Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2797
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 21, 2025 3:31 pm

Ο Ζούγρης είναι από τις αρχές του μήνα στις ΗΠΑ και κάνει προπονήσεις με το Louisville. Είναι άγνωστη η διαθεσιμότητα του για το Ευρωμπάσκετ. Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν εκείνη την περίοδο στο NCAA αλλά ενδέχεται να υπάρχουν ακαδημαϊκές υποχρεώσεις που μπορεί να του στερήσουν τη συμμετοχή. Τα ίδια ισχύουν και για τον Αβδάλα.

Ο Καλαϊτζάκης δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι στη 12άδα. Με τους Walkup-Καλάθη εκτός, χρειαζόμαστε κάποιον που μπορεί να παίξει καλή άμυνα πάνω στη μπάλα. Με το ίδιο σκεπτικό θα βρει θέση και ο Λούντζης. Μετράνε αυτά για τον Σπανούλη. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι και ο Κατσίβελης στην προεπιλογή, ίσως και στην τελική 12άδα.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1486

Δευ Ιούλ 21, 2025 4:38 pm

1 Σλουκας
2.Αβδαλας/Λουντζης/Μωραιτης/Κατσιβελης
3.Αβδαλας/Λουντζης/Μωραιτης/Κατσιβελης
3.Τολιοπουλος
4.Ντορσει
5.Καλαιτζακης
6.Λαρεντζακης
7.Παπανικολαου
8.Χουγκαζ
9. Χαραλαμποπουλος/Θανασης(δεν ξερω αν εινΙ τραυματιας ακομη)
10.Γιαννης Κουμπο
11 Κωστας Κουμπο
12. Ζουγρης/Σαμαντουροβ/Καραγιαννιδης

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3573
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Ιούλ 21, 2025 5:10 pm

Τι Γολγοθά πρέπει να τραβήξεις και εσύ Γιάννη.
Να θες μετάλλιο με την εθνική και στην Ελλάδα να μαλώνουν μεταξύ τους έξι χρόνια τώρα.

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να λες όχι σε μια ευκαιρία που μπορεί να γραφτεί το όνομα σου στην ιστορία με συμμετοχή σε Ολυμπιάδα και πιθανό μετάλλιο.

Πίστευα ότι οι Σπανούλης Ζήσης Τσαρτσαρής Διαμαντίδης θα φτιάξουν κάτι για καλό για μετάλλιο, ο καθένας από το πόστο του , αλλά έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας μετά από τόσες απουσίες. Η συσπείρωση δεν ήρθε.

Προτιμώ Αβδαλα Ζουγρη Σαμοντουροφ Λιοτοπουλο από τους υπόλοιπους που αναφέρετε ως 9-10-11-12. Γιατί αυτοί με Γιάννη θα καταθέσουν ψυχή και θα είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

5
5 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2672
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 21, 2025 5:21 pm

SteveNashidis έγραψε:
Να θες μετάλλιο με την εθνική και στην Ελλάδα να μαλώνουν μεταξύ τους έξι χρόνια τώρα.

Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να λες όχι σε μια ευκαιρία που μπορεί να γραφτεί το όνομα σου στην ιστορία με συμμετοχή σε Ολυμπιάδα και πιθανό μετάλλιο.

Πίστευα ότι οι Σπανούλης Ζήσης Τσαρτσαρής Διαμαντίδης θα φτιάξουν κάτι για καλό για μετάλλιο, ο καθένας από το πόστο του , αλλά έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας μετά από τόσες απουσίες. Η συσπείρωση δεν ήρθε.

Προτιμώ Αβδαλα Ζουγρη Σαμοντουροφ Λιοτοπουλο από τους υπόλοιπους που αναφέρετε ως 9-10-11-12. Γιατί αυτοί με Γιάννη θα καταθέσουν ψυχή και θα είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα.
Και εμένα θα μου άρεσε αυτό.

Αφού μετά τους Σλούκα, Ντόρσει, Παπανικολάου, Γιάννη, Μήτογλου αντε και Τολιόπουλο, Καλαιτζάκη, Λαρεντζάκη οι υπόλοιποι θα είναι για να συμπληρώνουν 12αδα και χωρίς κάποιο περιθώριο εξέλιξης καλύτερα οι τοπ από τους μικρούς μήπως κερδίσουμε και κάτι.

Όμως έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι αν οχι όλοι από όσους είναι στα κολέγια δεν θα είναι διαθέσιμοι εκείνες τις ημερομηνίες.
Ο Σαμοντούροφ πιστεύω πως σίγουρα θα είναι στην προετοιμασία, σχεδόν σίγουρα και στην τελική 12αδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1883
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 21, 2025 5:56 pm

Τι μεταλλιο παιδια;

Μετα βιας υπαρχει 6αδα/7αδα που να μπορει να σταθει σε επιπεδο Ευρωλιγκας.

8αδα και πολυ μας ειναι.

3
3 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2797
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Δευ Ιούλ 21, 2025 6:07 pm

Θα είχαμε ελπίδες για μετάλλιο δηλαδή αν έπαιζαν οι Ρογκαβόπουλος, Παπαγιάννης και ο 36χρονος Καλάθης? :drunk:

3
3 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1486

Δευ Ιούλ 21, 2025 6:25 pm

SteveNashidis έγραψε:

Ο Λιοτοπουλος ακομη δεν μπορει.
Η σειρα που εχω γραψει στις πολλαπλες επιλογες ειναι η επιθυμητη δικη μου. Ο αβδαλας, ο Ζουγρης και ο Σαμαντουροβ θα τους επαιρνα και εγω αν και οι δυο πρωτοι δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι λογω των κολλεγιων.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2616
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 21, 2025 7:44 pm

GK_23 έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 6:07 pm
Θα είχαμε ελπίδες για μετάλλιο δηλαδή αν έπαιζαν οι Ρογκαβόπουλος, Παπαγιάννης και ο 36χρονος Καλάθης? :drunk:
Ο Νικ δεν είναι τόσο απαραίτητος αλλά με τους άλλους δύο εννοείται πως ναι. Είναι τέλεια fit με Γιάννη.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 21, 2025 7:48 pm

Σλούκας - Λούντζης
Ντόρσεϊ - Τολιόπουλος - Αβδάλας
Παπανικολάου - Καλαϊτζάκης
Γιάννης - Σαμοντούροφ
Μήτογλου - Κώστας - Καραγιαννίδης

Δεν ξέρω ποιον να βγάλω για να μπει ο Λαρεντζάκης, αλλά θέλω στην 12αδα επειγόντως ΚΑΙ Αβδαλα ΚΑΙ Σαμοντούροφ φέτος. Έτσι κι αλλιώς για μετάλλιο δεν έχουμε ελπίδες, ας πάρουν καμια εμπειρία έστω από τώρα οι επόμενοι ηγέτες της εθνικής.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 874

Δευ Ιούλ 21, 2025 7:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σλούκας - Λούντζης
Γιάννης - Σαμοντούροφ

Δεν ξέρω ποιον να βγάλω για να μπει ο Λαρεντζάκης, αλλά θέλω στην 12αδα επειγόντως ΚΑΙ Αβδαλα ΚΑΙ Σαμοντούροφ φέτος. Έτσι κι αλλιώς για μετάλλιο δεν έχουμε ελπίδες, ας πάρουν καμια εμπειρία έστω από τώρα οι επόμενοι ηγέτες της εθνικής.
Εγώ τον Λούντζη δεν τον πολύ λείπω για την δωδεκάδα, αφού υπάρχει και ο Τολιοπούλος που μπορεί στον άσο. Τον λαρε πάλι το βλέπω μέσα.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion

Δευ Ιούλ 21, 2025 7:58 pm

kein έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Σλούκας - Λούντζης
Γιάννης - Σαμοντούροφ

Εγώ τον Λούντζη δεν τον πολύ λείπω για την δωδεκάδα, αφού υπάρχει και ο Τολιοπούλος που μπορεί στον άσο. Τον λαρε πάλι το βλέπω μέσα.
Θέλουμε 3 άσους.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

euroleague
Reactions: 874

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:02 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 7:58 pm
kein έγραψε:

Θέλουμε 3 άσους.
Ο τρίτος δεν θα έχει ενεργό ρόλο. Για ασφάλεια θα είναι. Θα μπορούσε να παίξει το ρόλο αυτό ο Αβδαλας

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
J.W.

Honorary
Reactions: 23

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:10 pm

Πάντως η ομοσπονδία έχει ευθύνες και θα έπρεπε να εξηγήσει κάποια στιγμή γιατί έχει κάθε καλοκαίρι περισσότερες από το σύνηθες απουσίες. Φαίνεται πως κάτι δεν λειτουργεί καλά όσο κι αν προσπαθούμε να το ωραιοποιήσουμε

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Petran911

a1greece
Reactions: 53

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:28 pm

SteveNashidis έγραψε:

Τον Ρογκαβοπουλο πρεπει η ομοσπονδια να τον ΣΚΙΣΕΙ. Ειναι απλα προδοτης και ας μην φορεσει ποτε την φανελα της Εθνικης , δεν του αξιζει γιατι δεν εχει καμια δικαιολογια. Δεν πρεπει να μπαινει καν στην συζητηση. Για τον Παπαγιαννη, δεν μπορω να πω κατι, αν καποιος φταιει σε αυτη την περιπτωση ειναι ο Σπανουλης. Το ηξερε οτι θα καταληξει εκει το θεμα, και επρεπε να το μαζεψει μεσα στη σαιζον, ακομα και αν επρεπε να βαλει λιγο πισω την Μονακο, στην οποια αλλωστε τα προβληματα δεν τα δημιουργησε ο Παπ σλλα ο ατιτλος MVP. Τουλαχιστον ο Παπ τους πηγε F4.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2672
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 21, 2025 8:33 pm

J.W. έγραψε:
Δευ Ιούλ 21, 2025 8:10 pm
Πάντως η ομοσπονδία έχει ευθύνες και θα έπρεπε να εξηγήσει κάποια στιγμή γιατί έχει κάθε καλοκαίρι περισσότερες από το σύνηθες απουσίες. Φαίνεται πως κάτι δεν λειτουργεί καλά όσο κι αν προσπαθούμε να το ωραιοποιήσουμε
Για να είμαστε δίκαιοι, όταν παίκτες δεν έρχονταν λόγω φημολογούμενης κόντρας τους με τον Ιτούδη τα άκουγε ο Ιτούδης και εδώ μέσα και γενικά.

Τώρα που λόγω Σπανούλη δεν έρχεται σίγουρα ένας(Παπαγιάννης) ίσως και δεύτερος(Ρόγκα) δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”