θα διαφωνησω μονο οσον αφορα το ματς με Τσεχια. Οι Τσεχοι στο πρωτο ημιχρονο ειχαν δοκαρι και καποιες κλασικες ευκαιρίες ενώ ειχαν την ατυχια να χασουν με τρατυματισμο τον καλυτερο παικτη τους (Νέντβεντ) . Συμφωνω βεβαια οτι συνολικα η παρουσια μας σε κανενα ματς δεν ηταν τοσο φοβικη οσο της Αργεντινης σημερα στον τελικο.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:18 amΕίναι βέβαια οφ τόπικ, αλλά δες και θυμίσου τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια (με Γαλλία, Τσεχία και Πορτογαλία). Δεν κινδυνέψαμε σοβαρά ποτέ και είχαμε τον έλεγχο (δεν εννοώ εδαφική υπεροχή, αλλά ότι ελέγχαμε το παιχνίδι να είναι στα μέτρα μας, όπως το θέλαμε εμείς). Απλώς παίξαμε έξυπνα, δεν μέναμε ακάλυπτοι, δεν πολιορκούσαμε φυσικά, επιδιώξαμε το γκολ στην κόντρα. Γι' αυτό άλλωστε και φέραμε αυτά τα αποτελέσματα κόντρα στις 3 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Για μένα τότε την καλύτερη ομάδα που θαύμασα τον τρόπο που έπαιζε ήταν η Τσεχία, αλλά κι αυτήν την απορρυθμίσαμε. Ωραία χρόνια!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:05 am
Το «μπαλαρα» δεν στέκει σε καμία περίπτωση, και αυτό μπορείς να το δεις από το πόσο εναντίον μας ήταν όλοι οι ουδέτεροι. Πρέπει να ήμασταν το πρώτο underdog που δεν ήθελε κανένας (υπερβολή αλλά τεσπα, κανένας) να κερδίσει.
Ταμπουρι παίζαμε και βγάζαμε καμιά αντεπίθεση που και που.
Που δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια, για μένα ο τίτλος μένει, αλλά όχι και «μπαλαρα»![]()
Mundial 2026 USA-Canada-Mexico
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Tο ματς με τη Τσεχία θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει με 3-0 στην κανονική διάρκεια. Περάσαμε πολιορκία κανονική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Καθόλου δεν την απορρυθμίσαμε την Τσεχία σε εκείνο το παιχνίδι. Βασικά, ήταν ίσως το μοναδικό ματς εκείνου του τουρνουά που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε και είχαμε τεράστια δόση τύχης.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:18 amΕίναι βέβαια οφ τόπικ, αλλά δες και θυμίσου τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια (με Γαλλία, Τσεχία και Πορτογαλία). Δεν κινδυνέψαμε σοβαρά ποτέ και είχαμε τον έλεγχο (δεν εννοώ εδαφική υπεροχή, αλλά ότι ελέγχαμε το παιχνίδι να είναι στα μέτρα μας, όπως το θέλαμε εμείς). Απλώς παίξαμε έξυπνα, δεν μέναμε ακάλυπτοι, δεν πολιορκούσαμε φυσικά, επιδιώξαμε το γκολ στην κόντρα. Γι' αυτό άλλωστε και φέραμε αυτά τα αποτελέσματα κόντρα στις 3 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Για μένα τότε την καλύτερη ομάδα που θαύμασα τον τρόπο που έπαιζε ήταν η Τσεχία, αλλά κι αυτήν την απορρυθμίσαμε. Ωραία χρόνια!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:05 am
Το «μπαλαρα» δεν στέκει σε καμία περίπτωση, και αυτό μπορείς να το δεις από το πόσο εναντίον μας ήταν όλοι οι ουδέτεροι. Πρέπει να ήμασταν το πρώτο underdog που δεν ήθελε κανένας (υπερβολή αλλά τεσπα, κανένας) να κερδίσει.
Ταμπουρι παίζαμε και βγάζαμε καμιά αντεπίθεση που και που.
