MMA (Μικτές Πολεμικές Τέχνες)

Συντονιστής: Captains

basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 13, 2023 12:27 am

thory έγραψε:
Τετ Σεπ 13, 2023 12:23 am

Αν είναι καθίκι ο μακρεγκορ, το κάθαρμα ο Χαμπίμπ τι να πει;

Πάντως τρομεροί mma αθλητές και οι δυο.
Δεν φτάνουν για μένα τον τρομερό Pierre.

Και αυτός ο βολκανοφσκι μου αρέσει πολύ, παρεπιπτόντως είναι μίσος Έλληνας και μίσος σκοπιανος και έχει γεννηθεί στην Αυστραλία.
Δεν θα επιμέίνω, αλλά ξέρω ότι ο Χαμπίμπ έχει άλλες βάσεις. Πιο αθλητικές,
Ο Πιέρ προέρχεται από το πολύ σκληρό Κιόκουσιν αλλά ο Χαμπίμπ είναι άλλη ιστορία. Σάμπο, πάλη, αρκούδες, βουνά, σκληράδα.

Ο Πιέρ πάντως μου αρέσει πολύ και τον σέβομαι.
Μπουσίντο ο Πιέρ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 13, 2023 1:06 am

:+1: [media][/media]
mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 10:52 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 10:03 pm
Θα είμαι λίγο εκτός πνεύματος. Έχει ανέβει στο netflix ένα ντοκιμαντέρ για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Νομίζω ότι πρόκειται για προσπάθεια του ιδίου (δεν ξέρω αν είναι δική του παραγωγή, αλλά τα συνηθίζουν αυτά τα PRιλίκια οι αθλητές τελευταία) να δείξει ένα κάπως πιο εξευγενισμένο πρόσωπο. Έχει πολύ ενδιαφέρον όχι για την προσωπικότητά του (εμετική) αλλά για την εσωτερική ματιά σε προετοιμασία, καθημερινότητα, mindset. Ακόμη και για ανθρώπους που δεν έχουν ειδικές γνώσεις περί του αθλήματος (παρών! :+1: ) αλλά τους ιντριγκάρει, είναι καλογυρισμένο. Δεν ήξερα και τι είχε απογίνει ο συγκεκριμένος μετά το βρωμόξυλο από το Χαμπίμπ, οπότε είχε κι ένα ενδιαφέρον ως προς την έκβαση.

Και ίσως το πιο βασανιστικό ερώτημα είναι: γιατί συνεχίζεις ρε φίλε; Η απάντηση πέρα από τα "for the love of the sport", "για τον ανταγωνισμό, την πρόκληση" κλπ νομίζω ότι είναι ένα πολύ πιο κενό "γιατί δεν ξέρω να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου".

Νομίζω είναι ο δεύτερος πιο αντιπαθής αθλητής, μετά τον υπερμαλάκιστο Floyd Mayweather.
Δυο ντοκιμαντέρ έχει. Μία ταινία το Conor McGregor: Notorious της Universal και τη σειρά McGregor Forever. Εγώ έχω δει μόνο το πρώτο. Ο McGregor έχει αντιγράψει την περσόνα του Ric Flair. Ο λόγος που συνεχίζει είναι τα χρήματα που είναι πάμπολλα.
mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 10:52 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 10:03 pm
Θα είμαι λίγο εκτός πνεύματος. Έχει ανέβει στο netflix ένα ντοκιμαντέρ για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ. Νομίζω ότι πρόκειται για προσπάθεια του ιδίου (δεν ξέρω αν είναι δική του παραγωγή, αλλά τα συνηθίζουν αυτά τα PRιλίκια οι αθλητές τελευταία) να δείξει ένα κάπως πιο εξευγενισμένο πρόσωπο. Έχει πολύ ενδιαφέρον όχι για την προσωπικότητά του (εμετική) αλλά για την εσωτερική ματιά σε προετοιμασία, καθημερινότητα, mindset. Ακόμη και για ανθρώπους που δεν έχουν ειδικές γνώσεις περί του αθλήματος (παρών! :+1: ) αλλά τους ιντριγκάρει, είναι καλογυρισμένο. Δεν ήξερα και τι είχε απογίνει ο συγκεκριμένος μετά το βρωμόξυλο από το Χαμπίμπ, οπότε είχε κι ένα ενδιαφέρον ως προς την έκβαση.

Και ίσως το πιο βασανιστικό ερώτημα είναι: γιατί συνεχίζεις ρε φίλε; Η απάντηση πέρα από τα "for the love of the sport", "για τον ανταγωνισμό, την πρόκληση" κλπ νομίζω ότι είναι ένα πολύ πιο κενό "γιατί δεν ξέρω να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου".

