Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
39
57%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
14%

Σύνολο ψήφων: 69
Giannis14

junior
Reactions: 79
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 07, 2025 10:16 am

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:14 am
Giannis14 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:09 am

Απο οταν έφυγε ο Σλούκας απο τον ολυμπιακό και πήγε στον παναθηναικο υπάρχει ένα beef μεταξύ Παπανικολάου και Σλουκα το οποίο δείχνει να μεταφέρεται και στην εθνική. Το οποίο λογικά μεγαλώνει καθώς και ο Γιάννης θα ήθελε να είναι αρχηγός
Αν υπαρχει κοντρα μεταξυ των 2(προφανεστατα υπηρξαν κοκορομαχιες μεσα στο παρκε),αυτο δεν αφορα την εθνικη, αν και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα μεταξυ τους,αυτοι ειναι μαζι απο παιδια,και νομιζω δημοσια ο Σλουκας ειχε πει οτι τα βρηκανε αμεσως γιατι ειναι φιλοι απο παιδια.Λες και εμεις οταν παιζουμε μονα δεν εχουμε αρπαχτει χοντρα με φιλους μας,και το βραδυ πιναμε μπυρες κανονικα παρεα,φαντασου εκει που παιζοντα τιτλοι.Τωρα οτι ο Γιαννης θα ηθελε να ειναι αρχηγος,και αυτο φερνει μανουρα στην εθνικη,πρωτη φορα το ακουω.Νομιζω οτι ο Γιαννης δεν πρεπει να ενδιαφερεται καν για το ποιος ειναι αρχηγος στην εθνικη,απο την στιγμη που καθε του συμμετοχη με την εθνικη ειναι το επικεντρο του ενδιαφεροντος και ολοι με αυτον ασχολουνται.
Εγω πάλι πιστεύω ότι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δεν έχουν μοιραστεί σωστά οι ρόλοι από την στιγμή που έφυγε ο Σλούκας από τον ολυμπιακό . Οταν βρεθεί ο προπονητής που θα καταφέρει να μοιράσει σωστά ρόλους τότε η εθνική θα έχει επιτυχίες.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Απρ 07, 2025 10:19 am

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 9:53 am
Giannis14 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 9:43 am
Θα πω και μια αιρετική άποψη ότι το πρόβλημα μπορεί να δημιουργείται στην ιεραρχία της ομάδας. Μπορεί από την μια ο Γιάννης να πρέπει να είναι αρχηγός. Απο την άλλη είναι ο Παπανικολάου, και ο Σλούκας για να πάει στην εθνική να μην θέλει τον Παπανικολάου αρχηγό. Αυτά είναι θέματα που επρεπε-πρέπει να λυθούν. Το ποιος έχει δίκιο δεν το εξετάζω. Ο κιλ-μπιλ έχει το μαχαίρι ο κιλ-μπιλ και το καρπούζι. Πάντως εκεί εντοπίζω το πρόβλημα στη δομή της ομάδας(ιεραρχία).
επειδη εγω τουλαχιστον,δεν το γνωριζω, ποιο ειναι το προβλημα που υπαρχει στην εθνικη, που αναφερεις?
To προβλημα στην εθνικη ειναι οτι εχει να σταυρωσει επιτυχια καμια 20ετια......οποτε λογικο να υπαρχουν εντασεις, διαφωνιες, μουρμουρα, παρεξηγησεις για το ποιος φταειι, ποιος ειναι ο σωστος προπονητης κλπ κλπ

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1705
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Απρ 07, 2025 10:21 am

