Έγραψες και για τον Κώστα βέβαια. Το 24 δηλαδή στον Παναθηναϊκό δεν θα έχουμε αναγέννηση, κοτζάμ Δευτέρα παρουσία θα έχουμεChristofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 4:38 pmΜα αυτο ειπα και εγω. Πιστευω θα βγει στο Παναθηναικο. Θεωρω δηλαδη οτι θα ειναι ενα τεσσαρι οπως πρεπει να ειναι το βασικο τεσσαρι ομαδας οκταδας ευρωλιγκας. Διλαδη θα εχει μεσο ορο 10 ποντακια και 5-6 ριμπαουντ. Θα εχει παιχνιδια που θα βαλει 20 και παιχνιδια που θα βαλει 6 . Αλλα θα ειναι σταθερα καλος. Απλα δεν ειναι Μιροτιτς, ουτε βεζενκοφ και για μενα θελει ψωμια να φτασει τον Σεγκελια. Προσωπικη αποψη ετσι. Εγω στην ομαδα μου θα προτιμουσα τον οτζελεγε και ας ειναι κοντυτερος κατα 10 ποντους. Δεν ξερω πραγματικα πως αυτη η παιχταρα κατεληξε στην Βαλενθια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 4:33 pm
Ο ενθουσιασμός για τον Χουαντσο (τουλάχιστον για μένα) δεν είναι γιατί πιστεύω ότι ήρθε ο Τιμ Ντάνκαν αλλά γιατί είναι καλός παίκτης, ωραίος τύπος και σε καλή ηλικία. Μπορεί να κάτσει για καιρό στην ομάδα και να δεθεί το όνομα του με επιτυχίες.
Τελος παντων εγω εκει που ηθελα να καταληξω οτι ο Ντινος θα κανει απο το 24 και μετα καπληκτικες εμφανισεις και θα ειναι η ευχαριστη εκπληξη της σεζον μαζι με τον Παπαπετρου που πιστευω θα αναγεννηθει

Εδιτ: Καλά μόλις είδα ότι είμαι σε άκυρο τοπικ. Σορι παιδιά.