tarp7 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 6:08 pm
Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 5:57 pm
Δεν καταλαβαίνω τι λες. Έχουν Έλληνες παίκτες . ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ή έστω ΔΕΝ προκύπτει από πουθενα ότι δεν θέλουν
αν το Έλληνες παίκτες που πρέπει να έχουν είναι οι Τζον Παπας, ε, καλύτερα Φαλ . Έλληνες θα έχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο
Μα δεν μιλαμε για ιμιτασιον ελληνες, μην κοροιδευομαστε, σαν το φαλ και το γουοκαπ.
Οχι και κανεις. Εδω στο φορουμ εχετε φαγωθει να καταργηθει ο υποχρεωτικος αριθμος ελληνων παικτων για τις ελληνικες ομαδες μας.
Εχουμε διαφορετικη αποψη για τις ελληνικες ομαδες και το ελληνικο μπασκετ.
έχουμε σίγουρα διαφορετική άποψη, απλά να βρουμε ένα common ground για τη συζήτηση (αφού πέραν του συγκεκριμένου γενικά τα βρίσκουμε μια χαρά)
Να έχουν υποχρεωτικά Έλληνες παίκτες οι ομάδες είναι το επιχείρημα. Δεν είναι πολύ λάθος. Εγώ λέω δεν υπάρχουν . Τι κάνεις ; Downgrade του ρόστερ σου ; Να παίζεις με Παπας και Καραγιαννίδη με βάρκα την ελπίδα ότι θα γίνει μπασκετμπολίστας;
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως αυτό θα σώσει το ελληνικό μπάσκετ. Βοηθάει το προιον της Α' Εθνικής Κατηγορίας ;
ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα έχει αποδείξει ότι ότνα υπήρχαν καλοί Έλληνες τους προτιμούσε από τους ξένους. Παίζαμε με 6-7 καλούς Έλληνες στο ροστερ πριν 10-15 χρόνια, τώρα έχουμε για να έχουμε και ο Ντορσει μοιάζει αυτοκράτορας
Τέλος πάντων, εγώ πάντα θα λέω ότι μια μέση δίκαιη λυση είναι η EU - Non EU διάκριση. Αν βγουν καλοί Έλληνες δεν έχεις κίνητρο να μην τον προτιμήσεις ούτως ή άλλως για διάφορους λόγους