Eθνική Ομάδα - Προκριματικά Qatar 2027 - GRE-MNE-POR-ESP-GEO-UKR
Συντονιστής: Captains
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
whoever81

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Magic
- Προειδοποιήσεις:
0
Χάλι οι Ισπανοί αλλά εχουν σημαντικές απουσίες και κάνανε ελάχιστες μέρες προετοιμασία.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 9:50 pmΜεγάλη νίκη! Μαύρο χάλι η Ισπανία. Φαίνεται αδύναμη ομάδα σχετικά. Ο Γουίλι "κρέμασε" παπούτσια?
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και δείτε μ.ο ηλικια που έχουν 3 20αρηδες, έναν 21χρονο, εναν 22χρονο, από 1 24, 25 και 26. Έχουν τρομερή προοπτική οι Ισπανοίwhoever81 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 9:54 pmΧάλι οι Ισπανοί αλλά εχουν σημαντικές απουσίες και κάνανε ελάχιστες μέρες προετοιμασία.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 9:50 pmΜεγάλη νίκη! Μαύρο χάλι η Ισπανία. Φαίνεται αδύναμη ομάδα σχετικά. Ο Γουίλι "κρέμασε" παπούτσια?
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν το δημοσιευσες ποτέ, δεν βλέπω διαγραμμενο ποστ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ειχαν κανει 20 μερες προετοιμασια θα βλεπαμε αλλη ομαδα .
Μαζευτηκανε τρεις μερες πριν το ματς με την πορτογαλια και δεν ειναι να πει κανεις οτι εχουνε τους βετερανους που ξερουν να παιζουν μαζι και εχουν αυτοματισμους .
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλε @TonyTonyChopper, δε θυμάμαι σε πιο ποστ μου αναφέρεσαι. Αν θεωρείς ότι είμαι απαισιόδοξος ενώ θα έπρεπε να είμαι αισιόδοξος, εγώ θα σου απαντήσω ότι είμαι ρεαλιστής. Γιατί σημαντική η αποψινή νίκη, δε λέει κανείς το αντίθετο, αλλά οι αδυναμίες της Εθνικής παραμένουν και δε θα έχουμε σε κάθε παιχνίδι τόσο καλό Μήτογλου και Ντόρσει ούτε και τόσο υψηλό ποσοστό στα τρίποντα. Ακόμα και τώρα ο δρόμος της Εθνικής για πρόκριση είναι δύσκολος, απόψε απλά πήραμε μια απαραίτητη "ανάσα".TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:10 pm@Conan1982 @BillyPao όχι θυμάμαι να το διάβασα γιατί σκέφτηκα να απαντήσω κιόλας να είσαι λιγάκι πιο αισιόδοξος![]()
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θαύμα ήταν που κερδίσαμε. Αφού δεν υπάρχουν Έλληνες παίχτες υψηλού επιπέδου.
Δείτε το ρόστερ της Εθνικής..Ένας Ντόρσεϊ επιπέδου Ευρωλίγκας,ένας Μήτογλου που κάνει μια στο τόσο ένα σούπερ παιχνίδι και πλέι μεικερ τον 37 χρόνο Καλάθη. Όλοι οι υπόλοιπο παίχτες είναι επίπεδου basket league . Θαύμα που πήραμε και ένα μετάλλιο πρόσφατα και αυτό γιατί είχαμε τον υπερπαιχτη Γιάννη.
Δεν υπάρχει παρών και άμεσο μέλλον στην Εθνική. Αν πέσει δουλειά στα ερασιτεχνικά και ξαναβγούν στο μέλλον φουρνιές με ταλέντο τότε θα ξαναδούμε Εθνική.
Με αναθυμιάσεις παίζουμε. Σλούκας 37, Καλάθης 37. Τέλος τα πλεικεικερ. Ποιον θα βάλεις στον άσσο σε θέση floor general να παίξεις τα επόμενα χρόνια? Τον Τολιοπουλο η τον Μωραϊτη? Δεν υπάρχουν παίχτες. Ούτε ο Σπανούλης φταίει ούτε κανείς.. Χαμηλή ποιότητα παιχτών απλά
Δείτε το ρόστερ της Εθνικής..Ένας Ντόρσεϊ επιπέδου Ευρωλίγκας,ένας Μήτογλου που κάνει μια στο τόσο ένα σούπερ παιχνίδι και πλέι μεικερ τον 37 χρόνο Καλάθη. Όλοι οι υπόλοιπο παίχτες είναι επίπεδου basket league . Θαύμα που πήραμε και ένα μετάλλιο πρόσφατα και αυτό γιατί είχαμε τον υπερπαιχτη Γιάννη.
Δεν υπάρχει παρών και άμεσο μέλλον στην Εθνική. Αν πέσει δουλειά στα ερασιτεχνικά και ξαναβγούν στο μέλλον φουρνιές με ταλέντο τότε θα ξαναδούμε Εθνική.
Με αναθυμιάσεις παίζουμε. Σλούκας 37, Καλάθης 37. Τέλος τα πλεικεικερ. Ποιον θα βάλεις στον άσσο σε θέση floor general να παίξεις τα επόμενα χρόνια? Τον Τολιοπουλο η τον Μωραϊτη? Δεν υπάρχουν παίχτες. Ούτε ο Σπανούλης φταίει ούτε κανείς.. Χαμηλή ποιότητα παιχτών απλά
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αναφέρθηκα στο εξής γιατί το είδα πριν "εξαφανιστεί" σίγουρα:BillyPao έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:17 pmΦίλε @TonyTonyChopper, δε θυμάμαι σε πιο ποστ μου αναφέρεσαι. Αν θεωρείς ότι είμαι απαισιόδοξος ενώ θα έπρεπε να είμαι αισιόδοξος, εγώ θα σου απαντήσω ότι είμαι ρεαλιστής. Γιατί σημαντική η αποψινή νίκη, δε λέει κανείς το αντίθετο, αλλά οι αδυναμίες της Εθνικής παραμένουν και δε θα έχουμε σε κάθε παιχνίδι τόσο καλό Μήτογλου και Ντόρσει ούτε και τόσο υψηλό ποσοστό στα τρίποντα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:10 pm@Conan1982 @BillyPao όχι θυμάμαι να το διάβασα γιατί σκέφτηκα να απαντήσω κιόλας να είσαι λιγάκι πιο αισιόδοξος![]()
-To 2ο είναι δύσκολο να επαναληφθεί, για αυτό και προσωπικά παραμένω "προσγειωμένος".
-Μάλλον δεν το δημοσιευσες ποτέ, δεν βλέπω διαγραμμενο ποστ.
Τώρα όσο για το περιεχόμενο ίσως επειδή δεν ήταν ο Παπανικολάου τα σχήματα ήταν λίγο πιο ορθολογικά και ανέβηκε και το ποσοστό. Έχουμε πολλούς χωρίς ιδιαίτερα καλό ποσοστό οπότε πιστεύω θα πρέπει να βρεθεί η καλύτερη λύση ώστε να μην είναι στην ίδια πεντάδα όσο γίνεται παίκτες με σχετικά κακό ποσοστό. Όλα αυτά στη θεωρία βέβαια.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω πιστευω στο τελος δεν θα προκριθει η Ισπανία. Αφου καταντησε να παιζει με γκαρντ τον σουπερ-μπόυTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 9:50 pmΜεγάλη νίκη! Μαύρο χάλι η Ισπανία. Φαίνεται αδύναμη ομάδα σχετικά. Ο Γουίλι "κρέμασε" παπούτσια?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο