Αν είναι προκαθορισμένο ότι Λούντζης ή Νικολαιδης θα κοπούν τότε παίρνεις Νικολαιδη στην προετοιμασία για να ψηθεί.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 4:43 pmΕννοείται, το ερώτημα είναι γιατί δεν κλήθηκαν οι άλλοι 2 και κλήθηκε ο Νικολαΐδης ας πουμε.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 22, 2025 4:18 pmαπο τη στιγμη που δεν κλήθηκαν οι λούντζης ή μωραίτης ο 3ος ποιντ γκαρντ θα είναι σίγουρα ο Κατσίβελης.
Αν είναι όμως όπως σωστά λες ο Κατσιβελης ή ο Νικολαιδης να πάρουν θέση ως τρίτο PG τότε λανθασμένα δεν πήρες Λουντζη. Απλά πράγματα. Για μένα Λιοτοπουλο ως τρίτο σέντερ και γενικά όλη η Νέων Ανδρών να βρίσκεται στις επιλογές ανά θέση. Άσχετο αλλά πρέπει η ΦΙΜΠΑ να κάνει 14αδες και όχι 12αδες τις αποστολές.
Η Νέων Ανδρών εύχομαι να στηρίξει τις τελευταίες θέσεις της 12αδας με όλη μου την ψυχή. Το αξίζουν.
ΥΓ Ευτυχώς που μεγαλώσαμε με πρότυπα του Δράκου. Η αγάπη για την εθνική μπορεί να συγκινήσει ισάξια με την συλλογική επιτυχία μια γενιά να ασχοληθεί με το άθλημα. Οργανωμένη προσπάθεια για μετάλλιο με παρόμοια χαρακτηριστικά του Δράκου προκαλεί πανελλαδικά φαινόμενα εγγραφών στις ακαδημίες.
ΥΓ Μου φαίνεται τα επόμενα χρόνια η εθνική ποδοσφαίρου θα κυριαρχήσει στους νέους εφόσον οδεύουμε σε πιθανή αποτυχία με τον Γιάννη. Ναι είμαι απαισιόδοξος που δεν κλήθηκαν οι τέσσερις ευρωλιγκατοι.
ΥΓ Ούτε το πόλο ξορκίζει το κακό με τους Ισπανούς.