Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 724
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνεντευξη του Αγραβάνη με πολλές αναφορές για την εθνική των τελευταίων 2 χρόνων. Ξεκινάει από το 53' μέχρι το 56' περίπου και από το 1:08 και πέρα.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3353
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και αλήθεια να είναι θα βρίσκει εύκολα ομάδα πλέον όταν ξέρουν ότι θα τα βγάλει όλα στην φόρα;
Εγώ δεν είδα αδιάφορους παίκτες με Ιτουδη.
Οι πολλές ταυτόχρονες απουσίες κάτι μαρτυρούν.
Γελάω απίστευτα ότι ο βοηθός των Μπακς είχε το πλάνο να τους σταματήσουμε. Και να δεις αυτό το πλάνο δε το εφάρμοσε κανένας γιατί η Γερμανία κατέκτησε το παγκόσμιο στην τελική.
Ίσως χάθηκε το πλάνο τώρα μαζί με τα σχέδια Καλατράβα.
Εγώ δεν είδα αδιάφορους παίκτες με Ιτουδη.
Οι πολλές ταυτόχρονες απουσίες κάτι μαρτυρούν.
Γελάω απίστευτα ότι ο βοηθός των Μπακς είχε το πλάνο να τους σταματήσουμε. Και να δεις αυτό το πλάνο δε το εφάρμοσε κανένας γιατί η Γερμανία κατέκτησε το παγκόσμιο στην τελική.
Ίσως χάθηκε το πλάνο τώρα μαζί με τα σχέδια Καλατράβα.
2
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
του συγκεκριμενου ουτε το ονομα του δεν θελω να γραφω για να μην ενισχυω τα search results του στο google.
ο τυπος ειναι ερπετο. απλα σταθηκε τυχερος σε μια εποχη Ολυμπιακου που η διοικηση ο προπονητης και οι παιχτες στηριζαν τον Ελληνικο Κορμο οσο τιποτα.
Ελλειψει δυναμικου αναγκαστηκαν να το καλεσουν. 10 λεπτα ειχε παιξει και θα ειχε παιξει λιγοτερα αν δεν ειχε αποβληθει ο Γιαννης
ξεπερναει σε επιπεδα αηδιας(αλλη εικονα βγαζει εξω και αλλη ειναι πραγματικα) του ψυχοπαθη που κατεληξε να πλακωνεται στα Εργασιακα.
Κατα τα αλλα ο Ιτουδης δεν με ενοχλουσε ως προπονητης της Εθνικης. Απλα δεν πετυχε. Το ματς με την Γερμανια δεν θα το χωνεψω αλλα τι να κανεις.
Στραβο ματς
ο τυπος ειναι ερπετο. απλα σταθηκε τυχερος σε μια εποχη Ολυμπιακου που η διοικηση ο προπονητης και οι παιχτες στηριζαν τον Ελληνικο Κορμο οσο τιποτα.
Ελλειψει δυναμικου αναγκαστηκαν να το καλεσουν. 10 λεπτα ειχε παιξει και θα ειχε παιξει λιγοτερα αν δεν ειχε αποβληθει ο Γιαννης
ξεπερναει σε επιπεδα αηδιας(αλλη εικονα βγαζει εξω και αλλη ειναι πραγματικα) του ψυχοπαθη που κατεληξε να πλακωνεται στα Εργασιακα.
Κατα τα αλλα ο Ιτουδης δεν με ενοχλουσε ως προπονητης της Εθνικης. Απλα δεν πετυχε. Το ματς με την Γερμανια δεν θα το χωνεψω αλλα τι να κανεις.
Στραβο ματς
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XamenaF4_the_return την Παρ Δεκ 29, 2023 8:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
Τεράστιες αλήθειες από τον Αγραβάνη. Κι εγώ βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλό για τον ίδιο που βγήκε και τα είπε
Και για το ματς με τη Γερμανία τα είδαμε κι εμείς τον κάκιστο αμυντικό σχεδιασμό του προπονητή
Και για φέτος, τις ακατανόητες επιλογές του προπονητή.
