Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 07, 2024 2:39 pm

kostas1978 έγραψε:
Τετ Φεβ 07, 2024 2:35 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Φεβ 06, 2024 8:56 pm

Νομίζω ότι όπως πάει η χρονιά φέτος, θα πάρει Μωραιτη/Π. Καλαιντζακη.

δηλαδη θα αφησει εκτος τολιοπουλο για μωραιτη????
πως γινεται αυτο??
ο τολιοπουλος κανει χρονιά σαν παικτης ευρωλιγκας.. σουτερ φονικος, ο,τι ακριβως χρειαζομαστε
Σουτέρ μέρας είναι ο Τολιόπουλος, μπορεί στο ένα παιχνίδι να έχει 4/6 τρίποντα και στο άλλο 1/7.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 07, 2024 4:04 pm

kostas1978 έγραψε:
ο τολιοπουλος κανει χρονιά σαν παικτης ευρωλιγκας.. σουτερ φονικος, ο,τι ακριβως χρειαζομαστε
Uhm…είσαι σίγουρος; Νταξ 34% ελληνικό πρωτάθλημα σουτάρει, δεν τον λες και ray allen.

Εικόνα
abovetherim

a1greece
Reactions:

Τετ Φεβ 07, 2024 4:12 pm

nikolas_asteri έγραψε:
kostas1978 έγραψε:
Uhm…είσαι σίγουρος; Νταξ 34% ελληνικό πρωτάθλημα σουτάρει, δεν τον λες και ray allen.
Όπως τα λες. Ο κλασσικός ελληνικός ενθουσιασμός. Χωρίς να υποτιμώ καθόλου το step up του Τολιόπουλου φυσικά που μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά από το να έχουμε ένα αξιόπιστο γκαρντ ακόμα μέχρι να τον κάνουμε κράμα Στεφ Κάρι-Ρέι Άλεν, έχει πολύ δρόμο.

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τετ Φεβ 07, 2024 4:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
kostas1978 έγραψε:
Ray Allen σίγουρα όχι :roofl: , αλλά έχει ένα 34% στο τρίποντο σε ένα αξιόλογο δείγμα σαν βασικός παίχτης μιας ομαδας που πάει καλά και στο Ευροκαπ.

Τον Μωραΐτη σαν τι θα τον πάει ? αφού το παιδι στην Ευρωλίγκα δεν ακούμπα καθόλου και στην Α1 ελάχιστα.

Τουλάχιστόν στους ψιλούς φαινόμαστε γεμάτοι φέτος (ιδικά αν κατέβει και ο Γιάννης) :obey: οπότε πιστευτώ δεν θα έχουμε κάτι ανάλογο με το περσινό ανέκδοτό (Χατζηδάκης)!

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Φεβ 07, 2024 4:48 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Φεβ 07, 2024 4:24 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Ray Allen σίγουρα όχι :roofl: , αλλά έχει ένα 34% στο τρίποντο σε ένα αξιόλογο δείγμα σαν βασικός παίχτης μιας ομαδας που πάει καλά και στο Ευροκαπ.

Τον Μωραΐτη σαν τι θα τον πάει ? αφού το παιδι στην Ευρωλίγκα δεν ακούμπα καθόλου και στην Α1 ελάχιστα.

Τουλάχιστόν στους ψιλούς φαινόμαστε γεμάτοι φέτος (ιδικά αν κατέβει και ο Γιάννης) :obey: οπότε πιστευτώ δεν θα έχουμε κάτι ανάλογο με το περσινό ανέκδοτό (Χατζηδάκης)!
Μωραίτης σε καμία περίπτωση καλά καλά ούτε Α1 δεν παίζει.

Η τελευταία θέση των κοντών πιστεύω θα είναι ανάμεσα σε Τολιόπουλο και Καλαιτζάκη.
Αν πάρει Γουόκαπ θα πάρει και Τολιόπουλο, αν πάρει Ντόρσει θα πάρει Καλαιτζάκη.

kostas1978

junior
Reactions:

Τετ Φεβ 07, 2024 5:32 pm

BillyPao έγραψε:
kostas1978 έγραψε:

δηλαδη θα αφησει εκτος τολιοπουλο για μωραιτη????
πως γινεται αυτο??
Σουτέρ μέρας είναι ο Τολιόπουλος, μπορεί στο ένα παιχνίδι να έχει 4/6 τρίποντα και στο άλλο 1/7.
ναι, αλλα στην παρουσα φαση ειναι πολυ καλυτερος του μωραιτη
δηλαδη θα αφησει εκτος εναν παικτη με μο,ο 15 ποντους ελλαδα-ευρωπη, για εναν νεαρο που δεν παιζει καθολου???

N.I.2022

a1greece
Reactions:

Τετ Φεβ 07, 2024 5:38 pm

1-2 : Σλουκα, Καλαθη, Λαρετζακη, Γουοκαπ ή Ντορσει, Καιλατζακη ή Τολιοπουλο
3: Παπανικολάου, Παπαπέτρου
4-5: Αντετοκουμπο Γ., Αντετοκουμπο Κ., Παπαγιάννη, Μητογλου, Αντετοκουμπο Θ.

