Θα σας κάνω τη χάρη και θα συνεχίσω είπα.....
Αναφορές Προβλημάτων
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παρ όλα αυτά δεν θα έπρεπε να το ζητάει συνεχώς.Σε κινητό πρέπει να μην είναι επιλεγμένη η διαταξη desktop
και πριν πατήσετε σύνδεση μαρκάρετε την επιλογή να με θυμάσαι.
Σε chrome, opera δεν βλέπω πρόβλημα στην συνδεση να το ζητάει συνεχώς. Πάντως για τις επόμενες μέρες δεν μπορούν να αλλάξουν οι ρυθμίσεις.
Σε chrome, opera δεν βλέπω πρόβλημα στην συνδεση να το ζητάει συνεχώς. Πάντως για τις επόμενες μέρες δεν μπορούν να αλλάξουν οι ρυθμίσεις.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε Chrome + Brave ζητάει κάθε φορά επαλήθευση και στο iphone επίσης και στο ipad παρότι είναι desktop. Εντάξει εφόσον υπάρχει πρόβλημα με επίθεση από στρατιές μποτ, καλά κάνετε μέχρι να βρεθεί λύση - εγώ πάντως καμιά φορά νευριάζω και κλείνω τελείως την ταμπέλα. με συνεπεία να μην μπαίνω στο φόρουμ. Ο εκνευρισμός θέλω να πω έχει αρχίσει να λειτουργεί (σε μένα) σωρευτικά, και αυτό δεν είναι σίγουρα καλό να αρχίσει να γενικεύεται.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:32 amΠαρ όλα αυτά δεν θα έπρεπε να το ζητάει συνεχώς.Σε κινητό πρέπει να μην είναι επιλεγμένη η διαταξη desktop
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε πρόβλημα, με το επίπεδο ασφαλείας που έχουμε, έχουμε κόψει τελείως την πρόσβαση σ' όλα αυτά, απλώς έχει σαν παράπλευρη απώλεια την επαλήθευση που ζητάει, Σε μερικές μέρες θα ρίξουμε λίγο τα μέτρα, λογικά δεν θα επιμείνουν επ' άπειρονkein έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 31, 2025 9:07 amΣε Chrome + Brave ζητάει κάθε φορά επαλήθευση και στο iphone επίσης και στο ipad παρότι είναι desktop. Εντάξει εφόσον υπάρχει πρόβλημα με επίθεση από στρατιές μποτ, καλά κάνετε μέχρι να βρεθεί λύση - εγώ πάντως καμιά φορά νευριάζω και κλείνω τελείως την ταμπέλα. με συνεπεία να μην μπαίνω στο φόρουμ. Ο εκνευρισμός θέλω να πω έχει αρχίσει να λειτουργεί (σε μένα) σωρευτικά, και αυτό δεν είναι σίγουρα καλό να αρχίσει να γενικεύεται.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 31, 2025 7:32 amΠαρ όλα αυτά δεν θα έπρεπε να το ζητάει συνεχώς.Σε κινητό πρέπει να μην είναι επιλεγμένη η διαταξη desktop
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τις τελευταιες 2 ημερες μου κανει καποια κολπα η σελις.
Με κανει logout οταν κλεινω τον browser τελειως και πρεπει να κανω login καθε φορα.
Μου βγαζει verification καθε φορα που παω να δω τις ειδοποιησεις μου, τωρα ειτε μενει σε μια μαυρη οθονη χωρις να κανει κατι αλλο

ή απλα κανει Loading - just a moment για... παντα.
---_—------------——
Έκανα clear cache και πλέον ούτε login μπορώ να κάνω. Τώρα μπήκα από κινητό (δεν θα το ξανακάνω... Απλά για το edit)
Με κανει logout οταν κλεινω τον browser τελειως και πρεπει να κανω login καθε φορα.
Μου βγαζει verification καθε φορα που παω να δω τις ειδοποιησεις μου, τωρα ειτε μενει σε μια μαυρη οθονη χωρις να κανει κατι αλλο

ή απλα κανει Loading - just a moment για... παντα.
---_—------------——
Έκανα clear cache και πλέον ούτε login μπορώ να κάνω. Τώρα μπήκα από κινητό (δεν θα το ξανακάνω... Απλά για το edit)
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγω τα ιδια με Firefoxcoach blue έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:26 amΑπο χθες το απογευμα εχω προβλημα με την εμφανιση του σαιτ .
Αναγκαζομαι να απενεργοποιω τα σκριπτς με το noscript για να μου την εμφανιζει σωστα αλλα ετσι δεν εχω εμοτικονς ειδοποιησεις κλπ .
Εχει γινει καποια αλλαγη η να ψαχτω περαιτερω με τον browser μου ;
Firefox χρησιμοποιω .
Αν βγαλω dark reader στρωνει καπως

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο