις γυναίκες.whoever81 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 01, 2024 1:00 amΠαρακολουθείτε συστηματικά ομαδικά γυναικεία αθλήματα;
Για μένα είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν...και που και που μου βγαίνει μια στεναχώρια. Για ποιους λόγους πιστεύετε ότι η δημοφιλία τους σε σχέση με τα αντρικά ομαδικά απέχει παρασάγγας;
Στα ατομικά αθλήματα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.
Το γυναικείο βόλλευ σάλας ή παραλίας είναι εντυπωσιακότατο, το μπάσκετ δε μ'αρέσει, στο πόλο δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Στο γυναικείο ποδόσφαιρο όμως θα δεις καλύτερο θέαμα και θα σου θυμίσει τα καλά χρόνια του αθλήματος προ 15ετίας και βάλε, το ανδρικό όπως έχει γίνει είναι για να το βλέπουν μόνο οι χορηγοί.whoever81 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 01, 2024 1:00 amΠαρακολουθείτε συστηματικά ομαδικά γυναικεία αθλήματα;
Για μένα είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχουν...και που και που μου βγαίνει μια στεναχώρια. Για ποιους λόγους πιστεύετε ότι η δημοφιλία τους σε σχέση με τα αντρικά ομαδικά απέχει παρασάγγας;
Στα ατομικά αθλήματα είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.
Έχω την εντύπωση ότι στο 4-0 έδωσε δικό του γκέιμ- με σερβίς - στον παραπαίοντα εκείνη τη στιγμή Σέρβο. Αν έκανε το 5-0 δε γύρναγε μετά το σετ και θα πηγαίνανε σε τρίτο. Νομίζω ότι αν είχε τους προηγούμενους μήνες καλύτερη πορεία με υψηλότερο seed τώρα θα ήταν στα ημιτελικά αφού έδειξε ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Θα μπορούσε άνετα π.χ. να ήταν στη θέση του Mussetti.kojito έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 01, 2024 10:15 pmΜάλλον αναμενόμενη η ήττα του Τσιτσιπά ο οποίος ναι μεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά εμφάνισε πάλι τις γνωστές αδυναμίες στο να μείνει συγκεντρωμένος και ψύχραιμος όταν πρέπει. Κέρδιζε 5-3 στο δεύτερο σετ με σερβίς δικό του και 40-0 μπροστά στο game, κι όμως το έχασε. Ε μετά μαλλον τον πήρε από κάτω και έχασε και το σετ και το ματς.