Που δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια, για μένα ο τίτλος μένει, αλλά όχι και «μπαλαρα»![]()
Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω πάνω-κάτω. Δεν έπαιξε αποκρουστικό ποδόσφαιρο εκείνη η ομάδα. Έπαιζε μεν αμυντικά αλλά όχι κατενάτσιο. Προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα, να βγάλει αντεπιθέσεις και δημιουργούσε φάσεις από τα στημένα. Σαφώς η εικόνα της δεν τόσο κακή όσο η σημερινή της Αργεντινής, σε κανένα ματς. Ακόμα και σε αυτό με την Τσεχία. Ούτε έκανε άμυνα με 11 παίκτες μες στην περιοχή όπως προσπάθησαν να κάνουν οι Άγγλοι αφού άνοιξαν το σκορ απέναντι στην Αργεντινή.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά γιατί συγκρίνουμε Ελλάδα με τα μεγαθήρια; Είχε κανείς απαίτηση να παίξει μπάλα η Ελλάδα κόντρα σε Γάλλους και Πορτογάλους;BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:00 amΚαι η Ισπανία διαχρονικά έχει εύνοια –και μεγαλύτερη της Αργεντινής– (και αφήνω έξω το συλλογικό επίπεδο, για το οποίο θα μπορούσαν να γραφτούν σελίδες ολόκληρες), αλλά δε βλέπω κανέναν να ενοχλείται. Επίσης η Εθνική του 2004 μπορεί να μην ήταν θελκτική, ήταν όμως κυνική και αποτελεσματική και αυτό είναι που μετράει σε τέτοιες διοργανώσεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 1:53 am
Έχουν αναφερθεί πολλοί λόγοι για τους οποίους η Αργεντινή είναι ομάδα που γενικά δεν στηρίζω (ηθικοί, όχι αθλητικοί). Κατανοώ ότι είναι συμπαθείς λόγω της ατμόσφαιρας των γηπέδων τους, για το ότι έχουν τον GOAT κλπ αλλά σε συνδυασμό με τα σκάνδαλα και την εύνοια που είχαν, σήμερα ήταν τραγικοί. Ούτε η Ελλάδα το 2004 τέτοια μπάλα.
Την Αργεντινή σχολιασαμε που είναι από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σχολές και έχει βγάλει άνθρωπο με στάτους ΘΕΟΥ ( Μαραντόνα) και έναν εξωγήινο (Μέσσι)
Πάει αυτό . Φυσικά και ενοχλουμαστε με την εύνοια που έχουν οι Ισπανοί . Εγώ σταμάτησα να τους χωνεύω όταν έσφαξαν την Τσέλσι το 2009 . Με είχε στιγματίσει αυτό το ματς
Βέβαια αυτό άσχετο με εθνικές ομάδες που πχ το 2022 είχε σφαχτεί εκείνη και μάλιστα από την Ν. Κορέα . Κύκλο κάνουν αυτά
Εγώ πάντως σίγουρα δεν υποστήριζα καμία το είδα ως ουδέτερος και εφόσον η Αργεντινή δεν έπαιξε καθόλου μπάλα δεν βλέπω γιατί να μην αποδεχτώ την ανωτερότητα της Ισπανίας
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε επιπεδο εθνικων ομαδων ειχε ποτε ευνοια η Ισπανια?? δεν θυμαμαι. Μετα το 2010-12 οποτε δεν ηταν καλοι απετυχαν παταγωδως. Δεν θυμαμαι δηλ να πηρε καποιο EURO η Μουντιαλ η Ισπανια με σφαγη αλλων απο τη διαιτησια. Αντιθετως οποιος θυμαται στο μουντιαλ του 2002 σφαχτηκε στον προημιτελικο με τη Ν.Κορεα οπου της ακυρωθηκαν 2 πεντακαθαρα γκολ ενω στον προημιτελικο επισης στο μακρυνο 1994 ψαξτε να δειτε για ενα χτυπημα εκτος φασης που εγινε σε παικτη της Ισπανιας στη περιοχη της Ιταλιας το οποιο ο διαιτητης δεν το ειδε. Αν υπηρχε VAR τοτε αυτο θα ηταν κοκκινη και πεναλτι υπερ της ΙσπανιαςCoach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:30 amΑρχικά γιατί συγκρίνουμε Ελλάδα με τα μεγαθήρια; Είχε κανείς απαίτηση να παίξει μπάλα η Ελλάδα κόντρα σε Γάλλους και Πορτογάλους;BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:00 am
Και η Ισπανία διαχρονικά έχει εύνοια –και μεγαλύτερη της Αργεντινής– (και αφήνω έξω το συλλογικό επίπεδο, για το οποίο θα μπορούσαν να γραφτούν σελίδες ολόκληρες), αλλά δε βλέπω κανέναν να ενοχλείται. Επίσης η Εθνική του 2004 μπορεί να μην ήταν θελκτική, ήταν όμως κυνική και αποτελεσματική και αυτό είναι που μετράει σε τέτοιες διοργανώσεις.
Την Αργεντινή σχολιασαμε που είναι από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σχολές και έχει βγάλει άνθρωπο με στάτους ΘΕΟΥ ( Μαραντόνα) και έναν εξωγήινο (Μέσσι)
Πάει αυτό . Φυσικά και ενοχλουμαστε με την εύνοια που έχουν οι Ισπανοί . Εγώ σταμάτησα να τους χωνεύω όταν έσφαξαν την Τσέλσι το 2009 . Με είχε στιγματίσει αυτό το ματς
Βέβαια αυτό άσχετο με εθνικές ομάδες που πχ το 2022 είχε σφαχτεί εκείνη και μάλιστα από την Ν. Κορέα . Κύκλο κάνουν αυτά
Εγώ πάντως σίγουρα δεν υποστήριζα καμία το είδα ως ουδέτερος και εφόσον η Αργεντινή δεν έπαιξε καθόλου μπάλα δεν βλέπω γιατί να μην αποδεχτώ την ανωτερότητα της Ισπανίας
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα πάντως μου είναι συμπαθέστατοι λόγω βιωμάτων: Μπορέλι και δύο τρεις καλοί φίλοιnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 1:53 amΈχουν αναφερθεί πολλοί λόγοι για τους οποίους η Αργεντινή είναι ομάδα που γενικά δεν στηρίζω (ηθικοί, όχι αθλητικοί). Κατανοώ ότι είναι συμπαθείς λόγω της ατμόσφαιρας των γηπέδων τους, για το ότι έχουν τον GOAT κλπ αλλά σε συνδυασμό με τα σκάνδαλα και την εύνοια που είχαν, σήμερα ήταν τραγικοί. Ούτε η Ελλάδα το 2004 τέτοια μπάλα.
Γενικά δεν έχω βρεί άλλους λαούς που να είναι τόσο τάλε κουάλε με εμάς. Ή για να είμαι πιο σωστός δεν έχω βρει στην Ευρώπη κάποιον Αργεντίνο από το σινάφι μου που να μην ταιριάζει στην ελληνική (μου) νοοτροπία (χωρίς να το λέω απαραίτητα για καλό). Επίσης δεν έχω γνωρίσει Ουρουγουανούς και πάντα κρατούσα μια πισινή μήπως με δαύτους ταιριάζω ακόμα πιο πολύ. Τελοσπάντων, ξέφυγα κι εγώ.
Και για να ξεφύγω ακόμα πιο πολύ, αναρωτιόμουν, αδίκως όπως φάνηκε, αν θα προσπέρναγε κανείς τη χειραψία με τον πρόεδρο. Και ποιός είμαι εγώ να κρίνω απτον καναπέ μου, θα μου πείτε, αλλά μια περιέργεια την είχα. Ο κόσμος βέβαια εκφράστηκε.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μεμονωμένα ματς θυμάμαι εγώ , αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω εκτενώς αφού τα προηγούμενα 2 μουντιαλ ούτε που τα είδα και ούτε ΤΣΛ βλέπω εδώ και χρόνια . ΘΑ δω μια στο τόσο κανά ματς ΑΝ τύχειGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:50 amσε επιπεδο εθνικων ομαδων ειχε ποτε ευνοια η Ισπανια?? δεν θυμαμαι. Μετα το 2010-12 οποτε δεν ηταν καλοι απετυχαν παταγωδως. Δεν θυμαμαι δηλ να πηρε καποιο EURO η Μουντιαλ η Ισπανια με σφαγη αλλων απο τη διαιτησια. Αντιθετως οποιος θυμαται στο μουντιαλ του 2002 σφαχτηκε στον προημιτελικο με τη Ν.Κορεα οπου της ακυρωθηκαν 2 πεντακαθαρα γκολ ενω στον προημιτελικο επισης στο μακρυνο 1994 ψαξτε να δειτε για ενα χτυπημα εκτος φασης που εγινε σε παικτη της Ισπανιας στη περιοχη της Ιταλιας το οποιο ο διαιτητης δεν το ειδε. Αν υπηρχε VAR τοτε αυτο θα ηταν κοκκινη και πεναλτι υπερ της ΙσπανιαςCoach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:30 am
Αρχικά γιατί συγκρίνουμε Ελλάδα με τα μεγαθήρια; Είχε κανείς απαίτηση να παίξει μπάλα η Ελλάδα κόντρα σε Γάλλους και Πορτογάλους;
θυμάμαι σίγουρα πχ το γκολ του Βιγια απέναντι στην Πορτογαλία το 2010 που ηταν ένα μέτρο οφσαιντ και πέρασαν με αυτό το 1-0 τους 16
ένα πεναλτι μαρς του από χέρι του Κουκουρεγια με Γερμανια στο Euro που απορείς γιατί υπάρχει ΒΑΡ
το ματς με την Κορέα το έγραψα κι εγώ, μυθικό . Ή η κλωτσιά Ντε Γιονγκ που δεν πήρε κόκκινη .
ξέρω είναι πολύ μπουμερ άποψη , αλλά αυτά αν γινόντουσαν θα ήταν ...παλια μια άλλη εποχή που υπήρχαν "rebels" . Κανας Μαραντονα ή Κροιφ βαριά κανας Καντονα ίσως να το έκανε αυτό πχΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 3:15 am
Και για να ξεφύγω ακόμα πιο πολύ, αναρωτιόμουν, αδίκως όπως φάνηκε, αν θα προσπέρναγε κανείς τη χειραψία με τον πρόεδρο. Και ποιός είμαι εγώ να κρίνω απτον καναπέ μου, θα μου πείτε, αλλά μια περιέργεια την είχα. Ο κόσμος βέβαια εκφράστηκε.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
του Κουκουρεγια δεν ηταν πεναλτι γιατι το χερι του ειχε φορα προς τα κατω και ηταν πισω απο τη γραμμη του σωματος, σε αυτη τη περιπτωση δεν υπαρχει πεναλτι το λεει σαφως η οδηγια της ουεφα. Οσον αφορα το οφσαιντ του βιγια , μετριο θα ηταν με τα σημερινα δεδομενα, τοτε ηταν οριακο και αν δεις η θεση του εποπτη δεν ηταν σωστη. Και κυριως πριν το var τετοια γκολ μπαινανε παρα πολλα , ηταν αδυνατο να ειναι σωστοι οι εποπτες 100%Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 3:42 amμεμονωμένα ματς θυμάμαι εγώ , αλλά δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω εκτενώς αφού τα προηγούμενα 2 μουντιαλ ούτε που τα είδα και ούτε ΤΣΛ βλέπω εδώ και χρόνια . ΘΑ δω μια στο τόσο κανά ματς ΑΝ τύχειGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:50 am
σε επιπεδο εθνικων ομαδων ειχε ποτε ευνοια η Ισπανια?? δεν θυμαμαι. Μετα το 2010-12 οποτε δεν ηταν καλοι απετυχαν παταγωδως. Δεν θυμαμαι δηλ να πηρε καποιο EURO η Μουντιαλ η Ισπανια με σφαγη αλλων απο τη διαιτησια. Αντιθετως οποιος θυμαται στο μουντιαλ του 2002 σφαχτηκε στον προημιτελικο με τη Ν.Κορεα οπου της ακυρωθηκαν 2 πεντακαθαρα γκολ ενω στον προημιτελικο επισης στο μακρυνο 1994 ψαξτε να δειτε για ενα χτυπημα εκτος φασης που εγινε σε παικτη της Ισπανιας στη περιοχη της Ιταλιας το οποιο ο διαιτητης δεν το ειδε. Αν υπηρχε VAR τοτε αυτο θα ηταν κοκκινη και πεναλτι υπερ της Ισπανιας
θυμάμαι σίγουρα πχ το γκολ του Βιγια απέναντι στην Πορτογαλία το 2010 που ηταν ένα μέτρο οφσαιντ και πέρασαν με αυτό το 1-0 τους 16
ένα πεναλτι μαρς του από χέρι του Κουκουρεγια με Γερμανια στο Euro που απορείς γιατί υπάρχει ΒΑΡ
το ματς με την Κορέα το έγραψα κι εγώ, μυθικό . Ή η κλωτσιά Ντε Γιονγκ που δεν πήρε κόκκινη .
ενα επισης γκολ οφσαιντ τοτε στο ιδιο μουντιαλ, της αργεντινης σε ματς νοκ-αουτ σαφως πιο καθαρο
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν λέει η ΟΥΕΦΑ ότι αυτό δεν είναι χέρι, πάω πάσο
του Βιγια οκ, δεν ξέρω τι να απαντήσω. Για μένα εξόφθαλμα οφσαιντ. Τώρα αν μου έβαζες γραμμές και αυτά τα ΒΑΡισια και τον έδειχνε εντός, παρδόναμε
. Ο Oλυμπιακός κάποτε ισοφάρισε τη Γουλβς και είχαν βγάλει τον Εl Αραμπι οφσαιντ, το είχα δει 20 φορές δεν είδα ποτέ οφσαιντ και αποφάσισα ότι αυτό το άθλημα δεν είναι πια για μένα, δεν το κατανοώ και χαλάω φαιά ουσία χωρίς να το αξίζει
Οπότε δεν θα αντισταθώ στο σχόλιο σου , μπορεί να έχω άδικο και it's ok to be
του Βιγια οκ, δεν ξέρω τι να απαντήσω. Για μένα εξόφθαλμα οφσαιντ. Τώρα αν μου έβαζες γραμμές και αυτά τα ΒΑΡισια και τον έδειχνε εντός, παρδόναμε
Οπότε δεν θα αντισταθώ στο σχόλιο σου , μπορεί να έχω άδικο και it's ok to be
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν και σχετικα μικρος τοτε και πανε και πολλα χρονια για να θυμαμαι λεπτομερειες αλλα οχι οτι το 2004 παιξαμε μπαλαρα..πρωτη φορα το βλεπω κιολας να γραφεται..πουλμαν βαζαμε πισω στα περισσοτερα ματς και καναμε τον σταυρο μας και μπροστα σκοραραμε κανα κορνερ η στη αναμπομπουλα..μπορει να χαμε 2 τελικες σε ολοκληρο ματς και να κερδιζαμε.ο νικοπολιδης κιολας ειχε πιασει τον πατο του στο τουρνουα..Μονο τον τελικο μπορεις να πεις οτι τον κερδισαμε ανετα.
Δεν το λεω σαν αρνητικο,τρομερο επιτευγμα και μονο ετσι θα μπορουσαμε να τα βαλουμε με τα θηρια..ουτε ντροπη ειναι σαν ελλαδα να παιζεις ταμπουρι..εδω ο μουρινιο εχτισε καριερα πανω σε αυτο και με τρομερα ροστερ..απλα δεν ειναι οτι ημασταν η καλυτερη ομαδα του τουρνουα που κυριαρχησε η το αουτσαιντερ με τα τρομερα ταλεντα μεσα που επαιξε μπαλαρα..φανηκε αυτο που μετα κανενας δεν σταθηκε η βρηκε ομαδα απο τις πολυ μεγαλες..
Δεν το λεω σαν αρνητικο,τρομερο επιτευγμα και μονο ετσι θα μπορουσαμε να τα βαλουμε με τα θηρια..ουτε ντροπη ειναι σαν ελλαδα να παιζεις ταμπουρι..εδω ο μουρινιο εχτισε καριερα πανω σε αυτο και με τρομερα ροστερ..απλα δεν ειναι οτι ημασταν η καλυτερη ομαδα του τουρνουα που κυριαρχησε η το αουτσαιντερ με τα τρομερα ταλεντα μεσα που επαιξε μπαλαρα..φανηκε αυτο που μετα κανενας δεν σταθηκε η βρηκε ομαδα απο τις πολυ μεγαλες..
