ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 18, 2026 6:21 pm

Δε ξέρεις τον Βασίλη Γκουμα?

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 6:21 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 6:12 pm
Υπάρχει κ μια ανάρτηση του Βασίλη Γκουμα επίσης για ΕΟΚ κ Λιολιο

Yγ επίσης όπως είπαν στην ΕΡΑ το Μαρούσι ζήτησε κάποιες θέσεις για τα προημιτελικά σήμερα ώστε να τα παρακοληθουσουν οι παίκτες κ η ΕΟΚ αρνήθηκε λόγω....sold out :lol:
Τι σολντ αουτ ρε κουμπάρε ; Άδειο ειναι το γήπεδο 🙈

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 6:25 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 6:20 pm
δεν τον ξερω αυτον τον γκουμα αλλα αποτι ειδα ειναι 80χρονων..καλα κρασια με λιγα λογια..
«Το ελληνικό μπάσκετ κακοποιήθηκε από ανίκανο πρόεδρο της ΕΟΚ ονόματι Λιόλιο, ο οποίος έθαψε τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις δυσκολίες να κρατήσουμε το μπάσκετ ζωντανό με μεγάλους παίκτες μεγάλης αξίας και προσπαθεί να αναδείξει τη μεγάλη πρόοδο με 60% ξένους παίκτες, με υπέρογκα συμβόλαια αλλά χαμηλή αγωνιστική αξία τα τελευταία 5 χρόνια.

Το λυπηρό είναι ότι έχει προσλάβει κάποιους πρώην διεθνείς και τους πληρώνει χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως — διεθνείς που κέρδισαν πολλά από μεγάλα συμβόλαια. Λοιπόν, θα υπενθυμίζουμε στον κόσμο ότι η ιστορία του μπάσκετ δεν διαγράφεται ούτε από τον Λιόλιο ούτε από ορισμένους, δυστυχώς, μισθοφόρους πρώην διεθνείς. Χύσαμε πολύ ιδρώτα και πόνο πάνω στα τσιμέντα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ.
εμενα δεν μου βγαζει κανενα νοημα σε αυτα που λεει παρα μονο πονο οτι δεν ειναι σε καποιο ποστο να παιρνει και αυτος εναν μισθο.
Ο γεράκος αυτός έβγαλε πρώτη φορά στους δρόμους τον κόσμο να πανηγυρίσει για το μπάσκετ, εποχές με αγάπη για το μπάσκετ, με ματωμένα πόδια από τα ανοιχτά τσιμεντένια γήπεδα. :peace:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 6:44 pm

Ο Βασίλης Γκούμας ότι λέει το λέει γιατί το πιστεύει, μπορούν να βρεθούν συνεντεύξεις του, αναρτήσεις του, δεν είχε διστάσει να πάει να παίξει μπάσκετ στην Ν. Αφρική, στην Αιθιοπία και στην...Μοζαμβίκη. Είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Εθνική (ας ψάξει όποιος θέλει το στόρυ), έχει μια πιο ρομαντική άποψη για το μπάσκετ όπου οι παίκτες δεν είναι μισθοφόροι, δένονται με τις ομάδες τους, οι ομάδες δεν έχουν πολλούς ξένους αλλά Έλληνες κυρίως. Είναι 80 χρονών αλλά ότι θα ήθελε μια θέση στην ΕΟΚ για να παίρνει χρήματα είναι άστοχη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Φεβ 18, 2026 8:34 pm

οταν εγω γεννηθηκα αυτος ηδη ειχε σταματησει το μπασκετ οποτε ιδεα δεν εχω ποιος ειναι..και οι δηλωσεις που εκανε αστοχες ειναι,εκτος και θεωρει κανενας οτι 5 χρονια πριν αναλαβει ο λιολιος παιζαν ελληνες παικταραδες και δεν πληρωναν ανθρωπους χωρις να κανουν τιποτα.Να μιλαγε για τα τελευταια 20χρονια να πω οκ,το οτι το ξεχωριζει συγκεκριμενα στον λιολιο μονο πονο μου δειχνει με τον συγκεκριμενο προεδρο.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Φεβ 18, 2026 10:14 pm

kojito έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 6:05 pm
SteveNashidis έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 4:43 pm
Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ ενώ ο Ντικούδης απάντησε χωρίς να ονοματατιζει τον Παπαθεοδώρου.

Δύο ξεχωριστές ειδήσεις που δεν μου άρεσαν και πολύ. Ο ΔΔ είναι τεράστιο κεφάλαιο για τα μικρά παιδιά ενώ ο Νίκος δεν είχε κανένα λόγο να μπλεχτεί σε ξένη κόντρα.

Ξεκίνησε η περίοδος εσωστρέφειας μετά το μετάλλιο;;;
Η κόντρα αυτή μεταξύ ΕΟΚ και Αμαρουσίου φαίνεται ότι έχει πολύ ψωμί.

