Κανονισμοί Φόρουμ-Προτάσεις-Απορίες

Συντονιστές: Captains, Super Moderators, Hall of Fame

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Moderator
Reactions: 761
Δημοσιεύσεις: 3305
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 12, 2014 10:43 am
Τοποθεσία: Κρήτη
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς, Chris Weber
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 05, 2021 10:15 am

Ακολουθούν μέρος των όρων συμμετοχής στην Δημόσια Συζήτηση, για να είναι πιο σαφές έχουν αφαιρεθεί οι ποινές και μερικά μέρη της εισαγωγής το πλήρες κείμενο μπορεί να βρεθεί εδώ: app.php/rules

• Σε περίπτωση που οποιαδήποτε παραβίαση κάποιου από τους παραπάνω κανονισμούς υποπέσει στην αντίληψή σας, παρακαλείσθε να μη λάβετε δράση οι ίδιοι αλλά να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους συντονιστές ή να πατήσετε το κουμπί ! ΑΝΑΦΟΡΑ

•• Ελαστικότητα στην εφαρμογή των κανονισμών παρουσιάζεται σε περιπτώσεις πρότερου έντιμου βίου - σε αντίθεση με περιπτώσεις πρόκλησης από τα πρώτα κιόλας ποστ, ενός μέλους, στο φόρουμ.

• Η εγγραφή και παραμονή σας στο φόρουμ προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή και συμφωνία με τους παραπάνω κανονισμούς λειτουργίας.


Ακολουθούν οι κανονισμοί λειτουργίας:

Λογαριασμός

1.Ο κάθε χρήστης που γράφεται στο φόρουμ πρέπει να έχει συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας του.

2. Απαγορεύεται να έχετε διπλούς (ή πολλαπλούς) λογαριασμούς στο φόρουμ.

3. Η υπογραφή του κάθε μέλους δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 300px σε ύψος ή το μέγεθος 4 γραμματοσειράς.


Posts

1. Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.

2. Μηνύματα και συμπεριφορές οι οποίες απαξιώνουν το επίπεδο του συνόλου των χρηστών της κοινότητας basketforum.gr (spam/chat posts ή/και συνεχείς αναφορές των ίδιων πραγμάτων, λιτές περιττές αναφορές (πχ +1), "ανάλαφρα" πειράγματα που υποθάλπτουν οπαδική κόντρα, αλλά και δημοσιεύσεις γενικότερα που δεν εμπίπτουν επακριβώς σε παραπάνω κατηγορία, αλλά ανατροφοδοτούν τις συγκεκριμένου είδους δημοσιεύσεις) αποδοκιμάζονται και σε επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, τιμωρούνται.

3. Αποδοκιμάζονται τα ποστ με greeklish και απαγορεύονται τα ποστ με κεφαλαία (σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν "φωνάζει" ).

4. Όποτε δημοσιεύονται άρθρα, πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται πάντα η πηγή.

5. Αποδοκιμάζονται οι δημοσιεύσεις που αφορούν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο ή καθίστανται με έμμεσο ή άμεσο τρόπο "μεταφορείς" δημοσιεύσεων χρηστών που βρίσκονται σε κατάσταση απαγόρευσης δημοσιεύσεων, δεν αντιτίθενται στους κανονισμούς, μπορεί να γίνεται μόνο στα σχετικά Θέματα που έχουν ανοίξει σχετικά.

6. Κατά των κρίση των συντονιστών, απαγορεύεται η εριστική χρήση "πρωτοσέλιδων" εκφράσεων οπαδικών εφημερίδων, πχ. γατάκι, φάπα, γλεντάω, πελάτης κτλ. Οι εκφράσεις αυτές δε θα διαγράφονται στις περιπτώσεις που κρίνεται πως δεν προκαλούν κανένα συνομιλητή.

Προσωπικά Δεδομένα
Απαγορεύεται η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων και των προσωπικών μηνυμάτων τρίτων, χωρίς την άδεια τους, στο φόρουμ.


Διαχειριστές - Συντονιστές

Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.

Διαφήμιση
Απαγορεύεται το άνοιγμα νέων θεμάτων και η χρήση της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων του φόρουμ με σκοπό την προβολή/προώθηση/διαφήμιση, χωρίς την άδεια των συντονιστών του φόρουμ.

Ελληνική Νομοθεσία
Απαγορεύεται οποιαδήποτε δημοσίευση αλλά και αποστολή προσωπικών μηνυμάτων περιεχομένου το οποίο αντιτίθεται στο Σύνταγμα και την Ελληνική νομοθεσία.

Οι κανονισμοί είναι απλοί και αφορούν κυρίως τον σεβασμό προς τον συνομιλητή μας, ωστόσο αν υπάρχουν απορίες ή και προτάσεις επί των κανονισμών μπορούν να αναρτηθούν εδώ με την προϋπόθεση της τήρησης των παραπάνω όρων.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Χώρος των Μελών”