Εθνική Εφήβων (U18)
Συντονιστής: Captains
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Καλατζης ηταν τραυματιας, θα ειναι το βασικο τριαρι.basketara έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 12:38 amSpectator έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 12:24 am
Παντως να πω την κακια μου τον Πραπα δεν τον πολυεβαλε να παιζει - και γενικως ολα αυτα τα χρονια οι ομοσπονδιακοι θυμουνται τους μικρους το καλοκαιρι και τους ξεχνουν απο τον Οκτωβρη και μετα![]()
basketara oι Βασιλειου/Πρεκας/Σουλης/Ζορμπας κλπ ειναι παιχτες οπως βλεπεις απο τις ηλικιες
Ο Ζορμπας στην στατιστικη στην Αθηνα ηταν γραμμενος Ο Πρεκας ο καλατζης και ο βασιλειου και ο σουλης δεν ηταν γραμμενοι στην στατιστικη καθολου.
Γιατι ρωταω θα μου πειτε.Προ δεκαετιας στις προετοιμασιες των εθνικων ξαφνικα εμπαιναν καποιοι παραξενοι τις τελευταιες μερες.Οι Λεγομενοι παραθυρατοι.Οι Παικτες αυτοι παιξανε σε κανενα φιλικο στην προετοιμασια???
Ο Σουλης ηρθε απο Αμερικη και οπως ειπε ο Gkos ξαναεφυγε.
Βασιλειου τριαρι 2005 . Του χρονου

Ο Πρεκας θα μπορουσε να δοκιμαστει σαν ΠΜ, η αληθεια ειναι πως δεν εχω εικονα τον τελευταιο χρονο. Νομιζω παιζει και ανδρικο Ολυμπιακου Βολου. Ισως να εχει ανεβει απο τοτε που τον ειχα δει, δεν μπορω να πω εφοσων δεν εχω εικονα.
1
1

-
- Reactions: 15
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή η συζήτηση για το ποιοι άλλοι παίκτες θα έπρεπε να είχαν κληθεί οπότε επειδή δεν αναφέρθηκε ως τώρα θα πρέπει να προσθέσω την απουσία του Βαγγελη Τσιμερίκα, βασικού ΠΜ της πρωταθλήτριας εφήβων ΔΕΚΑ και βασικό στέλεχος των μικρότερων εθνικών. Για όποιον σχολιάσει ότι η απόδοσή του στα τελικά των εφήβων δεν ήταν η αναμενόμενη (παρόλο που αυτός πηρε την ευθύνη και έβαλε τις 2 βολές στον τελικό, στα τελευταία δευτερόλεπτα αν θυμάμαι καλά) θα πρεπει να πουμε οτι προερχόταν από τραυματισμό συν του ότι εριχνε και βάρος στις πανελλήνιες στις οποίες πηγε πάρα πολύ καλά (Πολυτεχνικες σχολές). Ειμαι σίγουρος ότι είχε θέση σε αυτή την εθνική και ειναι έκπληξη που δεν επιλέχθηκε
1
1

Οντως ειναι καλος ΠΜ φιλε μου.χτες τον ειδα στο rising star.Κανουμε μια συζητηση ομως η οποια ειδικα για την θεση του ΠΜ εχει απαιτησεις.Οχι απο πλευρας ομαδας αλλα απο πλευρας των αντιπαλων.Συνηθως οι Σλοβενοι και οι Σερβοι κατεβαζουν καποιο ΠΜ με υψος στα 2 μετρα και τα δικα μας τα ΠΜ τα πνιγουν στην πιεση.The veteran έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 10:08 amΚαλή η συζήτηση για το ποιοι άλλοι παίκτες θα έπρεπε να είχαν κληθεί οπότε επειδή δεν αναφέρθηκε ως τώρα θα πρέπει να προσθέσω την απουσία του Βαγγελη Τσιμερίκα, βασικού ΠΜ της πρωταθλήτριας εφήβων ΔΕΚΑ και βασικό στέλεχος των μικρότερων εθνικών. Για όποιον σχολιάσει ότι η απόδοσή του στα τελικά των εφήβων δεν ήταν η αναμενόμενη (παρόλο που αυτός πηρε την ευθύνη και έβαλε τις 2 βολές στον τελικό, στα τελευταία δευτερόλεπτα αν θυμάμαι καλά) θα πρεπει να πουμε οτι προερχόταν από τραυματισμό συν του ότι εριχνε και βάρος στις πανελλήνιες στις οποίες πηγε πάρα πολύ καλά (Πολυτεχνικες σχολές). Ειμαι σίγουρος ότι είχε θέση σε αυτή την εθνική και ειναι έκπληξη που δεν επιλέχθηκε
Ειδα τον ανδρακακο ειναι πολυ καλος το ιδιο μου αρεσε και ο τσιμερικας αλλα και απο τον παοκ ο αχτσης.Αλλα δυστηχως στην διοργανωση θα τους Πνιξουν.
Ο Κωνσταντινιδης που παιζει στην εθνικη ειναι αυτος του Παοκ? δεν υοαρχει καποια Συνονοιμια?? (Ρωταω γιατι ειδα το παιχνιδι παοκ προμηθεας)
αλλη μια ερωτηση καθως τελιωσα την πρωτη αγωνισιτκη του Rising star.Ο δειμεζης ειναι τραυματιας??
Απο το υλικο που ειδα απο την πρωτη αγωνισιτκη ο κοουτς ειχε δυσκολο εργο να επιλεξει παικτες.Υπρχουν οντως καποιοι παικτες παρα πολυ καλοι.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
basketara έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 10:51 amΟντως ειναι καλος ΠΜ φιλε μου.χτες τον ειδα στο rising star.Κανουμε μια συζητηση ομως η οποια ειδικα για την θεση του ΠΜ εχει απαιτησεις.Οχι απο πλευρας ομαδας αλλα απο πλευρας των αντιπαλων.Συνηθως οι Σλοβενοι και οι Σερβοι κατεβαζουν καποιο ΠΜ με υψος στα 2 μετρα και τα δικα μας τα ΠΜ τα πνιγουν στην πιεση.The veteran έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 10:08 amΚαλή η συζήτηση για το ποιοι άλλοι παίκτες θα έπρεπε να είχαν κληθεί οπότε επειδή δεν αναφέρθηκε ως τώρα θα πρέπει να προσθέσω την απουσία του Βαγγελη Τσιμερίκα, βασικού ΠΜ της πρωταθλήτριας εφήβων ΔΕΚΑ και βασικό στέλεχος των μικρότερων εθνικών. Για όποιον σχολιάσει ότι η απόδοσή του στα τελικά των εφήβων δεν ήταν η αναμενόμενη (παρόλο που αυτός πηρε την ευθύνη και έβαλε τις 2 βολές στον τελικό, στα τελευταία δευτερόλεπτα αν θυμάμαι καλά) θα πρεπει να πουμε οτι προερχόταν από τραυματισμό συν του ότι εριχνε και βάρος στις πανελλήνιες στις οποίες πηγε πάρα πολύ καλά (Πολυτεχνικες σχολές). Ειμαι σίγουρος ότι είχε θέση σε αυτή την εθνική και ειναι έκπληξη που δεν επιλέχθηκε
Ειδα τον ανδρακακο ειναι πολυ καλος το ιδιο μου αρεσε και ο τσιμερικας αλλα και απο τον παοκ ο αχτσης.Αλλα δυστηχως στην διοργανωση θα τους Πνιξουν.
Ο Κωνσταντινιδης που παιζει στην εθνικη ειναι αυτος του Παοκ? δεν υοαρχει καποια Συνονοιμια?? (Ρωταω γιατι ειδα το παιχνιδι παοκ προμηθεας)
αλλη μια ερωτηση καθως τελιωσα την πρωτη αγωνισιτκη του Rising star.Ο δειμεζης ειναι τραυματιας??
Απο το υλικο που ειδα απο την πρωτη αγωνισιτκη ο κοουτς ειχε δυσκολο εργο να επιλεξει παικτες.Υπρχουν οντως καποιοι παικτες παρα πολυ καλοι.
