Να σου πω ότι ξάδερφος μου Παναθηναϊκός που είχε πάει και Βερολίνο, πριν που μιλήσαμε δεν μιλιόταν και ήταν να πέσει στα πατώματα…του ειπα έλα βρε πήρατε Ευρωλίγκα και μου λέει, ναι ισχύει αλλά αυτο που έκανε ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο δεν θα το ξαναδούμε ποτέ στην Ελλάδα, και δεν το αντέχω….οποτε συμφωνώ όσοι ο φίλαθλοι άλλων ομάδων δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο είναι τυχεροί.chainsaw έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 30, 2024 3:04 amEνα πραγμα θα πω εγω που σχετιζεται και με το μπασκετ. Και 15 αστερια να βαλετε στη φανελα, το ευρωπαΪκο στο ποδοσφαιρο δεν το φτανετε. Ξυδακι. Μεχρι να τα καταφερει καποια αλλη ελληνικη ομαδα, ή ξανα ο Ολυμπιακος, μαλλον θα περασουν δεκαετιας ολοκληρες. Καληνυχτα.
Οσοι οπαδοι αλλων ομαδων πραγματικα ασχολειστε μονο με το μπασκετ, ειστε τυχεροι υπο αυτη την εννοια.
Εγώ είχα σκάσει το ΣΚ με την Ευρωλίγκα και το λέω σε 2 συναδέλφους στην δουλειά Ολυμπιακούς και με το ζόρι δώσανε σημασία, ο ένας μάλιστα μου είπε ότι μπάσκετ βλέπει μόνο την Εθνική και ο άλλος οτι δεν τον ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο το μπάσκετ…..για αυτο λέω περι ορέξεως….
Όπως και να έχει αυτο που έγινε σήμερα είναι κάτι που δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσουμε ποτέ…κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι θα έσκασαν κάποιοι θα αδιαφόρησαν ….ετσι πάνε αυτά..