Η αίτηση και οι εξετάσεις που έδωσε είναι καθόλα νόμιμες, αλλά το ότι τις πέρασε και δεν ξέρει να πει 2 λέξεις είναι τουλάχιστον να σε βάζει σε σκέψεις.plo koon έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 10:16 pmΜα η αίτηση είναι καθόλα νόμιμη. Αυτό για το οποίο ενίσταται ο Ολυμπιακός είναι η επίσπευση και καλά κάνει. Όπως καλά έκανε και ο ΠΑΟ που διαμαρτυρόταν για τον Walkup και κατα τα φαινόμενα προσπαθεί να επισπεύσει το Φαλ.
Για την ιστορία θεωρώ τις κινήσεις Φαλ και Γουόκαπ αναγκαίες για τις ομάδες, δεδομένου της έλλειψης ελληνικών ταλέντων. Εμένα δε με πειράζουν.
Αν θέλουμε να κρατήσουμε το 6+6, θα έλεγα ως αντιπρόταση να επιτρέπεται στους παίκτες που κλείνουν 3 ή 4 συνεχόμενα έτη στη χώρα να παίζουν ως γηγενείς. το 6+6 κυρίως αποσκοπεί να καταπολεμήσει τους φθηνούς αμερικάνους γυρολόγους που θα πάρουν τις θέσεις ταλέντων σε μικρές ομάδες. Όχι top EL παίκτες.
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οφτοπικ:brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Αύγ 28, 2026 10:39 pmΠάλι καλά να λέμε που υπάρχει το 6+7 για να αναπτύσσονται οι Έλληνες παίκτες και να χάνουμε μόνο 6 πόντους από υπερδυνάμεις του μπάσκετ τύπου Ουκρανίας.
Καλα για την κατάντια της Εθνικής φταίνε πολλά με σίγουρα πρώτο το επίπεδο των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών το οποίο κάνει τον 40χρονο Καλαθη να μοιάζει με Τζ Κιντ μείγμα Στιβ Νας.
Αλλα ασχέτως επιπέδου, το οτι αυτος ο ΘΘανάσης παίζει στην Εθνική πόσο θα το ανεχόμαστε;
Ή την ανυπαρξία πλανου; δεν ξέρω το επίπεδο προπονητικής του Σπανούλαρου. Τον εχω δει να κάνει εγκληματα στο κοουτσαρισμα. Αλλα φαίνεται να μην μπορεί να βγάλει ενα δουλεμένο συνολο με μπούσουλα με τα εργαλεία που έχει. Αντε να αποκλειστούμε να μην υπάρχει και το άλλοθι του Γιάννη, να φέρουν καποιο παιδί που δουλεύει διαφορετικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο