Εθνική Παίδων (U16)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 15
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχετικά με την συμμετοχή του Λιοτόπουλου ας περιμενουμε να δουμε τι ειδους συμμετοχή θα είναι. Εκτός από μετάλλια παίζονται και μόρια πανελληνίων εξετάσεων και ίσως και εισαγωγή άνευ, οπότε κατα τη γνώμη μου σε μια τέτοια περίπτωση καλώς θα κατέβει έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Παρεμπιπτόντως είναι και καλός μαθητής οπότε τα μόρια θα τον ενδιαφέρουν
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού έχει παίξει. Δεν νομίζω πως υπάρχει όριο συμμετοχής 50% σε μετάλλιο ευρωπαϊκού Υπάρχει;The veteran έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 12:21 amΣχετικά με την συμμετοχή του Λιοτόπουλου ας περιμενουμε να δουμε τι ειδους συμμετοχή θα είναι. Εκτός από μετάλλια παίζονται και μόρια πανελληνίων εξετάσεων και ίσως και εισαγωγή άνευ, οπότε κατα τη γνώμη μου σε μια τέτοια περίπτωση καλώς θα κατέβει έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Παρεμπιπτόντως είναι και καλός μαθητής οπότε τα μόρια θα τον ενδιαφέρουν
Μόρια τα έχει ήδη, για άνευ μιλάμε, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει ποσοστό συμμετοχής σε τελικούς τουρνουά.
0
-
- Reactions: 15
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλη ερώτηση. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον κανονισμό αλλα εμένα εκεί πηγε το μυαλό μου. Θα φανεί από το είδος της συμμετοχής του αν κατέβειHipster έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 12:29 amΑφού έχει παίξει. Δεν νομίζω πως υπάρχει όριο συμμετοχής 50% σε μετάλλιο ευρωπαϊκού Υπάρχει;The veteran έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 12:21 amΣχετικά με την συμμετοχή του Λιοτόπουλου ας περιμενουμε να δουμε τι ειδους συμμετοχή θα είναι. Εκτός από μετάλλια παίζονται και μόρια πανελληνίων εξετάσεων και ίσως και εισαγωγή άνευ, οπότε κατα τη γνώμη μου σε μια τέτοια περίπτωση καλώς θα κατέβει έστω και για ένα δευτερόλεπτο. Παρεμπιπτόντως είναι και καλός μαθητής οπότε τα μόρια θα τον ενδιαφέρουν
0
Ξενυχτάμε για το ρεπορτάζSpectator έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 3:08 pmhttps://www.sport24.gr/basket/avdalas-i ... 28665.html
Ελπίζω αυτό που δήλωσε ο Αβδαλας για το Λιότο να είναι σχήμα λόγουGkos ξέρεις κάτι ?

Η ενημέρωση που έχω ειναι πως θα κάνει ένεση για να παιξει .Τι να πω....
Προπονησεις δεν έχει κάνει που λεει το αρθρο.
Θα τα ξαναπουμε αυριο.
Τι αυριο ,σημερα δηλαδη!
0
- Conan1982
- Reactions: 3285
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το καλό είναι ότι είναι καρπός, όχι κανά γόνατο, μέση κλπ, οπότε δεν δέχεται ιδιαίτερες επιβαρύνσεις υπό φυσιολογικές συνθήκες, σν του κάνουν ένεση για να παίξει προφανώς δεν μπορεί να είναι και τόσο σοβαρό, θέλω να πιστεύω ότι κανείς δεν θα διακινδύνευε την υγεία ενός παιδιού απλώς για να διεκδικήσουμε ένα μετάλιο που δεν είναι και αυτοσκοπός σ' αυτές τις εθνικές.
Την είδαμε την Εθνική, δεν είναι η dream team των παιδιών, δεν έπαιξε το μπάσκετ που έπαιζαν οι χρυσοί έφηβοι μας το 1995, όμως ήταν ομάδα και όχι σύνολο ατόμων, έχει ταλαντόχους παίκτες, έπαιξε όμορφο έως και θεαματικό μπάσκετ, και τα βασικά ξέρουν και σουτάκι έχουν, και κάτι έχει γίνει σωστά στην περίπτωση τους, ωραία θα είναι να κερδίσουμε και το χρυσό μετάλιο αλλά για μένα δεν θα αλλάξει η εικόνα που έχω γι' αυτούς και 4οι να τερματίσουν.
Την είδαμε την Εθνική, δεν είναι η dream team των παιδιών, δεν έπαιξε το μπάσκετ που έπαιζαν οι χρυσοί έφηβοι μας το 1995, όμως ήταν ομάδα και όχι σύνολο ατόμων, έχει ταλαντόχους παίκτες, έπαιξε όμορφο έως και θεαματικό μπάσκετ, και τα βασικά ξέρουν και σουτάκι έχουν, και κάτι έχει γίνει σωστά στην περίπτωση τους, ωραία θα είναι να κερδίσουμε και το χρυσό μετάλιο αλλά για μένα δεν θα αλλάξει η εικόνα που έχω γι' αυτούς και 4οι να τερματίσουν.
0
-
- Reactions: 358
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε ευχαριστώ - δεν υπάρχει εικονίδιο που να εκφράζει το πως νιώθω . Ειμαι περίεργος και για τους γονείς του που από ότι ξέρω είναι μορφωμένοι άνθρωποι . Άλλη μια αποτυχημένη διοργάνωση τελικά …Gkos έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 4:18 amΞενυχτάμε για το ρεπορτάζSpectator έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 18, 2022 3:08 pmhttps://www.sport24.gr/basket/avdalas-i ... 28665.html
Ελπίζω αυτό που δήλωσε ο Αβδαλας για το Λιότο να είναι σχήμα λόγουGkos ξέρεις κάτι ?
![]()
Η ενημέρωση που έχω ειναι πως θα κάνει ένεση για να παιξει .Τι να πω....
Προπονησεις δεν έχει κάνει που λεει το αρθρο.
Θα τα ξαναπουμε αυριο.
Τι αυριο ,σημερα δηλαδη!
Conan είναι από τις λίγες φορές που διαφωνώ πραγματικά μαζί σου
0
-
- Reactions: 63
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Μάικ Μπατίστ
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 32
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά νομίζω υπάρχει όριο συμμετοχών για μόρια. Με μια μόνο συμμετοχή ή απλά δήλωση στην δωδεκάδα δεν μπορείς να πάρεις μόρια. Πρέπει να συμμετέχεις σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.
Αν θυμάστε το ίδιο θέμα είχε και ο Σκουλιδας κάποτε που χτύπησε με τον ίδιο τρόπο στο χέρι κατά τη διάρκεια του τουρνουά, και ο Παπαθεοδωρου τον έβαζε ίσα ίσα κάποια δευτερόλεπτα με την δικαιολογία πως πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών για μόρια. Το είχε πει ο ίδιος!
Αν θυμάστε το ίδιο θέμα είχε και ο Σκουλιδας κάποτε που χτύπησε με τον ίδιο τρόπο στο χέρι κατά τη διάρκεια του τουρνουά, και ο Παπαθεοδωρου τον έβαζε ίσα ίσα κάποια δευτερόλεπτα με την δικαιολογία πως πρέπει να συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών για μόρια. Το είχε πει ο ίδιος!
0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα μόρια τα έχει από τα πανελλήνια πρωτάθληματα, δεν προστίθενται αλλά.Kavaliotis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 11:43 amΠαιδιά νομίζω υπάρχει όριο συμμετοχών για μόρια. Με μια μόνο συμμετοχή ή απλά δήλωση στην δωδεκάδα δεν μπορείς να πάρεις μόρια. Πρέπει να συμμετέχεις σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.
Αν ισχύει ποσοστό συμμετοχής για άνευ εξετάσεις, δεν κάνεις ένεση, απλά τον δηλώνεις και τον ξεκινάς και ακόμα και με συννενόηση με την αντίπαλη ομάδα κάνει ένα ψευτοφάουλ και βγαίνει.
Δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχει ποσοστό συμμετοχών για πανευρωπαϊκό μετάλλιο παρ όλα αυτά.
Αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα μπορούσαν να το κάνουν και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Λανθασμένη διάγνωση, βγαίνεις το λες και τελειώνει το θέμα ή ένεση για να παίξει τραυματίας που είναι σε κάθε περίπτωση απαράδεκτο. Και ο παιδί να ήθελε και οι γονείς το ίδιο, δεν θα έπρεπε να το δεχθούν στο τεχνικό Τιμ.
1
1

-
- Reactions: 32
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάντως προσωπικα δεν πιστεύω ότι το παιδί θα παίξει αν έχει όντως κάταγμα παρά τα όσα ακούγονταιHipster έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 1:15 pmΤα μόρια τα έχει από τα πανελλήνια πρωτάθληματα, δεν προστίθενται αλλά.Kavaliotis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 19, 2022 11:43 amΠαιδιά νομίζω υπάρχει όριο συμμετοχών για μόρια. Με μια μόνο συμμετοχή ή απλά δήλωση στην δωδεκάδα δεν μπορείς να πάρεις μόρια. Πρέπει να συμμετέχεις σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.
Αν ισχύει ποσοστό συμμετοχής για άνευ εξετάσεις, δεν κάνεις ένεση, απλά τον δηλώνεις και τον ξεκινάς και ακόμα και με συννενόηση με την αντίπαλη ομάδα κάνει ένα ψευτοφάουλ και βγαίνει.
Δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχει ποσοστό συμμετοχών για πανευρωπαϊκό μετάλλιο παρ όλα αυτά.
Αν υπήρχε τέτοιο θέμα θα μπορούσαν να το κάνουν και στα προηγούμενα παιχνίδια.
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Λανθασμένη διάγνωση, βγαίνεις το λες και τελειώνει το θέμα ή ένεση για να παίξει τραυματίας που είναι σε κάθε περίπτωση απαράδεκτο. Και ο παιδί να ήθελε και οι γονείς το ίδιο, δεν θα έπρεπε να το δεχθούν στο τεχνικό Τιμ.
0
Θα μπορούσαν να πουν λάθος διάγνωση, το ΕΣΥ της Β.Μ. είναι χάλια, μας έδειξαν άλλη ακτινογραφία και βιαστήκαμε πριν ξεπρηστεί το χέρι να πούμε ρωγμώδες, βασικά όταν εμείς λέγαμε ρωγμώδες ο άλλος εσπαγε καρύδια, που τελικά ήταν αμύγδαλα οπότε κι εμείς είπαμε κάταγμα αλλά τελικά ήταν πρήξιμο και του κάναμε ένεση να μην πονάει αλλά αυτός πόναγε και είπαμε θα ήταν καταγμα αν δεν ήταν πρήξιμο αλλά τελικά ήταν στραμπούληγμα.
Η Εδεσσα κοντά είναι

Η Εδεσσα κοντά είναι

2
2

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
Αγαπητοί φίλοι ,καλησπέρα από τα μαγευτικά Σκόπια(τύφλα να έχει η Ιμπιζα).
Μετά τον ανοιξιάτικο καιρό των προηγουμενων ημερών (είχαμε και μπόρα την Τρίτη) από χτες η ζέστη είναι αρκετή αλλά δεν νομίζω πως θα έχουμε κάποιο πρόβλημα(δεν μιλαμε για 40ρια προφανώς) το απόγευμα.
Θα ήθελα να κάνω μερικές διευκρινήσεις,για να μην εχουμε παρεξηγήσεις.
Η παρουσία μου στα Σκοπια δεν αλλάζει κάτι στο επίπεδο πληροφορησης που έχω.
Ουτε στο ξενοδοχείο της ομάδας μένω,ουτε επισκέψεις πάω ,ούτε βόλτες με γονείς πηγαίνω ,ουτε τίποτα.
Εχω ακριβως την ίδια πληροφόρηση που θα είχα άμα ήμουνα Μυκονο ας πουμε(εκεί θα είχα και καλύτερη) .
Στο θέμα μας τωρα .
Δεν ξέρω τελικά τι διάγνωση είχαν κανει στον Λιοτό ,αν ήταν σωστή ή λάθος,δεν ξερω πως σκέφτεται αφου δεν ειμαστε φίλοι,δεν ξέρω πως νιώθει,δεν ξέρω τίποτα.
Σαν Γιώργος,πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να παίξει.
Θα πλήρωνα για να γίνει.Και το εννοώ.
Αλλα αμφιβάλλω αν μπορει .
Εύχομαι να πράξει το καλύτερο ,που πραγματικα δεν ξέρω ποιο είναι.
Αλλά αν παίξει και πονάει θα είναι κακό και για τον εαυτό του και για την όμαδα.
Εγώ τελικά πιστεύω πως δεν θα παίξει γιατί ενημερώθηκα πως πονάει όταν σουτάρει.
Οπότε η συζήτησει τελειώνει εδω θαρρω.
Απο κει και περα θα δούμε στο γήπεδο ,θα σας πω όταν εχω νέα,δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Και μόνο που 5 ώρες πριν τον αγώνα αντί να λέμε για το πως θα αντιμετωπίσουμε την (ίσως ) πιο ταλαντούχα ομάδα του τουρνουά συζητάμε αυτό ,είναι πρόβλημα ,αποσυντονίζει την ομάδα.
Αυτά.
Μετά τον ανοιξιάτικο καιρό των προηγουμενων ημερών (είχαμε και μπόρα την Τρίτη) από χτες η ζέστη είναι αρκετή αλλά δεν νομίζω πως θα έχουμε κάποιο πρόβλημα(δεν μιλαμε για 40ρια προφανώς) το απόγευμα.
Θα ήθελα να κάνω μερικές διευκρινήσεις,για να μην εχουμε παρεξηγήσεις.
Η παρουσία μου στα Σκοπια δεν αλλάζει κάτι στο επίπεδο πληροφορησης που έχω.
Ουτε στο ξενοδοχείο της ομάδας μένω,ουτε επισκέψεις πάω ,ούτε βόλτες με γονείς πηγαίνω ,ουτε τίποτα.
Εχω ακριβως την ίδια πληροφόρηση που θα είχα άμα ήμουνα Μυκονο ας πουμε(εκεί θα είχα και καλύτερη) .
Στο θέμα μας τωρα .
Δεν ξέρω τελικά τι διάγνωση είχαν κανει στον Λιοτό ,αν ήταν σωστή ή λάθος,δεν ξερω πως σκέφτεται αφου δεν ειμαστε φίλοι,δεν ξέρω πως νιώθει,δεν ξέρω τίποτα.
Σαν Γιώργος,πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να παίξει.
Θα πλήρωνα για να γίνει.Και το εννοώ.
Αλλα αμφιβάλλω αν μπορει .
Εύχομαι να πράξει το καλύτερο ,που πραγματικα δεν ξέρω ποιο είναι.
Αλλά αν παίξει και πονάει θα είναι κακό και για τον εαυτό του και για την όμαδα.
Εγώ τελικά πιστεύω πως δεν θα παίξει γιατί ενημερώθηκα πως πονάει όταν σουτάρει.
Οπότε η συζήτησει τελειώνει εδω θαρρω.
Απο κει και περα θα δούμε στο γήπεδο ,θα σας πω όταν εχω νέα,δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Και μόνο που 5 ώρες πριν τον αγώνα αντί να λέμε για το πως θα αντιμετωπίσουμε την (ίσως ) πιο ταλαντούχα ομάδα του τουρνουά συζητάμε αυτό ,είναι πρόβλημα ,αποσυντονίζει την ομάδα.
Αυτά.
4
3
1