Ο Ντικούδης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αυτό αρχικά, το οποίο πυροδότησε την κόντρα.
Εικόνα

Στην συνέχεια το Μαρούσι έβγαλε ανακοίνωση που επιτίθεται στον Ντικούδη διερωτώμενο με ποια ιδιότητα προέβη σε τέτοια ανάρτηση, αναφέροντας μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά και ότι περιμένει από την ΕΟΚ να παραπέμψει τον Ντικούδη στην επιτροπή δεοντολογίας της.

Η ΕΟΚ όχι απλά δεν παρέπεμψε τον Ντικούδη (τουλάχιστον προς ώρας), αλλά παρέπεμψε... το Μαρούσι, αφού θεωρεί ότι μια τέτοια ανακοίνωση είναι δυσφημηστική για εν ενεργεία εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας.

Ο Ντικούδης επίσης απάντησε ξανά σήμερα ότι έχει το δικαίωμα να εκφράζει οποιαδήποτε προσωπική άποψη επιθυμεί μέσω των social του.
Η ουσία όλων αυτών ποια είναι;

Γιατί στην νομική οδό όλοι είναι καλυμμένοι καθώς δεν ονοματισαν.

Η κόντρα για την διαιτησία γιατί είναι στην αυλή της ΕΟΚ;
Ας την κάνουν επαγγελματική. Να πληρώνονται οι διαιτητές από το μερίδιο/πακέτο χορηγιών των ομάδων της Α1.

Επίσης η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ πότε ενεργεί;Με ποια κριτήρια;

Αυτήν την στιγμή έχουμε Α1 με ρεπό στο πρόγραμμα και στις κάτω κατηγορίες οι wild cards δεν μειώθηκαν όπως θα περιμέναμε μιας και ο στόχος ήταν η συνολική οικονομική ανάπτυξη των σωματείων μέσω παρεμβάσεων.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 10:16 pm

shaq7 έγραψε:
οταν εγω γεννηθηκα αυτος ηδη ειχε σταματησει το μπασκετ οποτε ιδεα δεν εχω ποιος ειναι..και οι δηλωσεις που εκανε αστοχες ειναι,εκτος και θεωρει κανενας οτι 5 χρονια πριν αναλαβει ο λιολιος παιζαν ελληνες παικταραδες και δεν πληρωναν ανθρωπους χωρις να κανουν τιποτα.Να μιλαγε για τα τελευταια 20χρονια να πω οκ,το οτι το ξεχωριζει συγκεκριμενα στον λιολιο μονο πονο μου δειχνει με τον συγκεκριμενο προεδρο.
σε είχα για μεγαλύτερο :mrgreen: :banana:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 10:19 pm

kein έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 10:16 pm
shaq7 έγραψε:
σε είχα για μεγαλύτερο :mrgreen: :banana:
Τα γραπτά μου βγάζουν μια σοφία :hoho: αλλά είμαι παιδί των 90´

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 10:23 pm

Εντάξει, είναι σα να λεμε "ποιος είναι ο δομαζος η ο κουδας ,όταν σταμάτησαν δεν είχα γεννηθει"
Δεν εξετάζω τι είπε τώρα, το "ποιος ειν αυτος " σχολίασα.
Το κάθε αθλημα (ως μπασκετικός μιλαω) έχει τα ιερά τέρατα του,την ιστορια του...ε στο μπασκετ είναι ο Γκουμασ,ο Κοντος, ο Τροντζος κι ο Αμερικανος ο Κολοκυθας κλπ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 10:55 pm

μονο τους δυο τελευταιους εχω ακουστα..ιερα τερατα που ολοι μιλανε για αυτους ειναι ο γκαλης ο γιαννακης και αυτοι..στους αλλους κανεις δεν αναφερεται για να μην τους εχω ακουσει καν.. τους ποδοσφαιρικους τους ξερω πχ..τωρα αν πρεπει να χω κατσει να τους ψαχνω στο ιντερνετ για να τους μαθω ε δεν το εχω κανει.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 10:59 pm

Υπήρχε μπάσκετ κ πριν τον Γκάλη κ τον Γιαννάκη
Όπως υπάρχουν Χολ οφ φειμερς και πριν τον MJ κσι τον Ματζικ
Δλδ πχ τον Γιατζογλου κ τον Μουρουζη (κοουτς αυτος)ως Ολυμπιακός πως τους αποκαλείς?
Τεσπα εκτός θέματος προφανώς