Τέλος, ο Διαμαντόπουλος μου έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να κάνω λάθος.
Και για το ματς με τη Γερμανία τα είδαμε κι εμείς τον κάκιστο αμυντικό σχεδιασμό του προπονητή
Τέλος, ο Διαμαντόπουλος μου έδωσε την εντύπωση ότι προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να κάνω λάθος.
0
-
- Reactions: 117
- Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
- Προειδοποιήσεις:
2
Οντως η ομαδα δεν ειχε προπονητικο πλανο.Dedalos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 7:59 pmΤεράστιες αλήθειες από τον Αγραβάνη. Κι εγώ βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλό για τον ίδιο που βγήκε και τα είπε
μπορει να ειχε την Φενερ πιο ψηλα ή λογω χρονου να μην προλαβε.
Δεν ξερω παντως απετυχε
Το ματς με τους γερμανους με πειραξε περισσοτερα και απο αυτο με την Ισπανια. Γιατι οι γερμανοι δεν εχουν καν μπασκετικη σχολη και φιλοσοφια.
ΑΛΛΑ
μην δινετε δικιο σε αυτο τον τυπο που ειναι πισοπλατος ρουφιανος αποδεδειγμενα. Τωρα παλι βγαινει δημοσια και κανει τον παντογνωστη.
ρωτηστε 5-6 αθλητες να σας πουν γιαυτον.
τον εχουν στο δουλεμα 20 χρονες κοπελες στα dm του instagram. Τι να παρεις στα σοβαρα απο αυτον.
0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
a year.
A bronx tale
a year.
A bronx tale
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η Γερμανία είναι ομαδάρα και δεν την έχουμε γενικά. Ο Γιάννης δεν μπορεί να κάνει Γκαζολιάδα στο ευρωπαικό μπάσκετ δεν είναι τόσο καλός! Ο μόνος κορυφαίος στη θέση του για Ευρωλίγκα ο Σλούκας και μετά το χάος. Αυτά για την πρώτη διοργάνωση του Ιτούδη. Φέτος δεν είχε ομάδα τι να κάνει. Δεν είχε παίχτες!
Ο Αγραβάνης είναι καλύτερη επιλογή για πέμπτος ψηλός από Σίκμα και με διαβατήριο και σε τιμή χαμηλή!
Ο Αγραβάνης είναι καλύτερη επιλογή για πέμπτος ψηλός από Σίκμα και με διαβατήριο και σε τιμή χαμηλή!
0
1) ότι μας πήγε στο παγκοσμιο. 2) ότι έχει παίξει 2. F4XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 8:09 pmΟντως η ομαδα δεν ειχε προπονητικο πλανο.Dedalos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 7:59 pmΤεράστιες αλήθειες από τον Αγραβάνη. Κι εγώ βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλό για τον ίδιο που βγήκε και τα είπε
Δεν ξερω παντως απετυχε
Το ματς με τους γερμανους με πειραξε περισσοτερα και απο αυτο με την Ισπανια. Γιατι οι γερμανοι δεν εχουν καν μπασκετικη σχολη και φιλοσοφια.
ΑΛΛΑ
μην δινετε δικιο σε αυτο τον τυπο που ειναι πισοπλατος ρουφιανος αποδεδειγμενα. Τωρα παλι βγαινει δημοσια και κανει τον παντογνωστη.
τον εχουν στο δουλεμα 20 χρονες κοπελες στα dm του instagram. Τι να παρεις στα σοβαρα απο αυτον.
3) ότι έχει παίξει τελικούς α1 με ρόλο 4) ότι στον Προμηθέα έβαζε 25 5) ότι πέρυσι με τον ΠΑΟ ήταν ο πιο μαχητικός αντίπαλος 6) ότι έχει βάλει στην εθνική Ισπανίας 20 πόντους, στην Ισπανία, έστω σε φιλικό. Πόσοι Έλληνες το έχουν κάνει;
Μάλλον το ερώτημα σου πρέπει να το κάνεις για τον σικμα
0
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα προκριματικά είχε παίξει καλά αλλά δεν μας πήγε στο παγκόσμιο αυτός ήταν κι άλλοι παίκτες που είχαν παίξει καλά, στα οποία προκριματικά το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Στα φ4 που έπαιξε είχε πολύ μικρή συμμετοχή . Τελικούς Α1 έχουν παίξει με το ρόλο του Αγραβανη άπειροι παικτες, ήταν τόσο μαχητικός με τον Παναθηναϊκό που τελικά τον έδιωξαν κι από κει. Επίσης σχεδόν κάθε χρόνο αλλάζει ομαδα κάτι προφανώς σημαίνει αυτό. Οι πόντοι σε φιλικό με την ΙΣΠΑΝΊΑ δεν λένε τίποτα που σπάνια παίζουμε φιλικό, μεμονωμένα σε φιλικά με καλές ομάδες έχουν κάνει κι άλλοι μέτριοι παίκτες καλές εμφανίσεις . Δεν ξέρω μπορεί να είσαι φίλος του η συγγενείς του, το γεγονός ότι ελάχιστοι των εκτιμούν και κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα μήπως πρέπει να τον προβληματίσει;Dedalos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 8:39 pm1) ότι μας πήγε στο παγκοσμιο. 2) ότι έχει παίξει 2. F4XamenaF4_the_return έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 8:09 pm
Οντως η ομαδα δεν ειχε προπονητικο πλανο.
Δεν ξερω παντως απετυχε
ΑΛΛΑ
3) ότι έχει παίξει τελικούς α1 με ρόλο 4) ότι στον Προμηθέα έβαζε 25 5) ότι πέρυσι με τον ΠΑΟ ήταν ο πιο μαχητικός αντίπαλος 6) ότι έχει βάλει στην εθνική Ισπανίας 20 πόντους, στην Ισπανία, έστω σε φιλικό. Πόσοι Έλληνες το έχουν κάνει;
Μάλλον το ερώτημα σου πρέπει να το κάνεις για τον σικμα
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4629
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν περιμεναμε τον αγραβανη για να πει οτι ο ιτουδης απετυχε στην εθνικηXamenaF4_the_return έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 8:09 pmΟντως η ομαδα δεν ειχε προπονητικο πλανο.Dedalos έγραψε: ↑Παρ Δεκ 29, 2023 7:59 pmΤεράστιες αλήθειες από τον Αγραβάνη. Κι εγώ βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλό για τον ίδιο που βγήκε και τα είπε
Δεν ξερω παντως απετυχε
ΑΛΛΑ
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το καλοκαίρι το δίλημμα θα είναι, Γουοκαπ ή Ντόρσεϊ?kostas1978 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 5:53 pmμε τις εμφανισεις του τολιοπουλου, και την παρουσια και των παικτων της ευρωλιγκας, θα εχουν πολυ ενδιαφερον οι πρωτες κλησεις του σπανουλη που πλησιαζουν πλεον
0
Νομίζω χρειάζεται περισσότερο το σουτ του ΝτόρσεϊGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 8:06 pmΓια το καλοκαίρι το δίλημμα θα είναι, Γουοκαπ ή Ντόρσεϊ?kostas1978 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 5:53 pmμε τις εμφανισεις του τολιοπουλου, και την παρουσια και των παικτων της ευρωλιγκας, θα εχουν πολυ ενδιαφερον οι πρωτες κλησεις του σπανουλη που πλησιαζουν πλεον
1
1

- pan24
- Reactions: 2580
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είναι διαθέσιμοι όλοι δε νομίζω ότι θα τεθεί ιδιαίτερο θέμα.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 8:06 pmΓια το καλοκαίρι το δίλημμα θα είναι, Γουοκαπ ή Ντόρσεϊ?kostas1978 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 5:53 pmμε τις εμφανισεις του τολιοπουλου, και την παρουσια και των παικτων της ευρωλιγκας, θα εχουν πολυ ενδιαφερον οι πρωτες κλησεις του σπανουλη που πλησιαζουν πλεον
Το 1-2 θα περιλαμβάνει τον 34 χρόνο Σλούκα και τον 35 χρόνο Καλάθη μετά από κουραστική χρονιά, τον Λαρεντζάκη και κάνα Τολιόπουλο.
Θες έναν Γουόκαπ περίπου αναγκαστικά αλλιώς το παίζεις στα ζάρια, αν βγάλει ένας από τούς Καλάθη-Σλούκα μυϊκό τραυματισμό ή είναι χώμα τέλος.
Σαν δίδυμα το Γουόκαπ-Σλούκας και το Καλάθης - Λαρεντζάκης είναι τίμια, στο 2 μπορεί να πάρει και ο Ρογκαβόπουλος κάποιο χρόνο.
Ο Ντόρσει δίνει σουτ που το χρειάζεσαι αλλά την προηγούμενη φορά που ήταν όλοι από την άμυνα χάσαμε οχι από την επίθεση.
Αν το βασικό δίδυμο είναι Σλούκας - Ντόρσει θα μας χτυπάνε στην άμυνα όλοι.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι όπως πάει η χρονιά φέτος, θα πάρει Μωραιτη/Π. Καλαιντζακη.pan24 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 8:29 pmΑν είναι διαθέσιμοι όλοι δε νομίζω ότι θα τεθεί ιδιαίτερο θέμα.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τρί Φεβ 06, 2024 8:06 pm
Για το καλοκαίρι το δίλημμα θα είναι, Γουοκαπ ή Ντόρσεϊ?
Το 1-2 θα περιλαμβάνει τον 34 χρόνο Σλούκα και τον 35 χρόνο Καλάθη μετά από κουραστική χρονιά, τον Λαρεντζάκη και κάνα Τολιόπουλο.
Θες έναν Γουόκαπ περίπου αναγκαστικά αλλιώς το παίζεις στα ζάρια, αν βγάλει ένας από τούς Καλάθη-Σλούκα μυϊκό τραυματισμό ή είναι χώμα τέλος.
Σαν δίδυμα το Γουόκαπ-Σλούκας και το Καλάθης - Λαρεντζάκης είναι τίμια, στο 2 μπορεί να πάρει και ο Ρογκαβόπουλος κάποιο χρόνο.
Ο Ντόρσει δίνει σουτ που το χρειάζεσαι αλλά την προηγούμενη φορά που ήταν όλοι από την άμυνα χάσαμε οχι από την επίθεση.
Αν το βασικό δίδυμο είναι Σλούκας - Ντόρσει θα μας χτυπάνε στην άμυνα όλοι.
Θα έχει δηλαδή:
Καλάθη/Σλούκα/Μωραιτη
Ντόρσεϊ/Λαρε
Παπ/Παπι/Ρογκα/Π. Καλαιντζακη
ή
Καλάθη/Γουόκαπ/Μωραιτη
Σλούκα/Λαρε
Παπ/Παπι/Ρογκα/Π. Καλαιντζακη
Από αυτούς θα κοπεί ένας αν είναι να έρθουν όλοι. Αλλά ο Πι Κάπα θα μπορούσε να δώσει άμυνα... αν βάλει και κανένα σουτ θα είναι συν.
Και τα δύο έχουν ρίσκο γιατί στο 1ο αν ένας από τους 2 άσους δεν... στηρίζεσαι στον Μωραιτη ότι θα οργανώσει καλά ανάμεσα στα άλλα.
Στο 2ο γιατί αν ο Σλούκας δεν... ποιος θα σκοράρει από την περιφέρεια; Οκ λίγο Ρογκα στο 2, λίγο Μωραιτης αλλά κατά τα άλλα Λάρε θα είναι η αιχμή

Υγ: Από την άλλη, αν έχει κάποια απουσία στους ψηλούς και έρχονται όλα τα γκαρντ, μπορεί να τους πάρει όλους και να παίξει τα δύο Παπιά στο 4 από το να πάρει κάποιον που δεν θα παίξει καν. Παπαγιάννη/Μητογλου και τα 3 αδέρφια έχουμε στους ψηλούς, ένας να λείπει έτσι και αλλιώς θα βάλεις Παπ στο 4 λογικά.
0
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0