Βλεπεις τα πραγματα οχι μονο οπαδικα αλλα και φανατικα. Κουλαρε και προσπαθησε να δεις ενα θεμα σφαιρικα
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Φυσικά 6 εξακολουθούν να είναι στη σύνθεση μιας ομάδας, ενώ τώρα εσείς θα έχετε στην ουσία 7.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:00 pmεν τω μεταξύ ήταν η πρώτη ομάδα που ζήτησε πέρυσι τον 7ο ξένο στη Basket League.Η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ακολουθήσει ποτέ τακτικές κοροϊδίας και ανθελληνισμού που πλήττουν ανεπανόρθωτα το ελληνικό μπάσκετ.
Δεν πρόκειται να ζητήσει την ελληνοποίηση δικών της ξένων αθλητών, ούτε θα μπει στη διαδικασία να ζητήσει να παίξουν περισσότεροι ξένοι και λιγότεροι Έλληνες αθλητές στο πρωτάθλημα.
Διότι είμαστε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού που πρεσβεύει παντού τα ελληνικά ιδεώδη»
αλλά μέχρι εκεί, 6+1 είναι οκ, παραπάνω καταντάει ανθελληνικό![]()
0
-
- Reactions: 641
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είχαν δει λίγο μπροστά στον ΠΑΟ θα είχαν βάλει τον Σα Πινγκ να αγοράσει ένα ρετιρέ στον Βύρωνα και θα είχε την χρυσή βίζαshaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 6:20 pmΟτι τοσα χρονια στο ελληνικο μπασκετ ηταν ολα νομιμα και ισονομα...Βλεπω να κλειδωνει το τοπικ αν πιαστει αυτη η κουβεντα..μεχρι στιγμης εχουν περασει αρκετες οπαδικες αποψεις.
Για να γυρισω ον τοπικ ακουγεται οτι οπου να ναι παιρνει και ο μιλουτινοφ χρυση βιζα μιας και εχει κανει επενδυση εκατομμυριων στην καλαματα..Πραγμα που σημαινει οτι θα παρει και αυτος ελληνικο διαβατηριο.. αν ισχυει οτι θα παιζει στον ολυμπιακο απο του χρονου εκει και αν θα γινει μεγαλος σαματας.
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... iloytinof/

Πέρα από την πλάκα, εγώ προσωπικά διαφωνώ γενικότερα με τον θεσμό των νατουραλιζέ αλλά και με την συγκεκριμένη ''Ελληνοποίηση" του Θωμά του παιχταρά.
- Εξυπηρετεί την Εθνική? Ναι
- Εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό? Σίγουρα και περισσότερο ίσως από την Εθνική (τώρα - γιατί σε κανα 2 χρόνια δεν θα έχουμε Έλληνα PG της κλάσης του Σλούκα , Καλάθη)
Αλλά βλέποντας το θέμα κοινωνικά όπως ήδη έχει αναφερθεί είναι τεράστια αδικία προς τους ανθρώπους που έχουν ζήσει χρόνια , έχουν δουλέψει στην χώρα , έχουν κάνει τις οικογένειες τους στην χώρα και τους τρώει το τέρας της γραφειοκρατείας. Μακάρι να ήταν η μόνη κοινωνική αδικία αυτή βέβαια ...
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
3
2
1

εγώ 7 ξένους βλέπω και στους 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ ευρωλίγκα φέτος είχατε πόσους, 9; έχω χάσει το μέτρημα. αλλά εκεί φαντάζομαι δε χρειάζονται πρεσβευτή τα ελληνικά ιδεώδηBillyPao έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:03 pmΦυσικά 6 εξακολουθούν να είναι στη σύνθεση μιας ομάδας, ενώ τώρα εσείς θα έχετε στην ουσία 7.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:00 pm
εν τω μεταξύ ήταν η πρώτη ομάδα που ζήτησε πέρυσι τον 7ο ξένο στη Basket League.

