ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 03, 2023 9:14 pm
AlexD έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 03, 2023 6:32 pm
Οκ, άσχετα με το αν διαφωνώ σε κάποια σημεία ως προς το αγωνιστικό πλάνο (για φέτος τουλάχιστον), εμφανώς έχω χάσει επεισόδια και παρασκήνιο και από ότι καταλαβαίνω καλό θα ήταν να αλλάξει ο προπονητής και να βάλει και η διοίκηση έναν φρέσκο ενδιάμεσο με τους παίχτες, τις ομάδες κτλ.
Εκείνος ο Αλβέρτης μήπως ήθελε να αναλάβει κάποιο ρόλο.
Μου δίνεις ωραία πάσα!
Όταν συνενοήθηκε ο Λιόλιος με τον Ιτούδη για την εθνική, ο δεύτερος δεν είχε υπογράψει ακόμη σε ομάδα, φαντάζομαι όμως ότι η προσέγγιση του από την ΕΟΚ θα είχε κάποιες εγγυήσεις προς εκείνον.
Πιστευώ ότι ο Ιτούδης θα ζήτησε από την ΕΟΚ πέρα από τα αγωνιστικά (οι βοηθοί, οι στατιστικολόγοι κλπ) και δεσμεύσεις για τους πρωτοκλασσάτους που διαθέτουμε.
- Θα πήρε για τους Bucks και το Γιάννη εγγυήσεις ότι η ομοσπονδία θα κάνει το καλύτερο. Κάτι που από ότι φαίνεται δεν έγινε (εγώ λέω ότι φταίει και αυτός σε ένα κομματι) με αποτέλεσμα τη φετεινή ασυνενοησία/μπάχαλο.
- Θα ζήτησε ότι οι Νικ και Σλούκας θα είναι παρών τουλάχιστον στις τελικές φάσεις. Ούτε αυτό έγινε.
- Πιθανότατα θα ζήτησε την παρουσία του Dorsey, να μονιμοποιηθεί. Έγινε πέρυσι, φέτος άλλαξε τακτική η ΕΟΚ και έφερε τον Walkup, που από όσο γνωρίζω ο συγκεκριμμένος προπονητής δεν δουλεύει στις ομάδες του με τέτοιους γκαρντ. (Παρεμπιπτόντως πράγματι ο Walkup ήταν αναβάθμιση για την εθνική όταν και εγώ πίστευα ότι θα ήταν καλύτερα με τον Dorsey).
Αν όλα αυτά φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη στο μεγάλυτερο βαθμό - ας πούμε της ομοσπονδίας - πως θα απολύσεις αυτόν τον προπονητή;
Πως θα τον απολύσεις όταν βγαίνεις αμέσως μετά το σημερινό αγώνα και λες δε φταίει ο προπονητής (σ.σ. τον όποιο στο αγωνιστικό κομμάτι προσωπικά τον θεωρώ αποτυχημένο);
Δε θα γίνει χειρότερη η κατάσταση;
Σαν αρχή και σαν βάση, είμαι κατά της απόλυσης ενός κατά γενική ομολογία τοπ προπονητή, άσχετα με το αν αξιολογείται θετικά ή αρνητικά ως τώρα στην εθνική.
Θα ήθελα να κρατήσουμε έναν προπονητή για κάποια χρόνια να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να φτιάξει μια ομάδα.
Το ερώτημα που τίθεται κατά την γνώμη μου είναι κατά πόσο ευθύνεται εκείνος για το όποιο μπάχαλο. Οχι για να γίνει καταλογισμός ευθυνών, αλλά για να ξέρουμε αν μπορεί αυτός ο προπονητής να δουλέψει με αυτούς τους παίχτες.
Αν υπάρχει ξενέρωμα μεταξύ κόουτς και Γιάννη ή Μπακς ας πούμε, έχουμε ένα θέμα προς συζήτηση λίγο διαφορετικό.
Και καλά, αν υπάρχει όντως ξενέρωμα με Καλαθη και Σλουκα οκ, ας μείνουμε στο πλάνο και ας χάσουμε το last dance τους, περνάς και ένα μήνυμα. Αλλά αν είναι περισσότεροι και από εκείνους που έχουν μέλλον τι γίνεται;
Για τον Dorsey έγινε προσπάθεια να παίξει ως Έλληνας και δεν προχώρησε. Έγινε όντως ή ήταν για τα μάτια του κόσμου που λένε κάποιοι;
Τελικά, ελπίζω ότι αν υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Ιτούδη και τους παίχτες, θα φύγει από μόνος του. Γιατί να κάτσει άμα δεν μπορεί να προπονήσει μια ομάδα που θα ελπίζει να πετύχει πράγματα;
Αν όντως υπάρχει θέμα και φύγει για αυτόν τον λόγο, οποίος και να ρθει καλύτερη μόνο θα μπορεί να γίνει η κατάσταση.