Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 23, 2023 4:56 pm

GK_23 έγραψε:
Σάβ Σεπ 23, 2023 4:40 pm
Αντίθετα, ο Καρύδας είναι πιο νηφάλιος και νομίζω ότι αγγίζει πιο ουσιαστικά ζητήματα στο σημερινό του άρθρο στo Novasports.

https://www.novasports.gr/category/the- ... rovlimata/
Μακάρι να πετύχει ο Σπανούλης αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά άπειρος. Και δεν εννοώ ότι χρειάζεται εμπειρία για να προπονήσει την Εθνική 40 λεπτά στο παιχνίδι. Εννοώ ότι μόλις ξεκίνησε να προπονεί ομάδα επιπέδου, πως θα καταφέρει να βάλει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη (σχεδιασμός, προετοιμασίες κλπ);

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και ο άνθρωπος καταξιωθεί και πάει για "Ευρωλιγκάτες" δουλειές, δεν το βλέπω να ψήνεται να είναι *και* στην Εθνική. Τότε θα λέμε ότι την είδε σαν σκαλοπάτι για να ανεβάσει τις μετοχές του :D

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 522
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Σεπ 23, 2023 5:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
GK_23 έγραψε:
Αντίθετα, ο Καρύδας είναι πιο νηφάλιος και νομίζω ότι αγγίζει πιο ουσιαστικά ζητήματα στο σημερινό του άρθρο στo Novasports.

https://www.novasports.gr/category/the- ... rovlimata/
Μακάρι να πετύχει ο Σπανούλης αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά άπειρος. Και δεν εννοώ ότι χρειάζεται εμπειρία για να προπονήσει την Εθνική 40 λεπτά στο παιχνίδι. Εννοώ ότι μόλις ξεκίνησε να προπονεί ομάδα επιπέδου, πως θα καταφέρει να βάλει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη (σχεδιασμός, προετοιμασίες κλπ);

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά και ο άνθρωπος καταξιωθεί και πάει για "Ευρωλιγκάτες" δουλειές, δεν το βλέπω να ψήνεται να είναι *και* στην Εθνική. Τότε θα λέμε ότι την είδε σαν σκαλοπάτι για να ανεβάσει τις μετοχές του :D
Το πρόβλημα που θα βρει ο επόμενος προπονητής (ο Σπανούλης από ότι φαίνεται), θα είναι η έλλειψη ποιότητας παικτών. Ας δούμε μια αντίστοιχη περίπτωση για να καταλάβουμε το πρόβλημα που υπάρχει. Ο Γιαννάκης ουσιαστικά ανέλεβε ως πρώτος προπονητής της εθνικής το 1997 στο EuroBasket, όπου εδραίωσε κάποια νέα/ταλαντούχα παιδιά που είχαμε (οι Ρεντζιάς-Παπανικολάου έπαιζαν από την προηγούμενη χρονιά) συν τον Κορωνιό. Από τις τότε παλιοσειρές σταμάτησαν σχεδόν όλοι εκτός του Φάνη και του Παταβούκα που έπαιξαν όμως για τελευταία φορά. Όμως οι παίκτες που μπήκαν νομίζω ότι ήταν αφενώς πιο ταλαντούχοι από τους σημερινούς μικρούς μας (Ρεντζιάς, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Καλαϊτζής κλπ) αφετέρου έπαιζαν κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, έστω ως ρολίστες.

Τώρα αν υποθέσουμε ότι ο Σπανούλης έχει στο μυαλό του, τους Αβδάλα, Ζούγρη, Μαντζούκα, Τανούλη κλπ για να τους ρίξει στα βαθυά έχει τρία προβλήματα να λύσει: Πρώτον είναι παίκτες χωρίς παιχνίδια γενικά, δεύτερον είναι λιγότερο ταλαντούχοι από τους αντίστοιχους του 1997 και τρίτον θα έχει το βραχνά του προολυμπιακού και της διόργανωσης του, που κάνει σχεδόν απαγορευτικές τέτοιες σκέψεις. Η ματαιοδοξία της ΕΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που θα διοργανώσουμε ένα τέτοιο τουρνουά θα σημάνει ότι πάμε με τους "καλούς" μας ή τέλως πάντων με όσους είναι διαθέσιμοι.

Ο Γιαννάκης επίσης στη δεύτερη του θητεία το 2004, τελειώσε αυτούς που έβαλε στα βαθυά το 1997, όχι επειδή ήταν μεγάλοι αλλά έβλεπε την επόμενη ημέρα με την επόμενη γεννιά. Αυτό όμως έγινε γιατί το εκτόπισμα του Γιαννάκη στην εθνική ήταν τέτοιο που δεν το έχει κανείς προπονητής αυτή τη στιγμή στη χώρα και επίσης σαν παίκτης είχε ταυτιστεί με την εθνική και ως αρχηγός της. Από τους σημερινούς διαθέσιμους προπονητές ούτε υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο εκτόπισμα ούτε κάποιος έχει συνδυαστεί με την εθνική ομάδα, περισσότερο ήταν/είναι ταυτισμένοι με τους συλλόγους τους.

Εμένα η πρόταση μου ήταν/είναι να βάλουμε μακροπρόθεσμο στόχο με μόνιμο προπονητή, να μη διοργάνωσουμε το προολυμπιακό και να φτιάξουμε μια ομάδα (μέτρια θα είναι αγωνιστικά) χωρίς τους παλιούς. Αν ο Γιάννης είναι διαθέσιμος και έρχεται να παίξει καλώς, αν όχι συνεχίζουμε με αυτούς που έχουμε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 955
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Σάβ Σεπ 23, 2023 6:13 pm

ssoulliss έγραψε:
Σάβ Σεπ 23, 2023 5:31 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Το πρόβλημα που θα βρει ο επόμενος προπονητής (ο Σπανούλης από ότι φαίνεται), θα είναι η έλλειψη ποιότητας παικτών. Ας δούμε μια αντίστοιχη περίπτωση για να καταλάβουμε το πρόβλημα που υπάρχει. Ο Γιαννάκης ουσιαστικά ανέλεβε ως πρώτος προπονητής της εθνικής το 1997 στο EuroBasket, όπου εδραίωσε κάποια νέα/ταλαντούχα παιδιά που είχαμε (οι Ρεντζιάς-Παπανικολάου έπαιζαν από την προηγούμενη χρονιά) συν τον Κορωνιό. Από τις τότε παλιοσειρές σταμάτησαν σχεδόν όλοι εκτός του Φάνη και του Παταβούκα που έπαιξαν όμως για τελευταία φορά. Όμως οι παίκτες που μπήκαν νομίζω ότι ήταν αφενώς πιο ταλαντούχοι από τους σημερινούς μικρούς μας (Ρεντζιάς, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Καλαϊτζής κλπ) αφετέρου έπαιζαν κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, έστω ως ρολίστες.

Τώρα αν υποθέσουμε ότι ο Σπανούλης έχει στο μυαλό του, τους Αβδάλα, Ζούγρη, Μαντζούκα, Τανούλη κλπ για να τους ρίξει στα βαθυά έχει τρία προβλήματα να λύσει: Πρώτον είναι παίκτες χωρίς παιχνίδια γενικά, δεύτερον είναι λιγότερο ταλαντούχοι από τους αντίστοιχους του 1997 και τρίτον θα έχει το βραχνά του προολυμπιακού και της διόργανωσης του, που κάνει σχεδόν απαγορευτικές τέτοιες σκέψεις. Η ματαιοδοξία της ΕΟΚ, ειδικά από τη στιγμή που θα διοργανώσουμε ένα τέτοιο τουρνουά θα σημάνει ότι πάμε με τους "καλούς" μας ή τέλως πάντων με όσους είναι διαθέσιμοι.

Ο Γιαννάκης επίσης στη δεύτερη του θητεία το 2004, τελειώσε αυτούς που έβαλε στα βαθυά το 1997, όχι επειδή ήταν μεγάλοι αλλά έβλεπε την επόμενη ημέρα με την επόμενη γεννιά. Αυτό όμως έγινε γιατί το εκτόπισμα του Γιαννάκη στην εθνική ήταν τέτοιο που δεν το έχει κανείς προπονητής αυτή τη στιγμή στη χώρα και επίσης σαν παίκτης είχε ταυτιστεί με την εθνική και ως αρχηγός της. Από τους σημερινούς διαθέσιμους προπονητές ούτε υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο εκτόπισμα ούτε κάποιος έχει συνδυαστεί με την εθνική ομάδα, περισσότερο ήταν/είναι ταυτισμένοι με τους συλλόγους τους.

Εμένα η πρόταση μου ήταν/είναι να βάλουμε μακροπρόθεσμο στόχο με μόνιμο προπονητή, να μη διοργάνωσουμε το προολυμπιακό και να φτιάξουμε μια ομάδα (μέτρια θα είναι αγωνιστικά) χωρίς τους παλιούς. Αν ο Γιάννης είναι διαθέσιμος και έρχεται να παίξει καλώς, αν όχι συνεχίζουμε με αυτούς που έχουμε.
επισης να πουμε οτι στη δευτερη θητεια του Γιαννακη τα πραγματα στο ελληνικο μπασκετ ηταν διαφορετικά απο το 1997-98. Στα ετη 1997-98 ειχαμε αθροα εισροη κοινοτικων παικτων (συν τους ηδη ελληνοποιημενους -ιτς) σε ολες σχεδον τις ομαδες του πρωταθληματος με αποτελεσμα οι καλοι ελληνες παικτες να βρισκουν με δυσκολια χρονο συμμετοχης και σε μεσαιες ομαδες οχι μονο σε παναθηναικο, ολυμπιακο, αεκ, παοκ. Γυρω στα 2003 ειχαμε καπως μια πτωση στα λεφτα που ξοδευαν οι ομαδες και τα περιθωρια για τους ελληνες ηταν καλυτερα, πχ ο Ηρακλης εκεινη τη χρονια ειχε 1-2 ξενους μόνο στη 12αδα και εδωσε ευκαιρειες σε μικρους ελληνες διαμαντιδης, ηλιαδης, παυλιδης, λαζαρος κτλ. Οι ηδη ωριμοι ελληνες παικτες οπως οι ντικουδης, χατζηβρεττας, παπαλουκας, φωτσης ηταν σε ομαδες του εξωτερικου και ειχαν πρωταγωνιστικους ρολους. Βοήθησαν και οι συνθήκες θέλω να πω ενω ειχαν συμβολη στην εξελιξη καποιων παικτων οι Ιβκοβιτς κυριως (εμπιστευόταν πάντα τους μικρους οπου κι αν πηγαινε σε οσφπ, αεκ, πανιωνιο, τσσκα) και Ομπραντοβιτς που δουλεψαν χρόνια στην Ελλάδα

2
2 Εικόνα
kostas1978

junior
Reactions: 85

Κυρ Σεπ 24, 2023 1:17 pm

GK_23 έγραψε:

Βασικά πουθενά στο άρθρο δεν υπάρχει κάποιο χοντρό υπονοούμενο σχετικά με απαίτηση του Λιόλιου να χάσουν οι διεθνείς από τη Λιθουανία. Χώρια που κανείς λογικός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι η εθνική απέτυχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πορεία μας ήταν ανάλογη των δυνατοτήτων μας.

ως αλλιως θα ερμηνευτει το ο,τι ο αρθρογραφος μιλαει για επι δυο παραγραφους για την υπονομευση ιτουδη απ' τον λιολιο, και καταληγει ότι καταληξαμε στην ηττα απ τη λιθουανια, και αν δεν χαναμε πως αλλιως θα εφευγε ο ιτουδης???
τι αλλο παρα υποννοουμενο ειναι οτι χασαμε επιτηδες ?
ισως δεν εννοει την ηττα αυτη καθ εαυτη, αλλα τον τροπο και την εικονα διαλυσης του 4ου 10λεπτου...