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Οι ξένοι που μπορεί να έχει μια ομάδα δηλωμένους στον ΕΣΑΚΕ είναι 7, στη σύνθεση κάθε ομάδας για έναν αγώνα επιτρέπονται 6. Εσείς από του χρόνου θα έχετε ουσιαστικά 7, δεν είναι το ίδιο πράγμα.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:07 pmεγώ 7 ξένους βλέπω και στους 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ ευρωλίγκα φέτος είχατε πόσους, 9; έχω χάσει το μέτρημα. αλλά εκεί φαντάζομαι δε χρειάζονται πρεσβευτή τα ελληνικά ιδεώδη![]()
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αρχικα δε γινεται ΚΑΙ Ουοκαπ ΚΑΙ Ματ Τομας....ενας επιτρεπεται......το καλοκαιρι δεν υποστηριζες την εθνικη;;;;;σε χαλαγε που επαιζε ο Ντορσει;;;;;;;το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι .....μας πειραζει αν ο Ιτουδης επιλεξει αντι για το ελληνοπουλο τον Ταιλερ το Αμερικανακι τον Τομας;;;;;;;αν αυτο που λες ειναι οτι δε θες ουτε Ντορσει ουτε Ουοκαπ και θες μονο προιοντα ελληνικης παραγωγης τοτε το ακουω,το σεβομαι αν και διαφωνω και παω πασο.........shtarkws έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:58 pmΚοιτα γουστα ειναι αυτα.assistant77 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:49 pm
Δηλαδη αν ησουν Ισπανος δε θα σουν περηφανος το καλοκαιρι που το σηκωσες με μπροσταρη το Λορεντζο;;;;;;;;;;ή ας πουμε αν το σηκωναμε εμεις με τον Ταιλερ (που ξερει χειροτερα ελληνικα απ τον Ουοκαπ κι εχει ζησει λιγοτερα χρονια στην Ελλαδα)να εχει μ.ο. 30 ποντους θα εκλεινες την τηλεοραση απαυδισμενος και δε θα εβγαινες στο δρομο κορναροντας........
Παγκοσμιοποιηση λεγεται,πρεπει αμεσα να βαλουμε κανονες προτου μας καταπιει......οταν οι Ισπανοι,οι Γαλλοι και οι Γερμανοι εχουν νατουραλιζε εμεις θα το παιζουμε περηφανοι Ελληνες;;;;;;δε νομιζω....
Προσωπικα, την επιτυχια της Εθνικης δεν την μετραω με βαση τα μεταλλια, ή μονο με βαση τις διακρισεις. Δεν μου ειναι δηλαδη το ιδιο συναισθημα με την επιτυχια ενος συλλογου. Ναι θα με χαλαγε αν παρουμε μεταλλιο με Γουοκαπ και πχ Ματ Τομας για να γινει το χατηρι στον Παναθηναικο. Αν αυριο ελεγε ο Γιαννης φερνω τον Μιντλετον και τον Λοπεζ στην Εθνικη και περναμε μεταλλιο. Το ιδιο ισχυει για τον Σαντ Ρος, τον Γκιστ η οποιοδηποτε.
Η Εθνικη για μενα ειναι κατι διαφορετικο, θελω να ανταγωνιζομαι βασιζομενος στις δυναμεις μου, οποιες και αν ειναι αυτες με στοχο την βελτιωση. Να υπαρχει μια ταυτοτητα για το Ελληνικο μπασκετ και τα παραγωγα του
Υπαρχει σαφως και η αντιθετη αποψη, την ακουω και την σεβομαι
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3930
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
η κοινωνια ειναι αδικη,ο καθενας αδικειται σε διαφορετικες πτυχες της ζωηςAO DAFNIS έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:04 pm
Αλλά βλέποντας το θέμα κοινωνικά όπως ήδη έχει αναφερθεί είναι τεράστια αδικία προς τους ανθρώπους που έχουν ζήσει χρόνια , έχουν δουλέψει στην χώρα , έχουν κάνει τις οικογένειες τους στην χώρα και τους τρώει το τέρας της γραφειοκρατείας. Μακάρι να ήταν η μόνη κοινωνική αδικία αυτή βέβαια ...
οποιος εχει τα κονε και τις γνωριμιες παρακαμπτει τις αδικιες
καποτε η ελληνοποιηση αθλητων γινοταν με ενα τηλεγραφημα στο καζακσταν την ωρα που ο αθλητης παλευε με αρκουδες και λιονταρια
δεν ειναι σημερινη ανακαλυψη η ελληνοποιηση ξενων που δεν εχουν καμια σχεση με την ελλαδα
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ΝΟ 4);;;;;;;;;;;;;;Dedalos έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:58 pm1) Αναγνωρίζω ότι αυτή η κίνηση ευνοεί κατά κύριο λόγο τον οσφπ. Η εθνική ,παρόλο που ο γουοκαπ είναι καλύτερος παίκτης από Ντόρσευ, δεν έχει γενικότερα την ποιότητα για μεγάλα πράγματα.
2) Μηπως οι φίλοι του ΠΑΟ έχουν ακουστεί την υπόθεση μπουμπλη; Τη δεκαετία του 70 στο ποδόσφαιρο
3)ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, που πρέπει να γίνει ημιεπαγγελματικό. Οι αιώνιοι ευρολιγκα μόνο
5) Ο ΠΑΟ θα πάρει(όπως κι ο ΟΣΦΠ μάλλον) δωρεάν γήπεδο 19000 θεσεων για 50 χρόνια. Δε το λες και κατατρεγμένο. Ας πάει στην Αμερική να το πει. Θα γελάνε μέχρι δακρυων
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
φερτε κι εσεις το γιο του Τιιτ Σοκ να μας ρουμπωσετε........BillyPao έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:03 pmΦυσικά 6 εξακολουθούν να είναι στη σύνθεση μιας ομάδας, ενώ τώρα εσείς θα έχετε στην ουσία 7.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:00 pm
εν τω μεταξύ ήταν η πρώτη ομάδα που ζήτησε πέρυσι τον 7ο ξένο στη Basket League.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει ότι πρέπει να χεις εργαστεί 6 χρόνια στην Ελλάδα για να πάρεις το Ελληνικό διαβατήριο;Αν ναι τότε οκ, είναι κάτι σαν ρουσφέτι αυτό που γίνεται....Αν οχι τότε άδικα φωνάζουν κάποιοι....
Τώρα κι εγω είμαι κατά της διεθνοποίησης των εθνικών ομάδων, απ την άλλη είναι έξτρα λύσεις όμως.
Το μόνο σίγουρο ο Ολυμπιακός μας, κάνει χώρο για έξτρα ξένο απ του χρόνου.
Τώρα κι εγω είμαι κατά της διεθνοποίησης των εθνικών ομάδων, απ την άλλη είναι έξτρα λύσεις όμως.
Το μόνο σίγουρο ο Ολυμπιακός μας, κάνει χώρο για έξτρα ξένο απ του χρόνου.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sport24.gr/sound/podcasts/b ... 11225.html
podcast Καβαλιερατου-Σταυρου επι του θεματος....
0
-
- Reactions: 13
- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
Άσε με να μαντέψω χωρίς να ακούσω. Όλα είναι καλά με το συγκεκριμένο θέμα και οι Παναθηναϊκοί που έχουν πρόβλημα ειναι απλά εμπαθείς κ κατά της Εθνικής?assistant77 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:47 pmhttps://www.sport24.gr/sound/podcasts/b ... 11225.html
0
-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρακτικά πολύ καλό νέο και για την ομάδα μου και για την Εθνική, αλλά δεν παύω να είμαι κάθετα αντίθετος με όλο αυτό το καθεστώς των "νατουραλιζέ" σε όλα τα αθλήματα.
Δηλαδή πραγματικά πλέον δεν ξέρω ποιο είναι το νόημα ύπαρξης των εθνικών ομάδων , βλέποντας τον Ισπανό Λορένζο Μπράουν, τον Τούρκο Λάρκιν ή κάτι ποδοσφαιρικές εθνικές ομάδες (π.χ. Ελβετία) που ψάχνεις να βρεις κάνα δυο γηγενής στην σύνθεσή τους.
Η άλλη οπτική λέει ότι εφόσον το παραπάνω πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς τον κάθε Γουόκαπ Έλληνα με συνοπτικές διαδικασίες;
Δηλαδή πραγματικά πλέον δεν ξέρω ποιο είναι το νόημα ύπαρξης των εθνικών ομάδων , βλέποντας τον Ισπανό Λορένζο Μπράουν, τον Τούρκο Λάρκιν ή κάτι ποδοσφαιρικές εθνικές ομάδες (π.χ. Ελβετία) που ψάχνεις να βρεις κάνα δυο γηγενής στην σύνθεσή τους.
Η άλλη οπτική λέει ότι εφόσον το παραπάνω πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς τον κάθε Γουόκαπ Έλληνα με συνοπτικές διαδικασίες;
1
1