Εθνική Νέων Ανδρών (U20)

Συντονιστής: Captains

polykos

nba
Reactions: 804
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 18, 2022 5:43 pm

Hipster έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 5:39 pm

Ελα ρε συ, παντα ειχε θεμα με τον μηχανισμο στο σουτ του. Δεν ειναι καινουργιο.
Ε ναι, αλλά τώρα δεν πάνε τα χέρια πίσω απο τη μπάλλα. Τραντζικ

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Δευ Ιούλ 18, 2022 5:45 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 5:42 pm
Hipster έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 5:25 pm

Εχει ακουστει, στον Προμηθεα παιζει, απλα δεν πολυασχολεισε (και ανδρικο) :P
εχει ακουστει για τους αιωνιους?? εγω τανουλη νετζηπογλου εχω ακουσει μονο..Βεβαια αποτι ειδα ο νικολαιδης ισως ειναι και ο πιο ετοιμος απολους και ο ολυμπιακος τον στελνει δανεικο οπως και τους αλλους πιτσιρικαδες που εχει, αρα τσαμπα τους συζηταμε..και να τους παρουμε δανεικοι θα πανε..
Οχι δεν εχει ακουστει , αλλα οπως και ο Τανουλης για να φυγει πρεπει να τα σκασετε στον αντιΛιολιο (στον Λιολιο δλδ) :)
Γενικα οι ψηλοι ακουγονται περισσοτερο. Για μενα ο Λιοτοπουλος ειναι εξισου ταλαντουχος με τον Σαμοντουροφ πχ, αλλα επειδη ο ενας ηταν 210 και ο αλλος 190 κατι για τον Σαμο ακουγαμε μονο.
Ο Νικολαιδης ειναι παιχτης μικρης ομαδας, στην Ελληνικη γκλομπτροτερς να παει. :P
Μπαζινας , Οικονομοπουλος ειναι πιο μικροι πιο ψηλοι και πιο ελπιδοφοροι απο Νικολαιδη. :)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7270
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 18, 2022 5:50 pm

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 5:42 pm

εχει ακουστει για τους αιωνιους?? εγω τανουλη νετζηπογλου εχω ακουσει μονο..Βεβαια αποτι ειδα ο νικολαιδης ισως ειναι και ο πιο ετοιμος απολους και ο ολυμπιακος τον στελνει δανεικο οπως και τους αλλους πιτσιρικαδες που εχει, αρα τσαμπα τους συζηταμε..και να τους παρουμε δανεικοι θα πανε..
Οχι δεν εχει ακουστει , αλλα οπως και ο Τανουλης για να φυγει πρεπει να τα σκασετε στον αντιΛιολιο (στον Λιολιο δλδ) :)
Ο Νικολαιδης ειναι παιχτης μικρης ομαδας, στην Ελληνικη γκλομπτροτερς να παει. :P
Μπαζινας , Οικονομοπουλος ειναι πιο μικροι πιο ψηλοι και πιο ελπιδοφοροι απο Νικολαιδη. :)
κοιτα εγω οπως εχεις καταλαβει δεν τα παρακολουθω τελευταια αυτα δεν εχω αποψη,απλα θυμαμαι τον νικολαιδη να μπαινει με την τσσκα και να εχει φοβερο τσαγανο..Εχω ακουσει οτι στον ολυμπιακο αυτον και τον μουοσα πιστευουν περισσοτερο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 5:57 pm

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

κοιτα εγω οπως εχεις καταλαβει δεν τα παρακολουθω τελευταια αυτα δεν εχω αποψη,απλα θυμαμαι τον νικολαιδη να μπαινει με την τσσκα και να εχει φοβερο τσαγανο..Εχω ακουσει οτι στον ολυμπιακο αυτον και τον μουοσα πιστευουν περισσοτερο.
Δεν νομιζω, για το καλο σας. Ο Ζαιντ ειναι καλος αλλα εχει σημαντικες αδυναμιες. Ο Νικολαιδης ειναι απλα υπερδιαφημισμενος λογο πατερα και καλων επαφων. Δεν λεω πως ειναι κακος, αλλα ειναι κοντος για δυαρι, κολοτουμπας για ασος και με μυαλα πανω απο το κεφαλι μεσα στο γηπεδο. Καποιοι "ειδικοι" λενε αυτο που εχει ο Νικολαιδης αγκρεσιβνες (αυτο που λες τσαγανο), εγω το λεω μπασκετικη αφελεια. Βεβαια καποιοι απ τους ειδικους εχουν θεσεις στα αναπτυξιακα σαν προπονητες, οποτε....ποτε δεν ξερεις που θα φτασει το πουσαρισμα.
Ξαναλεω, εγω σχολιαστης ειμαι και οι αλλοι προπονητες. Οι προπονητες εχουν παντα δικιο. :wink: (λεμε τωρα)
Παντα στηριζω Μοουσα λογο Πανιωνιου παρελθοντος :roofl:

1
1 Εικόνα
polykos

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 6:16 pm

Hipster έγραψε:

Τι θα γίνει κι αυτός πάτησε το ιερο παρκέ?? :shot: :shot: :shot: :shot:
Κύτταγα τώρα οτι δεν έπαιξε πέρυσι στα προκριματικά της εθνικής Κύπρου. Εχει συμμετοχή σε 4 ματς του αα γύρου. Τι να έγινε άραγε?
Τρομερή εκρηκτικότητα, ανεμελιά αλλα Λαρεντζάκης δε νομίζω να γίνει :dribble:

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
manhac

senior
Reactions: 239

Δευ Ιούλ 18, 2022 6:26 pm

polykos έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 5:25 pm
Χλιμίντριζα τα βράδια μέχρι να πάρει την απόφαση. Την πήρε και πήγε στον Ολυμπιακό. Δε λέω, λογικό ήταν, αλλά πάντα πίστευα οτι θα είχε καλύτερη εξέλιξη στο Βαρίκας. Ο Δεγαιτας έλεγε τα καλύτερα για το μπάσκετ του.
Κανένας παίχτης μετά το παιδικό δεν θα είχε καμία εξέλιξη μένοντας στο Πανιώνιο. Παιδικό και κάτω σίγουρα μια καλή επιλογή είναι ο πανιώνιος. Ειδικά για τις θέσεις των κοντών. Αν δεν πας σε ομάδα με κανονικό πεντάρι, κανονικό τεσσάρι και κανονικό τριάρι (ή έστω σχεδόν κανονικά 5,4,3 σαν του ολυμπιακού) καμία εξέλιξη δεν μπορείς να έχεις. Ο Οικονομόπουλος έχασε και λίγο έδαφος με τη πρώτη καραντίνα που πήρε και αρκετά κιλά. Φέτος μπορεί να μην πήρε παιχνίδια με τον Ολυμπιακό εκτός από σκάρτα δεκάλεπτα, αλλά σωματικά δουλεύτηκε πολύ.

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Δευ Ιούλ 18, 2022 6:32 pm

Δυστυχώς το μπάσκετ θέλει ένα ελάχιστο ύψος. Οτιδήποτε κάτω από 190, σε λευκό αθλητή κάνει τα πράγματα σχεδόν απαγορευτικά για κορυφαίο επίπεδο . Πρέπει να είσαι επίπεδο Σλούκας, για να γίνει ανεκτό το μειονέκτημα ύψους.
Προσωπικά ούτε ο Νικολαιδης πιστεύω ότι μπορεί με το σώμα που έχει να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο. Ούτε νοοτροπία έχει, αν και σήμερα ήταν πιο μετρημένος, μάλλον τον εκραξαν οι προπονητές.
Το ότι ο Κολοβερος επιβίωσε στην α1, ασφαλώς δείχνει ότι έχει τσαγανο, αλλά λέει και πολλά για το επίπεδο του πρωταθληματος

0
manhac

senior
Reactions: 239

Δευ Ιούλ 18, 2022 6:40 pm

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν νομιζω, για το καλο σας. Ο Ζαιντ ειναι καλος αλλα εχει σημαντικες αδυναμιες. Ο Νικολαιδης ειναι απλα υπερδιαφημισμενος λογο πατερα και καλων επαφων. Δεν λεω πως ειναι κακος, αλλα ειναι κοντος για δυαρι, κολοτουμπας για ασος και με μυαλα πανω απο το κεφαλι μεσα στο γηπεδο. Καποιοι "ειδικοι" λενε αυτο που εχει ο Νικολαιδης αγκρεσιβνες (αυτο που λες τσαγανο), εγω το λεω μπασκετικη αφελεια. Βεβαια καποιοι απ τους ειδικους εχουν θεσεις στα αναπτυξιακα σαν προπονητες, οποτε....ποτε δεν ξερεις που θα φτασει το πουσαρισμα.
Ξαναλεω, εγω σχολιαστης ειμαι και οι αλλοι προπονητες. Οι προπονητες εχουν παντα δικιο. :wink: (λεμε τωρα)
Σε πολλά θα συμφωνήσω αλλά νομίζω είσαι λίγο άδικος στο κομμάτι του πατέρα του και των επαφών. Στον Ολυμπιακό μπορεί και να μην παίξει ποτέ με ρόλο αν δεν βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, αλλά έχει στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα σε Έλληνες που θα του δώσουν σίγουρα ρόλο σε ομάδες της Basket league.

0
polykos

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 6:48 pm

Εντάξει, για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ για να μαθαίνουμε την άκαρδη πραγματικότητα. :banghead:
Μπορεί όντως να μην υπάρχουν πεντάρια, τεσσάρια κλπ αλλά υπάρχει μπάσκετ

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Takaros

junior
Reactions: 13

Δευ Ιούλ 18, 2022 7:38 pm

Και μετα το νικηφορο αποτελεσμα επαναλαμβανω.....παιζουν οι πιο....προβεβλημενοι....και οχι οι καλυτεροι αυτον τον καιρο.Υπαρχουν αθλητες συτη τη στιγμη καλυτεροι απο καποιους που παιζουν τωρα.Καποιοι δεν εχουν ακουμπησει παρκε η εχουν φουσκωσει τα χερια τους απο τα παλαμακια στο παγκο αλλα Εθνικη παιζουν.Βεβαια για να προλαβω καποιους αυτη ειναι η γνωμη μου και πως το βλεπω!!

0
polykos

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 8:36 pm

Σλοβενια - Γαλλια 74-63
Δεν αλλάζει κατι, πάντα περιμενουμε το βραδινό ματς, θα παιξουμε με το νικητη

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 9:33 pm

manhac έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 6:40 pm
Hipster έγραψε:

Σε πολλά θα συμφωνήσω αλλά νομίζω είσαι λίγο άδικος στο κομμάτι του πατέρα του και των επαφών. Στον Ολυμπιακό μπορεί και να μην παίξει ποτέ με ρόλο αν δεν βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, αλλά έχει στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα σε Έλληνες που θα του δώσουν σίγουρα ρόλο σε ομάδες της Basket league.
Ηδη του δινουν σε ομαδες της BL, οχι ομως σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο. Δεν ειπα πως δεν θα παιξει. Για τα στοιχεια δεν ξερω ποια λες; Ταχυτητα ,εκρηκτικοτητα ειχαν πολλοι, δεν φτανουν αυτα μονο για να παιξεις μπασκετ. Αν ειχε την αντιληψη στο παιχνιδι του Κολοβερου πχ θα γινοταν ενα καλο πλειμεικερ εστω και ελαφρως κοντο .
Για τον πατερα του τα λενε απο την Θεσ/νικη ακομα δεν τα λεω εγω. Ουτε εγω ειπα στον Ιωαννου και τον Χατζηγεωργιου να λενε λαιβ τοτε που επαιζε με τους εφηβους στον Βολο πως ειναι παιδι των φιλων τους π.χ. :)
Μακαρι να αλλαξει καποια πραγματα και να παιξει και στο ΝΒΑ. Αλλα για την ωρα δες και τον μικρο του αδερφο που παιζει στον Ολυμπιακο. Με τον ιδιο τροπο παιζει το αθλημα, δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Για τα αλλα που ειπες για τον Πανιωνιο δεν θα απαντησω γιατι δεν θα ειμαι αντικειμενικος. :)
Θα πω μονο ειδαμε και τις προκοπες αυτων που πηγαν στις "μεγαλες ομαδες" με τα τεσσαρο πενταρια.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 9:51 pm

Θα πω μονο , με τρωει, ειδαμε και τις προκοπες αυτων που πηγαν στις "μεγαλες ομαδες" με τα τεσσαρο πενταρια.
Παντως για παιδικο και πριν σιγουρα ειναι καλη λυση, γιατι ολοι απ αυτον "ψωνιζουν" . :)
Απο παιδικο και μετα πλεον, μονο οι ομαδες που κανουν μεταγραφες υπαρχουν, οι αλλες δεν αντεχουν γιατι τους μαζευουν τον αφρο.
Παντως και τον Μοουσα απο το εφηβικο τον αγορασε ο Ολυμπιακος και δεν ειδα να εχει και αλματα προοδου απο τοτε τεχνικα και τακτικα. Σωματικα μπορει να εκανε γιατι πραγματικα ο Ολυμπιακος εχει λογο χρηματικης ανεσης την δυνατοτητα να δουλεψει και σε αλλους τομεις τους παιχτες , αλλα δεν ειδαμε και κανα παιχτη να κανει μετα απο το παιδικο το τρομερο ξεπεταγμα στον Ολυμπιακο. Ετοιμους παιχτης παιρνει στο εφηβικο του για να παρει τους τιτλους.
Και για να πουμε, εχει κανεναν παιχτη ο Ολυμπιακος σε 12 αδες εφηβικου και παιδικου που να τον εχει πριν τα 15 -16 ; Δυσκολο.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Δευ Ιούλ 18, 2022 10:00 pm

Takaros έγραψε:
Δευ Ιούλ 18, 2022 7:38 pm
Και μετα το νικηφορο αποτελεσμα επαναλαμβανω.....παιζουν οι πιο....προβεβλημενοι....και οχι οι καλυτεροι αυτον τον καιρο.Υπαρχουν αθλητες συτη τη στιγμη καλυτεροι απο καποιους που παιζουν τωρα.Καποιοι δεν εχουν ακουμπησει παρκε η εχουν φουσκωσει τα χερια τους απο τα παλαμακια στο παγκο αλλα Εθνικη παιζουν.Βεβαια για να προλαβω καποιους αυτη ειναι η γνωμη μου και πως το βλεπω!!
Ναι αλλα δεν μας λες κανενα ονομα απ αυτους τους "αλλους" να κρινουμε. :)
Ο φιλος χθες ειπε για Τολια , Σπυροπουλο, Πραπα πχ.

0
Takaros

junior
Reactions: 13

Δευ Ιούλ 18, 2022 11:46 pm

Ανεφερα καποια στιγμη για καποια ονοματα και αμεσως εμμεσως πλην σαφως,κατηγορηθηκα πως...αβανταρω ομαδα,οποτε ονοματα δεν λεμε,καλυτερα αυτα να τα βλεπουν οι σκαουτερς των εθνικων ομαδων!!Ενα χρονο εχουν νσ γυριζουν τα γηπεδα και νσ βλεπουν αθλητες!!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Γυναικών και Εθνικές Ομάδες Κλιμακίων ΕΟΚ”