Εθνική Εφήβων (U18)

Συντονιστής: Captains

abovetherim

a1greece
Reactions: 267
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:14 pm

manhac έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:20 pm
BB_Addicted έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 11:59 am
Από μια ομάδα συνεχίζουν τρεις... νομίζω τα επόμενα δύο κοψίματα, λίγο ή πολύ είναι ή θα έπρεπε να είναι συγκεκριμένα.
Ο Παναγιωτόπουλος αδικείται συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια.
Η ευνοείται συστηματικά στην ομάδα που παίζει και προπονητής είναι ο πατέρας του και φαίνεται καλύτερος απ' ότι είναι. Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Δεν λέω ότι είναι ατάλαντος, προς Θεού, αλλά προς το παρόν, βλέπω μια έφεση στο σκοράρισμα και μόνο. Δεν ξέρω επίσης πόσο θα ψηλώσει αλλά δυάρια με 1.88 στο σύγχρονο μπάσκετ είναι από Β΄ εθνική και κάτω, για να μην πω Γ'. Άρα θα πρέπει να μάθει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι του.
Δεν τον παρατήρησα καθόλου στα ράιζινγκ για να δω τι έκανε, αλλά όχι ότι αποτελούν και κριτήριο. Ο Παγίδας ας πούμε πήγε πολύ καλά σ' αυτά, είναι και ψηλός, νομίζω πάνω από δύο μέτρα, δεν έχουμε και πολλούς ψηλούς, αλλά κόπηκε.

0
polykos

nba
Reactions: 804
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:24 pm

Να μιλάμε και με ονόματα.... Το να συνεχίζει ο Τσίπας κι ο Μπουρνελες και να κόβουν τον Παναγιωτόπουλο, δεν έχει να κάνει με μπάσκετ, είναι ψυχιατρικό θέμα.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν τα σπανουλακια θα κάνουν πως παίζουν το άθλημα του μπαμπά, θα τους τρώμε στη μάπα, να το ξέρουμε από τώρα να μην ασχολούμαστε.
Κακό κάνουμε στον εαυτό και σε ολους

Υγ εν τω μεταξύ η παικτουρα ο Καζαμιας δεν έχει επανέλθει από την ταλαιπωρία του με την υγεία του, γιατί σώνει και καλά επιμένουν να τον κουράζουν, γνώμη μου.

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
manhac

senior
Reactions: 239

Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:35 pm

abovetherim έγραψε:
manhac έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:20 pm

Ο Παναγιωτόπουλος αδικείται συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια.
Η ευνοείται συστηματικά στην ομάδα που παίζει και προπονητής είναι ο πατέρας του και φαίνεται καλύτερος απ' ότι είναι. Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Δεν λέω ότι είναι ατάλαντος, προς Θεού, αλλά προς το παρόν, βλέπω μια έφεση στο σκοράρισμα και μόνο. Δεν ξέρω επίσης πόσο θα ψηλώσει αλλά δυάρια με 1.88 στο σύγχρονο μπάσκετ είναι από Β΄ εθνική και κάτω, για να μην πω Γ'. Άρα θα πρέπει να μάθει κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι του.
Δεν τον παρατήρησα καθόλου στα ράιζινγκ για να δω τι έκανε, αλλά όχι ότι αποτελούν και κριτήριο. Ο Παγίδας ας πούμε πήγε πολύ καλά σ' αυτά, είναι και ψηλός, νομίζω πάνω από δύο μέτρα, δεν έχουμε και πολλούς ψηλούς, αλλά κόπηκε.
Και μόνο βάση χρονιάς έπρεπε να είναι στη 12αδα. Δεν διαφωνώ σε όσα γράφεις, δεν πάει όμως συγκριτικά με τα παιδιά της γενιά του? Τσίπας, Μπουρνελές, Στέβοβιτς, Πηλίτσης, Παπαγεωργίου, Λιοσάτος και Κομνιανίδης ήταν όλα αυτά τα χρόνια στις 12αδες, πόσοι πιστεύεις από αυτούς θεωρείς είχαν ή έχουν μεγαλύτερη προοπτική ?

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 784
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Ιούλ 06, 2025 2:41 pm

Όσα χρόνια θυμάμαι, τόσα χρόνια αντίστοιχα γινόντουσαν ανορθογραφίες στις μικρές εθνικές ομάδες. Ας πούμε ότι για τον Μπαρλά το μακρυνό 1995 λεγόταν ότι έπαιζε (και βασικός μάλιστα) γιατί είχε μπάρμπα (πατέρα) στην Κορώνη. Ήξερα ότι το επίσης μακρυνό 2007 όταν και οριστικοποιήθηκε η έλευση του Κουφού στην εφήβων, ο τότε προπονητής της έκανε "μουτράκια" επειδή απ' ότι έλεγε θα καθυστερούσε η άφιξη του στην προετοιμασία για λίγες ημέρες. Μάλιστα ήταν αποφασιμένος να τον "κόψει", αν δεν τον άρχιζε στα "γαλλικά" ο Γιαννάκης.

Δε θα βγάλουμε άκρη και πάντοτε κάποια παιδιά θα έχουν (δικαιολογημένα) παράπονο και κάποιοι από εμάς θα λέμε "Τι στο καλό, κάνουν;".

0
abovetherim

a1greece

Κυρ Ιούλ 06, 2025 4:20 pm

manhac έγραψε:
abovetherim έγραψε:

Και μόνο βάση χρονιάς έπρεπε να είναι στη 12αδα. Δεν διαφωνώ σε όσα γράφεις, δεν πάει όμως συγκριτικά με τα παιδιά της γενιά του? Τσίπας, Μπουρνελές, Στέβοβιτς, Πηλίτσης, Παπαγεωργίου, Λιοσάτος και Κομνιανίδης ήταν όλα αυτά τα χρόνια στις 12αδες, πόσοι πιστεύεις από αυτούς θεωρείς είχαν ή έχουν μεγαλύτερη προοπτική ?
Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω τώρα, θα μπορώ σε δέκα χρόνια που θα δούμε που ήταν όλοι αυτοί. Οι εθνικές ομάδες μετά τους 95άρηδες που άρχισα να παρακολουθώ πολύ πιο στενά, όχι ότι πριν δεν έβλεπα, είναι γεμάτες από παιδιά που δεν έπαιξαν και από άλλα χωρίς καμία προοπτική.
Θεωρώ ότι ο Πουρλίδας είχε θέση, θεωρώ ότι αν είχαμε Αλεξάκη είχε καπαρωμένη θέση 2, ο Καζαμίας είναι με διαφορά ο βασικός άσσος και δεν θα κάναμε κουβέντα τώρα,. Θεωρώ πολύ καλό τον Στέβοβιτς και πιστεύω ότι έπρεπε να είναι όπως επίσης να ρίξει ο κοουτς και μια ματιά και στη φουρνιά των 2008 που τους χρύσωσαν το χάπι με την εφήβων u17. Όπως είμαστε τώρα και ο Χαϊδεμένος και ο Χατζηλάμπρου χωρούσαν στα γκαρντ.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3533
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Κυρ Ιούλ 06, 2025 4:52 pm

Δε μπορεί να βάζεις 40 πόντους σε ματς ανόδου Β εθνικής απέναντι στα Μελίσσια και είσαι ευνοημένος.

Ssoulliss πάντα γινόταν αδικίες. Απλά τώρα υπάρχει η εικόνα, το βίντεο και η ενημέρωση για όλα τα πρωταθλήματα.

Η απάντηση για το ποιος αξίζει δίνεται αργότερα από τα ίδια τα παιδιά όταν δεν μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 239

Κυρ Ιούλ 06, 2025 5:14 pm

abovetherim έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 4:20 pm
manhac έγραψε:

Αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω τώρα, θα μπορώ σε δέκα χρόνια που θα δούμε που ήταν όλοι αυτοί. Οι εθνικές ομάδες μετά τους 95άρηδες που άρχισα να παρακολουθώ πολύ πιο στενά, όχι ότι πριν δεν έβλεπα, είναι γεμάτες από παιδιά που δεν έπαιξαν και από άλλα χωρίς καμία προοπτική.
Θεωρώ ότι ο Πουρλίδας είχε θέση, θεωρώ ότι αν είχαμε Αλεξάκη είχε καπαρωμένη θέση 2, ο Καζαμίας είναι με διαφορά ο βασικός άσσος και δεν θα κάναμε κουβέντα τώρα,. Θεωρώ πολύ καλό τον Στέβοβιτς και πιστεύω ότι έπρεπε να είναι όπως επίσης να ρίξει ο κοουτς και μια ματιά και στη φουρνιά των 2008 που τους χρύσωσαν το χάπι με την εφήβων u17. Όπως είμαστε τώρα και ο Χαϊδεμένος και ο Χατζηλάμπρου χωρούσαν στα γκαρντ.
Για τον Στέβοβιτς έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Δεν θα έπρεπε να είναι ούτε πριν δύο χρόνια. Πουρλίδας και Παυλόπουλος θα έπρεπε να είναι δωδεκάδα, το ίδιο και ο Γεωργας με τον Αλεξάκη αν δεν ήταν τραυματίες. Από τους 2008 μονο ο περσινός ο Χατζηλάμπρου χωρούσε.

0
BB_Addicted

sophomore
Reactions: 75
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ

Κυρ Ιούλ 06, 2025 7:48 pm

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να σχετίζονται οι δύο υποθέσεις...
Gkos έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 1:38 pm
GK_23 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:49 pm
Ο Γκλάρος δεν πήρε καν υποτροφία από κολέγιο της DΙ στις ΗΠΑ...

Ο μικρός του αδερφός ακούγεται πως είναι καλύτερος.
Ο οποίος δεν εμφανίστηκε καν στις προπονήσεις την παίδων btw... :-?

0
change_therim333

Reactions: 2
Αγαπημένος παίκτης: galis
Αγαπημένη ομάδα: kamia

Δευ Ιούλ 07, 2025 12:30 am

Καλησπέρα!
Θα συμφωνήσω και εγω ότι είναι μέτριες οι επιλογές. Σίγουρα θα πρεπε να ναι μέσα ο Παυλόπουλος, τουλάχιστο σε σχέση με το Σερμπέζη είναι αρκετά καλύτερος. Στον άσσο, που θεωρώ ότι είναι και η θέση που έχουμε το μεγαλύτερο θέμα, θα μπορούσε να καλέσει το Χαϊδεμένο, οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ο Μακαρατζής που μάλλον είναι και ο μοναδικος αξιόπιστος, θα χρειαστεί ανάσες.

0
abovetherim

a1greece

Δευ Ιούλ 07, 2025 10:06 am

above_theRim έγραψε:
Καλησπέρα!
Θα συμφωνήσω και εγω ότι είναι μέτριες οι επιλογές. Σίγουρα θα πρεπε να ναι μέσα ο Παυλόπουλος, τουλάχιστο σε σχέση με το Σερμπέζη είναι αρκετά καλύτερος. Στον άσσο, που θεωρώ ότι είναι και η θέση που έχουμε το μεγαλύτερο θέμα, θα μπορούσε να καλέσει το Χαϊδεμένο, οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, ο Μακαρατζής που μάλλον είναι και ο μοναδικος αξιόπιστος, θα χρειαστεί ανάσες.
Μάστορα, θα σου στείλω αριθμό να μου περάσεις IRIS, κανένα 200άρι ευρώ, πνευματικά δικαιώματα, για την κλοπή του username.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 07, 2025 10:20 am

Καλημέρα το όνομα άλλαξε προσωρινά, παρακαλώ ο κάτοχος να συνδεθεί με το καινούριο όνομα του (δεν άλλαξε ο κωδικός) και να μου στείλει μήνυμα τι username επιθυμεί.

0
change_therim333

Reactions: 2
Αγαπημένος παίκτης: galis
Αγαπημένη ομάδα: kamia

Δευ Ιούλ 07, 2025 10:44 am

abovetherim έγραψε:
above_theRim έγραψε:
Καλησπέρα!
Μάστορα, θα σου στείλω αριθμό να μου περάσεις IRIS, κανένα 200άρι ευρώ, πνευματικά δικαιώματα, για την κλοπή του username.
χαχαχα κάρτα δέχεσαι?
παντως δε το κανα επίτηδες, μάλλον μου χε μείνει από κάποιες φορες που έμπαινα και διαβαζα

2
2 Εικόνα
abovetherim

a1greece

Δευ Ιούλ 07, 2025 11:13 am

change_therim333 έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 10:44 am
abovetherim έγραψε:

χαχαχα κάρτα δέχεσαι?
παντως δε το κανα επίτηδες, μάλλον μου χε μείνει από κάποιες φορες που έμπαινα και διαβαζα
Πλάκα έκανα, εννοείται

0
BB_Addicted

sophomore
Reactions: 75
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ

Δευ Ιούλ 07, 2025 11:52 am

Πάντως δεν γίνεται να κοιτάμε ολόκληρη την περιφέρεια και το πρόβλημα κατά κάποιους να είναι ο Σερμπέζης. Κάπου ώπα...

0
abovetherim

a1greece

Δευ Ιούλ 07, 2025 12:27 pm

BB_Addicted έγραψε:
Δευ Ιούλ 07, 2025 11:52 am
Πάντως δεν γίνεται να κοιτάμε ολόκληρη την περιφέρεια και το πρόβλημα κατά κάποιους να είναι ο Σερμπέζης. Κάπου ώπα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Οι διαφορές στα παιδιά κατά τη γνώμη μου δεν είναι χαώδεις. Δεν είναι ο ένας ο Ντόνσιτς και ο άλλος ο Ρούκουνας για να το συζητάμε τόσο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”