Απαντήσεις : 1) Ο Κωνσταντινίδης ειναι αυτός του ΠΑΟΚ και ο γιος του παλαίμαχου παίκτη (γιατί υπήρχε και άλλος Κωνσταντινιδης στον ΠΑΟΚ εξίσου καλός που εφυγε, πήγε στον Αρη και μάλλον σταμάτησε) 2) Ο Τσιμερίκας που αναφέρομαι ειναι ο δεξιόχειρας 2004, γιατί έχει και αδερφό στην ίδια ομάδα 2005 αριστερόχειρα. Επισης δεν είναι κοντύτερος από άλλους παικτες που έχουν επιλεγεί στις θέσεις 1-2 3) Οι άλλοι δύο που αναφέρεσαι (Ανδρικάκος-Αχτσής) είναι πολύ καλοί παίκτες (έχω ιδιαίτερη συμπαθεια στους κοντούς άσσους) ειναι ύψος 1,75 και 1,78 ενώ Τσιμερίκας είναι 1,88.
Επίσης πέρα από την υποκειμενική μας άποψη υπάρχουν και αντικειμενικά κριτηρια π.χ. αν ειναι κάποιος πρωταθλητής φέτος στην φουρνιά του με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του, με δευτερες και τρίτες πανελλήνιες θέσεις τα προηγούμενα χρόνια, με κλησεις στις προηγούμενες εθνικές κλπ κλπ είναι κριτηρια αξιοκρατικά και όχι αμελητέα στα οποία οι πατερούληδες δεν μπορούν να εχουν σημαντικη συμμετοχή.
0
Αγαπητε μου
Απαντήσεις : 1) Ο Κωνσταντινίδης ειναι αυτός του ΠΑΟΚ και ο γιος του παλαίμαχου παίκτη (γιατί υπήρχε και άλλος Κωνσταντινιδης στον ΠΑΟΚ εξίσου καλός που εφυγε, πήγε στον Αρη και μάλλον σταμάτησε) 2) Ο Τσιμερίκας που αναφέρομαι ειναι ο δεξιόχειρας 2004, γιατί έχει και αδερφό στην ίδια ομάδα 2005 αριστερόχειρα. Επισης δεν είναι κοντύτερος από άλλους παικτες που έχουν επιλεγεί στις θέσεις 1-2 3) Οι άλλοι δύο που αναφέρεσαι (Ανδρικάκος-Αχτσής) είναι πολύ καλοί παίκτες (έχω ιδιαίτερη συμπαθεια στους κοντούς άσσους) ειναι ύψος 1,75 και 1,78 ενώ Τσιμερίκας είναι 1,88.
Επίσης πέρα από την υποκειμενική μας άποψη υπάρχουν και αντικειμενικά κριτηρια π.χ. αν ειναι κάποιος πρωταθλητής φέτος στην φουρνιά του με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του, με δευτερες και τρίτες πανελλήνιες θέσεις τα προηγούμενα χρόνια, με κλησεις στις προηγούμενες εθνικές κλπ κλπ είναι κριτηρια αξιοκρατικά και όχι αμελητέα στα οποία οι πατερούληδες δεν μπορούν να εχουν σημαντικη συμμετοχή.
