Για τον Βασιλακόπουλο ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές.basket72 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 24, 2021 10:36 pmtitsokk έγραψε: ↑Τρί Αύγ 24, 2021 8:30 pmΣτη χωρα που όλα φιλτραρονται απο πεπλο υποκρισίας δε θα μπορουσε το μπασκετ να μεινει αμεμπτο.
Προσωπικα είμαι απολυτα αδιαφορος ποιος θα επικρατησει στην αντιμαχια για τα διοικητικά ποστα της ΕΟΚ. Η δε εισοδος του μεγάλου Νικου Γκαλη είναι απο μονη της ικανη να σε κανει να χαμογελάσεις αλλά αμέσως μαζεύεσαι ενθυμούμενος που παει να μπλεξει.
Η μεγάλη πλάνη και ασύμμετρη σκέψη των περισσοτέρων (τεχνηέντως ή μη) έχει να κάνει με το οτι ο καθένας στο χώρο (οπαδός ή μη) βλέπει εδω και τεσσερις δεκαετιές το συγκεκριμένο θέμα υπό το πρίσμα της αγαπημένης του ομάδας και το αν η εκάστοτε διοίκηση του ειναι αρεστη ή όχι. Αν κοινώς κρίνει οτι πολεμά τα συμφέροντα της ομάδας που υποστηρίζει.
Δεν θα περάσω τον Βασιλακόπουλο απο την κολυμπήθρα του Σιλωάμ . Όφειλε να έχει παραδώσει τη σκυτάλη δυό δεκαετίες πρίν τουλάχιστον, όταν πια τα κατορθώματα της πρωιμης θητείας του είχαν ξεθωριάσει και η επίπλαστη λάμψη του ελληνικού πρωταθληματος θόλωνε. Τα δε οψιμα επιτευγματα της εθνικής περισσότερο ήταν συγκυρια μιας χρυσής γενιάς , παρα προιον σοβαρης παραγωγής της ΕΟΚ.
Μισό λεπτό όμως.
Για τη νοοτροπία "Νικη η Θανατος" ευθυνεται ο Βασιλακόπουλος;
Για τις πολεμικές (εμπρακτες και ψυχολογικές) επιχειρήσεις με σιφόνια, πέτρες, στρινγκ, ιδιωτικούς έμμισθους στρατούς, non paper σε φιλα προσκείμενα ΜΜΕ ακόμη και με ψυχολογικο εκβιασμο σε αθλητες, για τα ντου του Γιαννακοπουλου με τους μπράβους , για τα ντου των Αγγελοπουλων , ευθύνεται ο Βασιλακόπουλος;
Για το γεγονός οτι διακόπηκαν ενα σωρό ντέρμπι αιωνίων φταίει ο Βασιλακοπουλος;
O Βασιλακόπουλος γαλόυχησε ολόκληρες γενιές οπαδών των δυο ομάδων να πετάνε κέρματα , να φτύνουν και να κυνηγάνε παράγοντες και αθλητές εκτός γηπέδου;
O Βασιλακόπουλος ευθύνεται για τη χυδαια εξυβριση της οικογενειας του Σπανούλη και του Διαμαντίδη;
O Βασιλακόπουλος ευθύνεται που άτομα επιτίθενται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς σε διεθνείς αθλητες και την επόμενη μέρα έχουν διαπίστευση κάτω απο τη μπασκέτα;
Για το γεγονός οτι τρείς ολόκληρες γενιές ανθρώπων που πηγαίνουν στα γήπεδα ψάχνουν άλλοθι στις ήττες της ομάδας που υποστηρίζουν σε άλλα αίτια και όχι στην κατα καιρούς μη επάρκεια των ομάδων τους φταίει ο Βασιλακόπουλος τελικά;
Η μονοδιάστατη δαιμονοποίηση ενός παράγοντα (ακόμη κι αν ειχε μια τυποις μονοκρατορία αυτά τα χρόνια) ειναι αφενος ένδειξη έλλειψης ευφυιας και κριτικής σκέψης και αφετέρου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στα ίδια μονοπάτια. Ξανά και ξανά και ξανά.