Giannis14 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Αν υπαρχει κοντρα μεταξυ των 2(προφανεστατα υπηρξαν κοκορομαχιες μεσα στο παρκε),αυτο δεν αφορα την εθνικη, αν και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα μεταξυ τους,αυτοι ειναι μαζι απο παιδια,και νομιζω δημοσια ο Σλουκας ειχε πει οτι τα βρηκανε αμεσως γιατι ειναι φιλοι απο παιδια.Λες και εμεις οταν παιζουμε μονα δεν εχουμε αρπαχτει χοντρα με φιλους μας,και το βραδυ πιναμε μπυρες κανονικα παρεα,φαντασου εκει που παιζοντα τιτλοι.Τωρα οτι ο Γιαννης θα ηθελε να ειναι αρχηγος,και αυτο φερνει μανουρα στην εθνικη,πρωτη φορα το ακουω.Νομιζω οτι ο Γιαννης δεν πρεπει να ενδιαφερεται καν για το ποιος ειναι αρχηγος στην εθνικη,απο την στιγμη που καθε του συμμετοχη με την εθνικη ειναι το επικεντρο του ενδιαφεροντος και ολοι με αυτον ασχολουνται.
Εγω πάλι πιστεύω ότι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Δεν έχουν μοιραστεί σωστά οι ρόλοι από την στιγμή που έφυγε ο Σλούκας από τον ολυμπιακό . Οταν βρεθεί ο προπονητής που θα καταφέρει να μοιράσει σωστά ρόλους τότε η εθνική θα έχει επιτυχίες.
Συγγνωμη,τι σχεση εχει η φυγη του Σλουκα απο τον Ολυμπιακο με τους ρολους στην εθνικη?

0
Giannis14

junior
Reactions: 79
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Απρ 07, 2025 10:24 am

Ηταν ο Παπανικολάου αρχηγός στον ολυμπιακό και ο Σλούκας υπαρχηγός. Έφυγε ο Σλούκας από τον ολυμπιακό πήγε στον παναθηναϊκό έγινε αρχηγός αμέσως, και πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα ως αρχηγός του παναθηναϊκού και mvp, και το καλοκαίρι του ζητήσανε να πάει να κάνει τον υπαρχηγό του Παπανικολάου στην εθνική.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Απρ 07, 2025 10:28 am

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:08 am

Γνώμη σου είναι ότι μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς αποδείξεις ή έστω ενδείξεις; Μπορεί δηλαδή, δεν το απαγορεύει κανείς, αλλά με ποιο τρόπο θα γίνει πιστευτός; Πρέπει να γίνεται δεκτός ο λόγος ενός αγνώστου στο ιντερνετ γιατί έτσι; Τα «έχω γνωστούς», «είναι προφανές», «η απόδειξη αφήνεται ως άσκηση στον αναγνώστη» συνήθως δεν οδηγούν πουθενά.
προσωπικα δεν γραφω εδω για να πεισω καποιον απλα κανω παραθεση των αποψεων μου
οποιος θελει συμφωνει οποιος οχι

καποιος που εχει συγκεκριμενες αποψεις οτι και να το γραψεις δεν θα πειστει

γενικα αν παρατηρησεις ποτε δεν γραφω σε καποιον απεδειξε το και ερωτησεις ανακριτικου στυλ κτλ

ενταξει τωρα το εγραψα σαν απαντηση σε αυτο το θεμα δεν ξερω τον λογο μου ζητανε αποδειξεις για τα παντα
Οκ αλλά δεν μπορείς να περιμένεις ότι σε ένα φόρουμ που θεωρητικά γίνεται διάλογος όλοι οι άλλοι ξέρουν αυτόματα ότι εσύ κάνεις ξεχωριστούς μονολόγους. Δικαίωμα σου φυσικά και είναι καλό που το αναφέρεις.

Είναι αρκετά ενδεικτικό επίσης ότι νομίζεις ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν άποψη. Το άτομο που δεν ανανεώνει τα πιστεύω του όταν εκτεθεί σε νέα δεδομένα είναι βέβαιο πως είναι πολύ λιγότερο έξυπνο απ’όσο νομίζει.

Δεν σου ζητάνε αποδείξεις για τα πάντα btw, σου ζήτησαν να γίνεις συγκεκριμένος σε κάποιες γενικεύσεις που έκανες, ώστε να μπορέσεις είτε να γίνεις πιο πιστευτός είτε να αναγκαστείς να σκεφτείς περισσότερο την αλήθεια της γνώμης σου. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από αυτά τα δύο, οκ, πάμε παρακάτω.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolas_asteri την Δευ Απρ 07, 2025 10:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4409
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Απρ 07, 2025 10:29 am

Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:07 am

Έχουμε το παράδοξο εσύ να κάνεις ισχυρισμούς χωρίς κανένα στοιχείο, να αγνοείς τις προφανείς ερωτήσεις μας, που δεν έχεις απαντήσεις και εμείς να πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
αυτο ειναι η δικια σου αποψη
και συμβαινει γιατι θεωρεις οτι εσυ κατεχεις την αληθεια και πρεπει να σου αποδειξουν οι αλλοι οτι αυτο που πιστευεις δεν ειναι σωστο

ενω εγω αντιθετα δεν εχω κανενα τετοιο θεμα απλα κανω παραθεση της αποψης μου

εφοσον οπως το περιγραφεις εγω ειμαι ο κατηγορουμενος και πρεπει να απαντω σε οτι με ρωτατε και να αποδειξω την αθοωτητα μου αφηστε το υς ενορκους να κρινουν αν ειναι σωστα η λαθος αυτα που γραφω

και μετα καταδικαστε με τις φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες :mrgreen:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 07, 2025 10:32 am

Giannis14 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

κάνεις ένα σχόλιο για την Εθνική (και καλά κάνεις φυσικά), όταν κάποιος το σχολιάζει θετικά γράφεις "Νομίζω λέω το προφανές. Οποίος δεν το βλέπει είτε είναι τυφλός, είτε εθελοτυφλεί" και όταν κάποιος άλλος σου ζητά να το εξηγήσεις χρησιμοποιείς λέξεις όπως "νομίζω, δείχνει να, λογικά, πιστεύω" τα οποία κάθε άλλο παρά παραπέμπουν σε σιγουριά για όσα λες.

όλα αυτά για πράγματα που για να τα γνωρίζει κάποιος πρέπει να έχει πληροφορίες από τους άμεσα εμπλεκόμενους και σίγουρα (όπως μαρτυρούν οι ερωτήσεις) δεν είναι προφανή σε όλους.

προσωπικά μου αρέσει να αντιμετωπίζω ως γεγονότα πράγματα που έχουν ήδη συμβεί και που είναι επιβεβαιωμένα από όλους. ο Γουόκαπ ελληνοποιήθηκε, είναι γεγονός. ο Γκος δεν έχει ελληνοποιηθεί, ένα σάιτ έγραψε ότι θα ελληνοποιηθεί, ένας άλλος δημοσιογράφος είπε ότι δε τίθεται θέμα, κάποιος από τους δύο θα κάνει λάθος αλλά μέχρι στιγμής δε ξέρουμε ποιος, παρόλ' αυτά έχουν γραφτεί 15 σελίδες εδώ μέσα με ειρωνίες για τον Ολυμπιακό.

τα άλλα που λες που τα θεωρείς και προφανή κιόλας θα πρέπει να στα έχει πει ο ίδιος ο Σλούκας ή ο Γιάννης, δεν είναι επιβεβαιωμένα γεγονότα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 07, 2025 10:36 am

Giannis14 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:24 am
Ηταν ο Παπανικολάου αρχηγός στον ολυμπιακό και ο Σλούκας υπαρχηγός. Έφυγε ο Σλούκας από τον ολυμπιακό πήγε στον παναθηναϊκό έγινε αρχηγός αμέσως, και πήρε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα ως αρχηγός του παναθηναϊκού και mvp, και το καλοκαίρι του ζητήσανε να πάει να κάνει τον υπαρχηγό του Παπανικολάου στην εθνική.
Εγω δεν νομιζω οτι δεινουν τοσο μεγαλη σημασια σε αυτα.
Καταρχην ο Σλουκας ηταν εκτος εθνικης, και ο Παπανικολαου ηταν ηδη ο αρχηγος εδω και χρονια, οποτε αν ο Σλουκας παει το καλοκαιρι δεν νομιζω οτι θα εχει θεμα με αυτο.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3270
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 07, 2025 10:39 am

Ωραία. Κατάλαβα πως παίζεται το παιχνίδι.

Ο Σλούκας είναι δυσαρεστημένος με το νέο συμβόλαιο του Ναν και οτι θα ξαναγίνει υπαρχηγος όπως σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Οπότε δεν θα κατέβει με Εθνική γιατί κανόνισε με Σπανούλη να είναι έτοιμος για την νέα χρονιά με την Μονακό.
:)

Αποδείξτε μου ότι δεν ισχύει
Εικόνα

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 07, 2025 10:41 am

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:08 am

Γνώμη σου είναι ότι μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς αποδείξεις ή έστω ενδείξεις; Μπορεί δηλαδή, δεν το απαγορεύει κανείς, αλλά με ποιο τρόπο θα γίνει πιστευτός; Πρέπει να γίνεται δεκτός ο λόγος ενός αγνώστου στο ιντερνετ γιατί έτσι; Τα «έχω γνωστούς», «είναι προφανές», «η απόδειξη αφήνεται ως άσκηση στον αναγνώστη» συνήθως δεν οδηγούν πουθενά.
προσωπικα δεν γραφω εδω για να πεισω καποιον απλα κανω παραθεση των αποψεων μου
οποιος θελει συμφωνει οποιος οχι

καποιος που εχει συγκεκριμενες αποψεις οτι και να το γραψεις δεν θα πειστει

γενικα αν παρατηρησεις ποτε δεν γραφω σε καποιον απεδειξε το και ερωτησεις ανακριτικου στυλ κτλ

ενταξει τωρα το εγραψα σαν απαντηση σε αυτο το θεμα δεν ξερω τον λογο μου ζητανε αποδειξεις για τα παντα
Με συγχωρείς αλλά δεν κάνεις παράθεση των απόψεων σου.
Δεν λες την άποψη σου παραθέτεις γεγονότα όπως και ο Giannis14. Και όταν παραθέτουμε γεγονότα έ, κάπου πρέπει να τα στηρίζουμε.
Και δεν τα παρουσιάζεις ως απόψεις, τα παρουσιάζεις ως αληθινά στοιχεία τα οποία λες ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν πιστευτά, αγνοείς τις ερωτήσεις, λέγοντας ότι εμένα δεν με νοιάζει να πείσω κανέναν. Η λογική λέει ότι σε νοιάζει και σε παρανοιάζει να τα λες αυτά ακριβώς για να πείσεις, για ποιον άλλο λόγο;
Υ.Γ τώρα θα φανταστώ θα ξεκινάς τις προτάσεις σου με κάτι του στυλ: Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Εθνική έχει προβλήματα; Κάτι αντίστοιχο με την Μπασκετική αρχή;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

nikolas_asteri έγραψε:

Οκ αλλά δεν μπορείς να περιμένεις ότι σε ένα φόρουμ που θεωρητικά γίνεται διάλογος όλοι οι άλλοι ξέρουν αυτόματα ότι εσύ κάνεις ξεχωριστούς μονολόγους. Δικαίωμα σου φυσικά και είναι καλό που το αναφέρεις.

Είναι αρκετά ενδεικτικό επίσης ότι νομίζεις ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν άποψη. Το άτομο που δεν ανανεώνει τα πιστεύω του όταν εκτεθεί σε νέα δεδομένα είναι βέβαιο πως είναι πολύ λιγότερο έξυπνο απ’όσο νομίζει.

Δεν σου ζητάνε αποδείξεις για τα πάντα btw, σου ζήτησαν να γίνεις συγκεκριμένος σε κάποιες γενικεύσεις που έκανες, ώστε να μπορέσεις είτε να γίνεις πιο πιστευτός είτε να αναγκαστείς να σκεφτείς περισσότερο την αλήθεια της γνώμης σου. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από αυτά τα δύο, οκ, πάμε παρακάτω.
εγω θεωρω οτι μια χαρα τα εξηγησα για καποιον που εδω και μερες με το που τολμαει να ποσταρει εδω 3 σελιδες του απαντουν απεδειξε το

επισης δεν ειναι ποινικο για να χρειαζεται να με ανακρινουν και να φερνω αποδειξεις

οπως η αντιθετη αποψη θεωρει οτι αυτα που λεει ειναι αυτονοητα και δεν χρειαζοταν αποδειξει η αυτες που εδωσαν ειναι επαρκεις ετσι θεωρω και γω

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Απρ 07, 2025 10:42 am

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:39 am
Εικόνα
Steven Crowder από τις πιο punchable μούρες αυτού του κόσμου. Ζόρικος συναγωνισμός με Tucker Carlson.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 07, 2025 10:43 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:29 am
Conan1982 έγραψε:
Δευ Απρ 07, 2025 10:07 am

Έχουμε το παράδοξο εσύ να κάνεις ισχυρισμούς χωρίς κανένα στοιχείο, να αγνοείς τις προφανείς ερωτήσεις μας, που δεν έχεις απαντήσεις και εμείς να πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν ισχύει αυτό που λες.
αυτο ειναι η δικια σου αποψη
και συμβαινει γιατι θεωρεις οτι εσυ κατεχεις την αληθεια και πρεπει να σου αποδειξουν οι αλλοι οτι αυτο που πιστευεις δεν ειναι σωστο

ενω εγω αντιθετα δεν εχω κανενα τετοιο θεμα απλα κανω παραθεση της αποψης μου

εφοσον οπως το περιγραφεις εγω ειμαι ο κατηγορουμενος και πρεπει να απαντω σε οτι με ρωτατε και να αποδειξω την αθοωτητα μου αφηστε το υς ενορκους να κρινουν αν ειναι σωστα η λαθος αυτα που γραφω

και μετα καταδικαστε με τις φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες :mrgreen:
Ακομα δεν μας εχεις πει ομως ποιοι ειναι οι παικτες που δεν πανε στην εθνικη!
Προφανες θα πω εγω το γιατι, γιατι ειναι μονο ο Ρογκαβοπουλος που για ενα καλοκαιρι ειπε οτι δεν μπορει να να ενισχυσει την εθνικη για καποιο προσωπικο προβλημα,οχι γιατι εχει μαλωσει με καποιον η γιατι εχει κακο κλιμα η ομαδα,και τωρα θα βγει και στην επιφανεια θεμα με τον Παπαγιαννη επειδη δεν παιζει τελευταια,το οποιο ειναι καθαρα αγωνιστικο,και εσυ ειδικα που κραζεις τον Παπαγιαννη δεν πρεπει να βλεπεις κακο κλιμα εκει!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Δευ Απρ 07, 2025 10:44 am

Conan1982 έγραψε:

Με συγχωρείς αλλά δεν κάνεις παράθεση των απόψεων σου.
Δεν λες την άποψη σου παραθέτεις γεγονότα όπως και ο Giannis14. Και όταν παραθέτουμε γεγονότα έ, κάπου πρέπει να τα στηρίζουμε.
Και δεν τα παρουσιάζεις ως απόψεις, τα παρουσιάζεις ως αληθινά στοιχεία τα οποία λες ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν πιστευτά, αγνοείς τις ερωτήσεις, λέγοντας ότι εμένα δεν με νοιάζει να πείσω κανέναν. Η λογική λέει ότι σε νοιάζει και σε παρανοιάζει να τα λες αυτά ακριβώς για να πείσεις, για ποιον άλλο λόγο;
Υ.Γ τώρα θα φανταστώ θα ξεκινάς τις προτάσεις σου με κάτι του στυλ: Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Εθνική έχει προβλήματα; Κάτι αντίστοιχο με την Μπασκετική αρχή;
αυτος ειναι νεος χρηστης και τον πατε με το μαλακο :mrgreen:
κατσε να τα γραφει αυτα 2-3 χρονια και δουμε μετα :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Δευ Απρ 07, 2025 10:46 am

τουλουμπα έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

εγω θεωρω οτι μια χαρα τα εξηγησα για καποιον που εδω και μερες με το που τολμαει να ποσταρει εδω 3 σελιδες του απαντουν απεδειξε το

επισης δεν ειναι ποινικο για να χρειαζεται να με ανακρινουν και να φερνω αποδειξεις

οπως η αντιθετη αποψη θεωρει οτι αυτα που λεει ειναι αυτονοητα και δεν χρειαζοταν αποδειξει η αυτες που εδωσαν ειναι επαρκεις ετσι θεωρω και γω
Με την διαφορα οτι αυτος που αναφερε κακο κλιμα με σιγουρια, εισαι εσυ,εμεις απλα καναμε τον αντιλογο, το πως προκυπτει αυτο,πως το ξερεις κλπ?Θεωρητικα εσυ εισαι αυτος που επρεπε να φερει αποδειξεις, οχι αυτος που η αντιδραση του ηταν το "πως εισαι τοσο σιγουρος?Εχεις αποδειξεις?".
Και φυσικα η απαντηση σου ηταν "εσυ που λες οτι ειναι ολα ροδινα εχεις αποδειξεις?"...Μονο που εμεις,εγω και ο Conan εν προκειμενω, δεν ειπαμε ποτε οτι ειναι ολα ροδινα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”