Ωραίος ο φίλοςRedfly έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 6:20 pmΠολλά flame posts μαζεμένα. Πολλοί ενοχλήθηκαν , άλλοι βρήκαν ευκαιρία να σβήσουν μονοκοντυλιά τις δεκαετίες ντροπής του βασιλακόπουλου άλλοι χαίρονται και εθελοτυφλούν άλλοι μιλάνε για κίνηση που ρεφάρει !! το ξεπούλημα ελληνικής περιουσίας και τα γήπεδα δώρο, αλλά η τρομακτική αλήθεια στα δικά μου μάτια είναι πως, αν η κάθε κυβέρνηση, και αντίστοιχα ο κάθε επιχειρηματίας πρόεδρος, μπαίνει στη διαδικασία να κάνει ή να ζητάει χάρες, για το χόμπι τους, (γιατί κακά τα ψέματα, χόμπι είναι γι αυτούς, μιας και βαριούνται να παίζουν φιφα μανατζερ, fantacy κτλ) και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν εκτίθενται , είναι πραγματικά τρομακτικό τι χάρες κάνουν για τα σοβαρά τους θέματα, πχ αντεργατικά μέτρα, ξεπούλημα δεκο κτλ. Πραγματικά με τρόμαξε η προχθεσινή απόφαση, στη λογική που εκφράζω παραπάνω. Δε τους το είχα για τόσο ξεμπρόστιασμα.
Στα λιγότερο σημαντικά τώρα, και οι δύο πλευρές των δύο μεγάλων ομάδων, πρέπει να είναι ευχαριστημένες, τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε όπως λέει και το άσμα. Ο ολυμπιακός θα έχει άμεσα κάποιο κέρδος, ο παναθηναικός με το γήπεδο, θα μπορέσει να πάρει τρεις γουόκαπ, όταν θα είναι έτοιμος για χτυπήσει ξανά πρωτάθλημα, γιατί κακά τα ψέματα για τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια δε μπορεί και οι άλλες ομάδες ας κοιτάνε τους μεγάλους να παίζουν μπάλα μόνοι τους, έτσι κι αλλιώς δε παίζουν το άθλημα σοβαρά, αλλά παίζουν στοίχημα. Ακούω και διαβάζω πως άμεσα βγαίνει και απόφαση για το σεφ για να ρεφάρουν πραγματικά το δώρο γήπεδο.
Αποφάσεις ντροπή, για έναν λαό που παίρνει αυτά που του αξίζει και μάλιστα με τον τρόπο που και ο ίδιος έχει μάθει να πορεύεται στη ζωή του. Δεν περίμενα τόσο οπαδική οπτική γωνία στη λογική των ποστ, ας το πάρουμε λίγο αλλιώς το ζήτημα. Έχει κι άλλο ακόμα, έχει κι άλλο ακόμα, ακόμα δε κατάφεραν να μας κλείσουν το στόμα (μιας και διάβασα post txc-ευθύμη).
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1752
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικά είμαι κατά των Ελληνοποιήσεων, δεν ανέχομαι όμως να λοιδορούν κάποιοι οπαδοί την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενώ δεν κινήθηκε παράνομα. Το ηθικό μέρος ετούτων των υποθέσεων βαραίνει τους εκάστοτε κυβερνώντες που παρέχουν τη δυνατότητα να συμβεί κάτι απαράδεκτο. Σε ό,τι αφορά την Εθνική, η άποψη μου είναι πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό προπόνητη εάν χωράει στα πλάνα του. Είναι αστείο να δεχόμαστε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην εθνική και να μας ενοχλεί η παρουσία του Thomas Walkup, διότι τάχα καταστρέφεται η παραγωγική διαδικασία.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είστε οπισθοδρομικοί και διπρόσωποι.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 2:15 pmΗ κοπέλα σου είναι παντρεμένη με ελληνα πολίτηyorgos έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 9:24 am
Οι Λατινοαμερικάνοι δια νόμου αν μέινουν 3ετία στην Ισπανία δικαιούνται να πάρουν ισπανικό διαβατήριο μέσα σε 8 μήνες. Και όχι, δε χρειάζεται να έχουν κανένα παππού από την Ισπανία, ούτε να είναι μπασκετμπολίστες, δε χρειάζεται καν να έχουν διαμείνει ΝΟΜΙΜΑ στη χώρα, ακόμη και η παράνομη διαμονή μετράει. Είναι νόμος του ισπανικού κράτους που μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Atocha έχει επιλέξει να πριμοδοτήσει μετανάστες που μιλάνε τη γλώσσα, έχουν κοινή κουλτούρα, θρησκεία έθιμα με τους Ισπανούς και θεωρούνται λιγότερο επιρρεπείς σε ένταξη εξτρεμιστικών θυλάκων.
Στο δεύτερο που λες συμφωνώ. Ξέρω πολύ καλά πχ ότι ο Σαντ Ροος πήγε και ρώτησε και του είπαν πως επειδή δεν έχει συμπληρώσει επταετία δοαμονής ή δεν έχει παιδί με Ελληνίδα δε δικαιούται καν να κάνει αίτηση, γι αυτό δεν έκανε, όχι επειδή δεν τον ενδιέφερε. Η κοπέλα μου -σε αντίθεση με τον Ουόκαπ- έχει μείνει πάνω από τριετία στη χώρα, μιλάει πολύ καλά Ελληνικά, είναι παντρεμένη με Έλληνα πολίτη, έχει ένα διαβατήριο που ουσιαστικά της απαγορεύει να βγει από τη χώρα και πάλι αίτηση δε δικαιούται να κάνει, δεν είναι ότι δεν την ενδιαφέρει.![]()
![]()
Ελπίζω να μη διαβάζει το φορουμ η τατιανα
"Τι είπε ο άνθρωπος! Μπράβο του!".
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι θα διαφωνήσω, Ας το ομολογήσουμε ότι η πρώτη σκέψη όλων μας είναι ότι έγινε για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, ο Λιόλιος το ήξερε προφανώς ότι θα υπάρξουν παρόμοιες αντιδράσεις. Από 'κει και πέρα ο καθένας κρίνει από την δική του οπτική, δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι flame post επειδή κάποιος υποστηρίζει την άποψη του και δεν το βλέπει από την δική μας οπτική. Το ίδιο "πρόβλημα" υπήρχε και με την ΕΟΚ, τις εκλογές, τον Βασιλακόπουλο που επικεντρωνόμαστασν στην ΕΟΚ και τους 2 αιωνίους ενώ το μόνο που δεν κάνει ή δεν θα έπρεπε να κάνει η ΕΟΚ είναι να ασχολείται με την Α1.Redfly έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 6:20 pmΠολλά flame posts μαζεμένα. Πολλοί ενοχλήθηκαν , άλλοι βρήκαν ευκαιρία να σβήσουν μονοκοντυλιά τις δεκαετίες ντροπής του βασιλακόπουλου άλλοι χαίρονται και εθελοτυφλούν άλλοι μιλάνε για κίνηση που ρεφάρει !! το ξεπούλημα ελληνικής περιουσίας και τα γήπεδα δώρο, αλλά η τρομακτική αλήθεια στα δικά μου μάτια είναι πως, αν η κάθε κυβέρνηση, και αντίστοιχα ο κάθε επιχειρηματίας πρόεδρος, μπαίνει στη διαδικασία να κάνει ή να ζητάει χάρες, για το χόμπι τους, (γιατί κακά τα ψέματα, χόμπι είναι γι αυτούς, μιας και βαριούνται να παίζουν φιφα μανατζερ, fantacy κτλ) και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν εκτίθενται , είναι πραγματικά τρομακτικό τι χάρες κάνουν για τα σοβαρά τους θέματα, πχ αντεργατικά μέτρα, ξεπούλημα δεκο κτλ. Π
Η κουβέντα έχει ενδιαφέρον και ειπώθηκαν πολλά διαφορετικά πράγματα.
Το τι είδους Εθνική θέλουμε, με τι παίκτες, ποιους παίκτες και τι μέλλον.
Έγινε λίγο ευρύτερα γνωστή η προσπάθεια της ομοσπονδίας που ψάχνει παίκτες με ελληνικές ρίζες στα εξωτερικό και στα κολλέγια (και που πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται).
Για το ποια ομάδα ευνοήθηκε λιγότερο ή περισσότερο, τώρα στο παρελθόν και στο μέλλον και αν το γήπεδο αντισταθμίζει την ελληνοποίηση και ποιανού η χάρη είναι μεγαλύτερη.
Εγώ θα βάλω στην κουβέντα και το Λιόλιο. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που τον κατηγορούν από την αρχή και άτομα (και είμαι κι εγώ ένας) που τον πιστεύουν ότι ήρθε κάτι να αλλάξει. Η απόφαση του έφερε νομίζω ένα κλονισμό στους δεύτερους, καθότι δεν είναι σαφείς οι λόγοι για τους οποίους πήρε την απόφαση και δεν μπορώ να κάνω αυτήν την κρίση τώρα. Βλέπω όμως ότι η επιτυχία της Εθνικής γίνεται αυτοσκοπός, κάτι που για μένα δεν έπρεπε να ισχύει. Αυτό που θέλω να δω εγώ στην συνέχεια είναι η βελτίωση και πρόοδος του αναπτυξιακού πλάνου της ομοσπονδίας που ούτως ή άλλως θέλει χρόνια να αποδώσει.
Για τον Ντόρσεϋ και την Εθνική και για το ότι κόουτς είναι ο Ιτούδης που θα θέλει να πάρει αυτόν κλπ.. Πιστεύω ότι τον Ντόρσεϋ με την Εθνική δεν θα τον ξαναδούμε, δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Καλάθη που παίζει σχεδόν ασταμάτητα από την Εφήβων ή του Κουφού που έίχε έρθει σε 6 διαφορετικές διοργανώσεις και τα έχει ακούσει ενώ δεν είχε κάποιο όφελος. Ο Ντόρσεϋ δεν τον βλέπω να έχει παρόμοια επιθυμία, έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο στην Φενέρ και λογικά και τον Ιτούδη αν τον ρωτούσες σαν προπονητή της Φενέρ θα προτιμούσε ο Ντόρσεϋ να έχει το καλοκαίρι ελεύθερο και χωρίς κίνδυνο για κανένα τραυματισμό.
0
Το γράφω επειδή πολλοί το αναφέρουν, επειδή έγινε νόμιμα δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό και σωστό.Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 1:15 amΠροσωπικά είμαι κατά των Ελληνοποιήσεων, δεν ανέχομαι όμως να λοιδορούν κάποιοι οπαδοί την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενώ δεν κινήθηκε παράνομα. Το ηθικό μέρος ετούτων των υποθέσεων βαραίνει τους εκάστοτε κυβερνώντες που παρέχουν τη δυνατότητα να συμβεί κάτι απαράδεκτο. Σε ό,τι αφορά την Εθνική, η άποψη μου είναι πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό προπόνητη εάν χωράει στα πλάνα του. Είναι αστείο να δεχόμαστε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην εθνική και να μας ενοχλεί η παρουσία του Thomas Walkup, διότι τάχα καταστρέφεται η παραγωγική διαδικασία.
Κι ο Γιασαμ Αγιαβέφε κι αυτός νόμιμα πήρε ελληνική υποικουότητα. Δυστηχως μ έναν νόμο κι ένα άρθρο αρκέτες παράνομες πράξεις έγιναν νόμιμες
https://www.mynews.gr/giasam-agiavefe-s ... matia-vid/
Αναλυτικότερα, όπως λέγεται, ο 39χρονος επιχειρηματίας χαρακτηρίζεται ως εγκληματίας στην Τουρκία και έχει εμπλοκή με την Interpol, καθώς υπήρξε διεθνώς καταζητούμενος, έχοντας, παράλληλα, καταδικαστεί στη γειτονική χώρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αδίκημα το οποίο υπάρχει και στον ελληνικό Ποινικό Κώδικα.
Ο Τούρκος, διεθνώς καταζητούμενος για υποθέσεις παράνομου τζόγου, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης πολιτογραφήθηκε Ελληνας με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και κατόπιν δύο συστατικών επιστολών που στάλθηκαν για τον σκοπό αυτό στο Υπουργείο Εσωτερικών.
0
- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα δεν είναι ηθικό, όμως ετούτη η υπόθεση βαραίνει την κυβέρνηση και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (δεν έγραψα Ε.Ο.Κ. γιατί μου θυμίζει την υποδούλωση της πατρίδας.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 10:08 amΤο γράφω επειδή πολλοί το αναφέρουν, επειδή έγινε νόμιμα δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό και σωστό.Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 1:15 amΠροσωπικά είμαι κατά των Ελληνοποιήσεων, δεν ανέχομαι όμως να λοιδορούν κάποιοι οπαδοί την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενώ δεν κινήθηκε παράνομα. Το ηθικό μέρος ετούτων των υποθέσεων βαραίνει τους εκάστοτε κυβερνώντες που παρέχουν τη δυνατότητα να συμβεί κάτι απαράδεκτο. Σε ό,τι αφορά την Εθνική, η άποψη μου είναι πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τον ομοσπονδιακό προπόνητη εάν χωράει στα πλάνα του. Είναι αστείο να δεχόμαστε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην εθνική και να μας ενοχλεί η παρουσία του Thomas Walkup, διότι τάχα καταστρέφεται η παραγωγική διαδικασία.
Κι ο Γιασαμ Αγιαβέφε κι αυτός νόμιμα πήρε ελληνική υποικουότητα. Δυστηχως μ έναν νόμο κι ένα άρθρο αρκέτες παράνομες πράξεις έγιναν νόμιμες
Αναλυτικότερα, όπως λέγεται, ο 39χρονος επιχειρηματίας χαρακτηρίζεται ως εγκληματίας στην Τουρκία και έχει εμπλοκή με την Interpol, καθώς υπήρξε διεθνώς καταζητούμενος, έχοντας, παράλληλα, καταδικαστεί στη γειτονική χώρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αδίκημα το οποίο υπάρχει και στον ελληνικό Ποινικό Κώδικα.
Ο Τούρκος, διεθνώς καταζητούμενος για υποθέσεις παράνομου τζόγου, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης πολιτογραφήθηκε Ελληνας με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και κατόπιν δύο συστατικών επιστολών που στάλθηκαν για τον σκοπό αυτό στο Υπουργείο Εσωτερικών.
0
Και οι Αγγελόπουλοι αν δεν είχαν τα ανάλογα κονέ δεν θα προχωρούσε η υπόθεση, σαφώς έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας. Έχει κι Ολυμπιακός ευθύνες και η ΕΟΚ και η κυβέρνηση βέβαια και όπως γράφτηκε παραπάνω όλοι οι εμπλεκόπενοι έχασαν το ηθικό πλεονέκτημα.Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 11:59 amΜα δεν είναι ηθικό, όμως ετούτη η υπόθεση βαραίνει την κυβέρνηση και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (δεν έγραψα Ε.Ο.Κ. γιατί μου θυμίζει την υποδούλωση της πατρίδας.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 10:08 am
Το γράφω επειδή πολλοί το αναφέρουν, επειδή έγινε νόμιμα δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό και σωστό.
0
- reignman
- Reactions: 2967
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
το να μην πατας κεφαλια και να κανεις αποπειρες δολοφονιας, το να μην παρατας ανθρωπους που πατησες με το αμαξι και να την κανεις... και το να μην κυκλοφορεις σουρομαστουρωμενος σχεδον καθε βραδυ... σε κανει τουλαχιστον καλο παιδι ξεκαθαρα κ ολας.taurus13 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 20, 2023 8:26 amΔεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι λέτε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον Μήτρου-Λονγκ και έτσι δεν θα υπάρχει κανένα πλεονέκτημα του Ολυμπιακού. Πέρα από το γεγονός ότι ο Λόνγκ προσπαθεί χρόνια και δικαιούται το ελληνικό διαβατήριο, ενώ ο Γουόκαπ είναι ένας 100% αμερικάνος καλός παίχτης και "καλό παιδί" (ναι, το ακούσαμε και αυτό), μπορεί κάλλιστα να τον πάρει και αυτόν ο Ολυμπιακός. Τότε τι θα λέτε?
Κανείς δε θα έλεγε τίποτε αν ο Λόνγκ έπαιρνε τελικά το ελληνικό διαβατήριο και τον αποκτούσε ο Ολυμπιακός. Ή αν αυτό τελικά γίνει. Πάλι για τον Γουόκαπ θα γίνεται η κουβέντα.
0
- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτοί που αποφασίζουν, καλώς ή κακώς έχουν την ευθύνη. Σαφώς ευνοήθηκε η Κ.Α.Ε. αλλά δεν θα ψέξω τους Αγγελόπουλους επειδή έγινε δεκτή η αίτηση του Thomas Walkup. Στην τελική, το πιθανότερο είναι να έγινε αποδεκτή, διότι ο κ. Λιόλιος θέλει άμεσα η Εθνική να ενισχυθεί για να κατακτήσει μετάλλιο και να καρπωθεί ο ίδιος μέρος της επιτυχίας.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 21, 2023 12:17 pmπροφανώς βαραίνει και την ΚΑΕ το θέμα Γουόκαπ, τι συζητάμε. σε λίγο θα λέμε ότι δε το γνώριζαν οι Αγγελόπουλοι...
0
Ένα πολύ καλό podcast με σωστή τοποθέτηση κατά τη γνώμη μου
https://open.spotify.com/episode/3pntNI5EEiGZ69qp00bA8F
https://open.spotify.com/episode/3pntNI5EEiGZ69qp00bA8F
0
- Gerasimos Moraitis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το διαβατήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια
όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν
εγώ που δήλωνα, πως είμαι Αμερικάνος
τώρα στην Εθνική εγώ θα `μαι παρόν.
Μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, που εγώ αγαπώ
άλλαξα και πατρίδα
Μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το Νέο Φάληρο
έγινε η πατρίδα
Μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
νυμφεύομαι μια Ελληνίδα
όχι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν
εγώ που δήλωνα, πως είμαι Αμερικάνος
τώρα στην Εθνική εγώ θα `μαι παρόν.
Μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, που εγώ αγαπώ
άλλαξα και πατρίδα
Μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το Νέο Φάληρο
έγινε η πατρίδα
Μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μπρος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
νυμφεύομαι μια Ελληνίδα
0
-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε μου χιλιες φορες καλυτερα να δω ομαδες με 12 αμερικανους να παιζουν μπασκεταρα στην Α1 και να κλεισει λιγο η ψαλιδα μικρομεσαιων με μεγαλους παρα να βλεπω 18ρηδες με υφος χιλιων καρδιναλιων επειδη ο μανατζερ τους φουσκωσε τα μυαλα ή ....ταλεντα ετων 27 που παιζουν επειδη εχουν το ελληνικο διαβατηριο . Εχει γεμισει η Α1 μετριοτητες που αραζουν πανω στον κανονισμο των 6 Ελληνων και ζητανε υπερογκα ποσα σε σχεση με το ταλεντο και το work ethic τους ,κι εχουν και τα μουτρα να ζητανε εγγυημενο χρονο και ρολο σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο με 3 και εξι ευρωλιγκες αντιστοιχα κατι πιτσιρικαδες που αν δεν κοιτανε την μπαλα δεν μπορουν να κανουν πεντε τριπλες . Ας στρωσουν τον κωλο τους κατω να δουλεψουν να δεις τι ωραια που δεν θα εχουν να φοβηθουν η να ζηλεψουν τιποτα απο τον Γουοκαπ η απο τον καθε Γουοκαπ. τα ειπε κι ο λαρε προχτες αλλωστε κι αν μη τι αλλο εκεινος εχει καθε δικαιωμα να μιλησει για αφοσιωση και σκληρη δουλεια ...shtarkws έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 6:01 pmΣε εναμιση χρονο Ελληνοποιηση, αποφαση για γελια και για κλαμματα.
Δεν με νοιαζει το οπαδικο, καποιος τροπος θα βρεθει αλλωστε για να ικανοποιηθει και ο Παναθηναικος.
Ουτε με νοιαζει τι θα προσφερει στην Εθνικη, προτιμω να βλεπω την Εθνικη με δικα της μπασκετικα παραγωγα και οπου βγει. Τουλαχιστον θα εχουμε μια εικονα για το Ελληνικο μπασκετ.
Ουτε μου φταιει ο ανθρωπος που το πιστευω οτι αγαπησε την χωρα μας.
Λυπαμαι ειλικρινα για ολα αυτα τα παιδια που γεννηθηκαν στην Ελλαδα απο αλλοδαπούς γονείς, ή ήρθαν σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα και ενω εχουν παρει την Ελληνικη παιδεία και είναι μέλη της Ελληνικής κοινωνίας παλεύουν ακόμα για το αυτονόητο επειδή δεν έχουν αθλητικό ταλέντο.
ps μακαρι να βγω ψευτης αλλα αυτη η αποφαση θα ανοιξει τους ασκους του αιολου στο μπασκετ για να ικανοποιηθουν ολοι
1
1

-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1