Αναζήτηση (παλιών) μελών

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 22, 2021 9:12 pm

Δεν ήταν νέος ο portokalopitas.. :wink:

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Thefrenchman

Reactions: 7

Σάβ Απρ 17, 2021 9:31 pm

Hello παίδες, ήρθα κι ας άργησα κι εγώ έστω και off season :)

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2557

Τετ Φεβ 16, 2022 6:03 pm

Όποιος θυμάται ποιο παλιό μέλος του φόρουμ είναι αυτό στο βίντεο, έχει κλείσει κοντά 15 χρόνια στο φόρουμ :lol:

2
2 Εικόνα
pain of salvation

euroleague
Reactions: 17
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Το 14 στο Κουκάκι

Τετ Φεβ 16, 2022 6:06 pm

χαχαχα
Λύκος?
Και Αχαρνες τον έχουμε βρει με Κουκάκι στην Β' ΕΣΚΑ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 851
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Φεβ 17, 2022 11:14 am

kojito έγραψε:
Τετ Φεβ 16, 2022 6:03 pm

Όποιος θυμάται ποιο παλιό μέλος του φόρουμ είναι αυτό στο βίντεο, έχει κλείσει κοντά 15 χρόνια στο φόρουμ :lol:
Τον είδα χθες και δεν το πίστευα. Το κοίταζα, τον ξανακοίταζα και λέω ναι! Αυτός είναι και έγινε viral. Α ρε Λύκε, λείπεις και εσύ και τα άβαταρ σου.

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2557

Κυρ Φεβ 27, 2022 10:50 pm

Έχει εξελιχθεί σε μόνιμο πολεμικό ανταποκριτή των ελληνικών καναλιών στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες ο Λύκος.

Πέρα από την πλάκα, μακάρι να παραμείνει υγιής και ασφαλής ο άνθρωπος και να βρει και αυτός και η χώρα την ηρεμία τους σύντομα ξανά.

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Μαρ 01, 2022 1:04 am

nikolas12 έγραψε:
Πέμ Φεβ 17, 2022 11:14 am
Τον είδα χθες και δεν το πίστευα. Το κοίταζα, τον ξανακοίταζα και λέω ναι! Αυτός είναι και έγινε viral. Α ρε Λύκε, λείπεις και εσύ και τα άβαταρ σου.
Από την ώρα που διάβασα το post και είδα το βίντεο τα άβαταρ του Λύκου σκέφτομαι συνέχεια :roofl:

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2321
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιουν 10, 2024 1:22 pm

Αποφάσισα να ποστάρω εδώ αυτό το αποχαιρετιστήριο ποστ. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι επίκειται η απoβολή μου από το φόρουμ, κατόπιν αποφάσεων των διαχειριστών. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη −ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων− με τα οποία συζήτησα και τις αντάλλαξα απόψεις με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο αυτά τα 4 περίπου χρόνια και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στη ζωή τους. Θέλω επίσης να εκφράσω τη λύπη μου για την αντιμετώπιση ορισμένων διαχειριστών προς το πρόσωπο μου, αντιμετώπιση η οποία μου άφησε την εντύπωση ότι οι ποινές δεν επιβάλλονται πάντα με τα ίδια κριτήρια για όλους. Γιατί όπως κάποιοι διαχειριστές έχουν τις αμφιβολίες τους για μένα, έτσι και εγώ έχω τις αμφιβολίες μου σχετικά με τα κίνητρα τους. Και κάτι τελευταίο: Δε δέχομαι σε καμία περίπτωση −και πόσο μάλλον από άτομα με τα οποία δεν γνωριζόμαστε προσωπικά− ότι έκανα εγγραφή στο φόρουμ με σκοπό να προκαλέσω, καθώς πάνω από όλα είναι ένας φίλος του αθλήματος. Σίγουρα παρασύρθηκα από την ένταση ορισμένων συζητήσεων και είπα πράγματα που δεν έπρεπε, δεν είχα ωστόσο ποτέ κακή πρόθεση απέναντι σε κανέναν και ούτε αυτό είναι κάτι που ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα μου. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα ξαναπούμε σύντομα −όπως συνέβη και σε αντίστοιχες περιπτώσεις με άλλα μέλη. Καλή συνέχεια.

BillyPao

2
2 Εικόνα
Mulder13

Reactions: 19
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 10, 2024 2:16 pm

Ειναι ντροπη και κριμα.να αποβαλλονται απο το φορουμ μελη σαν τον BillyPao και δειχνει καταφανως την κοκκινη γραμμη και αυρα που υπαρχει στο Φορουμ. Ειναι απαραδεκτο μοντς δηλωμενοι οπαδοι του ΟΣΦΠ να μοιραζουν συνεχεια φαουλ και μπαν σε οπαδους του ΠΑΟ. Ειναι σαν ενας δηλωμενος οπαδος του ΟΣΦΠ διαιτητης να σφυριζει το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Οσο καλες προθεσεις και να εχει παντα θα υπαρχουν αμφιβολιες για την ακεραιοτητα και την αμεροληψια του.
Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟ αναφερουν την κοκκινη χροια που εχει κατακλισει ολο το Φορουμ.
Οταν εισαι οπαδος οσο και αν προσπαθεις παντα η κριση σου θα επηρεαζεται και θα τινει προς το κοκκινο.

Ο Μπιλι οσο παρακολουθω ουτε βριζει ουτε προκαλει. Απλα εχει εναν τροπο να προσπαθει να υπερασπιζεται την ομαδα του, παικτες προπονητες κλπ. Πολλες φορες διαφωνει και με οσους λεμε αμπαλους, ταβερνιαρηδες κλπ αλλα παντα σε ευπρεπη πλαισια.

Ξερω ξερω ενα μηνα μπαν στον Mulder13 για οπαδικο ποστ απο τον Steve Nashidi και κατεβατο για την αμεροληψια των κοκκινων μοντς :-|

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 11 :bball: ΑΛΒΕΡΤΗΣ 5 :bball:
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 8 :bball: ΣΛΟΥΚΑΣ. 4 :bball:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 7 :bball:
ΜΑΚΑΜΠΙ 6 :bball:
ΒΑΡΕΖΕ 5 :bball:
BillyPao

allstar

Δευ Ιουν 10, 2024 2:26 pm

Mulder13 έγραψε:
Ειναι ντροπη και κριμα.να αποβαλλονται απο το φορουμ μελη σαν τον BillyPao και δειχνει καταφανως την κοκκινη γραμμη και αυρα που υπαρχει στο Φορουμ. Ειναι απαραδεκτο μοντς δηλωμενοι οπαδοι του ΟΣΦΠ να μοιραζουν συνεχεια φαουλ και μπαν σε οπαδους του ΠΑΟ. Ειναι σαν ενας δηλωμενος οπαδος του ΟΣΦΠ διαιτητης να σφυριζει το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ. Οσο καλες προθεσεις και να εχει παντα θα υπαρχουν αμφιβολιες για την ακεραιοτητα και την αμεροληψια του.
Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι οπαδοι του ΠΑΟ αναφερουν την κοκκινη χροια που εχει κατακλισει ολο το Φορουμ.
Οταν εισαι οπαδος οσο και αν προσπαθεις παντα η κριση σου θα επηρεαζεται και θα τινει προς το κοκκινο.

Ο Μπιλι οσο παρακολουθω ουτε βριζει ουτε προκαλει. Απλα εχει εναν τροπο να προσπαθει να υπερασπιζεται την ομαδα του, παικτες προπονητες κλπ. Πολλες φορες διαφωνει και με οσους λεμε αμπαλους, ταβερνιαρηδες κλπ αλλα παντα σε ευπρεπη πλαισια.

Ξερω ξερω ενα μηνα μπαν στον Mulder13 για οπαδικο ποστ απο τον Steve Nashidi και κατεβατο για την αμεροληψια των κοκκινων μοντς :-|
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δυστυχώς νοιώθω ότι έχουν υπάρξει συμπεριφορές όπως αυτές που περιγράφεις εκ μέρους συγκεκριμένων –ή πιο σωστά συγκεκριμένου— διαχειριστή προς εμένα. Βέβαια δεν επιτρέπεται να διαμαρτυρηθώ, γιατί κάποιοι φαίνονται πως ενοχλούνται όταν ακούνε την αλήθεια και νομίζουν ότι ως διαχειριστές έχουν "το αλάθητο του Πάπα". Αν θέλουν κάποιοι διαχειριστές να μιλάνε για "αντικειμενικότητα", ας ξεκινήσουν κάνοντας πρώτα την απαραίτητη αυτοκριτική.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 10, 2024 2:28 pm

Ψυχή ο Billypao. Γιατι έτσι Μπαν?

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3027
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Ιουν 10, 2024 2:46 pm

Mulder13 έγραψε:

Ακριβώς. Καλή συνέχεια 🙂

---------
Πάντως για δύο χρόνια μετά την αποχώρηση των moderator του ΠΑΟ μένει ανοιχτή η πρόσκληση μας για να γίνει κάποιος moderator στα θέματα αυτά. Δεν είναι τυχαίο.
-------
Μπίλυ είσαι ένας ωραίος συνομιλητής όταν θέλεις. Δυστυχώς στο ιστορικό σου έχεις ποινές από όλους τους moderators, συν το γεγονός ότι σου αφαιρέθηκε το πέμπτο φάουλ για να επιστρέψεις. Οπότε δεν μεροληπτεί κάποιος εις βάρους σου.

Η αυτοκριτική θα γίνει απο εμάς αλλά κυρίως πρέπει να γίνει από όλους μας κάτι διαφορετικό. Αν για ένα παιχνίδι μπάσκετ θα μιλάμε για το αγωνιστικό σκέλος ή για την τοξικότητα.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Ιουν 10, 2024 2:54 pm

SteveNashidis έγραψε:
Mulder13 έγραψε:

Ακριβώς. Καλή συνέχεια 🙂

---------
Πάντως για δύο χρόνια μετά την αποχώρηση των moderator του ΠΑΟ μένει ανοιχτή η πρόσκληση μας για να γίνει κάποιος moderator στα θέματα αυτά. Δεν είναι τυχαίο.
-------
Μπίλυ είσαι ένας ωραίος συνομιλητής όταν θέλεις. Δυστυχώς στο ιστορικό σου έχεις ποινές από όλους τους moderators, συν το γεγονός ότι σου αφαιρέθηκε το πέμπτο φάουλ για να επιστρέψεις. Οπότε δεν μεροληπτεί κάποιος εις βάρους σου.

Η αυτοκριτική θα γίνει απο εμάς αλλά κυρίως πρέπει να γίνει από όλους μας κάτι διαφορετικό. Αν για ένα παιχνίδι μπάσκετ θα μιλάμε για το αγωνιστικό σκέλος ή για την τοξικότητα.
Γιατι δε κανετε τον Billy mod? Nα λυθουν ολα

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Δευ Ιουν 10, 2024 2:58 pm

SteveNashidis έγραψε:
Mulder13 έγραψε:

Ακριβώς. Καλή συνέχεια 🙂

---------
-------

Φίλε SteveNashidis, ο διαχειριστής στον οποίον αναφέρομαι δεν είσαι εσύ. Το διευκρινίζω, αν έχει κάποια σημασία. Ωστόσο, όταν άλλα μέλη για αντίστοιχα ποστ με τα δικά μου, αντιμετωπιστηκαν με μεγαλύτερη ανεκτικότητα, γεννιούνται ορισμένα ερωτηματικά. Εγώ ποτέ δεν ισχυρίστηκα οτι είμαι "αντικειμενικός", έχω και εγώ τις προτιμήσεις και τις απόψεις μου. Να δεχθώ ότι ορισμένες φορές είμαι "προκλητικός" σε αυτά που γράφω. Πως εξηγείται τότε η αποχώρηση πολλών μελών το τελευταίο διάστημα, και αναφέρομαι σε μέλη με πιο μακροχρόνια παρουσία στο φόρουμ και γενικότερα πιο ήρεμο τρόπο γραφής από μένα (basket 72, Tracy Mac κλπ.);

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5682
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 10, 2024 3:10 pm

ο μπασκετ 72 ολυμπιακος ειναι οποτε πως ειναι μεροληπτικοι οι μοντς?! Και ο τζαζ θρυλος ..Ο μπασκετ παντως δεν νομιζω οτι αποβληθηκε,μονος του επελεξε να φυγει. Ελπιζω να γυρισει κιολας σε καποια φαση γιατι ειχαν ποιοτητα τα ποστ του.

Επισης μπιλυ αν και τελευταια σε σχεση με αλλους χρηστες δεν προκαλεις ιδιαιτερα..μην ξεχναμε οτι ολο τον χειμωνα δεν αντεχες τον ολυμπιακο να κερδιζει και εμπαινες και εκανες ωπα ολα τα νηματα που ελεγες για τυχη διατησιες και τετοια..Δεν ξερω τι εγινε τωρα και εφαγες μπαν αλλα τοτε ειχαν δειξει τεραστια επιεικεια οι μοντς απεναντι σου..

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Χώρος των Μελών - Προτάσεις - Αναφορές Προβλημάτων”