Και ένας εκ των (Τσαλμπουρης/Γοντικας) αν έχεις κάποια έλλειψη στους ψηλούς :-?

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Φεβ 07, 2024 5:49 pm

kostas1978 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

δηλαδη θα αφησει εκτος εναν παικτη με μο,ο 15 ποντους ελλαδα-ευρωπη, για εναν νεαρο που δεν παιζει καθολου???
Μα εγώ δεν συνέκρινα τον Τολιόπουλο με τον Μωραΐτη, ένα σχόλιο για το σουτ του έκανα. Άλλα πράγματα περιμένεις από τον Μωραΐτη και άλλα από τον Τολιόπουλο. Αν και νομίζω πως ούτε και ο Τολιόπουλος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, γιατί αν κληθεί στην Εθνική δε θα έχει το ρόλο που έχει στον Άρη.

Fitz

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Φεβ 07, 2024 6:00 pm

N.I.2022 έγραψε:

Αν μπορούσα να πάρω Καλαϊτζάκη, θα άφηνα Θανάση έξω. Βασικά ούτως ή άλλως εγώ δε θα τον έπαιρνα. Δε νομίζω πως πλέον μπορεί να προσφέρει κάτι, αφού η εξέλιξή του έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Κακές περιστροφές, χαμηλό IQ σε ομαδική άμυνα και 0 σουτ.
Πιο χρήσιμος θα μου ήταν ο Ρογκαβόπουλος π.χ. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :-|

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Φεβ 07, 2024 6:01 pm

kostas1978 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Εντάξει μην εξάπτεσαι... μια γνώμη είπα. Να σου πω το σκεπτικό μου και το απορρίπτεις αν θες.

Κανονικός παίχτης 25 χρ. είναι, απλά σε αυτήν την φάση της καριέρας του δεν έπρεπε να πάει σε ομάδα όπως ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός να γυαλίζει πάγκο.

Πέρυσι έπαιξε καταπληκτικά ενώ και φέτος όποτε έχει μπει έχει δείξει έτοιμος και παίζει καλά... κυρίως σουτάρει με αυτοπεποίθηση και καλύτερα από ποτέ ενώ παίζει καλή άμυνα. Ο Σπανούλης τον ξέρει από πέρυσι και ξέρει ακριβώς τι θα πάρει από αυτόν.
Νομίζω ότι το πισωγύρισμα της φετινής επιλογής πηγαίνει κόντρα στην δουλειά που φαίνεται να κάνει ο ίδιος και το προσωπικό του - ενδεχομένως - στεπ απ. Τον επέλεξα μαζί με τον Π. Καλαιντζακη ακριβώς γιατί θέλω δύο παίχτες που μπορούν να παίξουν άμυνα, ο ένας δημιουργεί κιόλας ενώ ίσως σε ένα τουρνουά σουτάρει καλά.

Νομίζω δηλαδή ότι είναι ένας παίχτης που αν ο Σπανούλης (ξανά) πιστέψει θα δικαιωθεί και θα έχει κερδίσει έναν ακόμα καλό παίχτη στα γκαρντ. Έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα πάνε όλοι... οπότε ίσως να κληθούν και οι δύο στο τέλος και μακάρι να παίξουν και οι δύο καλά. :)

Αν πάρει Τολιοπουλο, ακόμα και με Γουόκαπ αντί για Ντορσει πάλι θέλεις έναν Πι Κάπα να μπορεί να πάει στο δύο να παίξει άμυνα γιατί αλλιώς ο Τολιοπουλος θα μπορεί να παίξει μόνο με Γουόκαπ. Νομίζω δηλαδή ότι το Τολιοπουλος/Λαρεντζακης θα ήταν θέμα στην άμυνα. Ενώ το Μωραιτης/Λάρε είναι οκ, θα μπορούσε να την παλέψει.

Όπως και να χει σκέψεις κάνω.

N.I.2022

a1greece
Reactions:

Τετ Φεβ 07, 2024 6:17 pm

Fitz έγραψε:
Τετ Φεβ 07, 2024 6:00 pm
N.I.2022 έγραψε:

Αν μπορούσα να πάρω Καλαϊτζάκη, θα άφηνα Θανάση έξω. Βασικά ούτως ή άλλως εγώ δε θα τον έπαιρνα. Δε νομίζω πως πλέον μπορεί να προσφέρει κάτι, αφού η εξέλιξή του έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Κακές περιστροφές, χαμηλό IQ σε ομαδική άμυνα και 0 σουτ.
Πιο χρήσιμος θα μου ήταν ο Ρογκαβόπουλος π.χ. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :-|
Συμφωνώ απόλυτα για την αμπαλοσηνη του Θανάση, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να τον ρίξεις πάνω στον καλύτερο παίχτη του αντιπάλου και να του βγάλει τα συκώτια.
Και ο Καλαιτζακης μπορεί να το κάνει, αλλά πιστεύω ότι σε αυτόν θα χρεώνετε πιο εύκολα το φάουλ :wink: .

