gkostas37 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 27, 2023 2:23 am
Μεταξύ μας τώρα, όλα αυτά που "γράφει" ο Παπαδογιάννης είναι απλα ένα δελτίο τύπου που παίζει να έβγαλε ο Πάνου και απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα και αποφεύγει να απαντά σε άλλα.
Γενικά οι απαντήσεις είναι ότι να ναι. Από την μια λέει ότι δεν θέλει να είναι τοτεμ, από την άλλη εγκρίνει άτυπα την ελληνοποιήση του Ουοκαπ (την εγκρίνει ως τι;)
Από την μια δεν έχει θέμα με την ΕΟΚ από την άλλη τον ενοχλεί που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί εμπορικά το όνομα του
Από την μια θα παίζει μέχρι τα 40 στην εθνική, από την άλλη δεν βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα στο μουντομπάσκετ
Από την μια είχε θέμα με το πόδι, από την άλλη έκανε τουρνέ σε όλη την υφηλιο και τον ζογκλέρ στο Μαϊάμι με τον Μέσσι
Γενικά νομίζω ότι έχει ξεφύγει κάπως σε ότι αφορά την συμπεριφορά του κ τον τροπο σκέψης του. Πιο πολύ μου θυμίζει τα κακα του Λεμπρον, παρά τον Γιάννη που πλασαραν τα ΜΜΕ την περασμένη 5ετια...
Btw, αν τελικά όλα αυτά δεν είναι δελτίο τύπου του Πάνου, αλλά λόγια του Θανάση, τότε μιλάμε για τον τύπο που έκανε σόου στον Παπαδογιάννη ότι ο αδερφός του πεθαίνει να παίξει, ενώ αυτός την ίδια στιγμή πουλούσε παπούτσια του σε κάτι χωριά στην Κίνα
Άσχετα από το τι πιστεύω για τον Γιάννη γενικότερα, έχω κάποιες ενστάσεις σε αυτά που λες.
-Από το άρθρο προκύπτει ότι δεν θέλει να γίνει τοτέμ ως προς τον κόσμο και αποπροσανατολίζει την ομάδα από τον στόχο, η ομάδα ξεκάθαρα θέλει να τον αντιμετωπίζει ως τον καλύτερο παίχτη και σε αυτόν τον οποίο θα στηριχτεί (και άρα θα έχει άποψη για Γουόκαπ πχ).
-Για την ΕΟΚ το άρθρο γράφει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με κάποιον προσωπικά, παρά την εκμετάλλευση του ονόματος του εμπορικά.
Γράφει σαφώς ότι έχει καλύτερες σχέσεις με την τωρινή διοίκηση παρά τις όποιες ελλείψεις και αδυναμίες.
(δική μου ερμηνεία: υπάρχει και χρώμα γκρι)
-Στο άρθρο γράφει ότι ο Γιάννης δεν είδε κανέναν αγώνα επειδή συνολικά ήθελε να απέχει, να πάρει μια απόσταση γιατί αυτό θα τον βοηθούσε να ανταπεξέλθει στην πίεση (γενικά και που) δημιουργεί στο είναι του το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίξει. Όχι ότι δεν βρήκε χρόνο.
Δικό μου σχόλιο πάντως είναι ότι το να συνεχίζει να δουλεύει στις λοιπές δραστηριότητες που του αποφέρουν χρήμα δεν έχει κάποια σχέση με το αν και πόσο τραυματίας είναι. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή από την στιγμή που δεν μπορούσε να παίξει μπάσκετ; να κάτσει σπίτι του και να μην βγει για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα;
Τι σημασία έχει αν πουλούσε παπούτσια, έκανε μπάνιο ή έβλεπε βιντεάκια και έκανε τακτική ανάλυση μπασκετικων αγώνων;
Έχω ξανά πει ότι δεν με ενδιαφέρει ντε και καλά να γουστάρει την εθνική ο Γιάννης, αν δεν ψηνόταν και δεν έπαιζε δεν θα είχα κανένα θέμα. Αλλά από την ώρα που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δηλώνει ότι γουστάρει να παίξει, δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε.
Για τα λοιπά του χαρακτήρα του δεν ξέρω να τα αξιολογήσω. Από τις δημόσιες τοποθετήσεις του δεν ερμηνεύω κάτι άσχημο, ούτε θεωρώ φάουλ το ότι δεν ήταν με την ομάδα εφόσον δεν μπορούσε να παίξει. Μπορεί να έχει καβαλήσει καλάμι, μπορεί το οτιδήποτε και δεν με ενδιαφέρει σε αυτό το τοπικ. Να παίξει με την εθνική (ή αν τελικά παίζει σενάριο που κάνει ζημιά ας απομακρυνθεί) με νοιάζει.