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το EURO ειναι παντα πιο ανοιχτο τουρνουα γιαυτο και το εχουν παρει ομαδες οπως πχ η Δανια το 1992 κι εμεις το 2004. Βασικα στοιχειο που ειχαμε μεις ηταν οτι βρεθηκαν πολλοι παικτες σε πολυ καλη φορμα. Γιαυτο και κερδισαμε ομαδες με σαφως πιο ποιοτικους παικτες (Γαλλια, Πορτογαλια) αλλα ντεφορμε εκεινη τη περιοδο (οι λογοι που ηταν ντεφορμε ειναι αλλο ζητημα) . Καποιες επισης καλες ομαδες οπως η Αγγλια και η Ολλανδια πληρωσαν τα λαθη των προπονητων τους κι ευτυχως δεν βρεθηκαμε απεναντι τους. Ο ιδιος ο Ρεχαγκελ πριν το επομενο EURO toy 2008 ειχε πει "δεν μπορει να ξανασυμβει αυτο που εγινε το 2004, ηταν ενα θαυμα".shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 5:12 amαν και σχετικα μικρος τοτε και πανε και πολλα χρονια για να θυμαμαι λεπτομερειες αλλα οχι οτι το 2004 παιξαμε μπαλαρα..πρωτη φορα το βλεπω κιολας να γραφεται..πουλμαν βαζαμε πισω στα περισσοτερα ματς και καναμε τον σταυρο μας και μπροστα σκοραραμε κανα κορνερ η στη αναμπομπουλα..μπορει να χαμε 2 τελικες σε ολοκληρο ματς και να κερδιζαμε.ο νικοπολιδης κιολας ειχε πιασει τον πατο του στο τουρνουα..Μονο τον τελικο μπορεις να πεις οτι τον κερδισαμε ανετα.
Δεν λεω οτι το πηραμε αδικα, αδικα το παιρνει οποιος ευνοειται απο τη διαιτησια σκοπιμα, αλλα σιγουρα απο αποψη ποιοτητας υπηρχαν καλυτερες ομαδες
- kojito

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
H Αργεντινή τώρα που σταματάει ο Μέσι φαίνεται ότι κλείνει τον κύκλο της και ίσως πάθει ό,τι έχει πάθει και η Βραζιλία εδώ και μια δεκαετία. Είχε αρκετά χρόνια που πρωταγωνιστούσε στο διεθνές στερέωμα με αποκορύφωμα το Μουντιάλ του 2022 και τα δύο σερί Κόπα Αμέρικα που κατέκτησε, φέτος έφτασε μάλλον παραπάνω από εκεί που έπρεπε/μπορούσε να φτάσει, τώρα όμως που σταματάει και η τελευταία μεγάλη προσωπικότητα που έχει, νομίζω θα γνωρίσει μια μικρή κάμψη. Οκ, παίκτες όπως ο Λαουτάρο, ο Μακάλιστερ, ο Ντε Πολ είναι αρκετά καλοί παίκτες και θα ήταν βασικοί στις περισσότερες, αν όχι σε όλες σχεδόν ίσως τις Εθνικές, αλλά νομίζω δεν μπορούν να κουβαλήσουν.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μου έκανε εντύπωση το ανελέητο πρέσινγκ των Ισπανών, δεν πρέπει να άφησαν τους Αργεντινούς να ανταλλάξουν μια εύκολη πάσα. δεν είχα παρακολουθήσει άλλα παιχνίδια τους φέτος αλλά εντυπωσιακό. Η Αργεντινή δεν κατάφερε να μου βγάλει καμία συμπάθεια, έχω υποστηρίξει στο παρελθόν τους Ιταλούς με το κατενάτσιο γιατί έβλεπα μια σαφής τακτική, πως να αμυνθούν πως να βγουν στον αιφνιδιασμό. η Αργεντινή χθες δεν κατάφερε να δείξει τίποτα.
Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ την καταλαβαίνω την σύγκριση. Το μόνο κοινό που βρίσκω είναι πως και η Ελλάδα του 2004 θα περιοριζόταν σε απολύτως παθητικό ρόλο απέναντι στην κυκλοφορία της μπάλας και το pressing της φετινής Ισπανίας.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 20, 2026 2:30 am...
Αρχικά γιατί συγκρίνουμε Ελλάδα με τα μεγαθήρια;
...
Κατά τα άλλα η Ελλάδα το 2004 πέταγε το ένα φαβορί μετά το άλλο έξω από το τουρνουά, ενώ η Αργεντινή φέτος αντιμετώπιζε τον κάθε πικραμένο μέχρι να καταφέρει να φτάσει βαθιά στην διοργάνωση.
Η Ελλάδα πάλι παρότι είχε απόλυτη προτεραιότητα την άμυνα, δεν ήταν ούτε αντιαθλητική, ούτε βρώμική, ούτε τελείωναν οι αγώνες και έμενες με την απορία πως ο Καψής και ο Δέλλας δεν τελείωναν με 5 κάρτες έκαστος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο