Προτάσεις για το Basketforum

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 21, 2026 2:51 pm

Seven star έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 2:48 pm
big_lebowski έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 2:39 pm
Kαθεστως έγκρισης μπαίνει όταν υπάρχει προτερος (μη) έντιμος βίος εως οτου σιγουρευτουμε πως ο χρηστης ενδιαφερεται πρωτιστως για το μπασκετ κι οχι για ολα τα γυρω γυρω.Προφανως δε γίνεται να μπει σε όλους, οι υπόλοιποι αντιμετωπίζονται με βάση τους κανόνες. Όταν γράψουν κάτι που εμπίπτει σε κανονισμό για διαγραφή η τιμωρία ΟΤΑΝ το δούμε επιλαμβανομαστε.(Αυτός είναι κι ο λόγος που ζητάμε να γίνονται αναφορές,ώστε να έχουμε βοήθεια όταν χάνουμε κατι)

Επίσης δεν είσαι ο πρώτος στον οποιο μπαινει καθεστώς έγκρισης, αυτό έχει γίνει σε αρκετούς ΚΑΙ των 2 αποχρώσεων (αυτό περί ομαδικών κριτηριων) κι αυτός που σου έκοψε τα περισσότερα ήμουν εγώ (περί ομαδικών vol 2)
Aπο εσένα εξαρτάται αν θα βγεις από αυτό, όχι από εμας
Όταν τα κόβεις λοιπόν να γράφεις και τον πραγματικό λόγο που κοβονται και όχι μπαρουφες περί σύνδεσμος για πειρατικό υλικό.
Αδερφέ πριν 10 λεπτά ανακοινώθηκε επίσημα ο Ζοτς. Αντί να αναλώνεσαι σε ατέρμονη συζήτηση , έλα στα θέματα τα σχετικά να μιλήσουμε για μπάσκετ , ρόστερ, πεντάδες και ότι άλλο μπασκετικό γουστάρεις

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Κυρ Ιουν 21, 2026 2:55 pm

Seven star έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 2:13 pm
Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2026 10:42 pm

Πρώτον αποκλείεται να είναι ...μόνο τα μισά. Δεύτερον αυτό δημιούργησε το εξής παράδοξο, αν είχαν δημοσιευτεί όλα αυτά που δεν σου εγκρίνουμε ή σε είχαμε βγάλει από το καθεστώς έγκρισης τώρα θα είχες 5 φάουλ και μόνιμο αποκλεισμό. Θα σου πρότεινα με την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ μπας βγει κάποια στιγμή αυτή η έγκριση πριν αρχίσουμε να δίνουμε φάουλ και σε δημοσιεύσεις που δεν ..εγκρίνονται.

@Redoctor_33 Τι εννοείς με το αηδόνι;
Κύριε μου προτιμώ να φάω φάουλ και να ακουστεί η άποψη μου παρά να μην ακουστεί καθόλου επειδή ένας μοντ βασιζομενος σε ομαδικά κριτήρια ( κυρίως) μου κόβει

Όταν τα κόβεις λοιπόν να γράφεις και τον πραγματικό λόγο που κοβονται και όχι μπαρουφες περί σύνδεσμος για πειρατικό υλικό.
+2 foul για flame στο μέλος Seven Star.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Seven star

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Πάτρικ Μπερκ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 21, 2026 3:16 pm

SteveNashidis έγραψε:
Seven star έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 2:13 pm

Κύριε μου προτιμώ να φάω φάουλ και να ακουστεί η άποψη μου παρά να μην ακουστεί καθόλου επειδή ένας μοντ βασιζομενος σε ομαδικά κριτήρια ( κυρίως) μου κόβει

Flame γιατί όμως.
Είπα κάτι κακό?
Είπα όταν μου κόβουν οι μοντς τα ποστ μου να αναφέρουν το λόγο που τα κόβουν για να ξέρω το γνωρίζω. Και να μην γράφουν σαν αιτιολογία "Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα περιέχει συνδέσμους με παράνομο ή πειρατικό λογισμικό.."

Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα περιέχει συνδέσμους με παράνομο ή πειρατικό λογισμικό..
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Κυρ Ιουν 21, 2026 4:05 pm

Seven star έγραψε:
Κυρ Ιουν 21, 2026 3:16 pm
SteveNashidis έγραψε:

Flame γιατί όμως.
Είπα κάτι κακό?
Είπα όταν μου κόβουν οι μοντς τα ποστ μου να αναφέρουν το λόγο που τα κόβουν για να ξέρω το γνωρίζω. Και να μην γράφουν σαν αιτιολογία "Λόγος: Το αναφερόμενο μήνυμα περιέχει συνδέσμους με παράνομο ή πειρατικό λογισμικό.."
Νομίζω ο λόγος είναι εμφανής, η αιτιολογία είναι η προκαθορισμένη και για να μην χανουμε χρόνο απλώς δεν την αλλάζαμε.

Σε καθε περίπτωση σου αφαιρέθηκε η αναμονή εγκρισης, οπότε συνιστώ να ακολουθείς τους κανονισμούς του φόρουμ γιατί και οι δημοσιεύσεις μπορεί να διαγράφονται και εσυ να τρως τις αντίστοιχες ποινές.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Χώρος των Μελών: Προτάσεις - Mπασκετικές Αγγελίες - Συζητήσεις - Αναφορές Προβλημάτων”