Ο τσιμερικας επρεπε να ηταν στην Εθνικη για εναν και μονο λογο.Ειναι Αυτος που ξερει καλυτερα τον Σαμαντουρωφ.Δεν εχει λογια να πω γιαυτον το παικτη.Ασταματητος πραγματικα.Αυτην την Εθνικη φετος επρεπε να τηνπλαισιωσουν με παικτες που θα βοηθουν τον Σαμαντουρωφ στο παιχνιδι του.Ο τσιμερικας ειναι ενας απο αυτους.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστή παρατήρηση, μου διέφυγε. Παίζουν μαζί τουλάχιστον 4 χρόνια.basketara έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 11:35 amΑγαπητε μου
Ο τσιμερικας επρεπε να ηταν στην Εθνικη για εναν και μονο λογο.Ειναι Αυτος που ξερει καλυτερα τον Σαμαντουρωφ.Δεν εχει λογια να πω γιαυτον το παικτη.Ασταματητος πραγματικα.Αυτην την Εθνικη φετος επρεπε να τηνπλαισιωσουν με παικτες που θα βοηθουν τον Σαμαντουρωφ στο παιχνιδι του.Ο τσιμερικας ειναι ενας απο αυτους.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γι ανα βλογησουμε τα γενια μας εγραφα στις 8 ΙουλιουThe veteran έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 10:08 amΚαλή η συζήτηση για το ποιοι άλλοι παίκτες θα έπρεπε να είχαν κληθεί οπότε επειδή δεν αναφέρθηκε ως τώρα θα πρέπει να προσθέσω την απουσία του Βαγγελη Τσιμερίκα, βασικού ΠΜ της πρωταθλήτριας εφήβων ΔΕΚΑ και βασικό στέλεχος των μικρότερων εθνικών. Για όποιον σχολιάσει ότι η απόδοσή του στα τελικά των εφήβων δεν ήταν η αναμενόμενη (παρόλο που αυτός πηρε την ευθύνη και έβαλε τις 2 βολές στον τελικό, στα τελευταία δευτερόλεπτα αν θυμάμαι καλά) θα πρεπει να πουμε οτι προερχόταν από τραυματισμό συν του ότι εριχνε και βάρος στις πανελλήνιες στις οποίες πηγε πάρα πολύ καλά (Πολυτεχνικες σχολές). Ειμαι σίγουρος ότι είχε θέση σε αυτή την εθνική και ειναι έκπληξη που δεν επιλέχθηκε
Τσοπελας ηταν καλο PG αλλα μαλλον εκανε κακη χρονια φετος και ο Βαρδης, φιλοτιμος αλλα οχι για εθνικη, απο Πανερυθραικο.
Να πω μερικους πιθανους, Χαβαλες πρωην ΧΑΝΘ φετος Αρης, Τσιμερικας κλασσικο πας φερστ PG ΔΕΚΑ. Καρακωστας απο Κουκουβαουνες, πρωταθλητης με Παναθηναικο στους παιδες. Πανιωνιος ειχε Κοπακακη, Ανδρακακο. Κοπακακης ειχε μια πτωση με πανδημια και τραυματισμο φετος στον Πρωτεα Βουλας , εχασε την μιση χρονια. Ανδρακακος το καλυτερο PG της ηλικιας 2004 μπασκετικα μπαι φαρ , κοντεψε να αποκλεισει το Περιστερι μονος του στα Πλει οφ με Κρονο πλεον, αλλα ειναι δυστυχως πολυ κοντος. Απαγορευτικα κοντος ισως

Μπορει να ξεχναω καποιους ή να μου εχει διαφυγει και καποιος, δεν τους εχω δει και ολους φυσικα. Πενταρηδες δεν θυμαμε καποιον για Εθνικη. Στα γκαρντ θα μπορουσε να ηταν και ο Σγουρος που εκανε καλη χρονια στην Γ Εθνικη με το ανδρικο του Αργοναυτη Ραφηνας επισης.
Δεν τον ξεχασα παντως τον Τσιμερικα.

1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι παιχτης χωρις θεση. Αργος για 4 χωρις πλεον αξιποπιστο σουτ. Δεν μπορει να ακολουθησει γρηγορα 4αρια. Κοντος και ελαφρυς για 5 και χωρις αλμα.
Μην κοιτας στην Ελλαδα, στην εθνικη δεν θα μπορουσε να σταθει.
Γενικα δεν ειμαι φαν της αποψης πως μονο οι αθλητικοι μπορουν να παιζουν, αλλα (κατα την γνωμη μου) αυτο που κανει πραγματικα καλα για ψηλος ο Δειμεζης ειναι να πασαρει. Εχει σχετικα καλη τεχνικη που ομως δεν μπορει να τον βοηθησει με αντιπαλους ψηλους και αθλητικους και οχι αυτους που αντιμετωπιζει στα παιχνιδια στην Ελλαδα. Και ειναι και κακος στις βολες ενω κερδιζει φαουλ. Πολυ κακο για ψηλο.
Αν ειχε τουλαχιστον σουτ, θα το εβλεπα διαφορετικα. Στι ιδιο υψος ειναι ο Σταυρακοπουλος , SF απο τους καλυτερους σουτερ της γενιας, αλλα μαλλον δεν παιζει εθνικη παλι για λογους αθλητικοτητας.

