Καλωσόρισμα νέων μελών
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
2
1
1

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1453
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 346
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 115
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα σε όλη τη κομπανία
47 ετών,μπασκετικός όσο με θυμάμαι,Παναθηναικος(με θεωρώ φίλαθλο) .Ακόμα κοπανάω το κορμί μου (και τους ταλαιπωρημενους αστραγάλους μου) σε μονακια μια φορά την εβδομάδα και βλέπω ο,τι ματς μπορεί να πέσει μπροστά μου σε νόβα κ οτε(εκτός αν μου γκρινιάζει η γυναίκα όταν βλέπω κάνα τρεντο-βενετσια σε ριπλέι πχ).
Ελπίζω να τα λέμε συχνα
47 ετών,μπασκετικός όσο με θυμάμαι,Παναθηναικος(με θεωρώ φίλαθλο) .Ακόμα κοπανάω το κορμί μου (και τους ταλαιπωρημενους αστραγάλους μου) σε μονακια μια φορά την εβδομάδα και βλέπω ο,τι ματς μπορεί να πέσει μπροστά μου σε νόβα κ οτε(εκτός αν μου γκρινιάζει η γυναίκα όταν βλέπω κάνα τρεντο-βενετσια σε ριπλέι πχ).
Ελπίζω να τα λέμε συχνα
4
4

- SteveNashidis
- Reactions: 3027
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Ευγενές αέριο
- Reactions: 4
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστώ πολύ SteveNashidis για την ανταπόκριση στα σήματα καπνού που έστειλα και καλημέρα σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 27, 2025 2:41 amΤο μέλος Ευγενές Αέριο έχει ενεργοποιηθεί κανονικά χειροκίνητα, μιας και δήλωσε στο bracket nba challenge ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το εμαιλ.
Αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το εμαιλ να στείλει προσωπικό μύνημα στο Facebook της σελίδας για περαιτέρω οδηγίες.
Μετά από χρόνια αόρατης παρουσίας ως επισκέπτης, αποφάσισα λοιπόν να δημιουργήσω λογαριασμό. Για την ιστορία πρωτογνώρισα το φόρουμ μετά τον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία για το Ευρωμπάσκετ του 2022. Ήταν λίγες ώρες μετά την ήττα όπου αναρωτήθηκα (το λες και επιφοίτηση) αν υπάρχει πραγματικά μια ελληνική αθλητική ιστοσελίδα στην οποία να μπορω επιτέλους να διαβάσω μια ανάλυση που θα εστιάζει περισσότερο σε αγωνιστικά γεγονότα και λιγότερο σε εξωαγωνιστικές ιστορίες (εν είδει ταμπλόιντ) και που ιδανικά θα με βοηθήσει να δω έναν αγώνα μέσα από μια άλλη οπτική. Έτσι βρέθηκα στο μπασκετφόρουμ, το οποίο μέχρι σήμερα παρακολουθούσα από την "κλειδαρότρυπα".
1
1