Εθνική Παίδων (U16)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Αύγ 17, 2026 10:26 am

Ξένιζε πολύ φέτος και ο τρόπος που είχε επιλεχθεί να παίζει η Εθνική.
Δεν θεωρώ ότι έβλαψε με κάποιον τρόπο τα παιδιά, θα μάθουν να παίζουν και ομαδικά και με τακτική, καλό θα ήταν να βλέπουν που και που τον ελεύθερο παίκτη και να κινείται η μπάλα αλλά αυτό ήταν. Μπορεί και να τους έκανε καλό να παίρνουν πρωτοβουλίες, μπορεί να είχε πάει παραπάνω η μπάλα σε κάποιους παίκτες έναντι των άλλων αλλά συμφωνώ κι εγώ πως είναι πολύ νωρίς να προδικάζουμε την πορεία των 16χρονων.
Εγώ κρατάω ότι είδαμε αρκετούς παίκτες να παίρνουν προσπάθειες και ατομική πρωτοβουλία, αναγκαστικά αφού έτσι παίζαμε, δεν ήταν μόνο ο Σπανούλης ή ο Μπάρλος, και είμαι αρκετά αισιόδοξος για το τι θα δούμε από αυτά τα παιδιά στο μέλλον.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Αύγ 17, 2026 12:01 pm

Αυτά που αναφέρει ο ssoulliss ισχύουν σε μεγάλο βαθμό, απλά είναι άδικο για τα συγκεκριμένα 2 παιδιά. Ειδικά όσα γράφονται για τον υιο Σπανούλη τόσο στο φόρουμ αλλά και γενικότερα ξεφεύγουν της κριτικής. Δεν έκανε καλό τουρνουά, του δόθηκαν παραπάνω ελευθερίες αλλά δεν παύει να είναι ελπιδοφόρο παιδί και από τα πιο ταλαντούχα τις γενιάς του και θα έπρεπενα ευχόμαστε να βγει. Για μένα είναι απο τις πιο "γεμάτες" γενιες οπως αναφέρει και ο abovetherim και πλήρης ήταν για παραπάνω. Τα παιδιά έχουν δυο χρόνια να δουλέψουν και να δουλευτούν ώστε στο u 18 σε δύο χρόνια να εμφανίσουν καλύτερη εικόνα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”