Το πρόβλημα αγαπητοι Παναθηναικοι και Ολυμπιακοι ειναι οι αιώνιοι και η κρατούσα νοοτροπία. Αν δεν αλλάξει , ουτε ο Γκαλης , ουτε ο Θεος ο ίδιος μπορεί να μας σώσει.
Ταπεινή άποψη. Νομίζω όλοι έχουμε σιχαθεί πια την καφρίλα. Φτάνει. Και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Μονο σ αυτο το ευλογημένο κομμάτι του πλανήτη δεν το έχουμε αποδεχτεί ακόμη.
΄Σε όσα λές έχεις μάλλον δίκιο. Ίσως όχι σε όλα, βασικά αλλά επειδή έχεις γράψει καλό σχόλιο στο δίνω.![]()
Από την άλλη κρατάς ίσες αποστάσεις και δεν πάει έτσι πάντα. Ο Βασιλακόπουλος είναι άνθρωπος του ΠΑναθηναϊκού κι ως τέτοιος λειτουργεί. Δεν τα λέω εγώ (ο οπαδός που έλεγες τις προάλλες). Ο Μπαλτάκος τα έλεγε πολύ πρόσφατα. Τα έχω γράψει στο τόπικ που μιλάμε τώρα.
Τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 20 χρόνια και βάλε γέρνουν μονόπαντα κι ο ρόλος του Βασιλακόπουλου είναι σαφής. (Για αυτό έχει λούσει κρύος ιδρώτας τον Δ.Γ).
Για να σε προλάβω δεν θέλω να πάρει τον έλεγχο ο Ολυμπιακός. Τα έχω πει εγκαίρως όταν είχα προκρίνει τον Λιόλιο για να βγούμε από το δίπολο.
Από κει και πέρα ξεχνάς κατάπτυστες/απαξιωτικές/ρατσιστικές συμπεριφορές του Βασιλακόπουλου στα θέματα της εθνικής. Γκασόλ, Γιάννης και τόσα άλλα, αλλά και η γελοιοποίηση του συγκροτήματος με τους προπονητές που επιλέγει/επιβάλλει και βέβαια οι μεθοδεύσεις γύρω από τις εκλογές της ΕΟΚ που παραπέμπουν σε Αϊτη (Ντυβαλιέ) κι άλλα τέτοια φολκλόρ.![]()
Δεν είναι το θέμα η ηλικία του. Ή αν είναι, πρόκειται για ελάσσον ζήτημα.
Μην μου ξαναπείς σε παρακαλώ πάλι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όμως, κι οπαδικά φίλτρα. Γιατί τα ίδια που λέω για Βασιλακόπουλο και Δ.Γ τα έχω πει και για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό εδώ με αποτέλεσμα να δεχθώ εγώ και συμφορουμίτης μας, απειλές μέχρι και για τη ζωή μας κλπ. ΟΤαν το πληροφορήθηκα βγήκα κι είπα ¨ανοίξαμε και σας περιμένουμε¨. Δεν είδα συμφορουμίτη να τοποθετείται δημόσια και λογικό γιατί ο λόγος του τύπου που απειλούσε έδειχνε τύπο που το ξέρει το "τόπι".
Οπότε, κλείνοντας το σχόλιο μου θα σου πω ότι όσο και αν αυτά που έλεγες στο σχόλιο σου είναι σωστά, τη συγκεκριμένη στιγμή και για τη συγκεκριμένη κατάσταση είναι παντελώς εκτός θέματος κι άστοχα.
Οι ίσες αποστάσεις πολλές φορές αποσιωπούν/αποκρύπτουν, αίσχη.
Η εκατέρωθεν καφριλα δε μπαίνει στο ζυγι όμως θεωρώ. Εχει πλούσιο βιογραφικό αμφοτερως και αυτό στηλίτευω κατά βάση και σε σχέση με το αν θα αλλάξει κάτι στις εκλογές της ΕΟΚ