0
Τον Δειμεζη τον ειδα μεχρι στιγμης στο πρωτο παιχνιδι με ολυμπιακο.Νομιζω οτι δεν ενιωθε αντιπαλο και εκανε και εβαζε οπως ηθελε.Εναν τετοιο παικτη στην εθνικη τον θελεις γιατι μπορει να εχει διπλο ρολο ανετα.Επισης το θελεις γιατι τραβαει παικτες και αφηνει χωρο στον Σαμαντουρωφ.Εγω βλεπω ποιος μπορει να χορεψει και διπλα στον σαμαντουρωφ.Προς στιγμη τετοιος ειναι και αυτος και ο ταχιριδης του Παοκ.Αυτοι οι δυο παικτες μπορουν να κανουν τον σαμαντουρωφ καλυτερο.Ελπιζω να καταλαβατε πως το βλεπω και απο ποια μερια.Hipster έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 12:53 pmΕιναι παιχτης χωρις θεση. Αργος για 4 χωρις πλεον αξιποπιστο σουτ. Δεν μπορει να ακολουθησει γρηγορα 4αρια. Κοντος και ελαφρυς για 5 και χωρις αλμα.
Γενικα δεν ειμαι φαν της αποψης πως μονο οι αθλητικοι μπορουν να παιζουν, αλλα (κατα την γνωμη μου) αυτο που κανει πραγματικα καλα για ψηλος ο Δειμεζης ειναι να πασαρει. Εχει σχετικα καλη τεχνικη που ομως δεν μπορει να τον βοηθησει με αντιπαλους ψηλους και αθλητικους και οχι αυτους που αντιμετωπιζει στα παιχνιδια στην Ελλαδα. Και ειναι και κακος στις βολες ενω κερδιζει φαουλ. Πολυ κακο για ψηλο.
Αν ειχε τουλαχιστον σουτ, θα το εβλεπα διαφορετικα. Στι ιδιο υψος ειναι ο Σταυρακοπουλος , SF απο τους καλυτερους σουτερ της γενιας, αλλα μαλλον δεν παιζει εθνικη παλι για λογους αθλητικοτητας.![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πρέπει να σε διαβάζω καλυτερα, τον ειχες αναφερειHipster έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 12:41 pmΓι ανα βλογησουμε τα γενια μας εγραφα στις 8 ΙουλιουThe veteran έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 10:08 amΚαλή η συζήτηση για το ποιοι άλλοι παίκτες θα έπρεπε να είχαν κληθεί οπότε επειδή δεν αναφέρθηκε ως τώρα θα πρέπει να προσθέσω την απουσία του Βαγγελη Τσιμερίκα, βασικού ΠΜ της πρωταθλήτριας εφήβων ΔΕΚΑ και βασικό στέλεχος των μικρότερων εθνικών. Για όποιον σχολιάσει ότι η απόδοσή του στα τελικά των εφήβων δεν ήταν η αναμενόμενη (παρόλο που αυτός πηρε την ευθύνη και έβαλε τις 2 βολές στον τελικό, στα τελευταία δευτερόλεπτα αν θυμάμαι καλά) θα πρεπει να πουμε οτι προερχόταν από τραυματισμό συν του ότι εριχνε και βάρος στις πανελλήνιες στις οποίες πηγε πάρα πολύ καλά (Πολυτεχνικες σχολές). Ειμαι σίγουρος ότι είχε θέση σε αυτή την εθνική και ειναι έκπληξη που δεν επιλέχθηκε
Τσοπελας ηταν καλο PG αλλα μαλλον εκανε κακη χρονια φετος και ο Βαρδης, φιλοτιμος αλλα οχι για εθνικη, απο Πανερυθραικο.
Να πω μερικους πιθανους, Χαβαλες πρωην ΧΑΝΘ φετος Αρης, Τσιμερικας κλασσικο πας φερστ PG ΔΕΚΑ. Καρακωστας απο Κουκουβαουνες, πρωταθλητης με Παναθηναικο στους παιδες. Πανιωνιος ειχε Κοπακακη, Ανδρακακο. Κοπακακης ειχε μια πτωση με πανδημια και τραυματισμο φετος στον Πρωτεα Βουλας , εχασε την μιση χρονια. Ανδρακακος το καλυτερο PG της ηλικιας 2004 μπασκετικα μπαι φαρ , κοντεψε να αποκλεισει το Περιστερι μονος του στα Πλει οφ με Κρονο πλεον, αλλα ειναι δυστυχως πολυ κοντος. Απαγορευτικα κοντος ισωςΜιλαμε για κοντα στα 170 με κανονικα μετρα, οχι τα παραξενα, ξερεις.
Μπορει να ξεχναω καποιους ή να μου εχει διαφυγει και καποιος, δεν τους εχω δει και ολους φυσικα. Πενταρηδες δεν θυμαμε καποιον για Εθνικη. Στα γκαρντ θα μπορουσε να ηταν και ο Σγουρος που εκανε καλη χρονια στην Γ Εθνικη με το ανδρικο του Αργοναυτη Ραφηνας επισης.
Δεν τον ξεχασα παντως τον Τσιμερικα.![]()

Σε ότι αφορά τον Ανδρακάκο, επειδή μου αρέσει ειμαι περίεργος να δω το ταβάνι ενός τέτοιου παίκτη (πολύ καλού, πολύ γρηγορου και πολύ κοντού). Πριν χρόνια υπήρχε ένας παρόμοιος στο εφηβικό του Αρη στην φουρνιά του Πουλιανίτη του μεγάλου, λεγόταν Σιδηρόπουλος και έπαιξε μέχρι Γ Εθνική, μετά τον έχασα. Θα χαιρόμουν να δω τον Ανδρακάκο σε μια Β εθνική και πιο πανω
1
1

- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανως θα ειδες το ματς στο Περιστερι που εβαλε 30. Ο Ολυμπιακος με εναν ψηλο μονο τον Ζορμπα και σε κακη κατασταση εκεινη την περιοδο αν και προηγηθηκε στο ημιχρονο. Ο Ολυμπιακος εγινε με τον Σπριτζιο ανταγωνιστικος και ηρθε και δευτερος στην Πατρα. Αν ηταν αυτη η πραγματικη εικονα του Δειμεζη θα ηταν εθνικηbasketara έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 1:24 pmΤον Δειμεζη τον ειδα μεχρι στιγμης στο πρωτο παιχνιδι με ολυμπιακο.Νομιζω οτι δεν ενιωθε αντιπαλο και εκανε και εβαζε οπως ηθελε.Εναν τετοιο παικτη στην εθνικη τον θελεις γιατι μπορει να εχει διπλο ρολο ανετα.Επισης το θελεις γιατι τραβαει παικτες και αφηνει χωρο στον Σαμαντουρωφ.Εγω βλεπω ποιος μπορει να χορεψει και διπλα στον σαμαντουρωφ.Προς στιγμη τετοιος ειναι και αυτος και ο ταχιριδης του Παοκ.Αυτοι οι δυο παικτες μπορουν να κανουν τον σαμαντουρωφ καλυτερο.Ελπιζω να καταλαβατε πως το βλεπω και απο ποια μερια.Hipster έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 27, 2022 12:53 pm
Ειναι παιχτης χωρις θεση. Αργος για 4 χωρις πλεον αξιποπιστο σουτ. Δεν μπορει να ακολουθησει γρηγορα 4αρια. Κοντος και ελαφρυς για 5 και χωρις αλμα.
Αν ειχε τουλαχιστον σουτ, θα το εβλεπα διαφορετικα. Στι ιδιο υψος ειναι ο Σταυρακοπουλος , SF απο τους καλυτερους σουτερ της γενιας, αλλα μαλλον δεν παιζει εθνικη παλι για λογους αθλητικοτητας.![]()

Δες και τον πρωτο τελικο της ΕΣΚΑ με Περιστερι
Καπου στην μεση ειναι η αληθεια. Ο Ευσταθιου ειναι με διαφορα ο καλυτερος ψηλος του Παναθηναικου. Ο Δειμεζης ειναι απλα καλος για επιπεδο Ελλαδας. Και ο Ταχιριδης καλος ειναι και αυτος για Ελλαδα, οριακα διμετρος.
0