δεν ξερω....δεν πιστευω παπαδογιαννη που εχει καταντησει ο συνωμοσιολογος της εθνικης μπασκετ
πιο πολυ το αρθρο το εβαλε για να δειξω το κακο κλιμα που υπαρχει γενικως στην εθνικη ομαδα

0
kostas1978

junior
Reactions: 85

Τρί Σεπ 26, 2023 9:40 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/pagk ... ton-gianni

Εχει παρει φορα ο παπαδογιαννης
Περιληψη, οσο καταλαβα , οτι σιγουρα εμεις θα διοργανωσουμε προολυμπιακό και ο γιαννης υποσχεθηκε οτι θα ερθει άσχετα του ποτε θα τελειώσει με νβα

Επισης αποκαλύπτει οτι το προβλημα στο γονατο ειναι σοβαρο και δεν ηταν μια διαδικαστικη επέμβαση

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Τρί Σεπ 26, 2023 10:09 pm

kostas1978 έγραψε:

Περιληψη, οσο καταλαβα , οτι σιγουρα εμεις θα διοργανωσουμε προολυμπιακό και ο γιαννης υποσχεθηκε οτι θα ερθει άσχετα του ποτε θα τελειώσει με νβα

Επισης αποκαλύπτει οτι το προβλημα στο γονατο ειναι σοβαρο και δεν ηταν μια διαδικαστικη επέμβαση
Μεγάλο σεντόνι, δε νομίζω να μπαίνεις στη διαδικασία να γράφεις κάτι τέτοιο αν δεν έχεις διασταυρώσει τις πληροφορίες σου.
Τι άποψη έχετε;

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 26, 2023 10:10 pm

Με τον Γιάννη η χωρίς, η ομάδα δεν έχει την ποιότητα να προκριθεί.not even close που λένε στο χωριό μου.
Κανένας λόγος να ξοδέψουμε τόσα λεφτά
Ούτε τελικο δε θα φτασουμε

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Σεπ 26, 2023 10:15 pm

Dedalos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:10 pm
Με τον Γιάννη η χωρίς, η ομάδα δεν έχει την ποιότητα να προκριθεί.not even close που λένε στο χωριό μου.
Κανένας λόγος να ξοδέψουμε τόσα λεφτά
Ούτε τελικο δε θα φτασουμε
Δαίδαλε, αν για κάτι σε θαυμάσζω είναι γιατί είσαι σταθερός στις απόψεις σου, ασχέτως αν μιλάς για Ολυμπιακό ή Εθνική. Μόνιμη απαισιοδοξία, we will drink him I tell you. Δε βλέπω πως με Γιάννη μέσα είμαστε "not even close". Ε δεν είμαστε και καταραμένοι από τους Θεούς των Μάγιας, εντός θα παίζουμε, αν έρθει ο Γιάννης μάλλον θα κατέβουν κι άλλοι, δε θα παίξουμε και με τη ντριμ τιμ ΚΑΠΟΙΕΣ γαμοπιθανότητες δε θα έχουμε δηλαδή;

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Σεπ 26, 2023 10:29 pm

kostas1978 έγραψε:

Για μένα πειστικές απαντήσεις. Θα προτιμούσα να τις έβλεπα σε μια συνέντευξη και πριν το Μουντομπάσκετ, είναι η μόνη μου ένσταση.

Ναι, τον πιστεύω τον Παπαδογιάννη ότι δεν τα βγάζει από το μυαλό του. Ως πένα και έκφραση δε, είναι εξαιρετικός. Εμένα μου τα χαλάει όταν φοράει φουστανέλες (δεν τα μπορώ τα εθνοπατριωτικά, καθόλου όμως) ή μπλέκει τα πολιτικά ή τα κοινωνικά (πχ τις προάλλες ανέφερε ότι έχουμε εκατοντάδες νεκρούς από το Daniel, δεν ξέρω πού τους βρήκε εκτός κι αν μετράει και τα ζωντάνα), σε άσχετες -μπασκετικές- συζητήσεις. Επειδή ξέρω ότι έχει καλή σχέση με το Θανάση, υποψιάζομαι ότι ο Θανάσης είναι ο δίαυλος. Δεν τον έχω για λαμόγιο τον Παπαδογιάννη είναι της παλιάς... τριποντικής φρουράς που ενίοτε είναι κουραστική αλλά ούτε λαμόγια είναι ούτε τίποτε ψωνισμένοι (βλέπε... Παντελής Βλαχόπουλος που είναι εντελώς αστείος, εκτός κι αν προσπαθεί να βγάλει καμία γκόμενα ο άνθρωπος, οπότε να τον βοηθήσουμε).

