Συμφωνώ ωστόσο πέρυσι αυτός και ο Παπανικολάου είπαν μετά την ήττα ότι "έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε για 3 χρόνια μαζί". Μιλούσαν για λογαριασμό τους τελικά;pan24 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 1:27 pmΟ Ιτούδης έχει βρεθεί να έχει έναν αρκετά άχαρο ρόλο. Είχε μια ευκαιρία πέρσι και δεν τα καταφέραμε.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 1:04 pmΟ Ιτούδης έκανε δηλώσεις σε ένα ιταλικό podcast (δεν το έχω ακούσει) όπου μέσες-άκρες παραπονιέται πως οι Bucks δεν άφηναν τον ίδιο να προπονήσει ώς ήθελε τον Γιάννη πέρυσι στο EuroBasket.
Υπάρχει όπως φαίνεται θέμα είτε μεταξύ Ιτούδη-Ομοσπονδίας και μας εμφανίζεται λίγο-λίγο (έχει προγηθεί η ελληνοποίηση του Walkup), είτε υπάρχει θέμα μεταξύ Bucks-Ομοσπονδίας και ψάχνουν επικοινωνιακά να το φορτώσουν (;) στους Bucks, είτε τελικά ξέρουν ότι στο Γιάννη θα απαγορευτεί η συμμετοχή του (αυτό ψιθυρίζεται στις ΗΠΑ) και προσπαθούν να λειάνουν τις αντιδράσεις (αν υπάρξουν τελικά). Θυμίζω ότι πριν λίγες ημέρες ο Σκουντής έφραψε κάτι αντίστοιχο - περί μη συμμετοχής του Γιάννη - ενώ εχθές ο Θανάσης που ως γνωστόν πετά τη σκούφια του για την εθνική ομάδα δήλωσε "θα ξέρουμε σε 2-3 εβδομάδες."
Μπορεί τελικά να είναι όλα καλά και να μην ισχύει τίποτε αρνητικό (not).
Φέτος χωρίς Σλούκα, με Καλάθη ένα χρόνο μεγαλύτερο ξέρει ότι θα φάει το καλοκαίρι του και πιθανή γκρίνια της Φενέρ που θα λείπει από την προετοιμασία για μια τιμητική έξοδο στα νοκ άουτ. Ειδικά αν δεν έρθει και ο Γιάννης πάει σαν πρόβατο για σφαγή.
Κάπως αλλιώς πρέπει να τα περίμενε.
Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 801
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- GK_23
- Reactions: 2797
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/pagk ... oysias-toyΣύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο “Greek Freak” έκανε ταξίδι-αστραπή στις ΗΠΑ, όπου πριν από περίπου δύο εβδομάδες υπεβλήθη σε καθαρισμό στο αριστερό του γόνατο και για αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο απουσίας του από το Παγκόσμιο. Σε αναμονή ακόμη η ομοσπονδία για την επίσημη απάντησή του.
0
- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνω πως θα περάσουμε ένα "υπέροχο καλοκαίρι" φέτος με αυτά που θα διαβάσουμε από εδώ και πέρα.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 3:40 pmhttps://www.gazzetta.gr/basketball/pagk ... oysias-toyΣύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο “Greek Freak” έκανε ταξίδι-αστραπή στις ΗΠΑ, όπου πριν από περίπου δύο εβδομάδες υπεβλήθη σε καθαρισμό στο αριστερό του γόνατο και για αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο απουσίας του από το Παγκόσμιο. Σε αναμονή ακόμη η ομοσπονδία για την επίσημη απάντησή του.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1095
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα που άλλαξε η διοίκηση ας παραδεχτούμε ότι δεν φταίει η ομοσπονδία. Είναι ξεκάθαρα θέμα των παιχτών και το πως αυτοί σε συνεργασία με τις ομάδες, τους συλλόγους τους αλλα΄και τους δημοσιογράφους που δρουν σαν γραφείο τύπου.
Στην Σερβια και στην Αργεντινη προδοτες τους αποκαλουν οταν λειπουν, εδω τους δικαιολογουν καθε χρονο.
Επισης, εχω την εντυπωση οτι ο Γιαννης πρεπει να ξεκαθαρισει την ιστορια με τους Μπακς το συντομοτερο. Ναι να βλεπουν τι γινεται, ναι να μην επιβαρυνεται, αλλα δεν ειμαστε ουτε Γαλλια, ουτε Ισπανια, ουτε Σερβια. Ο Ιτουδης ειναι σοβαρος προπονητης, και ο καθενας στην θεση του τα ιδια θα ελεγε.
Περσι συνεβησαν απαραδεχτα πραγματα, με παιχνιδια τα οποια ειχαν γινει sold out και την ομοσπονδια να ανακοινωνει τελευταια στιγμη οτι ο παιχτης δεν θα παιξει.
Ολα αυτα υποβιβαζουν το status της Εθνικης μας, ειμασταν στις 10 καλυτερες ομαδες του κοσμου πολυ πριν τον Γιαννη, και καλο ειναι η ομοσπονδια να αρχισει να το αντιλαμβανεται οσο το δυνατον νωριτερα, προκειμενου το θεμα να τεθει στις σωστες διαστασεις και στον τυπο, και στους παιχτες.
1
1

- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά η είδηση δεν είναι "μούφα" σε καμία περίπτωση.
Το επιβεβαιώνει και ο Shams:
Επίσης σε όλες τις πρόσφατες εκτός παρκέ φωτογραφίες του, ο Γιάννης εμφανίζεται με ελαστική επιγονατίδα στο αριστερό πόδι. Γεγονός που μάλλον επιβεβαιώνει ότι υποβλήθηκε σε κάποιου είδους επέμβαση.
0
- pan24
- Reactions: 2672
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει ότι έκανε αρθροσκόπηση πριν 2 εβδομάδες, αλλά ισχύει επίσης ότι η αρθροσκόπηση έχει περίπου 3 εβδομάδες περίοδο αποθεραπείας.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 8:36 pmΓια να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά η είδηση δεν είναι "μούφα" σε καμία περίπτωση.
Το επιβεβαιώνει και ο Shams:
Επίσης σε όλες τις πρόσφατες εκτός παρκέ φωτογραφίες του, ο Γιάννης εμφανίζεται με ελαστική επιγονατίδα στο αριστερό πόδι. Γεγονός που μάλλον επιβεβαιώνει ότι υποβλήθηκε σε κάποιου είδους επέμβαση.
Οπότε δεν μπορεί να είναι αυτό άμεσα λόγος απουσίας από ένα τουρνουά που ξεκινάει τέλη Αυγούστου και η προετοιμασία αρχές Αυγούστου.
Εννοείται αν θέλει να κάτσει να ξεκουραστεί, προφυλαχθεί, προπονηθεί είναι δικαίωμα του όπως είναι δικαίωμα και του Σλούκα και οποιουδήποτε άλλου.
1
1

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αμφισβητώ την είδηση, απλά μου κάνουν εντύπωση καναδύο πράγματα και φοβάμαι το πως θα πάει η συζήτηση αν ο Γιάννης δεν κατέβει.GK_23 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 8:36 pmΓια να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά η είδηση δεν είναι "μούφα" σε καμία περίπτωση.
Καταρχήν Το πιο τίμιο θα ήταν να γίνει γνωστό ότι πριν από 2 εβδομάδες ο Γιάννης έκανε αρθροσκόπηση. Κανείς δε θα έλεγε κουβέντα σε αυτό, νομίζω όμως ότι δεν δημοσιοποιήθηκε για να μην "αναγκαστούν" να ρωτούν τον Γιάννη αν θα παίξει στο Παγκόσμιο. Το να έχει χτυπήσει σοβαρότερα δεν το πολυπιστεύω γιατί θα το ξέραμε ήδη.
Το δεύτερο είναι ότι προσπαθούν να βγάλουν λάδι το Λιόλιο. Προχθές έγραψε ο Σκουντής ότι ο Λιόλιος του είπε "υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται" εννοώντας τον Γιάννη. Δηλαδή είναι τόσο σοβαρό θέμα μια αρθροσκόπηση, ώστε να μένει μυστική;
Τεσπα περιμένω να δω, ωστόσο το Hoopshype γράφει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Γιάννης δύσκολα θα παίξει, χωρίς να αναφαίρει τον ακριβή λόγο (κάτι ξέρουν παραπάνω αυτοί νομίζω). Και πριν από λίγο έχουμε και δήλωση του GM των Bucks όπου νίπτει τας χείρας του.
*Εσύ κατάλαβες πως ο Ιτούδης δείχνει διατεθειμένος να δουλέψει ξανά με τον Oppenheimer (τον καραφλό που είχε για βοηθό) και 4-5 ακόμη του Milwaukee σε όλη την προετοιμασία; Εγώ κατάλαβα πως δεν θέλει.
2
2

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1095
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3428
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Luka πήρε Ευρωμπάσκετ.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 11:25 pmΓιάννης,Γιόκιτς και Ντόνσιτς έχουν να αποδείξουν πράγματα στο διεθνές επίπεδο για να μπουν δίπλα στα άλλα τέρατα!
0

- GK_23
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γιάννης είναι "day to day" εδώ και μερικές εβδομάδες, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Βασικά ο Γιάννης είναι "day to day" κάθε καλοκαίρι όσον αφορά τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι Bucks επένδυσαν τόσα χρήματα σε αυτόν και από τότε που άρχισε να έχει προβλήματα με το γονατό του.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 11:22 pmΔεν αμφισβητώ την είδηση, απλά μου κάνουν εντύπωση καναδύο πράγματα και φοβάμαι το πως θα πάει η συζήτηση αν ο Γιάννης δεν κατέβει.
Καταρχήν Το πιο τίμιο θα ήταν να γίνει γνωστό ότι πριν από 2 εβδομάδες ο Γιάννης έκανε αρθροσκόπηση. Κανείς δε θα έλεγε κουβέντα σε αυτό, νομίζω όμως ότι δεν δημοσιοποιήθηκε για να μην "αναγκαστούν" να ρωτούν τον Γιάννη αν θα παίξει στο Παγκόσμιο. Το να έχει χτυπήσει σοβαρότερα δεν το πολυπιστεύω γιατί θα το ξέραμε ήδη.
Το δεύτερο είναι ότι προσπαθούν να βγάλουν λάδι το Λιόλιο. Προχθές έγραψε ο Σκουντής ότι ο Λιόλιος του είπε "υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται" εννοώντας τον Γιάννη. Δηλαδή είναι τόσο σοβαρό θέμα μια αρθροσκόπηση, ώστε να μένει μυστική;
Τεσπα περιμένω να δω, ωστόσο το Hoopshype γράφει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Γιάννης δύσκολα θα παίξει, χωρίς να αναφαίρει τον ακριβή λόγο (κάτι ξέρουν παραπάνω αυτοί νομίζω). Και πριν από λίγο έχουμε και δήλωση του GM των Bucks όπου νίπτει τας χείρας του.
*Εσύ κατάλαβες πως ο Ιτούδης δείχνει διατεθειμένος να δουλέψει ξανά με τον Oppenheimer (τον καραφλό που είχε για βοηθό) και 4-5 ακόμη του Milwaukee σε όλη την προετοιμασία; Εγώ κατάλαβα πως δεν θέλει.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δημιουργείται τόση ίντριγκα γύρω από ένα ζήτημα που είναι δεδομένο και γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσο σύνθετο είναι. Αν ο Γιάννης είναι 100% έτοιμος και θέλει να παίξει, αυτοί που πρέπει να το μάθουν (η ομοσπονδία και οι προπονητές δηλαδή) θα το μάθουν όταν πρέπει να το μάθουν.
Θα συμφωνήσω όσον αφορά τον Ιτούδη αλλά θα βάλω έναν αστερίσκο. Αν ο Ιτούδης έχει πρόβλημα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει, τότε να σταματήσει τις "κατινιές" στα διάφορα podcasts και να πάει να κουβεντιάσει με τους υπεύθυνους. Εφόσον οι συνθήκες εργασίας στην εθνική ομάδα δεν τον ικανοποιούν, τότε μπορεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Δεν θα πεινάσει αν χάσει τη δουλειά της εθνικής

0
Αν ήταν ξεκάθαρη και δεν υπήρχε μυστικοπάθεια από την ομοσπανδία δεν θα υπήρχε η ίντριγκα και τα σενάρια και δεν θα έλεγε και κανένας τίποτα . Τα μισόλαγα και να κρύβουμε πράγματα είναι που δημιουργεί την ίντριγκα, η εθνική δεν είναι σύλλογος, θα πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και τελευταία βλέπω και η σημερινή διοίκηση να συνεχίζει "το έργο " της προηγούμενης. Δεν νομίζω ότι ήξεραν και πολλοί ότι έκανε αρθρσκόπηση ο Γιάννης και είναι αμφίβολος για το παγκόσμιο, τις τελευταίες μέρες βγήκε αυτό.GK_23 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 8:29 amΟ Γιάννης είναι "day to day" εδώ και μερικές εβδομάδες, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Βασικά ο Γιάννης είναι "day to day" κάθε καλοκαίρι όσον αφορά τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που οι Bucks επένδυσαν τόσα χρήματα σε αυτόν και από τότε που άρχισε να έχει προβλήματα με το γονατό του.ssoulliss έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 05, 2023 11:22 pmΔεν αμφισβητώ την είδηση, απλά μου κάνουν εντύπωση καναδύο πράγματα και φοβάμαι το πως θα πάει η συζήτηση αν ο Γιάννης δεν κατέβει.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δημιουργείται τόση ίντριγκα γύρω από ένα ζήτημα που είναι δεδομένο και γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσο σύνθετο είναι. Αν ο Γιάννης είναι 100% έτοιμος και θέλει να παίξει, αυτοί που πρέπει να το μάθουν (η ομοσπονδία και οι προπονητές δηλαδή) θα το μάθουν όταν πρέπει να το μάθουν.
Θα συμφωνήσω όσον αφορά τον Ιτούδη αλλά θα βάλω έναν αστερίσκο. Αν ο Ιτούδης έχει πρόβλημα με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει, τότε να σταματήσει τις "κατινιές" στα διάφορα podcasts και να πάει να κουβεντιάσει με τους υπεύθυνους. Εφόσον οι συνθήκες εργασίας στην εθνική ομάδα δεν τον ικανοποιούν, τότε μπορεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Δεν θα πεινάσει αν χάσει τη δουλειά της εθνικής![]()
Απ ότι καταλαβαίνω για τον Ιτούδη άλλα του είπαν κι άλλα έγιναν στη συνέχεια.
1
1