Ο Ρογκα μου φαίνεται ακόμα πολύ σοφτ και μόνο αν λείψει κάποιος από τους δυο Παπ θα μπορούσε να έχει θέση στη 12αδα.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τετ Φεβ 07, 2024 7:03 pm

Οι Τολιόπουλος-Καλαϊτζάκης έχουν σίγουρα θέση στην ομάδα που θα παίξει στα "παράθυρα" σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Για το καλοκαίρι υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα. Διαβάζω ονόματα παικτών που φέτος έχουν ήδη από 2-3 τραυματισμούς ο καθένας και παρόλα αυτά θεωρούνται αναντικατάστατοι στην εθνική ομάδα. Να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι πρώτα το καλοκαίρι και μετά φτιάχνουμε 12άδες :)

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Φεβ 07, 2024 7:11 pm

N.I.2022 έγραψε:

Δεν πιστεύω ότι θα λείψει ο Ρογκαβόπουλος.

Δηλαδή καταλαβαίνω την φάση με τον Θανάση και τα σχετικά, ότι ο Παπαπέτρου είναι ο Παπαπέτρου και ότι ο Ρογκαβόπουλος είναι περισσότερο forward παρά γκαρντ αλλά...

Ο Θανάσης φέτος έχει παίξει 77 λεπτά συνολικά και δεν προβλέπεται να παίξει πολλά περισσότερα, και πέρσι δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο παγκόσμιο.

Ο Παπαπέτρου αυτή τη στιγμή έχει παίξει όλα κι όλα 3 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και να δούμε ως το τέλος της σεζόν τι θα έχει κάνει. Με ελαφρυντικό τον τραυματισμό του βέβαια και ότι πέρσι έπαιξε με πρόβλημα στην Εθνική.

Ο Καλαιτζάκης που παίζει σπάνια, ο Τολιόπουλος που στο τοπ επίπεδο(όταν ήταν Ολυμπιακό) δεν έμπαινε ούτε 12αδα.

Και από την άλλη ο Ρογκαβόπουλος που και έχει το μεγαλύτερο μέλλον από όσους συζητάμε, το καλοκαίρι θα είναι μόνο 23 χρονών, και είναι ένας αξιόπιστος ρολίστας σε επίπεδο Ευρωλίγκας στην πρώτη του χρονιά και με ένα 54% τρίποντο.

Δε νομίζω να μείνει εκτός.

Βέβαια κουβέντα να γίνεται γιατί είναι απίθανο να είναι όλοι όσοι θέλουμε διαθέσιμοι το καλοκαίρι.

Dedalos

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 07, 2024 7:59 pm

1)Γουοκαπ, Καλαθης
2) Σλούκας,Λαρεντζακης,καλάιτζακης(τολιοπουλος)
3)Παπανικολάου,παπαπετρου,ρογκαβοπουλος
4)Γιάννης,Μήτογλου
5)Παπαγιάννης, Κώστας

Με τίποτα δε πρέπει να μπει ο Θανάσης στην ομάδα. Έχει όρεξη και τσαγανό , αλλά είναι ανενεργός παίκτης χρόνια τώρα.
Ρογκαβοπουλος χωρίς συζήτηση, η μόνη ελπίδα αυτή τη στιγμή, για μελλοντικό πρωταγωνιστή (ίσως κι ο μαντζουκας)
Καλαϊτζάκης κερδίζει τη θέση με το σπαθί του. Αν ο προπονητής πιστεύει ότι μπορεί να κρύψει τον τολιοπουλο στην άμυνα, ίσως πάρει αυτός τη τελευταία θέση. Ο μωραιτης πληρώνει την τραγική του μεταγραφική επιλογή.

Στα παράθυρα θα ήθελα να δω σε τι κατάσταση είναι αυτή η ψυχή ο χαραλαμποπουλος

kostas1978

junior
Reactions:

Παρ Φεβ 09, 2024 11:11 am

ο θανασης δεν εκανε τιποτα περσυ αποντος γιαννη και μητογλου..
και θα τον ξαναπαρουμε φετος???
οκ, δεν πειραζει για μπακς που ειναι 15ος παικτης... αλλα για εθνικη ομαδα, που δεν μπορεις να αντικαταστησεις τραυματια οποτε θελεις, να εχεις εναν ψηλο απλως για τις πετσετες παει πολύ...

ετσι και αλλιώς θα ειναι ο κωστας στην εθνικη μαζι με τον γιαννη.. αρκει
αν δεν του αρκει του γιαννη και δεν θελει να κατεβει χωρις τον θαναση, ειναι δικο του προβλημα μετά

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”