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3027
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Σεπ 26, 2023 10:41 pm

kostas1978 έγραψε:

Και μονο που γράφεται η φράση "Δεν έχω τη δικαιοδοσία να κλείσω τις φράσεις σε εισαγωγικά και να τις βάλω στο στόμα του." σημαίνει ότι μπορεί τα περισσότερα να είναι προϊόν μυθοπλασίας. Απορώ πως έχει ξεπέσει σε τέτοιο βαθμό η δημοσιογραφία με Non-papers . Γράφτηκαν τόσες λέξεις για να μπορούν όλα να τα αρνηθούν σε περίπτωση που κάποιος από τους επονομαζόμενους αντιδράσει; Αστεία πράγματα. Πιο σοβαρά είναι τα ποστ που γράφονται εδώ μεσα.

Γιατί δεν ήταν στην εκδήλωση του Γκάλη; Σιωπή ασυρμάτου. Ίσως η πιο σημαντική απορία όλων μας γιατί δεν ενώθηκε το ελληνικό μπάσκετ εκείνη τη μέρα.
Ο Γιάννης είναι η μόνη μας ελπίδα να πάρουμε μετάλλιο. Η προσπάθεια συγκάλυψης των υπολοίπων γεγονότων στα της εθνικής είναι συγκινητική πάντως και δεν αλλάζει την αξία ή τη θέληση του Γιάννη. Σκοπίμως συνδέονται από συγκεκριμένες μεριές αυτά.

Η συσπείρωση αργεί και είναι σοβαρό εγχείρημα αυτό που έχουν αναλάβει οι Ζησης, Ντικούδης. Στο ΝΒΑ όταν γίνει η media day θα παρουμε σοβαρές απαντήσεις από δημοσιογράφους που θα ρωτήσουν γιατί αποκρύφθηκε το χειρουργείο του Γιάννη.
]Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν στις 24 παραγράφους που ακολουθούν, λίγο φίρδην μίγδην ομολογώ. Δεν έχω τη δικαιοδοσία να κλείσω τις φράσεις σε εισαγωγικά και να τις βάλω στο στόμα του. Ο αναγνώστης όμως μπορεί να θεωρήσει ότι αυτά που θα διαβάσει παρακάτω είναι η άποψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο :D :D :D για όσα έγιναν το τελευταίο πεντάμηνο, από το τέλος της σεζόν του ΝΒΑ μέχρι την αποχώρησή του από το προσκήνιο και τους αγώνες της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της Μανίλα.

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Σεπ 26, 2023 10:47 pm

SteveNashidis έγραψε:
kostas1978 έγραψε:

Και μονο που γράφεται η φράση "Δεν έχω τη δικαιοδοσία να κλείσω τις φράσεις σε εισαγωγικά και να τις βάλω στο στόμα του." σημαίνει ότι μπορεί τα περισσότερα να είναι προϊόν μυθοπλασίας. .
[/quote]
Βασικά σημαίνει ότι η συνέντευξη έγινε μέσω proxy, που λογικά είναι ο Θανάσης.

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3027
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Σεπ 26, 2023 10:52 pm

yorgos έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Και μονο που γράφεται η φράση "Δεν έχω τη δικαιοδοσία να κλείσω τις φράσεις σε εισαγωγικά και να τις βάλω στο στόμα του." σημαίνει ότι μπορεί τα περισσότερα να είναι προϊόν μυθοπλασίας. .