Νομίζω είναι ο δεύτερος πιο αντιπαθής αθλητής, μετά τον υπερμαλάκιστο Floyd Mayweather.
Δυο ντοκιμαντέρ έχει. Μία ταινία το Conor McGregor: Notorious της Universal και τη σειρά McGregor Forever. Εγώ έχω δει μόνο το πρώτο. Ο McGregor έχει αντιγράψει την περσόνα του Ric Flair. Ο λόγος που συνεχίζει είναι τα χρήματα που είναι πάμπολλα.
Αναφερόμουν στη σειρά. Kι εγώ νόμιζα ότι είναι για τα λεφτά, αλλά είναι χειρότερα κι από αυτό νομίζω.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 632

Τετ Σεπ 13, 2023 1:17 am

thory έγραψε:

Κάθαρμα ο Χαμπίμπ γιατί;

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 13, 2023 1:31 am

AO DAFNIS έγραψε:
thory έγραψε:

Κάθαρμα ο Χαμπίμπ γιατί;
Γενικά δεν λένε τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.
Και ήρθε να το επιβεβαιώσει και αυτό το βίντεο

https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?p=184960
Και εδώ γράφουν διάφορα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 13, 2023 1:40 am

thory έγραψε:
Τετ Σεπ 13, 2023 1:31 am
AO DAFNIS έγραψε:

Κάθαρμα ο Χαμπίμπ γιατί;
Και εδώ γράφουν διάφορα
Αχαχα τι κουβάδες έχουν πέσει εδώ ρε συ, δε χορταίνω. :D

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 13, 2023 1:56 am

Μπορεί κάποιος να γράψει τους τοπ-3 αγώνες να βάλω να δω; Κατά την υποκειμενική σας γνώμη πάντα.

1
1 Εικόνα

tinyurl.com/2axatenv
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 13, 2023 2:57 am

yorgos έγραψε:
Μπορεί κάποιος να γράψει τους τοπ-3 αγώνες να βάλω να δω; Κατά την υποκειμενική σας γνώμη πάντα.
Ποο ωραία ερώτηση αλλά και δύσκολη.
Σίγουρα δεν είναι στο top3 αλλά μου άρεσε αρκετά το diaz vs McGregor 2 και σχετικά πρόσφατο το volkanovski vs Ortega.
Must από παλιότερα είναι και το Robbie Lawler vs Rory MacDonald 1(πολύ ξύλο).
Θα μου έρθουν κι άλλα σίγουρα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 13, 2023 4:14 am

basket72 έγραψε:
Τρί Σεπ 12, 2023 11:13 pm

Είμαι στον χώρο των πολεμικών τεχνών από το 83 ή το 84 με ελάχιστα διαλλείματα.
goodpost.gif

:banana: :banana: :banana: :banana:

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 13, 2023 9:45 am

thory έγραψε:
Τετ Σεπ 13, 2023 2:57 am
yorgos έγραψε:
Ποο ωραία ερώτηση αλλά και δύσκολη.
Σίγουρα δεν είναι στο top3 αλλά μου άρεσε αρκετά το diaz vs McGregor 2 και σχετικά πρόσφατο το volkanovski vs Ortega.
Must από παλιότερα είναι και το Robbie Lawler vs Rory MacDonald 1(πολύ ξύλο).
Θα μου έρθουν κι άλλα σίγουρα.
Eίχα στενοχωρηθεί ΠΟΛΥ με το mcgregor vs diaz No2.
Τα άλλα που λες θα τα βάλω τώρα.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1633
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Σεπ 13, 2023 9:55 am

yorgos έγραψε:
Robbie Lawler vs Rory MacDonald - UFC 189
Zhang Weili vs Joanna Jędrzejczyk - UFC 248
Gilbert Melendez vs Diego Sanchez - UFC 166

Bonus: Οι δυο αγώνες Eddie Alvarez vs Michael Chandler.

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 13, 2023 10:35 am

yorgos έγραψε:
¨Εγραψα χθες 2- 3 πραγματάκια περί ΜΜΑ. Το έχω ξανακάνει και παλίοτερα.

Δεν έχω και ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες όταν γράφω, απλώς σπόρους ρίχνω.

Δοθέντος τούτου κι αφού επαναλάβω ότι λίγα πράγματα ξέρω γύρω από το ΜΜΑ, να σου πω ότι ο Κόνορ ήταν μεν τρομερός μαχητής (ουχί αθλητής) όπως είναι άλλωστε μερικές δεκάδες στις ΜΜΑ.

"Καλύτερος" είναι μια αμερικάνικη κουβέντα (γύρω από τις "κατσίκες¨κλπ). Έχει να κάνει με τη στιγμή, με τους ποιους είχε αντιπάλους, με τραυματισμούς. με σωστή ντόπα τη σωστή ώρα :P με τους σωστούς ελεγκτικούς μηχανισμούς και πάει λέγοντας.
Πάντως οι τα αδέλφια Γκρέισι, οΤζον Τζόουνς, ο Ραμπέιτζ Τζάκσον, Ο Φέντορ Εμιλιανένκο, ο Σίλβα, αλλά κι ο Ιάπωνας κυνηγός των αδελφών Γκρέισι (ξεχνάω το όνομά του και θέλω να αποφεύγω τη "βοήθεια¨" του Γούγλί κάθε 3 και λίγο) οι Τζιμάεφ και ο Μαγκομέντοφ (βασικά οι ΝταγκεστάνοΤσετσένοι με τη ορεινή αγριάδα/μούρλα τους, την Καυκάσια δύναμ'η τους, και τα ακλόνητα θεμέλια του Σάμπο ) είναι κάποιοι που θα έμπαιναν δίπλα στον Χαμπίμπ. ¨Οχι ο Κόνορ.
Σιγά- σιγά μπαίνουν κι οι Κινέζοι δυνατά στις ΜΜΑ. Μέχρι πρότινος δεν ήταν ανταγωνιστικοί κι ας είχαν το Σάντα που είναι μέσα στις 5 πιο γεμάτες πολ. τέχνες.

Αν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα (και για να μην βγαίνω εκτός θεματικής) για τις πολ. τέχνες της Ινδοκίνας, υπάρχουν και τα π.μ.
Κι εν γένει για τις ασιατικές πολ. τέχνες. Στον βαθμό που μπορούμε να περάσουμε και κανά σωστό μήνυμα με τις όποιες γνώσεις μας.

Στα πολύ πεταχτά θα αφήσω αυτό εδώ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μαχητή/αθλητή και δάσκαλο, που έχει έρθει και στη χώρα μας για σεμινάρια Κυόκουσιν.
Σεμνός και προσιτός όπως πρέπει να είναι οι δάσκαλοι.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 13, 2023 8:25 pm

Έβαλα να δω και τα δύο Lowler vs McDonald.

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ματσάρες, στο δεύτερο έσπασαν καρδιές. Δε λέω παραπάνω μην κάνω σπόιλερ. Και το πρώτο αν διαρκούσε μισό λεπτό παραπάνω ίσως να είχε άλλο αποτέλεσμα.

Aύριο θα βάλω να δω Βολκανόφσκι. Τον είχα δει απέναντι στο κορεάτικο ζόμπι (δε θυμάμαι όνομα), το οποίο είχε φάει το ξύλο της αρκούδαςς αλλά δεν έπεφτε με τίποτε ο μπαγάσας, ζόμπι όνομα και πράγμα.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1633
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Σεπ 13, 2023 8:34 pm

yorgos έγραψε:
Τετ Σεπ 13, 2023 8:25 pm
Τον είχα δει απέναντι στο κορεάτικο ζόμπι (δε θυμάμαι όνομα),
Το Chan Sung Jung είναι δύσκολο όνομα να το θυμάσαι. Το Korean Zombie είναι πιο εύκολο να φέρνεις στην μνήμη σου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Σεπ 13, 2023 8:40 pm

yorgos έγραψε:
Εγώ θέλω να σε πάω σε γυναικείο αγώνα και κατά τη γνώμη μου τον καλύτερο αγώνα όσον αφορά τις γυναίκες. Μιλάμε για βρωμόξυλο :twisted:

Zhang Weili v Joanna Jedrzejczyk UFC 248

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τετ Σεπ 13, 2023 8:45 pm

papp7 έγραψε:
Τετ Σεπ 13, 2023 8:40 pm
yorgos έγραψε:
Εγώ θέλω να σε πάω σε γυναικείο αγώνα και κατά τη γνώμη μου τον καλύτερο αγώνα όσον αφορά τις γυναίκες. Μιλάμε για βρωμόξυλο :twisted:

Zhang Weili v Joanna Jedrzejczyk UFC 248
Δε μπορώ να δω γυναίκες να πλακώνονται στις μάπες. Εντάξει εκτός αν πρόκειται για πασπίτισσες vs δαπίτισσες οπότε παίρνω ποπ κορν, ειδικά αν έχει μαλλιοτράβηγμα και η εισαγωγική ατάκα είναι "τι λες μωρή..." (συμπληρώστε μόνοι, υπάρχουν πολλές επιλογές)

Πλάκα κάνω, θα πάρει κι αυτό σειρά αύριο.

2
2 Εικόνα

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Άλλα αθλήματα και Στοίχημα”