μπορει να μην εχει ιχνος ταλεντου, να μη μπορει να ντριμπλαρει, το σουτ του να ειναι ρουλετα, να μην εχει μισο ΑΘΛΗΤΙΚΟ κοκκαλο στο κορμι του, να μην ειναι κανα ξουραφι... ΑΛΛΑ εχει ψυχη.
Ενταξει ειμαστε?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Συντονιστής: Captains
μπορει να μην εχει ιχνος ταλεντου, να μη μπορει να ντριμπλαρει, το σουτ του να ειναι ρουλετα, να μην εχει μισο ΑΘΛΗΤΙΚΟ κοκκαλο στο κορμι του, να μην ειναι κανα ξουραφι... ΑΛΛΑ εχει ψυχη.
Πριτςwhoever81 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 9:54 pmcoach blue έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 9:42 pmΕχουν πιει και τα κοκτειλς τους οι αμιγκος και εγινε λιγο κλωτσοπατιναδα
το ματς .![]()
Διαιτητές;
Και οι διαιτητές έχουν πιει πάντως κάτι. Μιλάς για...γαυροπαρεάκι υποθέτω
δεν το εχω ακουσει αυτο αλλα οταν λεγαν για τον γιαννη ειχαν πει οτι θα πεταχτει με το τρενο η καποιο μεσο τεσπα και δεν θα κατσει πολυ,μετα την εναρξη που βγαινουμε πρωτοι θα φυγει ωστε να μην ταλαιπωρηθει πολυ.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 10:31 pmΑν αυτή η εικόνα δείχνει τις δυνατότητες της Εθνικής (έστω και χωρίς τον Καλάθη, αλλά με Γιάννη), τότε στους Ολυμπιακούς βλέπω ένα ξεγυρισμένο 3-0 στον όμιλο, και από 'δω πάνε κι άλλοι.
Και μέσα σ' όλα, αυτή η σαχλαμάρα (αν ισχύει) ότι ολόκληρη η Εθνική θα παρασταθεί στο Γιάννη στην τελετή έναρξης. Δηλαδή, μιά μέρα πριν από το πρώτο μας παιχνίδι, αντί να ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα, θα ταξιδέψουμε σε άλλη πόλη και θα φάμε όλη την ταλαιπωρία του τελετουργικού της έναρξης.
Ακατανόητη επιλογή...
Νομίζω είναι ισοδυναμοι με τα καγκουρό. Γενικά πολύ υποτιμημένοι οι Αυστραλοί μου φαίνεται.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 10:51 pmδεν το εχω ακουσει αυτο αλλα οταν λεγαν για τον γιαννη ειχαν πει οτι θα πεταχτει με το τρενο η καποιο μεσο τεσπα και δεν θα κατσει πολυ,μετα την εναρξη που βγαινουμε πρωτοι θα φυγει ωστε να μην ταλαιπωρηθει πολυ.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 10:31 pmΑν αυτή η εικόνα δείχνει τις δυνατότητες της Εθνικής (έστω και χωρίς τον Καλάθη, αλλά με Γιάννη), τότε στους Ολυμπιακούς βλέπω ένα ξεγυρισμένο 3-0 στον όμιλο, και από 'δω πάνε κι άλλοι.
Και μέσα σ' όλα, αυτή η σαχλαμάρα (αν ισχύει) ότι ολόκληρη η Εθνική θα παρασταθεί στο Γιάννη στην τελετή έναρξης. Δηλαδή, μιά μέρα πριν από το πρώτο μας παιχνίδι, αντί να ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα, θα ταξιδέψουμε σε άλλη πόλη και θα φάμε όλη την ταλαιπωρία του τελετουργικού της έναρξης.
Ακατανόητη επιλογή...
Παντως η εικονα μας με την πρωτη σοβαρη ομαδα που αντιμετωπισαμε δεν ειναι καλη..αν και οι σερβοι ειναι χειροτεροι μονο απο τον καναδα απο τους 3 που ειναι να αντιμετωπισουμε.
Δεν νομίζω ότι το είχαμε πάρει σοβαρά το παιχνίδι, και εμείς και οι διαιτητές, σε αντίθεση με τους Σέρβους. Ο Γιάννης παίζει μια ταχύτητα κάτω και φυσικά ο Καλαθης ειναι τεράστια απώλεια αν έχεις να παίξεις με ομάδες αυτού του επιπέδου.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 10:51 pmδεν το εχω ακουσει αυτο αλλα οταν λεγαν για τον γιαννη ειχαν πει οτι θα πεταχτει με το τρενο η καποιο μεσο τεσπα και δεν θα κατσει πολυ,μετα την εναρξη που βγαινουμε πρωτοι θα φυγει ωστε να μην ταλαιπωρηθει πολυ.montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 22, 2024 10:31 pmΑν αυτή η εικόνα δείχνει τις δυνατότητες της Εθνικής (έστω και χωρίς τον Καλάθη, αλλά με Γιάννη), τότε στους Ολυμπιακούς βλέπω ένα ξεγυρισμένο 3-0 στον όμιλο, και από 'δω πάνε κι άλλοι.
Ακατανόητη επιλογή...
Παντως η εικονα μας με την πρωτη σοβαρη ομαδα που αντιμετωπισαμε δεν ειναι καλη..αν και οι σερβοι ειναι χειροτεροι μονο απο τον καναδα απο τους 3 που ειναι να αντιμετωπισουμε.