Boston1 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 29, 2026 8:18 pm
j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 29, 2026 9:53 am
Πήρε ευρωπαικό τιτλο,σπουδαίο για ελληνική ομάδα, αλλα δεν ξέρω αν θα τον έβαζα πάνω απο τον Βαλβερδε.Την μπαλα που επαιξε εκείνος ο Ολυμπιακός,με τα 4 στη Χέρτα και τα 5 στην Μπενφικα, ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν την έχει παίξει ούτε στο μισό.
Έκανε σπουδαίο ντεμαράζ ο Ολυμπιακός με 3 στις 3 νίκες στο τέλος.Βέβαια να τα λέμε όλα, το 2-0 με την Λεβερκουζεν ήταν μαγική εικόνα, η Λεβερκούζεν έχασε ενα κάρο ευκαιρίες και είχε 72% κατοχή,και χθες παλι ο Αγιαξ έχασε τις μεγαλυτερες ευκαιριες και ηταν καλυτερος συνολικά. Αλλα αυτο δειχνει και το μέταλλο που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός με τον Μεντιλίμπαρ.
Και στο Conference που πήραμε μπορεί κανείς να βρει πολλά «ναι μεν αλλά» όπως και σε πολλές καλές παρουσίες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτό όμως δε μειώνει την τεράστια επιτυχία για ελληνικά δεδομένα της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Χωρίς «ναι μεν αλλά».
Κατά τα άλλα, το ποδόσφαιρο του Μέντι δε μου αρέσει όπως δε μου άρεσε του Ρεχάγκελ, χωρίς να είναι ίδια. Αυτό όμως φαίνεται οτί δουλεύει για μας. Όταν οι Ιταλοί έπαιζαν κατενάτσιο, ήταν αποδεκτό από πολλούς. Λόγω έλλειψης ταλέντου, συγκριτικά με άλλα πρωταθλήματα, δέχομαι την ομάδα να αρέσκεται στη δύναμη των μονομαχιών και στις βαθιές μπαλιές.
Χωρίς να έχω πλήρη μνήμη της πορείας του conference, αλλά όταν χάνεις 1-4 και το γυρνάς με 6αρα, έστω και στην Μακαμπι, οταν εχεις χασει 2-3 απο την Φενερ και κάνεις το 2-3 στην Τουρκια και περνας στα πεναλτι,και οταν εχεις περασει με 2 νικες την Αστον Βιλα και με 4αρα στην Αγγλια,δεν μπορείς να τα κάνεις όλα αυτα με ναι μεν αλλα,χωρίς να παίξεις μπαλα,και με το να είσαι υποδεέστερος του αντιπάλου.Ειδικα στα 2 ματς με την Αστον Βιλα.
Ο Ολυμπιακος επι Μεντιλιμπαρ,τον οποιο θεωρω εξαιρετικο προπονητη,παιζει αλλο στυλ, δεν εχει τοσο την ικανοτητα της δημιουργιας,του επιθετικου ποδοσφαιρου, αλλα εχει μια ομαδα συμπαγη,με τις γραμμες κοντα,με τρομερο pressing, με κλεψιματα μπαλας,που ειναι δυσκολοκαταβλητος αντιπαλος,και μπροστα εχει παικτες με ποιοτητα που μπορουν να δωσουν τις λυσεις που χρειαζεται στο γκολ.