Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 27, 2023 2:23 am

Μεταξύ μας τώρα, όλα αυτά που "γράφει" ο Παπαδογιάννης είναι απλα ένα δελτίο τύπου που παίζει να έβγαλε ο Πάνου και απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα και αποφεύγει να απαντά σε άλλα.

Γενικά οι απαντήσεις είναι ότι να ναι. Από την μια λέει ότι δεν θέλει να είναι τοτεμ, από την άλλη εγκρίνει άτυπα την ελληνοποιήση του Ουοκαπ (την εγκρίνει ως τι;)

Από την μια δεν έχει θέμα με την ΕΟΚ από την άλλη τον ενοχλεί που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά το όνομα του

Από την μια θα παίζει μέχρι τα 40 στην εθνική, από την άλλη δεν βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα στο μουντομπάσκετ

Από την μια είχε θέμα με το πόδι, από την άλλη έκανε τουρνέ σε όλη την υφηλιο και τον ζογκλέρ στο Μαϊάμι με τον Μέσσι

Γενικά νομίζω ότι έχει ξεφύγει κάπως σε ότι αφορά την συμπεριφορά του κ τον τροπο σκέψης του. Πιο πολύ μου θυμίζει τα κακα του Λεμπρον, παρά τον Γιάννη που πλασαραν τα ΜΜΕ την περασμένη 5ετια...

Btw, αν τελικά όλα αυτά δεν είναι δελτίο τύπου του Πάνου, αλλά λόγια του Θανάση, τότε μιλάμε για τον τύπο που έκανε σόου στον Παπαδογιάννη ότι ο αδερφός του πεθαίνει να παίξει, ενώ αυτός την ίδια στιγμή πουλούσε παπούτσια του σε κάτι χωριά στην Κίνα :roll:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Σεπ 27, 2023 9:35 am

kostas1978 έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 9:40 pm
Επισης αποκαλύπτει οτι το προβλημα στο γονατο ειναι σοβαρο και δεν ηταν μια διαδικαστικη επέμβαση
Αυτή η άποψη έχει εκφραστεί εδώ και καιρό από Αμερικανούς δημοσιογράφους, με κυριότερο τον Windhorst.

Όπως έγραψε και ο Nashidis πιο πάνω, ίσως στη Media Day των Bucks να μάθουμε περισσότερα για το πόσο σοβαρό ήταν τελικά το χειρουργείο του Γιάννη.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 27, 2023 1:55 pm

gkostas37 έγραψε:
Τετ Σεπ 27, 2023 2:23 am
Μεταξύ μας τώρα, όλα αυτά που "γράφει" ο Παπαδογιάννης είναι απλα ένα δελτίο τύπου που παίζει να έβγαλε ο Πάνου και απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα και αποφεύγει να απαντά σε άλλα.

Γενικά οι απαντήσεις είναι ότι να ναι. Από την μια λέει ότι δεν θέλει να είναι τοτεμ, από την άλλη εγκρίνει άτυπα την ελληνοποιήση του Ουοκαπ (την εγκρίνει ως τι;)

Από την μια δεν έχει θέμα με την ΕΟΚ από την άλλη τον ενοχλεί που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά το όνομα του

Από την μια θα παίζει μέχρι τα 40 στην εθνική, από την άλλη δεν βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα στο μουντομπάσκετ

Από την μια είχε θέμα με το πόδι, από την άλλη έκανε τουρνέ σε όλη την υφηλιο και τον ζογκλέρ στο Μαϊάμι με τον Μέσσι

Γενικά νομίζω ότι έχει ξεφύγει κάπως σε ότι αφορά την συμπεριφορά του κ τον τροπο σκέψης του. Πιο πολύ μου θυμίζει τα κακα του Λεμπρον, παρά τον Γιάννη που πλασαραν τα ΜΜΕ την περασμένη 5ετια...

Btw, αν τελικά όλα αυτά δεν είναι δελτίο τύπου του Πάνου, αλλά λόγια του Θανάση, τότε μιλάμε για τον τύπο που έκανε σόου στον Παπαδογιάννη ότι ο αδερφός του πεθαίνει να παίξει, ενώ αυτός την ίδια στιγμή πουλούσε παπούτσια του σε κάτι χωριά στην Κίνα :roll:
Άσχετα από το τι πιστεύω για τον Γιάννη γενικότερα, έχω κάποιες ενστάσεις σε αυτά που λες.

-Από το άρθρο προκύπτει ότι δεν θέλει να γίνει τοτέμ ως προς τον κόσμο και αποπροσανατολίζει την ομάδα από τον στόχο, η ομάδα ξεκάθαρα θέλει να τον αντιμετωπίζει ως τον καλύτερο παίχτη και σε αυτόν τον οποίο θα στηριχτεί (και άρα θα έχει άποψη για Γουόκαπ πχ).

-Για την ΕΟΚ το άρθρο γράφει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κάποιον προσωπικά, παρά την εκμετάλλευση του ονόματος του εμπορικά.
Γράφει σαφώς ότι έχει καλύτερες σχέσεις με την τωρινή διοίκηση παρά τις όποιες ελλείψεις και αδυναμίες.
(δική μου ερμηνεία: υπάρχει και χρώμα γκρι)

-Στο άρθρο γράφει ότι ο Γιάννης δεν είδε κανέναν αγώνα επειδή συνολικά ήθελε να απέχει, να πάρει μια απόσταση γιατί αυτό θα τον βοηθούσε να ανταπεξέλθει στην πίεση (γενικά και που) δημιουργεί στο είναι του το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει. Όχι ότι δεν βρήκε χρόνο.

Δικό μου σχόλιο πάντως είναι ότι το να συνεχίζει να δουλεύει στις λοιπές δραστηριότητες που του αποφέρουν χρήμα δεν έχει κάποια σχέση με το αν και πόσο τραυματίας είναι. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή από την στιγμή που δεν μπορούσε να παίξει μπάσκετ; να κάτσει σπίτι του και να μην βγει για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα;
Τι σημασία έχει αν πουλούσε παπούτσια, έκανε μπάνιο ή έβλεπε βιντεάκια και έκανε τακτική ανάλυση μπασκετικων αγώνων;

Έχω ξανά πει ότι δεν με ενδιαφέρει ντε και καλά να γουστάρει την εθνική ο Γιάννης, αν δεν ψηνόταν και δεν έπαιζε δεν θα είχα κανένα θέμα. Αλλά από την ώρα που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει ότι γουστάρει να παίξει, δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε.

Για τα λοιπά του χαρακτήρα του δεν ξέρω να τα αξιολογήσω. Από τις δημόσιες τοποθετήσεις του δεν ερμηνεύω κάτι άσχημο, ούτε θεωρώ φάουλ το ότι δεν ήταν με την ομάδα εφόσον δεν μπορούσε να παίξει. Μπορεί να έχει καβαλήσει καλάμι, μπορεί το οτιδήποτε και δεν με ενδιαφέρει σε αυτό το τοπικ. Να παίξει με την εθνική (ή αν τελικά παίζει σενάριο που κάνει ζημιά ας απομακρυνθεί) με νοιάζει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Σεπ 27, 2023 3:13 pm

Aπάντηση είναι σε αυτό που γράφτηκε ότι και καλά ο Γιάννης στράβωσε με την ελληνοποίηση Γουόκαπ. Γκες γουάτ, δε στράβωσε.
Γίνεται να γίνονται και τα δύο. Και ακόμη πιο πιθανό είναι -και ειπώθηκε από τον Παπαδογιάννη πριν τη συνέντευξη- ότι για το θέμα της εμπορικής εκμετάλλευσης έχει ενοχληθεί συγκεκριμένος σπόνσορας που πουλάει φανέλες.
Ειδικά όταν δεν παίζει, πολύς κόσμος δεν έχει όρεξη να βλέπει τους αγώνες από τους οποίους λείπει, συνηθισμένο.
Κι εγώ είχα αφωνία μια εποχή και δεν μπορούσα να εργαστώ, πήγα για ορειβασία, έτερον εκάτερον.
Δε νομίζω ότι έχουμε δει κάτι περίεργο. Να μην είναι τόσο σεμνός όσο ήταν; Δεν το ξέρω αλλά κι έτσι να είναι δε μας πέφτει λόγος και δεν έχει σχέση με το αν κατέβηκε με την εθνική ή όχι. Ας είναι ψωνισμένος κι ας έρχεται, πού υπογράφω;
Πάλι δε βρίσκω το ασυμβίβαστο, ένας τραυματίας δεν είναι υποχρεωμένος να κείτεται σε ένα κρεβάτι και να σφαδάζει ή να ακολουθεί αποστολές στις οποίες ξέρει ότι δε θα παίξει, εκτός κι αν τον πληρώνουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον πλήρωναν τα χωριά της Κίνας πάντως.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 522
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Σεπ 27, 2023 4:59 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:29 pm
Ναι, τον πιστεύω τον Παπαδογιάννη ότι δεν τα βγάζει από το μυαλό του. Ως πένα και έκφραση δε, είναι εξαιρετικός. Δεν τον έχω για λαμόγιο τον Παπαδογιάννη είναι της παλιάς... τριποντικής φρουράς που ενίοτε είναι κουραστική αλλά ούτε λαμόγια είναι ούτε τίποτε ψωνισμένοι (βλέπε... Παντελής Βλαχόπουλος που είναι εντελώς αστείος, εκτός κι αν προσπαθεί να βγάλει καμία γκόμενα ο άνθρωπος, οπότε να τον βοηθήσουμε).
Αυτό είναι αληθές, όπως και για τον Καρύδα ο οποίος έχει άλλο ύφος γραφής - είναι πιο επαγγελματίας σε αυτά που γράφει. Πάντως οι δύο τους, επειδή είναι και συγγραφείς είθισται να "ανθίζουν" τα κείμενα τους με ομορφιές, όχι απαραίτητα ψευδείς, αλλά με κάποιο τρόπο προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι. Σίγουρα πάντως δεν άνηκαν/ανήκουν στους αυλικούς της ΕΟΚ.

Για το κείμενο θα σχολιάσω πως πέραν αυτών που γράφει για τον Γιάννη, γράφονται απόψεις που βγάζουν λάδι π.χ. τον Ιτούδη, διότι αυτή τη στιγμή στα μάτια των μπασκετοδημοσιογράφων, σα χώρα έχουμε τον Γιάννη και παράγουμε προπονητές, τίποτε άλλο και γι αυτό θα πρέπει να τους προστατεύουμε να μην τους λέμε αποτυχημένους - ειδικά τους ελιτ.

Η παράγραφος 17 πιστεύω ότι είναι αναληθής αφού όλοι ζήσαμε το καλοκαίρι (διαβάσαμε και ακούσαμε) τον Ιτούδη να παραπονιέται άκομψα για την παρουσία ανθρώπων των Bucks.
Ο μέχρι προ τινος Ομοσπονδιακός ενοχλήθηκε το 2022 όταν είδε «φυτευτό» προπονητή των Μπακς στην Εθνική ομάδα (Τζος Οπενχάιμερ), αλλά το πρόβλημα εξομαλύνθηκε χάρη και στη μεσολάβηση του Γιώργου Πάνου. Η λύση που βρέθηκε ήταν να μεταφερθεί εν μέρει η συνεργασία στο Μιλγουόκι, όπου ταξίδεψαν για απόκτηση τεχνογνωσίας κάμποσα στέλεχη της Εθνικής (γυμναστές κ.α.). Οι Έλληνες διεθνείς επωφελούνται από τη βοήθεια των μελών των Μπακς (φυσιοθεραπευτές κλπ) καθώς και από τα προφανή παράπλευρα οφέλη.
Επίσης υπάρχει "λειάνση γωνιών" των προηγούμενων του κειμένων για την λάθη της ΕΟΚ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σε αυτό διαβάζουμε, για καλή ΕΟΚ, για το πόσο καλος είναι ο Λιόλιος και πόσο κολλητός του είναι ο Ζήσης. Άρα κατά τη γνώμη μου, υπάρχει μια προσπάθεια από τον γράφωντα να κουκουλώσει αν μπορώ να πω, αυτά που είχαν γραφτεί πριν λίγους μήνες.
SteveNashidis έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:52 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Σεπ 26, 2023 10:47 pm

Βασικά σημαίνει ότι η συνέντευξη έγινε μέσω proxy, που λογικά είναι ο Θανάσης.
Δεν γινονται αυτά σε πολιτισμένη χώρα. Ο Θανάσης δήλωσε επώνυμα ότι ο Γιάννης δε κοιμαται για την εθνική. Αυτό ειναι θεμιτό και έμπιστο και το πιστεύουμε, δε χρειάζεται non-paper για να γραφτούν αυτά.
Κάνε τη συγκριση στην αθλητική δημοσιογραφία στο ΝΒΑ. Θα έβγαινε ο Woj και θα έλεγε " ότι τα παρακάτω που γράφονται, μπορεί να μην ειπώθηκαν αλλά έγιναν μεταξύ Ηarden-Morey στην κόντρα τους στην Φίλα". Οι ντομάτες θα ήταν το light εκτοξευόμενο προϊόν.

Το άρθρο του Καρύδα ήταν αξιοπρεπέστατο. Περιμένουμε και τη λίστα δημοσιογράφων "φίλα προσκείμενων στην εοκ" By the way. Το αναφέρει και ο Καρύδας.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αυτό το κείμενο θα μπορούσε να είναι ο πρόλογος ένος μυθιστορήματος όπου κάθε παράγραφος του κειμένου θα μπορούσε να ήταν ένα κεφάλαιο. Δεν μπορεί να μεταφέρεις ειδήσεις κατ' αυτόν τον τρόπο γιατί αφενώς μπερδεύεις το κοινό σου, αφετέρου μεγαλώνεις την καχυποψία.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Τετ Σεπ 27, 2023 5:39 pm

Εμένα γιατί μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό για τον δημοσιογράφο;

Είναι περίεργος ο τρόπος που παρουσιάζει τις πηγές του με αυτήν την πρόταση που διάλεξε, ναι, αλλά γράφει άρθρο βάση ρεπορτάζ που ο ίδιος έκανε και έχει κάποιες πηγές που, ως είθισται, δεν αποκαλύπτει. Μπορεί να υπάρχει υποψία ότι η πηγή του είναι ο Θανάσης, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα συνηθισμένο ρεπορτάζ, δεν είναι;

Αυτό δεν κάνουν γενικά οι έγκυροι δημοσιογράφοι/αρθρογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3027
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Σεπ 27, 2023 8:35 pm

AlexD έγραψε:

Είναι περίεργος ο τρόπος που παρουσιάζει τις πηγές του με αυτήν την πρόταση που διάλεξε, ναι, αλλά γράφει άρθρο βάση ρεπορτάζ που ο ίδιος έκανε και έχει κάποιες πηγές που, ως είθισται, δεν αποκαλύπτει. Μπορεί να υπάρχει υποψία ότι η πηγή του είναι ο Θανάσης, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα συνηθισμένο ρεπορτάζ, δεν είναι;

Αυτό δεν κάνουν γενικά οι έγκυροι δημοσιογράφοι/αρθρογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ;
Οχι βέβαια. Δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους αλλά όταν γράφουν κάτι το παρουσιάζουν με στέρεες λογικές εκφράσεις.
"Σύμφωνα με πηγές μας ο Γιάννης ήξερε την υπόθεση Walkup πριν δημοσιευτεί "
Σε τέτοια πρόταση ή θα αμφισβητήσει ο Γιάννης σε μελλοντική ερώτηση ή θα επιβεβαιωθεί από τον ίδιο.
Με τον τρόπο γραφής του συγκεκριμένου δημοσιογράφου κανένας δε μπορεί να ενοχλήσει δημοσιογραφικά όλα τα ονόματα που έχει το κείμενο. Διότι όλα καλύπτονται με το περιτύλιγμα της μυθολογίας. Η φράση είναι ξεκάθαρη " ο αναγνώστης μπορεί να θεωρήσει ότι είναι απόψεις του Γιάννη" ομοίως με το" οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική ".

Η λογική λέει ότι δεν θέλει να εκτεθεί ο Παπαδο στο περιβάλλον του Γιάννη και καλά κάνει. Η αντίστοιχη λογική των αναγνωστών είναι ότι εφόσον δεν έχει γίνει κάτι, γιατί το περιβάλλον του Γιάννη στην Ελλάδα νιώθει μια απειλή και αμφισβήτηση από το κοινό; έχει γίνει κάτι;;;

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και μιλάω και για τις δύο πλευρές. Με την παρουσία του στην εκδήλωση του Γκάλη δεν θα υπήρχαν σκιές. Στο δίπλα γήπεδο γινόταν η προπόνηση του. Το ελληνικό μπάσκετ ήταν σύσσωμο εκεί. Μόνο αυτό είναι το μελανό σημείο. Τα υπόλοιπα του τραυματισμού σε λίγο καιρό στο νβα media day. Η θέληση του Γιάννη αδιαπραγματευτη για την εθνική. Το ξέρουμε. Αν φύγει και από Μπακς θα είναι πιο άνετος από το στείρο περιβάλλον του Μιλγουόκι.

Ξαναλέω το άρθρο του Καρύδα είναι σαφέστατο. Κάποιοι γνώριζαν πληροφοριες πριν από άλλους που ασχολούνται επίσημα με την εθνική ομάδα. Ας προβληματίσει την ΕΣΗΕΑ αυτό.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
AlexD

nba

Πέμ Σεπ 28, 2023 5:00 pm

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Σεπ 27, 2023 8:35 pm
AlexD έγραψε:

Οχι βέβαια. Δεν αποκαλύπτουν τις πηγές τους αλλά όταν γράφουν κάτι το παρουσιάζουν με στέρεες λογικές εκφράσεις.
"Σύμφωνα με πηγές μας ο Γιάννης ήξερε την υπόθεση Walkup πριν δημοσιευτεί "
Σε τέτοια πρόταση ή θα αμφισβητήσει ο Γιάννης σε μελλοντική ερώτηση ή θα επιβεβαιωθεί από τον ίδιο.
Με τον τρόπο γραφής του συγκεκριμένου δημοσιογράφου κανένας δε μπορεί να ενοχλήσει δημοσιογραφικά όλα τα ονόματα που έχει το κείμενο. Διότι όλα καλύπτονται με το περιτύλιγμα της μυθολογίας. Η φράση είναι ξεκάθαρη " ο αναγνώστης μπορεί να θεωρήσει ότι είναι απόψεις του Γιάννη" ομοίως με το" οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική ".
Δεν θέλω να αναφερθώ σε όλο το υπόλοιπο γιατί μου λείπουν σίγουρα κομμάτια του παζλ και δεν έχω να προσθέσω κάτι, δεν νομίζω να διαφωνώ κάπου.

Σε αυτό το σημείο όμως, παρόλο που το γράφει όπως το γράφει, αν ήμουν δημοσιογράφος και μπορούσα να κάνω ερώτηση στον Γιάννη, θα χρησιμοποιούσα αυτό το άρθρο για να ρωτήσω αν επιβεβαιώνει ή διαψεύδει.
Θέλω να πω, όσο και να θέλει να το θέσει με τρόπο που είναι καλυμμένος, δεν πάει έτσι. Γράφει αυτά που γράφει και μας τα παρουσιάζει σαν άποψη του Γιάννη, άρα μπορούμε να ρωτήσουμε τον Γιάννη αν επιβεβαιώνει ή όχι.

Και αν ο Γιάννης απαντήσει "λολ, δεν με αφορά το τι γράφει ένας δημοσιογράφος και δεν απαντάω", είναι και αυτό μια σαφής απάντηση.

Καλά δεν έχει μεγάλη σημασία έτσι και αλλιώς.

0
kostas1978

junior
Reactions: 85

Πέμ Σεπ 28, 2023 11:21 pm

βρηκε λεει τα λεφτα η εοκ, γιατι θα τσονταρει και το κρατος (στην πραξη ολα σχεδον το κρατος θα τα δωσει) και κατατιθεται αμεσα η υποψηφιοτητα για το προλυμπιακο

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 29, 2023 12:15 am

Παζουν με τα χρηματα μας. Οι αθλητικοι χωροι σε ολη την Ελλαδα ειναι σε κακη κατασταση και θα πεταξουμε 3 μυρια για μια ομαδα που απλα εναι ανεπαρκης. Εχει αποτυχει με ολους τους τροπους τα τελευταια χρονια, απλα δεν εχει την ποιοτητα. Καπιοι τυποι σκορπανε τα χρηματα μας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Σεπ 29, 2023 12:50 am

Dedalos έγραψε:
Καπιοι τυποι σκορπανε τα χρηματα μας
Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν έχει σημασία αν είναι πετυχημένη ή όχι η εθνική. Με τόσα προβλήματα που έχει η χώρα, δεν γίνεται να σκορπάμε τέτοια ποσά έτσι.

0
Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Σεπ 29, 2023 12:56 am

Ξέρουμε σε τι ακριβώς πάνε τα χρήματα και αν θα βγει επίσημα κάποια ενημέρωση ως προς αυτό;

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Σεπ 29, 2023 1:00 am

AlexD έγραψε:
Ξέρουμε σε τι ακριβώς πάνε τα χρήματα και αν θα βγει επίσημα κάποια ενημέρωση ως προς αυτό;
Λίγο πρόχειρα βρήκα αυτό (λίγο παλιό): https://www.lrt.lt/en/news-in-english/1 ... tournament που λέει ότι το κόστος είναι περίπου 3 εκατομμύρια εκ των οποίων 2.3 είναι το fee στη FIBA.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Σεπ 29, 2023 1:04 am

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Σεπ 29, 2023 1:00 am
AlexD έγραψε:
Λίγο πρόχειρα βρήκα αυτό (λίγο παλιό): https://www.lrt.lt/en/news-in-english/1 ... tournament που λέει ότι το κόστος είναι περίπου 3 εκατομμύρια εκ των οποίων 2.3 είναι το fee στη FIBA.
Ε ναι, το να δώσεις 2,3 στην FIBA είναι εντελώς αχρείαστο. Να πεις ότι έδινες 3Μ αλλά έκανες κάποια συντήρηση έστω, κάτι που θα μείνει ρε αδερφέ, να έλεγα εντάξει.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2002

Παρ Σεπ 29, 2023 8:48 am

Dedalos έγραψε:
Παζουν με τα χρηματα μας. Οι αθλητικοι χωροι σε ολη την Ελλαδα ειναι σε κακη κατασταση και θα πεταξουμε 3 μυρια για μια ομαδα που απλα εναι ανεπαρκης. Εχει αποτυχει με ολους τους τροπους τα τελευταια χρονια, απλα δεν εχει την ποιοτητα. Καπιοι τυποι σκορπανε τα χρηματα μας
Αφού δεν τα δίνουν από τη τσέπη τους γιατί να τους ενδιαφέρει

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”