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 11:11 pm

ναι εγω λεω οτι ''κανενας'' μπασκετικος δεν αναφερεται σε αυτους..ολοι για τον γκαλη και τον γιαννακη μιλανε..οποτε πως θα τους ηξερα εγω..τον τζαμπαρ ,τον ρασελ τον τσαμπειρλειν,απειρες αναφορες..Εγω γκουμα τον μονο που ξερω ειναι το σεντερ χαφ του παο..Αν υπαρχει αλλος 30-35χρ και κατω που τον ξερει πραγματικα θα του δωσω συγχαρητηρια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 11:19 pm

shaq7 έγραψε:
ναι εγω λεω οτι ''κανενας'' μπασκετικος δεν αναφερεται σε αυτους..ολοι για τον γκαλη και τον γιαννακη μιλανε..οποτε πως θα τους ηξερα εγω..τον τζαμπαρ ,τον ρασελ τον τσαμπειρλειν,απειρες αναφορες..Εγω γκουμα τον μονο που ξερω ειναι το σεντερ χαφ του παο..Αν υπαρχει αλλος 30-35χρ και κατω που τον ξερει πραγματικα θα του δωσω συγχαρητηρια.
σαν ονομα θα τον εχουνε ακουσει πολλοι αλλα δεν νομιζω καποιος να τον ειχε δει να παιζει
το πικ του ηταν 79-85 στην αεκ
το μπασκετ στην ελλαδα χωριζεται στην προ γκαλη εποχη και στην μετα γκαλη εποχη
στην προ γκαλη ολα ειναι θολα και σκοτεινα

οι πιο πολλοι θα ξερουν την βερα γκουμα παρα τον βασιλη γκουμα

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Πέμ Φεβ 19, 2026 12:52 am

Αρπάζω την ευκαιρία να γράψω ότι ο Ντικούδης είναι μια κατηγορία μόνος του. Δεν αναφέρομαι στην μπασκετική του αξία που ήταν σπουδαία αλλά σε συμπεριφορές ή κουβέντες που έχει πετάξει κατά καιρούς ή κάποια σχόλια που έχουν γραφτεί/υποννοηθεί ή έχουμε ακούσει με τα αυτάκια μας. Μου μοιάζει ως ανέκδοτο ότι αυτός ο άνθρωπος κρίθηκε ως κατάλληλος μπασκετάνθρωπος για να στελεχώσει την νέα ΕΟΚ, στην μετά Mumm-Ra :P εποχή. Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι όπως ανέφερε ο kojito πιο πάνω ότι παραμένει στη θέση του μετά από τέτοια ανάρτηση (ή έστω χωρίς να υπάρχει μια εξήγηση, μια διόρθωση).

Δε με ενδιαφέρει ο Παπαθεοδώρου - ούτε το μέρος του παίρνω - και αυτός προχθές ακραία τοποθετήθηκε όμως στην τελική δουλεύει σε ιδιωτική επιχείρηση και θα κριθεί από αυτήν. Ο Ντικούδης όμως;

* Ο Βασίλης ο Γκούμας είναι ο μεγαλύτερος - εν ζωή - αντισυστημικός Έλληνας μπασκετμπολίστας. Φανταστείτε εκείνε τα χρόνια να έπαιζε και στη θέση του - τον έβαζαν στο 5 αναγκαστικά - ή να είχε αγωνιστεί σε ομάδα που να είχε κατακτήσει 3-4 σερί τίτλους. Δυστυχώς έπαιξε στον Πανελλήνιο δεν πρόλαβε τη χρυσή φουρνιά και αν θυμάμαι καλά έχει κάποια χρόνια στην ΑΕΚ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Φεβ 19, 2026 8:59 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 11:19 pm
shaq7 έγραψε:
σαν ονομα θα τον εχουνε ακουσει πολλοι αλλα δεν νομιζω καποιος να τον ειχε δει να παιζει
το πικ του ηταν 79-85 στην αεκ
το μπασκετ στην ελλαδα χωριζεται στην προ γκαλη εποχη και στην μετα γκαλη εποχη
στην προ γκαλη ολα ειναι θολα και σκοτεινα

οι πιο πολλοι θα ξερουν την βερα γκουμα παρα τον βασιλη γκουμα
Εδώ μέσα ελάχιστοι φαντάζομαι, απλώς τον έχουμε ακούσει σε ιστορίες, καμία συνέντευξη, κανένα αφιέρωμα. Εντάξει δεν είναι κατακριτέο κάποιος να μην τον ξέρει, μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Εμένα μ' αρέσει όπως το αντιλαμβάνεται το μπάσκετ και ας φαίνεται στις μέρες μας αφελές. Γι' αυτόν είναι πιο ρομαντικό και σίγουρα όχι τεχνοκρατικό. Δεν είναι το πρόβλημα η ανάρτηση του Γκούμα. Πιο "ανησυχητικές" είναι οι δηλώσεις των 2 με τον Ντικούδη να το συνεχίζει λες και τον έχουν θίξει προσωπικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”