Δεν γινονται αυτά σε πολιτισμένη χώρα. Ο Θανάσης δήλωσε επώνυμα ότι ο Γιάννης δε κοιμαται για την εθνική. Αυτό ειναι θεμιτό και έμπιστο και το πιστεύουμε, δε χρειάζεται non-paper για να γραφτούν αυτά.
Κάνε τη συγκριση στην αθλητική δημοσιογραφία στο ΝΒΑ. Θα έβγαινε ο Woj και θα έλεγε " ότι τα παρακάτω που γράφονται, μπορεί να μην ειπώθηκαν αλλά έγιναν μεταξύ Ηarden-Morey στην κόντρα τους στην Φίλα". Οι ντομάτες θα ήταν το light εκτοξευόμενο προϊόν.

Το άρθρο του Καρύδα ήταν αξιοπρεπέστατο. Περιμένουμε και τη λίστα δημοσιογράφων "φίλα προσκείμενων στην εοκ" By the way. Το αναφέρει και ο Καρύδας.

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Σεπ 26, 2023 11:20 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:52 pm
yorgos έγραψε:

Δεν γινονται αυτά σε πολιτισμένη χώρα. Ο Θανάσης δήλωσε επώνυμα ότι ο Γιάννης δε κοιμαται για την εθνική. Αυτό ειναι θεμιτό και έμπιστο και το πιστεύουμε, δε χρειάζεται non-paper για να γραφτούν αυτά.
Κάνε τη συγκριση στην αθλητική δημοσιογραφία στο ΝΒΑ. Θα έβγαινε ο Woj και θα έλεγε " ότι τα παρακάτω που γράφονται, μπορεί να μην ειπώθηκαν αλλά είναι έγιναν μεταξύ Ηarden-Morey στην κόντρα τους στην Φίλα". Οι ντομάτες θα ήταν το light εκτοξευόμενο προϊόν.

Το άρθρο του Καρύδα ήταν αξιοπρεπέστατο. Περιμένουμε και τη λίστα δημοσιογράφων "φίλα προσκείμενων στην εοκ" By the way. Το αναφέρει και ο Καρύδας.
Ποιο είναι το άρθρο του Καρύδα;

Δε βρίσκω τίποτε το μεμπτό κατά τα λοιπά.

0

tinyurl.com/2axatenv
abovetherim

senior
Reactions: 220

Τρί Σεπ 26, 2023 11:34 pm

Ο Παπαδογιάννης προφανώς και ΔΕΝ μίλησε ποτέ με τον Αντετοκούνμπο.
Με τον Αντετοκούνμπο μιλάει:
1. Η Μαράια
2.Η μητέρα του
3.Τα αδέλφια του, δηλαδή ο Θανάσης
4.Ο Αμερικανός δικηγόρος του.

Ο Αντετοκούνμπο δεν μιλάει:
1.Με την ΕΟΚ (Λιόλιος)
2.Με το Ζήση και τον Ντικούδη
3.Με τους δύο ατζέντηδες του, τον Έλληνα και τον Αμερικάνο, τουλάχιστον προσωρινά για άγνωστο για την ώρα λόγο
4.Με τον Ολυμπιακό

Άρα όσα γράφει πιθανότατα είναι ότι του είπε ο Θανάσης. Του έθεσε 5-6 θέματα, ο Θανάσης τα είπε στο Γιάννη και ότι του είπε ο Γιάννης τα είπε με δικά του λόγια μετά ο Θανάσης στον Παπαδογιάννη. Από πράγματα που ξέρω καλά ωστόσο, το κείμενο "μπάζει" σε 3-4 σημεία που αν τα έχει πει ο Θανάσης, αποκλείεται να τα είπε έτσι. Ή μπορεί και να τα έγραψαν έτσι για να μην καρφωθεί ότι τα έδωσε αυτός.

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 27, 2023 12:28 am

yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:15 pm

...δε θα παίξουμε και με τη ντριμ τιμ ΚΑΠΟΙΕΣ γαμοπιθανότητες δε θα έχουμε δηλαδή;
Αν είχαμε τον Θύμιο τον Μπακατσ-ί-α, δεν θα την βλέπαμε καν την ονειρομάδα.
Άλογο τον είχε κάνει τον Ρέτζι Μίλερ ενώ έμπαινε μέχρι μέσα την ώρα που στην αντίπαλη πεντάδα έπαιζαν μαζί οι Σακίλ και Κεμπ. :shock:

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”