Ότι διαγράφτηκε καλώς διαγράφτηκε κατά την κρίση των συντονιστών για να μην έχουν διαμάχες τα μέλη μεταξύ τους.kein έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 05, 2026 10:26 pmΡε συ θα με τρελάνεις ; Τι να σου δείξω αυτά τα ποστ που τα σβήνετε μέσα 2 λεπτά, έλα σε παρακαλώ λίγο ... είπαμε να είμαστε πολιτισμένοι άλλα όχι και να κοροϊδευόμαστε. Αν θες να βρεις τα ποστ υπάρχει αρχείο διαγραμμένων, το θέμα είναι ... θες ; Αν ναι βγάλτα όλα στη φόρα και μην παίζουμε με τις λέξεις, μέχρι τώρα έχω σεβαστεί το τι επιτρέπεται και τι όχι να σχολιάζουμε, ειδικά σε θέματα διαιτησίας παρασκηνίου και λοιπά. Ωστόσο έχουν σβηστεί ποστ που δεν εμπίπτουν σε αυτή την "συνθήκη" , προφανώς με την πρόφαση του οφτοπικ ή κάτι τέτοιο. Επίσης θα το αναφέρω για 5η φορά, ένα μήνυμα χάθηκε στην "μεταφορά" από σχετικό θρέντ, προς το οφτοπικ μελών και όσο προσπάθησα να το επαναφέρω τόσο κάνετε ότι δεν το διαβάζετε ...SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 05, 2026 10:13 pm
Σου ειπα και τις προαλλες. Δε προκειται να "τσιμπήσω" και να ασχοληθώ με τα Ολυμπιακο-Παναθηναικό-ΕΣΑΚΕ-ΕΟΚ που αναφέρεις. Ούτε θα τσιμπήσω για τις μπιχτές για το moderating.Είσαι απλά offtopic . Αν θέλεις δείξε μου τα ποστ που αφορούσαν την ανοργανωσιά Εθνική - ΕΟΚ. Αν δεν θέλεις δε πειράζει καλή καρδιά , δεν έχω θέμα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@everyone else
Κάποιοι αγαπάμε την Εθνική χωρίς χρώματα. Για εμάς είναι μπλε και άσπρο η σημερινή αποτυχία.
Εγώ αναφερόμουν σε αυτά που είδα στο γήπεδο, στο οργανωτικό και την διάθεση. Και ευτυχώς τα είπε ο Σπανούλης στην συνέντευξη μετά , για παίκτες ανέτοιμους, για ελλιπή προετοιμασία και κακή διάθεση. Και ευτυχώς τα είπε ο Παπανικολάου για παίκτες που λείπουν και παίκτες που παλεύουν. Τους προστάτεψε δε όλους προς τιμήν του. Γερή "σφαλιάρα" είπε ο αρχηγός.
Με το 3-3 είναι περισσότεροι οι τελικοί από ότι νομίζουμε.- οπότε δεν είναι "μπΗχτές για το moderating" αλλά ξεκάθαρες κουβέντες και διαφωνίες για το moderating, χωρίς να προσβάλω κανέναν - εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας καινούργιος που ΔΕΝ επιτρέπεται να υποδείξουμε ΛΑΘΗ σας ή άλλες παθογένειες. Σε οποιονδήποτε κοινωνικό ιστό η κριτική προς του ανώτερους επιτρέπεται όταν γίνετε με σεβασμό και με επιχειρήματα...
![]()
Η διαδικασία μεταφοράς μηνυμάτων σε άλλο thread εφαρμόζεται για να διατηρηθεί το ontopic. Δεν εφαρμόζεται για να "ψευδοφιμωθεί" μέλος. Μπορεί όντως να χάθηκε κάποιο ποστ σου. Αχρωμάτιστα pοστ που κριτίκαραν την Εθνική - ΕΟΚ ( σαν του συγχωρεμένου του polykos που δεν τα έφτασε κανένας) δεν σβήστηκαν από το χέρι μου. Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι admin.
rules#%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-4a
Υπάρχει ο κανόνας που ψάχνεις.Διαχειριστές - Συντονιστές
Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.
Ποινή:
Πρόσθεση 1 φάουλ.
Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων
Y.Γ. Παθογένεια;;; Χμμ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο